NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Zullen

2News.be / Trefwoorden / Zullen

Wiegman grapt na vierde FIFA-prijs: 'Jullie zullen wel denken, daar staat ze weer'
16 Januari, 00:03 NU.NL - Sport
Sarina Wiegman mocht maandag op het FIFA-gala in Londen haar vierde FIFA-prijs mee naar huis nemen. De 54-jarige bondscoach van Engeland grapte tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking over haar zoveelste prijs en voelde zich vereerd.


Topman Ubisoft: fysieke schijfjes zullen blijven bestaan
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Ubisoft-topman Chris Early vermoedt dat fysieke schijfjes voor games niet helemaal zullen verdwijnen. Volgens de man zal het aandeel van fysieke games wel terugvallen, maar zullen er altijd klanten zijn die een fysiek exemplaar van een game willen.


Tunesisch president zegt Europese fondsen in kader migratiedeal te zullen weigeren
3 Oktober 2023, 00:02 Skynet
De Tunesische president Kais Saied heeft maandagavond aangekondigd dat hij de fondsen van de Europese Unie in het kader van het migratieakkoord met zijn land gaat weigeren. Volgens hem gaat het om "liefdadigheid" en is het "bespottelijke" bedrag in strijd met de overeenkomst die werd beklonken tussen beide partijen.


DE HLN-FESTIVALWIJZER. Moet je naar de ?Grote Vier? om grote namen te zien? En hoeveel zullen de pintjes kosten?
19 Juni 2023, 00:02 HLN.BE
C?est parti! De zomer ademt weer muziek. Ons land kroont zich jaarlijks tot keizer van de festivals, maar in die kroon, zochten wij ook naar de verborgen parels. Een gratis weekend, een exclusief streekbiertje of een uitermate kindvriendelijke beleving. Dit is de Festivalwijzer, die u langsheen de strafste festivals in ons land loodst.


Ook varkensboeren met een kleinere uitstoot zullen kunnen uitstappen
17 Juni 2023, 00:06 Skynet Economie
Ook varkensboeren die net niet in aanmerking komen voor de huidige uitkoopregeling zullen binnenkort kunnen uitstappen. Dat heeft de Vlaamse regering beslist op voorstel van minister van Omgeving Zuhal Demir.


De CRO-specialist, de CRO-manager en het CRO-team zullen verdwijnen
11 Maart 2023, 00:21 Emerce
Conversieoptimalisatie is gegroeid van tips over je website tot onderzoek naar gedrag, interventies en meten van de effecten. Wat wordt de volgende stap?


Zelfs De Moor geeft toe: ?Belangrijke stap, maar zullen asielcrisis niet van ene dag op andere oplossen?
10 Maart 2023, 00:03 Gazet v. Antwerpen

De federale regering heeft een akkoord gesloten over een resem maatregelen die de asielcrisis moeten verhelpen. Voor een stuk dan toch. Want zelfs eens al die wetteksten netjes in het Belgisch Staatsblad zijn verschenen, zullen er wellicht nog altijd asielzoekers op straat slapen. Dat geeft zelfs staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) toe. ?We zullen dit niet van de ene dag op de andere opgelost krijgen?, zegt ze. ?Daarvoor moet de instroom eerst omlaag.?
Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ?Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)
1 Februari 2023, 00:02 HLN.BE
Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) hebben dinsdag bevestigd dat er een vierde deel van hun ?Bad Boys?-filmreeks komt. "Het is officieel: ?Bad Boys 4'", zeggen de acteurs in een filmpje dat ze op sociale media hebben gedeeld. Volgens Amerikaanse filmwebsites wordt de actieprent, net als de voorganger uit 2020, geregisseerd door Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (37). Wanneer ?Bad Boys 4' uitkomt, is nog niet bekend. De actiefilms draaien rond een roekeloos agentenduo, gespeeld door Smith en Lawrence. De eerste twee delen kwamen uit in 1995 en 2003.


TUI-reizigers sinds vrijdag vast op Tenerife, en ze zullen er nog een nachtje moeten blijven
8 Januari 2023, 00:09 Gazet v. Antwerpen

Door een technisch defect zitten 189 passagiers van TUI sinds vrijdag vast op het Spaanse eiland Tenerife. De panne aan het vliegtuig is intussen hersteld, maar omdat de crew het maximum aantal ?vlieguren? heeft bereikt, kon de vlucht zaterdagavond niet meer opstijgen. De passagiers moeten nu een tweede extra nacht op hotel logeren.
27 December 2022, 00:07 Volkskrant
Zeer ernstige moord- of roofmoordzaken zullen niet meer kunnen verjaren
25 December 2022, 00:02 Skynet Belgie
Op voorstel van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) wil de regering de verjaringstermijn afschaffen voor de meest ernstige moord- en roofmoordzaken. De nieuwe regeling zou van toepassing kunnen zijn op terrorismedossiers of het dossier rond de Bende van Nijvel.


LIVE. Na twaalf uur beraadslagen is jury samengesteld: 7 vrouwen en 5 mannen zullen tot negen maanden terreurproces volgen
1 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In de assisenzaal in Haren, deelgemeente van Brussel, is woensdag de jury samengesteld voor het terreurproces over de aanslagen van 22 maart 2016 in Zaventem en Brussel. Daar zullen de komende maanden de negen verdachten terecht staan. Volg hier alles LIVE.
Steden en gemeenten die willen bijbouwen zullen dat moeten compenseren met bos en natuur
27 November 2022, 00:04 Skynet Economie
Vlaamse steden of gemeenten die een ruimtelijk uitvoeringsplan opstellen voor extra woon- of industriegebied, zullen dat in de toekomst moeten compenseren met bos, natuur of landbouwgebied. De Vlaamse regering komt daarover met een nieuw decreet, zegt Vlaams minister van omgeving Zuhal Demir (N-VA) donderdag.


Onderhandelingen met Washington zullen geen einde maken aan protesten, meent Khamenei
27 November 2022, 00:03 Skynet Buitenland
De protesten die nu al meer dan twee maanden aan de gang zijn in Iran zullen niet ten einde komen door onderhandelingen met de Verenigde Staten. "Want Washington zal altijd meer eisen", zo zegt de hoogste religieuze leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei. Aanleiding voor de protesten was de dood van Mahsa Amini, na haar arrestatie door de zedenpolitie, maar die "rellen" worden volgens Teheran aangemoedigd door het Westen, en in het bijzonder door de Verenigde Staten.


'Alle iPhone 16-modellen zullen draaien op 3nm-soc van TSMC'
11 November 2022, 00:01 Tweakers
Alle iPhone 16-modellen zullen volgens Morgan Stanley een 3nm-chip van TSMC bevatten. De reguliere iPhone 16 zal naar verluidt gebruikmaken van een eerste generatie 3nm-node. De Pro-modellen zouden een tweede generatie node krijgen.


28 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
8 September 2022, 00:06 Volkskrant
Biden zegt aan beterhand te zijn na coronabesmetting en verzekert: "VS zullen geen recessie doormaken?
26 Juli 2022, 00:00 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden heeft verklaard dat zijn land geen recessie zal doormaken. ?Ik denk dat we geen recessie zullen kennen?, zei hij maandag aan journalisten. Hij verzekerde hen gelijk dat hij zich veel beter voelt na zijn coronabesmetting van vorige week.


30 Juni 2022, 00:06 Volkskrant
Guardiola prijst 'legendes' van kampioen City: 'We zullen altijd herinnerd worden'
23 Mei 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Josep Guardiola is lyrisch over zijn spelers nu de vierde landstitel in vijf jaar een feit is voor Manchester City. De Spaanse manager vindt dat het kampioenschap volkomen verdiend is.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn