NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Zegt


Rusland zegt ruimtestation ISS na 2024 te verlaten, NASA weet van niets
1 Augustus, 00:08 NU.NL - Tech
Rusland trekt zich na 2024 terug uit het internationale ruimtestation ISS. Dat heeft directeur Yuri Borisov van de Russische ruimteorganisatie Roscosmos gezegd tijdens een gesprek met president Vladimir Poetin, schrijft Bloomberg dinsdag. Volgens de Verenigde Staten heeft Rusland niet overlegd over het besluit.


Chinese raket uit elkaar gevallen boven Indische Oceaan, zegt Amerikaans leger
31 Juli, 00:06 Skynet
Een deel van een Chinese raket die vorige week gelanceerd is, is zaterdag teruggekeerd in de atmosfeer en is uit elkaar gevallen boven de Indische Oceaan. Dat meldt het Amerikaanse leger, zonder te specificeren of het puin schade heeft veroorzaakt.


Biden zegt aan beterhand te zijn na coronabesmetting en verzekert: "VS zullen geen recessie doormaken?
26 Juli, 00:00 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden heeft verklaard dat zijn land geen recessie zal doormaken. ?Ik denk dat we geen recessie zullen kennen?, zei hij maandag aan journalisten. Hij verzekerde hen gelijk dat hij zich veel beter voelt na zijn coronabesmetting van vorige week.


Google ontslaat medewerker die zegt dat chatbot eigen bewustzijn heeft
25 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Google heeft een software-ingenieur ontslagen die openlijk beweerde dat een chatbot van het techbedrijf een eigen bewustzijn heeft. De medewerker, Blake Lemoine, heeft volgens het Amerikaanse bedrijf interne regels overtreden door vertrouwelijke informatie te lekken.


Pearl Jam zegt concert in Ziggo Dome toch af om stemproblemen Eddie Vedder
25 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
Het concert van Pearl Jam zondagavond in Ziggo Dome is op het laatste moment afgelast. Zanger Eddie Vedder heeft stemproblemen en kan daardoor niet optreden, meldt concertorganisator MOJO. Het concert van de rockgroep maandagavond in Ziggo Dome gaat vooralsnog wel door.


Hacker zegt informatie van miljard Chinezen te hebben gestolen bij politie
11 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Een hacker claimt een enorme hoeveelheid persoonlijke informatie van Chinese burgers te hebben gestolen van de politie in Sjanghai. De data worden volgens Bloomberg te koop aangeboden op een hackerforum.


Haalbaarheid van confederalisme is een politieke leugen, zegt Van Grieken
11 Juli, 00:02 Skynet Belgie
Het confederalisme is de grootste politieke leugen van de afgelopen tien jaar. Dat heeft Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken gezegd tijdens de Sporenviering in Brugge, het feest van de partij voor de Vlaams feestdag op 11 juli. Hij pleit voor een Vlaamse onafhankelijkheid door middel van een unilaterale beslissing.


Olav Mol zegt de werkelijke kleur van de Britse pers te zien
3 Juli, 00:05 AutoBlog

Olav Mol doet een boude uitspraak over de Britse pers. De kwalificatie moet nog verreden worden, maar het voelt alsof de Britse Grand Prix al een weekje bezig is. Zoals wel vaker in de F1 paddock, is er namelijk ook zonder dat er een meter gereden is weer het nodige stog opgewaaid. Het ging in […]

The post Olav Mol zegt de werkelijke kleur van de Britse pers te zien appeared first on Autoblog.nl.
China zal niet aarzelen om oorlog tegen Taiwan te ontketenen, zegt defensieministerie
12 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
China zal "niet aarzelen om een oorlog te ontketenen" als Taiwan de onafhankelijkheid uitroept. Dat heeft de woordvoerder van het Chinese ministerie van Defensie gezegd na de eerste ontmoeting tussen defensieminister Wei Fenghe en zijn Amerikaanse ambtgenoot Lloyd Austin in Singapore.


Staking bij RTBF, zegt vakbond
29 Mei, 00:07 Skynet Economie
Werknemers van de Franstalige openbare omroep RTBF zullen deelnemen aan de nationale actiedag bij de openbare diensten op 31 mei. Dat zegt de socialistische vakbond.


Luisteren naar de getuigenis van Amber Heard tijdens proces? ?Vernederend, belachelijk, pijnlijk en brutaal?, zegt Johnny Depp
26 Mei, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de getuigenis van Kate Moss over haar ex Johnny Depp heeft die laatste woensdag zelf nog eens plaatsgenomen op de getuigenbank tijdens het proces tegen Amber Heard, op vraag van haar advocaten. Depp maakte er geen geheim van dat hij ontgoocheld is in zijn ex-vrouw.
19 Mei, 00:07 Volkskrant
Groen zegt nee tegen verdere verhoging legerbudget
19 Mei, 00:02 De Tijd
02:00 Dat de regering-De Croo het legerbudget tegen 2035 verder wil optrekken naar 2 procent van het bruto binnenlands product botst op een njet van de groenen. Dat laat ontslagnemend Groen-voorzitster Meyr...


Ex-politieagent zegt medeplichtig te zijn aan doodslag op George Floyd
19 Mei, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een ex-politieagent van de Amerikaanse stad Minneapolis heeft gezegd schuldig te zijn aan medeplichtigheid aan doodslag op George Floyd. Thomas Lane was in mei 2020 een van de drie agenten die toekeken toen collega Derek Chauvin zijn knie negen minuten op de nek van George Floyd zette, waarna de zwarte man overleed.
Incident New Yorkse metro - Verdachte zegt onschuldig te zijn
15 Mei, 00:07 Skynet Buitenland
De verdachte die is opgepakt voor de schietpartij van een maand geleden in de metro van New York zegt onschuldig te zijn. De 62-jarige Frank James, die na een klopjacht van 30 uur werd gearresteerd, wordt onder meer verdacht van het plegen van een terreurdaad.


Wilders zegt Twitter-account weer te kunnen gebruiken na tijdelijke blokkade
2 Mei, 00:06 NU.NL - Tech
Het Twitter-account van PVV-voorman Geert Wilders is vrijdag even geblokkeerd geweest, zo meldt de politicus in een tweet. Eerder op de dag zei hij dat zijn account voor de tweede keer in een week tijd door het sociale medium geblokkeerd was.


"Nog geen rationeel argument gehoord om stikstofdossier aan te passen", zegt Demir
1 Mei, 00:08 Skynet Economie
De 41 bedrijven die in 2015 op een rode lijst stonden wegens een te hoge stikstofuitstoot, gaan we tegen 2025 sluiten. Dat heeft Vlaams minister van Energie en Omgeving Zuhal Demir (N-VA) vandaag gezegd in De Ochtend op Radio 1. Demir lijkt daarmee het lot van de Abdij van Averbode te bezegelen.


Zanger Tom Grennan is mishandeld in New York en zegt optredens af
25 April, 00:06 NU.NL - Muziek
De Britse artiest Tom Grennan is in New York slachtoffer geworden van mishandeling en diefstal. De zanger was in de Amerikaanse stad voor een optreden toen hij bij een bar werd aangevallen en verwondingen aan onder andere zijn oor opliep, meldt zijn management in een verklaring op Twitter.


Nieuws: BMW baas zegt: ?opletten met teveel elektrische auto?s?
24 April, 00:01 Auto55
Dat niet iedereen een even grote fan is van de nakende verplichte elektrificatie van het Europese wagenpark, is geweten. Zo is Carlos Tavares, de grote baas bij Stellantis, een vurig tegenstander. Belangrijkste reden: hij zegt dat hij geen betaalbare auto?s meer zal kunnen bouwen. Een elektrische auto is immers duurder in aankoop ?en zal dat ook blijven?. Z?n automerken zullen dus m...

Lees meer


FBI zegt dat Noord-Koreaanse hackers achter enorme cryptodiefstal zitten
18 April, 00:10 NU.NL - Tech
Aan Noord-Korea gelinkte hackers zitten volgens de FBI achter een van 's werelds grootste cryptodiefstallen. Hackers wisten vorige maand zo'n 620 miljoen dollar (ruim 570 miljoen euro) buit te maken door een populaire online game te hacken. Het geld komt volgens de FBI ten goede aan het Noord-Koreaanse regime.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn