NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ziggo


Recensieoverzicht: Billie Eilish in Ziggo Dome betoverend en lichter dan eerder
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Billie Eilish stond zaterdagavond in een uitverkochte Ziggo Dome en heeft daar niet alleen haar fans, maar ook de recensenten weten te overtuigen. De twintigjarige zangeres wordt geprezen om haar omgang met het publiek en het strakke optreden.


Gemengde gevoelens bij Rob de Nijs na afscheidsconcert in Ziggo Dome
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs heeft woensdagavond zijn allerlaatste optreden gegeven in de Amsterdamse Ziggo Dome. Er heersen gemengde gevoelens bij de zanger na zijn afscheidsconcert, vertelt hij in gesprek met Shownieuws.


Geluid valt uit tijdens concert Elbow in Ziggo Dome
20 Juni, 00:08 NU.NL - Muziek
Vrijdagavond viel tijdens het concert van de Britse band Elbow in de Ziggo Dome in Amsterdam opeens het geluid uit. Zowel het geluid van de band als van zanger Guy Garvey viel van het ene op het andere moment weg.


Ziggo hoeft klanten die illegaal downloaden geen waarschuwing te sturen
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
Internetprovider Ziggo hoeft aan klanten die illegaal downloaden geen waarschuwing van Stichting BREIN door te sturen. Volgens de rechtbank in Utrecht is dat in strijd met de Europese privacyregels. Het is de tweede keer dat auteursrechtenorganisatie BREIN hierover een zaak verliest.


Eros Ramazzotti geeft in februari 2023 concert in Amsterdamse Ziggo Dome
13 Juni, 00:08 NU.NL - Muziek
Eros Ramazzotti geeft op 16 februari 2023 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het is zijn eerste show in Nederland sinds 2019.


Opnieuw hoeft Ziggo waarschuwing van Brein niet naar klant door te sturen
10 Juni, 00:01 Tweakers
De rechtbank Midden-Nederland heeft opnieuw geoordeeld dat Ziggo geen waarschuwingsbrief van Stichting Brein hoeft door te sturen naar een klant die mogelijk illegaal downloadde. Eerder dit jaar deed de rechtbank hetzelfde.


Ziggo moet in juli overal vrije modemkeuze bieden, anders volgt dwangsom
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
VodafoneZiggo biedt nog niet overal in Nederland vrije modemkeuze. Daarmee overtreedt het bedrijf regels die begin dit jaar zijn ingegaan. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft de internetprovider tot 1 juli de tijd om alles alsnog in orde te maken, anders volgt er een dwangsom van 12.500 euro per dag.


Afscheidsconcerten De Dijk in Ziggo Dome direct uitverkocht, derde toegevoegd
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
De twee afscheidsconcerten van De Dijk op 1 en 2 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn uitverkocht. De band heeft een extra concert op 3 oktober toegevoegd. De band maakte deze week bekend na 41 jaar te stoppen.


ACM legt Ziggo last onder dwangsom op vanwege ontbreken van vrije modemkeuze
3 Juni, 00:00 Tweakers
De Autoriteit Consument en Markt heeft VodafoneZiggo een last onder dwangsom opgelegd omdat niet alle eindgebruikers van de vrije modemkeuze gebruik kunnen maken. Dat moet het bedrijf per 1 juli alsnog aanbieden, anders volgt een boete van een half miljoen.


Justin Bieber geeft extra show in de Amsterdamse Ziggo Dome
30 Mei, 00:06 NU.NL - Muziek
Justin Bieber geeft een extra show in de Ziggo Dome. Na de shows op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari 2023 in de Amsterdamse concertzaal is er ook een concert op woensdag 11 januari aangekondigd.


Concert van The Killers in Ziggo Dome met kleine twee weken verplaatst
23 Mei, 00:06 NU.NL - Muziek
Het concert dat The Killers op 4 juli zouden geven in Ziggo Dome in Amsterdam wordt verplaatst. Concertorganisator MOJO laat vrijdag weten dat het optreden wegens "routetechnische" problemen is verzet naar 16 juli.


Arcade Fire op 28 september in Ziggo Dome: met of zonder William Butler?
9 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Arcade Fire geeft in het kader van de WE-wereldtournee op woensdag 28 september 2022 een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Dat gebeurt naar alle waarschijnlijkheid zonder William Butler, die eerder meldde uit de band te zijn gestapt.


Ziggo verhoogt in juli internetsnelheden voor klanten
25 April, 00:10 NU.NL - Tech
Ziggo gaat vanaf juli de internetsnelheden van zijn klanten verhogen. Volgens Tweakers worden zowel de snelheden voor zakelijke als voor particuliere klanten verhoogd.


Ziggo verhoogt uploadsnelheid van Gigabit-abonnement voor particulieren niet
22 April, 00:00 Tweakers
Ziggo gaat de uploadsnelheid van zijn Gigabit-abonnement voor consumenten niet verhogen. De maximale uploadsnelheid blijft dus 50Mbit/s. De uploadsnelheid van het zakelijke Gigabit-abonnement wordt wel opgehoogd, zo bevestigde het bedrijf eerder al.


Backstreet Boys komen in oktober naar Ziggo Dome
12 April, 00:11 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse boyband Backstreet Boys komt naar Nederland voor een concert. Op zondag 9 oktober 2022 staat de band in het kader van de DNA World Tour in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Songfestival-winnaar Maneskin volgend jaar in Ziggo Dome
22 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Eurovisie Songfestival-winnaar Maneskin komt volgend jaar naar Nederland. De Italiaanse rockband geeft op 27 februari een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.


ACM start onderzoek omdat Ziggo niet overal vrije modemkeuze biedt
1 Maart, 00:17 NU.NL - Tech
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat onderzoeken waarom niet alle klanten van Ziggo hun eigen modem en/of router kunnen aansluiten. Dat is vanaf 28 januari verplicht, maar in delen van het Ziggo-netwerk is dat nog niet mogelijk.


ACM onderzoekt waarom Ziggo niet overal vrije modemkeuze biedt
26 Februari, 00:00 Tweakers
De Autoriteit Consument en Markt is een onderzoek gestart naar Ziggo, omdat het telecombedrijf niet overal vrije modemkeuze aanbiedt. Dat is sinds eind januari verplicht, maar op delen van het netwerk van Ziggo is dat niet mogelijk, zegt het bedrijf.


Aantal Vodafone-abonnees stijgt met 45.000, aantal Ziggo-klanten blijft dalen
19 Februari, 00:01 Tweakers
In het afgelopen kwartaal is Ziggo in totaal 9100 internetklanten kwijtgeraakt en heeft Vodafone er 45.000 mobiele abonnees bijgekregen. Op jaarbasis heeft Ziggo 35.000 internetklanten minder en zijn er 228.000 Vodafone-abonnees bijgekomen.


Ziggo adverteert nog altijd met glasvezelnetwerk, al klopt dat niet helemaal
12 Februari, 00:19 NU.NL - Tech
Ziggo gebruikt nog altijd de term glasvezel-kabelnetwerk om zijn netwerk te beschrijven, ook al klopt dat niet volledig. De Reclame Code Commissie tikte de provider jaren geleden al op de vingers vanwege deze manier van adverteren, maar daar heeft de provider niets mee gedaan.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn