NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Zesdaagse

2News.be / Trefwoorden / Zesdaagse

LIVE ZESDAAGSE GENT. Wereldkampioenen Havik-Van Schip aan de leiding, Ghys: ?Maar het mag nog harder?
17 November 2023, 00:01 HLN.BE
Tot en met zondag vinden in wielertempel ?t Kuipke de ?Gentse Feesten indoor? plaats. De 82ste editie van de Gentse zesdaagse moet het dit jaar zonder publiekslieveling Iljo Keisse (op rennerspensioen) doen maar met bijvoorbeeld de Nederlandse wereldkampioenen ploegkoers Jan-Willem van Schip en Yoeri Havik is er mooi volk aanwezig. Ook wereldkampioene op de weg Lotte Kopecky maakt haar opwachting voor de tweedaagse op vrijdag en zaterdag bij de vrouwen elite.


Zesdaagse van Gent - Iljo Keisse geeft het startschot
15 November 2023, 00:03 Skynet
Zevenvoudig winnaar Iljo Keisse had dinsdagavond om 20u45 de eer om de start te geven van de 82e editie van de Zesdaagse van Gent. Het deelnemersveld is dit jaar erg sterk met onder andere de wereldkampioenen en Europese kampioenen ploegkoers aan de start.


Zesdaagse van Gent - Lindsay De Vylder en Robbe Ghys trekken als leiders de eerste nacht in
15 November 2023, 00:02 Skynet
Lindsay De Vylder en Robbe Ghys zijn de eerste leiders na de eerste ploegkoers van de 82e editie van de Zesdaagse van Gent. Het Belgisch koppel telt 38 punten. Dat zijn er acht meer dan de Deens-Nieuw-Zeelandse tandem Matias Malmberg/Aaron Gate. Als derde staat het Belgisch koppel Fabio Van Den Bossche/Jules Hesters geposteerd. Zij totaliseerden 29 punten. In dezelfde ronde volgen als vierde de Nederlandse wereldkampioenen Yoeri Havik/Jan-Willem van Schip (22 punten). De Duitse Europese kampioenen, Roger Kluge/Theo Reinhardt, sprokkelden nog maar 6 punten.


Lindsay De Vylder en Robbe Ghys winnen 81e editie Zesdaagse van Gent
21 November 2022, 00:01 Skynet Sport
Lindsay De Vylder en Robbe Ghys hebben vandaag de 81e editie van de Zesdaagse van Gent op hun naam geschreven. Voor Ghys is het zijn derde zege op rij in het Kuipke.


Iljo Keisse en Jasper De Buyst eindigen derde op de Zesdaagse: "Jongeren hebben ons meermaals pijn gedaan"
21 November 2022, 00:00 Skynet Sport
Geen achtste zege voor Iljo Keisse en geen derde zege voor Jasper De Buyst in 't Kuipke. Het koppel strandde op de derde plaats. In de afsluitende ploegkoers gingen ze tekeer als een duivel in een wijwatervat. Zij bestookten de leiderspositie meermaals, pakten zelfs een uit met een doublette maar in volle finale sputterde de motor toch en plafonneerden Keisse en De Buyst. Uiteindelijk werden ze voor hun inzet toch beloond met een podiumplaats en daar konden beiden zich wel in vinden.


Waarom de Gentse Zesdaagse na honderd jaar nog altijd springlevend is en een unicum in Europa: ?Het geheim? Geen vips op het middenplein?
15 November 2022, 00:02 HLN.BE
?Het Kuipke is een vies, oud kot?, zegt Iljo Keisse. Maar zes dagen per jaar ontploft het er. Dan zingt het hout en joelt het volk. Dan janken de kuiten en trillen de spaken. Dan ruikt het er naar hamburgers, verschaald bier, massageolie en 2-takt-olie. Maar waarom is zo'n Zesdaagse enkel in Gent nog een succes? ?Het is zoals Tomorrowland. Je hebt daar ook mensen die voor de muziek gaan. Maar de meeste bezoekers komen omdat ze het eens meegemaakt willen hebben.?


De Zesdaagse van Gent: spektakel, sport en traditie
18 November 2021, 00:01 Skynet Sport
De Zesdaagse van Gent is een legendarisch baanwielerevenement dat dinsdagavond van start ging in het Kuipke in Gent. Proximus Pickx schetst een beeld van deze buitengewone gebeurtenis.


Zesdaagse van Gent - Kenny De Ketele en Robbe Ghys trekken als leider eerste avond in
17 November 2021, 00:04 Skynet
Kenny De Ketele en Robbe Ghys staan na de eerste ploegkoers op de openingsavond dinsdag, om 22u35, op kop van het klassement in de Zesdaagse van Gent. Zij totaliseerden 46 punten. Net 5 meer dan de Deense wereldkampioenen Michael Morkov/Lasse Norman Hansen. In dezelfde ronde volgen Jonas Rickaert met de Zwitser Silvan Dillier (19 punten) en Jasper De Buyst met de Duitser Roger Kluge (14 punten). De rest van het pak volgt reeds op 1 of meerdere ronden.


Gent legt Zesdaagse strengere regels op: geen eten of drank, wel mondmaskers
14 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Zesdaagse, die dinsdag van start gaat, zal voor het eerst sinds mensenheugnis plaatsvinden zonder bier op het middenplein. Zelfs zonder drank of eten in het Kuipke tout court. Enkel in de catacomben en in de buitenlucht zal er iets kunnen gegeten of gedronken worden. De snel verslechterende coronacijfers hebben het stadsbestuur en organisator Golazo daartoe gedwongen.
Zesdaagse van Mallorca - Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hernieuwen titel niet in finale
15 April 2018, 02:54 Skynet
Het duo Kenny De Ketele en Moreno De Pauw is zaterdagavond tweede geëindigd in de finale van de Six Days Series in het baanwielrennen. De winnaars van vorig jaar moesten in het Spaanse Mallorca hun meerdere erkennen in het Spaanse duo Sebastian Mora Vedri en Albert Torres, de vicewereldkampioenen in de koppelkoers.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn