NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Zorgt


Gladheid op de weg zorgt voor meer mensen op de spoeddiensten
20 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Afgelopen nacht was het glad op de Belgische wegen. Verschillende mensen liepen door een valpartij breuken of zware verstuikingen op. Ook donderdagavond en vrijdagochtend geldt code geel voor gladheid en blijft het dus opletten.
Sneeuw zorgt voor gladde wegen in provincie Antwerpen
20 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Op verschillende plaatsen in de provincie Antwerpen is het donderdagavond beginnen te sneeuwen. In heel wat steden en gemeenten blijft die liggen, onder meer in Antwerpen, Ekeren, Wijnegem en Kalmthout. Wie vannacht of vrijdagochtend de baan op moet, is dus maar beter voorzichtig, want de wegen kunnen er glad bij liggen.
BNXT League - Luik zorgt voor de verrassing tegen leider Oostende
8 Januari, 01:59 Skynet
Leider Oostende is zaterdagavond op de dertiende speeldag in de BNXT League, het Belgisch-Nederlandse basketkampioenschap, tegen een verrassende 87-78 nederlaag aangelopen op bezoek bij Luik, dat dankzij de zege de rode lantaarn doorschuift naar Brussels.


Microsoft werpt digitale grenscontrole op en zorgt dat data in Europa blijven
6 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Microsoft gaat er vanaf zaterdag voor zorgen dat gegevens van Europese klanten binnen de Europese Unie opgeslagen en verwerkt kunnen worden. Daarmee zijn de gegevens beter beschermd dan wanneer de data bijvoorbeeld in de Verenigde Staten worden bewaard.


Nat eindejaar zorgt voor gevaarlijke wegen: wat moet je doen bij aquaplaning?
27 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Met 23 liter per vierkante meter, de natste decemberdag van 2022, was het zondag vooral een natte kerstdag met heel wat gevaar voor aquaplaning. De Federale Politie stelde vast dat er op de E314 een drietal ongevallen gebeurde door het kletsnatte wegdek.
Pensioenen - Pensioendossier zorgt opnieuw voor spanningen binnen de meerderheid
17 December 2022, 00:04 Skynet
Het dossier van de pensioenhervorming doet de spanningen binnen de meerderheid opnieuw oplopen. De PS wijst naar premier Alexander De Croo (Open VLD) omdat die cavalier seul zou spelen, en voorstellen zou doen die het regeerakkoord niet respecteren.


Gas-update: Kou zorgt voor meer verbruik, maar nog altijd minder dan normaal
5 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Elke week geeft NU.nl een overzicht van de ontwikkeling van de gasprijs, het verbruik en de vulling van de gasopslagen in Nederland. Dit zijn de cijfers van de afgelopen week in drie grafieken.


Geen winnaar tussen de VS en Wales: Bale zorgt vanop de stip voor eerste gelijkspel van het WK
22 November 2022, 00:01 HLN.BE
Het eerste gelijkspel van het WK is een feit: VS en Wales hielden elkaar in evenwicht in hun openingswedstrijd in groep B: 1-1. Wales was in de eerste helft nergens, met dank aan een penaltygoal van Bale kwam het langszij in een match met twee gezichten.


Video | NASCAR-coureur zorgt voor sensatie met unieke inhaalactie via muur
1 November 2022, 00:22 NU.NL - Sport
NASCAR-coureur Ross Chastain heeft zich zondag op bizarre wijze voor de titelstrijd geplaatst. Met behulp van de muur snelde hij in de laatste meters van de tiende naar de vijfde plek.


Antwerp zorgt voor eerherstel met klinkende zege tegen KV Oostende
21 Oktober 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Dat deed deugd. Antwerp heeft na een magere drie op negen aangeknoopt met een zege. KV Oostende werd op de Bosuil met 3-0 verslagen. De Great Old begint met vertrouwen aan een stevig vijfluik.
Herfstweer zorgt voor internetrecord op Amsterdams internetknooppunt
18 Oktober 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Het onstuimige herfstweer heeft er zondag voor gezorgd dat er een internetrecord is gesneuveld. De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), het belangrijkste internetknooppunt in Nederland, verwerkte niet eerder zoveel internetverkeer.


Ring zorgt voor betere beveiliging van deurbelvideo's
12 September 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Video's gemaakt door slimme deurbellen van Ring, kunnen voortaan beter worden beveiligd, meldt The Verge. Daardoor kan niemand bij de videobeelden, behalve de eigenaar van de deurbel.


Treinstaking zorgt voor verwarring en frustratie bij toeristen op Schiphol
12 September 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De treinstaking bij de Nederlandse Spoorwegen vrijdag stelt heel wat internationale reizigers voor hoofdbrekens. Op luchthaven Schiphol krijgen de nog werkende NS-medewerkers veel vragen over de overgebleven opties om Nederland door te reizen. Taxichauffeurs plukken daar ondertussen de vruchten van.


Wiebes zorgt met winst van Ladies Tour voor nieuw hoofdstuk in successeizoen
5 September 2022, 00:06 NU.NL - Sport
Lorena Wiebes heeft zondag de Simac Ladies Tour op haar naam geschreven. De renster van Team DSM zag haar leidende positie in het klassement niet meer in gevaar komen tijdens de slotrit, die werd gewonnen door landgenoot Mischa Bredewold.


Laatste avond van Muziek in de Wijk zorgt voor uitgelaten sfeer: ?4.000 bezoekers in 4 weken?
25 Augustus 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Ludmila Merceron staat voor Cubaanse trova, ook wel de muziek van de rondtrekkende zangers en vrouwenliederen. Swingend, opzwepend en pittig, zo eindigde de vierde en laatste Muziek in de Wijk van 2022 in Ekeren.
Rook uit elektriciteitskast in kelder zorgt even voor stroomonderbreking
18 Augustus 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De brandweer rukte woensdagavond uit naar de Boomstraat in Bornem. In de kelder van een appartementsgebouw kwam rook uit een elektriciteitskast.
28 Juli 2022, 00:06 Volkskrant
Verplichte coronatest zorgt voor stress in Tour: 'Verwacht wel slachtoffers'
11 Juli 2022, 00:04 NU.NL - Sport
Alle renners uit het Tour de France moesten zondag direct na de negende etappe een coronatest doen. Na drie positieve gevallen in de afgelopen twee dagen zijn de zorgen in het peloton toch weer flink toegenomen.


Vrijend koppeltje op klif zorgt voor hilariteit op terras van restaurant
31 Mei 2022, 00:00 HLN.BE
Een vrijend koppeltje heeft voor hilariteit gezorgd bij de gasten van een restaurant in Engeland. Terwijl die zaten te eten op een terras kregen ze plots in de gaten hoe een koppeltje, vol in hun zicht, de liefde bedreef op de rand van een klif boven zee.


Drukke ochtend op Schiphol zorgt voor lange rijen en vertragingen
2 Mei 2022, 00:01 NU.NL - Economie
Op luchthaven Schiphol is het zaterdagochtend heel druk, met lange rijen voor de incheckbalies. Zeker vijftien tot twintig vluchten zijn vertraagd en meerdere vluchten zijn geannuleerd. Schiphol waarschuwde vrijdag al voor grote drukte dit weekend op de luchthaven en vroeg luchtvaartmaatschappijen vluchten te schrappen om de werkdruk bij personeel te verlichten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn