NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ziekenhuis

2News.be / Trefwoorden / Ziekenhuis

Grote schade na brand in woning in Lier: bewoonster naar ziekenhuis gebracht
28 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het heeft woensdagavond gebrand in een woning in de Blokstraat in Lier. De brandschade is groot. Ook twee aanpalende huizen liepen rook- en waterschade op.
Aangereden Valverde verlaat ziekenhuis, dader meldt zich bij politie
4 Juli, 00:06 NU.NL - Sport
Alejandro Valverde heeft zaterdagavond het ziekenhuis verlaten, zo melden verschillende Spaanse media. De 42-jarige renner van Movistar werd eerder op de dag aangereden door een auto tijdens een trainingsrit.


Amerikaanse rapper Lil Tjay in het ziekenhuis na schietpartij
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse rapper Lil Tjay is in de nacht van dinsdag op woensdag neergeschoten. De 21-jarige artiest wordt aan zijn verwondingen geopereerd, meldt entertainmentsite TMZ. Het is niet duidelijk hoe het met de rapper gaat.


Politie schiet op man na bedreiging, slachtoffer met spoed naar ziekenhuis
23 Juni, 00:07 NOS nieuws

In Den Hoorn in Zuid-Holland is een 23-jarige man uit die plaats gewond geraakt doordat een agent op hem schoot. De man dreigde daarvoor een steekwapen te gebruiken.

De verdachte is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Omroep West.

De politie werd gebeld omdat de man zou hebben gedreigd met brandstichting. Waar en bij wie hij dat deed is niet duidelijk. Toen de agenten bij hem waren, bedreigde hij de politie met het steekwapen. Uiteindelijk heeft een agent op hem geschoten.

De rijksrecherche onderzoekt wat er is gebeurd. Dat gebeurt altijd als de politie op iemand heeft geschoten.
De moeilijkste operatie in het ziekenhuis
9 Juni, 00:02 De Tijd
21:41 Almaar vaker fuseren ziekenhuizen in Vlaanderen tot er nog een per stad overblijft. Maar het is een werk van lange adem en veel details liggen gevoelig. ?Je kan nog zo?n briljant fusieplan hebben. Als...


Tienerfestival We R Young in Hasselt stilgelegd: 22 meisjes onwel, zes naar ziekenhuis gebracht door ?needle spiking?
26 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het Hasseltse tienerfestival We R Young is woensdag rond 18 uur door de ordediensten stilgelegd door een vermoedelijk geval van needle spiking. 22 meisjes werden onwel, waarna paniek uitbrak. Een van de meisjes zou een prikwonde vertonen. Vier kinderen zijn met de ambulance afgevoerd, twee zijn door hun ouders naar de spoed gebracht. Of het echt om needle spiking gaat, moet onderzoek uitwijzen.
Oldtimer vat vuur in Berchemse parkeergarage, persoon ter controle naar ziekenhuis gebracht
19 Mei, 00:02 Gazet v. Antwerpen

In de Fruithoflaan heeft een oldtimer woensdagavond vuur gevat in een ondergrondse parkeergarage. De wagen liep grote schade op.
Belgisch ziekenhuis AZ Herentals meldt datalek
22 April, 00:00 Tweakers
Het AZ Herentals-ziekenhuis in de Belgische provincie Antwerpen meldt een datalek. Een 'onbekende entiteit' kreeg volgens het ziekenhuis ongeoorloofd toegang tot een aantal documenten tijdens een 'cyberincident'.


Gerard Joling naar ander ziekenhuis overgebracht
8 April, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het gaat nog steeds niet goed met Gerard Joling, die afgelopen week in het ziekenhuis werd opgenomen met een aanvankelijk verwaarloosde longontsteking. Om die reden moest hij maandag al verstek laten gaan bij een event van De Toppers. Sindsdien is de situatie nog verslechterd, laat hij weliswaar zelf weten vanuit zijn ? nieuwe ? ziekbed.
Waarom een bescheiden ziekenhuis in Bangladesh een prestigieuze architectuurprijs krijgt
1 Februari, 00:08 Volkskrant
Architectuurprijzen gaan vaak naar sterarchitecten die uitpakken met iconische wolkenkrabbers of musea. Niet de internationale RIBA-prijs van het Royal British Institute of Architecture. Die gaat dit jaar naar een architect uit Bangladesh voor zijn ontwerp van een simpel streekziekenhuis met 80 bedden.


Pussycat Doll Ashley Roberts belandde door drukke schema in ziekenhuis: ?Ze dachten dat ik een hersenaneurysma had?
30 Januari, 00:04 HLN.BE
Het leven in een girlband, het is niet altijd een pretje. Vraag maar aan Ashley Roberts (40) van de Pussycat Dolls. Zij belandde door het drukke werkschema in het ziekenhuis. Dat vertelde ze in de podcast ?Private Parts?.


Veel Limburgers in het ziekenhuis, geen duidelijke kentering in besmettingscijfers
28 November 2021, 00:06 Volkskrant
De cijfers bij het nieuws van vrijdag: de opnamecijfers zijn in Limburg het allerhoogst, opnieuw zijn er meer besmettingen gemeld dan vorige week, maar een iets kleiner deel van de testen blijkt positief.


Drie mensen liepen schotwonden op bij rellen Rotterdam
21 November 2021, 00:04 NOS nieuws

Bij de rellen van gisteravond in Rotterdam zijn niet twee maar drie mensen gewond geraakt door een kogel. Dat meldt de politie vanavond. Zij liggen alle drie in het ziekenhuis. Of sprake is van levensbedreigende verwondingen kon een woordvoerder niet zeggen.

Eerder werd vier gewonden gemeld door kogels, maar dat bleek een misverstand.

Rond de rellen zijn volgens de politie 51 relschoppers opgepakt. Een deel van deze groep is inmiddels op vrije voeten.

Op de vraag of de drie allen zijn geraakt door politiekogels antwoordde de woordvoerder dat er "geen signalen zijn dat er vanuit de menigte is geschoten". Ze kon ook niet bevestigen dat de gewonden vielen door politiekogels. De rijksrecherche doet onderzoek naar de zaak.

Een agent belandde in het ziekenhuis met een gebroken bovenbeen. Tientallen politiemedewerkers liepen lichte verwondingen en gehoorschade op door vuurwerk en stenen die naar hen werden gegooid.

De rellen braken gisteravond uit na een coronademonstratie in het centrum van Rotterdam. De relschoppers kwamen volgens de politie uit verschillende delen van het land.
Conner Rousseau met spoed opgenomen in het ziekenhuis
14 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De woordvoerder van de partij laat weten dat het te maken heeft met een operatie die de politicus in december zou moeten ondergaan.
Vier vragen over het drama dat zich voltrok op het festival van Travis Scott
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Travis Scott, Drake en Live Nation worden allemaal aangeklaagd voor het drama dat zich voltrokken heeft tijdens het Astroworld-festival in de Amerikaanse stad Houston in het eerste weekend van november. NU.nl beantwoordt vier vragen over wat er is gebeurd tijdens het muziekevenement.


Assistent-regisseur Rust in het verleden al eens ontslagen om schietincident
27 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
De assistent-regisseur van de film Rust, Dave Halls, werd al eens van een filmset ontslagen wegens een schietincident, meldt CNN. Halls is een van de twee medewerkers naar wie onderzoek wordt gedaan nadat acteur Alec Baldwin donderdag een cameravrouw had doodgeschoten op de filmset.


Kraamafdeling ziekenhuis Zutphen heropent, personeelsprobleem opgelost
23 Oktober 2021, 00:06 NOS nieuws

Bevallen is vanaf maandag weer mogelijk in het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. De personeelsproblemen op de afdeling verloskunde zijn dan opgelost, meldt het ziekenhuis. De afdeling ging medio september dicht nadat drie medewerkers waren ontslagen omdat zij zich "zeer onprofessioneel" zouden hebben gedragen.

Door dat besluit ontstond een personeelstekort op de afdeling. Nu zijn er nieuwe medewerkers aangenomen en medewerkers terug van zwangerschapsverlof. Het ziekenhuis meldt dat er nog wel sprake is van een aangepast rooster en dat nog niet alle bedden beschikbaar zijn. Dat is pas later dit jaar het geval.

Waardering voor doorverwijzingen

De afgelopen periode moesten vrouwen voor bevallingen uitwijken naar ziekenhuizen in Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Winterswijk of Arnhem, meldt Omroep Gelderland. Het Gelre Ziekenhuis is dankbaar voor de geboden hulp. "We zijn blij met de manier waarop omringende ziekenhuizen ons hebben geholpen", zegt bestuurslid Elza den Hertog.

Volgens Den Hertog is er ook grote waardering voor verloskundigen, die de doorverwijzingen naar andere ziekenhuizen in goede banen leidden. Alle verloskundigen zijn op de hoogte gebracht van de heropening van de afdeling in Zutphen.
Vijftiger raakt onwel op dancefestival Extrema en overlijdt in ziekenhuis
18 September 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De vijftiger uit Nederland die vrijdagavond onwel was geworden op het festivalterrein van Extrema Extra in Houthalen-Helchteren, is in het ziekenhuis overleden. Dat meldde het Limburgse parket vrijdagavond.
Onbekenden in auto laten stervende twintiger met schotwond achter aan ziekenhuis Charleroi
16 September 2021, 00:01 HLN.BE
Onbekenden in een auto hebben deze avond een 24-jarige zwaargewonde man achtergelaten aan een ziekenhuis in Lodelinsart (Charleroi), zo meldt ?Sudinfo?. De man vertoonde een schotwond aan de buik en is inmiddels aan zijn verwondingen bezweken.


Jos Verstappen naar ziekenhuis tijdens GP Zandvoort
7 September 2021, 00:03 AutoBlog

Heel zuur: terwijl heel Nederland feest vierde, lag Jos Verstappen in het ziekenhuis. Max Verstappen is heel hard bezig zijn vader te overschaduwen, maar dat zal Verstappen Senior vast niet erg vinden. Hij heeft zijn zoon van jongs af aan klaargestoomt voor de Formule 1 en dat werpt zijn vruchten af. En hoe. Max Verstappen […]

The post Jos Verstappen naar ziekenhuis tijdens GP Zandvoort appeared first on Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn