NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Zullen

2News.be / Trefwoorden / Zullen

De CRO-specialist, de CRO-manager en het CRO-team zullen verdwijnen
11 Maart, 00:21 Emerce
Conversieoptimalisatie is gegroeid van tips over je website tot onderzoek naar gedrag, interventies en meten van de effecten. Wat wordt de volgende stap?


Zelfs De Moor geeft toe: ?Belangrijke stap, maar zullen asielcrisis niet van ene dag op andere oplossen?
10 Maart, 00:03 Gazet v. Antwerpen

De federale regering heeft een akkoord gesloten over een resem maatregelen die de asielcrisis moeten verhelpen. Voor een stuk dan toch. Want zelfs eens al die wetteksten netjes in het Belgisch Staatsblad zijn verschenen, zullen er wellicht nog altijd asielzoekers op straat slapen. Dat geeft zelfs staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) toe. ?We zullen dit niet van de ene dag op de andere opgelost krijgen?, zegt ze. ?Daarvoor moet de instroom eerst omlaag.?
Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ?Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)
1 Februari, 00:02 HLN.BE
Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) hebben dinsdag bevestigd dat er een vierde deel van hun ?Bad Boys?-filmreeks komt. "Het is officieel: ?Bad Boys 4'", zeggen de acteurs in een filmpje dat ze op sociale media hebben gedeeld. Volgens Amerikaanse filmwebsites wordt de actieprent, net als de voorganger uit 2020, geregisseerd door Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (37). Wanneer ?Bad Boys 4' uitkomt, is nog niet bekend. De actiefilms draaien rond een roekeloos agentenduo, gespeeld door Smith en Lawrence. De eerste twee delen kwamen uit in 1995 en 2003.


TUI-reizigers sinds vrijdag vast op Tenerife, en ze zullen er nog een nachtje moeten blijven
8 Januari, 00:09 Gazet v. Antwerpen

Door een technisch defect zitten 189 passagiers van TUI sinds vrijdag vast op het Spaanse eiland Tenerife. De panne aan het vliegtuig is intussen hersteld, maar omdat de crew het maximum aantal ?vlieguren? heeft bereikt, kon de vlucht zaterdagavond niet meer opstijgen. De passagiers moeten nu een tweede extra nacht op hotel logeren.
27 December 2022, 00:07 Volkskrant
Zeer ernstige moord- of roofmoordzaken zullen niet meer kunnen verjaren
25 December 2022, 00:02 Skynet Belgie
Op voorstel van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) wil de regering de verjaringstermijn afschaffen voor de meest ernstige moord- en roofmoordzaken. De nieuwe regeling zou van toepassing kunnen zijn op terrorismedossiers of het dossier rond de Bende van Nijvel.


LIVE. Na twaalf uur beraadslagen is jury samengesteld: 7 vrouwen en 5 mannen zullen tot negen maanden terreurproces volgen
1 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In de assisenzaal in Haren, deelgemeente van Brussel, is woensdag de jury samengesteld voor het terreurproces over de aanslagen van 22 maart 2016 in Zaventem en Brussel. Daar zullen de komende maanden de negen verdachten terecht staan. Volg hier alles LIVE.
Steden en gemeenten die willen bijbouwen zullen dat moeten compenseren met bos en natuur
27 November 2022, 00:04 Skynet Economie
Vlaamse steden of gemeenten die een ruimtelijk uitvoeringsplan opstellen voor extra woon- of industriegebied, zullen dat in de toekomst moeten compenseren met bos, natuur of landbouwgebied. De Vlaamse regering komt daarover met een nieuw decreet, zegt Vlaams minister van omgeving Zuhal Demir (N-VA) donderdag.


Onderhandelingen met Washington zullen geen einde maken aan protesten, meent Khamenei
27 November 2022, 00:03 Skynet Buitenland
De protesten die nu al meer dan twee maanden aan de gang zijn in Iran zullen niet ten einde komen door onderhandelingen met de Verenigde Staten. "Want Washington zal altijd meer eisen", zo zegt de hoogste religieuze leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei. Aanleiding voor de protesten was de dood van Mahsa Amini, na haar arrestatie door de zedenpolitie, maar die "rellen" worden volgens Teheran aangemoedigd door het Westen, en in het bijzonder door de Verenigde Staten.


'Alle iPhone 16-modellen zullen draaien op 3nm-soc van TSMC'
11 November 2022, 00:01 Tweakers
Alle iPhone 16-modellen zullen volgens Morgan Stanley een 3nm-chip van TSMC bevatten. De reguliere iPhone 16 zal naar verluidt gebruikmaken van een eerste generatie 3nm-node. De Pro-modellen zouden een tweede generatie node krijgen.


28 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
8 September 2022, 00:06 Volkskrant
Biden zegt aan beterhand te zijn na coronabesmetting en verzekert: "VS zullen geen recessie doormaken?
26 Juli 2022, 00:00 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden heeft verklaard dat zijn land geen recessie zal doormaken. ?Ik denk dat we geen recessie zullen kennen?, zei hij maandag aan journalisten. Hij verzekerde hen gelijk dat hij zich veel beter voelt na zijn coronabesmetting van vorige week.


30 Juni 2022, 00:06 Volkskrant
Guardiola prijst 'legendes' van kampioen City: 'We zullen altijd herinnerd worden'
23 Mei 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Josep Guardiola is lyrisch over zijn spelers nu de vierde landstitel in vijf jaar een feit is voor Manchester City. De Spaanse manager vindt dat het kampioenschap volkomen verdiend is.


Reacties op overlijden van Nederlandse auteur Jeroen Brouwers: ?We zullen je scherpe pen missen?
12 Mei 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vanuit verschillende hoeken wordt gereageerd op het overlijden van de Nederlandse schrijver Jeroen Brouwers. Hij stierf woensdag op 82-jarige leeftijd na een kort ziekbed, dat meldt zijn uitgeverij.
6H Spa: Vincent Vosse: "we zullen zien wat de toekomst brengt"
7 Mei 2022, 00:03 Autosport
De Totalenergies 6 Hours of Spa is vandaag officieel op gang getrapt. Terwijl de motoren pas in de namiddag op volle toeren draaien, was er deze ochtend al een persconferentie. Onder meer Vincent Vosse werd er aan de tand gevoeld over het aankomende weekend, maar ook over wat de toekomst voor het team zal brengen. Een vraag die eveneens aan Philippe Sinault van Alpine gesteld werd.

Lees meer: 6H Spa: Vincent Vosse: "we zullen zien wat de toekomst brengt"


Russische ruimtevaartorganisatie zegt afspraken over ISS te zullen nakomen
12 April 2022, 00:17 NU.NL - Tech
De Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos zegt alle internationale afspraken te zullen blijven nakomen, zelfs als de samenwerking met NASA over het ruimtestation ISS wordt opgezegd.


Nederland versoepelt coronaregels, maar Antwerpen blijft populaire uitwijkplaats: ?Ook na de lockdown zullen we blijven komen?
17 Januari 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Op 18 december 2021 werd in Nederland een strenge lockdown ingevoerd. Als gevolg zochten onze noorderburen massaal hun heil in Antwerpen, een gegeven dat de lokale middenstand geen windeieren legde. Zaterdag werden de maatregelen opnieuw versoepeld. Zo mogen onder meer kledingwinkels er opnieuw de deuren openen. Maar de horeca blijft voorlopig dicht. Heeft dat een impact op de toestroom van Nederlandse bezoekers? We namen zondag een kijkje in de Antwerpse binnenstad.
Ooit zal ook corona geschiedenis zijn. Wat zullen toekomstige historici schrijven over de pandemie?
26 December 2021, 00:06 Volkskrant
Ooit zal ook corona geschiedenis zijn. Toekomstige historici zullen zich wellicht vooral verbazen over de maatschappelijke neveneffecten van de pandemie.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn