NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Zoek


Beerschot moet op zoek naar nieuwe videoanalist
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Videoanalist Gregory De Grauwe heeft afscheid genomen van Beerschot. De 39-jarige De Grauwe was er nog maar een jaar in dienst. Hij was naast videoanalist bij Beerschot ook docent bij Voetbal Vlaanderen.
Politie "dringend op zoek" naar beelden van auto in zaak Gino
7 Juni, 00:01 HLN.BE
De politie vraagt "speciale medewerking" van het publiek bij het verkrijgen van beelden in het onderzoek naar de dood van de 9-jarige Gino. Specifiek gaat het daarbij om beelden waarop een blauwe Volkswagen van het type Lupo te zien is.


Eerste Toontjeshuis in Vlaanderen nog op zoek naar bewoners: ?Wij doen pionierswerk?
2 Juni, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het Toontjeshuis in Boom is op zoek naar bewoners. Eind dit jaar opent de voorziening voor volwassenen met een beperking de deuren. Het Toontjeshuis is een kleinschalig woonproject waar mensen met een beperking zelf kiezen met wie ze willen samenwonen en op welke manier ze ondersteuning nodig hebben.
Rackspace staat te koop, op zoek naar privatisering
12 Mei, 00:08 Techzine
Rackspace Technology wil opnieuw het roer omgooien, maar om dat mogelijk te maken moet het bedrijf worden geprivatiseerd. Rackspace is niet kapitaalkrachtig genoeg om zichzelf van de beurs te halen, dus zoekt het naar een koper. Nog geen twee jaar geleden ging het bedrijf naar de beurs. Dat is inmiddels een blok aan het been […]


Pau: Hyundai-voortrekker Norbert Michelisz op zoek naar tweede WTCR-titel
7 Mei, 00:03 Autosport
Norbert Michelisz (37) begint aan seizoen vijf van de WTCR ? FIA World Touring Car Cup zonder zijn trouwe teamgenoot Gabriele Tarquini aan zijn zijde, nadat de Italiaan de helm aan de haak hing. De Hongaarse volksheld staat voor een nieuwe uitdaging nu hij in zijn door BRC Hyundai N Squadra Corse gerunde Hyundai Elantra N TCR een voortrekkersrol binnen het team krijgt. Een gesprek met de WTCR-kampioen van 2019, kort voor de seizoenopener komend weekend in Pau.

Lees meer: Pau: Hyundai-voortrekker Norbert Michelisz op zoek naar tweede WTCR-titel


VS niet op zoek naar nieuw handelsakkoord met China
4 April, 00:10 Skynet Economie
De regering-Biden streeft momenteel niet naar een tweede fase van het bilateraal handelsakkoord met China. Dat heeft de Amerikaanse handelsvertegenwoordiger Katherine Tai gezegd in de Senaat.


Jamie-Jason Vandenbalck op zoek naar programma voor 2022
20 Maart, 00:03 Autosport
Jamie-Jason Vandenbalck pakte samen met zijn Nederlandse teamgenoot Willem Meijer in eerste instantie de titel in de eerste editie van de VRM BMW M2 Cup, tot Colin Caresani en diens team Bas Koeten Racing toch het laken naar zich toe trokken voor de groene tafel en Vandenbalck en Meijer zich tevreden dienden te stellen met de eer van vicekampioen. Vandenbalck bewees in het verleden al meermaals uit het juiste hout gesneden te zijn, maar is voor 2022 nog steeds op zoek naar een competitief stuur.

Lees meer: Jamie-Jason Vandenbalck op zoek naar programma voor 2022


Opsporing Verzocht; zoek mee naar deze gestolen Golf
11 Februari, 00:08 AutoBlog

Omdat het altijd naar is als er een auto wordt gestolen waar iemand een emotionele band mee heeft. Zoals het geval is met de Golf 1 cabrio van de Brabantse Indi. Volgens mij is het een van de ergste dingen die je als autoliefhebber kan overkomen, als je geliefde auto wordt gestolen. Niet alleen is […]

The post Opsporing Verzocht; zoek mee naar deze gestolen Golf appeared first on Autoblog.nl.
Jonge Amerikanen pikken het niet langer en gaan massaal op zoek naar fatsoenlijke werkgevers
8 Februari, 00:08 Volkskrant
De ?Great Resignation? wordt het in de Verenigde Staten genoemd. Amerikanen die in groten getale hun baan opzeggen voor meer geld en waardering elders. Op TikTok delen ze horrorverhalen en advies. ?Twintigers en dertigers stellen steeds meer eisen aan hun werkgevers.?


LIVE (16u). Beerschot gaat bij KV Mechelen nog maar eens op zoek naar de zege van de hoop
6 Februari, 00:00 HLN.BE
? 26ste speeldag ? Aftrap: 16u ? AFAS Stadion Achter de Kazerne ? Beerschot heeft dringend punten nodig (bis)


Ignace Van der Brempt (19) maakt overstap naar talentenfabriek van Red Bull Salzburg: ?Naar zo?n speler waren we op zoek?
1 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Ignace Van der Brempt mag zich officieel speler van Red Bull Salzburg noemen. De Oostenrijkers rondden de komst van de jongeling maandag af.
Werkloosheidspercentage stijgt doordat meer mensen op zoek gaan naar werk
21 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Het percentage werklozen onder de Nederlandse beroepsbevolking steeg in december tot 3,8 procent, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag. Dat is 0,1 procentpunt meer dan in november en de eerste stijging sinds de piek in juli 2020. Al komt dat vooral doordat meer mensen naar werk zijn gaan zoeken.


Nieuws: Tieners op zoek naar verlaten gebouwen ontdekken schat aan oude auto's
6 Januari, 00:01 Auto55
In een ogenschijnlijk verlaten graanschuur in Engeland (vermoedelijk in de regio Birmingham / Midlands) zitten een hoop oude auto?s van exclusieve merken verstopt. Maar ze zijn in een bedenkelijke staat.Verlaten gebouwen binnendringen is een rageIn een video op youtube dringen enkele tieners een verlaten schuur in. Dat soort van videocontent is een rage. Ze hopen op interessante ont...

Lees meer


Winkelpand in Turkije stort in, zeker twintig mensen nog zoek onder puin
10 November 2021, 00:05 Skynet Buitenland
In de Turkse stad Malatya zijn dinsdag zeker dertien mensen gewond geraakt bij de instorting van een commercieel pand. Dat zegt de provinciegouverneur Aydin Basus. Volgens reddingswerkers liggen zeker nog twintig mensen onder het puin.


6 November 2021, 00:06 Volkskrant
Ex-topvoetballer Patrice Evra werd seksueel misbruikt als tiener: ?Ik zoek geen medelijden, maar ik heb het nu pas verteld aan mama?
23 Oktober 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Patrice Evra, de voormalige speler van Juventus en Manchester United, heeft vrijdag gezegd dat hij als tiener seksueel werd misbruikt. In een interview met The Times, ter gelegenheid van de publicatie van zijn autobiografie, vertelde Patrice Evra (40) dat hij werd misbruikt toen hij 13 was.
Drie coaches in drie maand? Daar draait Emma Raducanu haar hand niet voor om: ?Ik zoek iemand die mij kan pushen?
7 Oktober 2021, 00:01 HLN.BE
Drie coaches op drie maanden tijd: Emma Raducanu, de Britse tienersensatie en US Open-winnares, draait er haar hand niet voor om. In haar tot nu toe perfecte klim naar de top wil ze ook de perfecte begeleiding: ?Ik zoek naar normale dingen in een coach.?


Agenten kammen appartementsgebouw uit op zoek naar krakers in ?Helden van Hier: Politie Oostende?
30 September 2021, 00:00 HLN.BE
In ?Helden van Hier: Politie Oostende? trommelden enkele omwonenden de politie op omdat er enkele krakers zich schuilhouden in een appartementsgebouw op de dijk. De agenten kamden het gebouw verdieping per verdieping uit en konden vier personen aantreffen. ?Je weet niet wat je gaat vinden, dus dat zorgt wel voor redelijk wat spanning", klinkt het onder meer.


Apple stelt Zoek mijn-functie voor AirPods Pro en AirPods Max uit
22 September 2021, 00:08 NU.NL - Tech
De release van de Zoek mijn-functie voor de AirPods Pro en AirPods Max, de draadloze oortjes en koptelefoons van Apple, is uitgesteld tot de herfst. Dat schrijft Apple op een releasepagina van het nieuwe besturingssysteem iOS 15, dat maandag verschijnt. Waarom de functie later komt, is niet bekend.


Met data op zoek naar de perfecte postbode
17 Juli 2021, 00:02 De Tijd
02:00 In de strijd om talent is het niet alleen zaak goede mensen te vinden, maar ook die aan boord te houden. Een goede match met de bedrijfscultuur is vaak cruciaal. Bpost gaat samen met het Mechelse data...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn