NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ziggo


Ziggo heeft dringend een loyaliteitsprogramma nodig
Vandaag, 00:10 Emerce
De inflatiecorrectie die kabelbedrijf Ziggo recent heeft aangekondigd van in sommige gevallen 7 euro per maand is niet goed gevallen bij trouwe abonnees die dan ook dreigen met opstappen. Ziggo wordt met die verhoging een van de duurste aanbieders van internet en tv in ons land en dat terwijl glasvezel overal oprukt.


Acda en De Munnik geven twee extra concerten in Ziggo Dome
Woensdag, 00:36 NU.NL - Muziek
Acda en De Munnik komen met twee extra concerten naar de Ziggo Dome. De drie oorspronkelijke optredens waren binnen een uur uitverkocht, dus hebben de muzikanten nieuwe data toegevoegd: 15 en 16 december.


Ziggo verhoogt prijzen wegens inflatie - Mogen we kosteloos opzeggen?
Maandag, 00:01 Tweakers
Ziggo voert in juli forse prijsverhogingen door wegens de inflatie. Dat betekent volgens Ziggo dat kosteloos opzeggen niet kan. Klopt dat?


ACM: Ziggo hoeft concurrent geen kabeltoegang te geven via straatkasten
10 Maart, 00:55 Tweakers
Ziggo hoeft concurrerende aanbieders geen toegang te geven tot zijn kabelnet via de straatkasten. Dat zegt de ACM na onderzoek. De toezichthouder gaat wel onderzoeken of Ziggo op een andere manier toegang moet bieden aan concurrenten.


ACM: Ziggo hoeft concurrent geen kabeltoegang te geven via straatkasten
10 Maart, 00:55 Tweakers
Ziggo hoeft concurrerende aanbieders geen toegang te geven tot zijn kabelnet via de straatkasten. Dat zegt de ACM na onderzoek. De toezichthouder gaat wel onderzoeken of Ziggo op een andere manier toegang moet bieden aan concurrenten.


Wu-Tang Clan en Nas treden samen op in Ziggo Dome
3 Maart, 00:06 NU.NL - Muziek
De hiphopgroep Wu-Tang Clan en rapper Nas komen op 6 juni naar de Ziggo Dome. Ze slaan daar de handen ineen voor hun NY State of Mind-tour. De kaartverkoop begint vrijdag 3 maart.


Post Malone geeft op 19 mei een concert in de Ziggo Dome
3 Maart, 00:06 NU.NL - Muziek
Post Malone treedt op 19 mei op in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van zijn Europese tour, die de Amerikaanse rapper op 22 april aftrapt in Oslo.


Ziggo-directeur over toekomst van coax: 'Nu geen reden om verder te verglazen'
28 Februari, 00:02 Tweakers
Ziggo heeft onlangs in de laatste Nederlandse gemeente het 1Gbit/s-abonnement mogelijk gemaakt. Wat is de volgende stap? Ziggo's director fixed networks legt het uit.


MOJO, Ziggo Dome en AFAS Live willen uiterlijk in 2030 klimaatneutraal zijn
25 Januari, 00:38 NU.NL - Muziek
Evenementenlocaties Ziggo Dome en AFAS Live en concertorganisator MOJO willen hun evenementen uiterlijk in 2030 klimaatneutraal en circulair organiseren. De bedrijven streven naar nul restafval en willen voor alle grondstoffen een bestemming vinden.


Madonna doet twee concerten in Ziggo Dome wegens grote belangstelling
25 Januari, 00:37 NU.NL - Muziek
Madonna staat ook op zaterdag 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. De zangeres kondigde eerder deze week al een concert op 1 december aan. De zangeres gaat later dit jaar de wereld rond met haar Greatest Hits-tour The Celebration Tour.


Justin Bieber staat vanavond niet in de Ziggo Dome, keert hij nog eens terug?
15 Januari, 00:05 NU.NL - Muziek
Justin Bieber had vanavond na zeven jaar eindelijk weer in Nederland op het podium moeten staan. Maar afgelopen oktober legde de zanger abrupt zijn wereldtournee stil, omdat hij kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt. Hoe gaat het nu met Bieber en wanneer kunnen teleurgestelde fans hem alsnog bewonderen in de Ziggo Dome?


Ziggo verhoogt in mei uploadsnelheden van veel abo's met maximaal 25Mbit/s
12 Januari, 00:01 Tweakers
Ziggo voert in mei een snelheidsverhoging door van veel consumenteninternetabonnementen. De snelheidsverhoging varieert van 5 tot 50Mbit/s. Bij de meeste abonnementen gaat alleen de uploadsnelheid omhoog, maar bij Complete gaat ook downloaden vanaf mei sneller.


Ziggo brengt Disney+-app uit voor Mediabox Next- en Next Mini-decoders
15 December 2022, 00:01 Tweakers
Ziggo introduceert een Disney+-app voor enkele van zijn decoders. Daarmee kunnen klanten direct via hun decoder kijken naar content op die streamingdienst, mits ze daarop een abonnement hebben.


KISS verlengt afscheidstournee en staat in 2023 weer in Ziggo Dome
11 December 2022, 00:10 NU.NL - Muziek
KISS verlengt de afscheidstournee End of the Road World Tour en treedt op 12 juni 2023 weer op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daarmee is het de derde keer dat de groep afscheid neemt van Nederland. Na deze tournee stopt de Amerikaanse glamrockband definitief met toeren.


Sam Smith treedt volgend jaar op in Ziggo Dome
25 Oktober 2022, 00:04 NU.NL - Muziek
Sam Smith geeft op 9 mei een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Hen kondigt dat vandaag aan in aanloop naar hun twee uitverkochte Royal Albert Hall shows.


BREIN vangt opnieuw bot: Ziggo hoeft waarschuwingsbrieven niet door te sturen
18 Oktober 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Internetprovider Ziggo hoeft een waarschuwing van Stichting BREIN niet door te sturen naar klanten die illegaal downloaden, heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden bepaald.


Optreden Robbie Williams in Ziggo Dome met twee weken uitgesteld
18 Oktober 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Het concert dat Robbie Williams op 30 januari 2023 in de Amsterdamse Ziggo Dome zou geven, is met twee weken uitgesteld vanwege "onvoorziene productionele redenen". Dat maakt concertorganisator MOJO donderdag bekend.


Depeche Mode gaat na jaren weer op tour en doet Ziggo Dome aan
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
De Britse band Depeche Mode geeft op dinsdag 16 mei een concert in de Ziggo Dome. Het optreden is onderdeel van de Memento Mori Tour, de eerste tournee van de band in meer dan vijf jaar.


Chef'Special viert jubileum in Ziggo Dome: 'Kunnen prima nog dertig jaar door'
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Chef'Special bestaat dit jaar vijftien jaar en dat viert de Haarlemse band in april 2023 met een concert in de Ziggo Dome. Zanger Joshua Nolet denkt nog zeker dertig jaar door te kunnen, zegt hij in gesprek met NU.nl.


Kendrick Lamar staat in Ziggo Dome: deze nummers hadden grote impact
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Hij is volgens Rolling Stone de belangrijkste en innovatiefste rapper van de afgelopen vijftien jaar. Kendrick Lamar wordt geroemd om zijn kunsten als verhalenverteller en het aan de kaak stellen van sociale en politieke problemen. We zetten drie van zijn meest besproken nummers op een rij.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn