NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Zegt


Mercedes zegt sorry: ?Verstappen botste niet bewust?
Dinsdag, 00:02 AutoBlog

Mercedes zegt heel voorzichtig sorry een weekje na alle ophef over ‘de crash’. Onze held Max Verstappen kreeg veel te verduren na de clash met Hamilton vorige week. In tegenstelling tot de keer daarvoor, kreeg nu MV33 de zwarte Piet toegespeeld door de wedstrijdleiding. Lewis Hamilton vond dat een zeer goed precedent. Toto Wolff beweerde […]

The post Mercedes zegt sorry: “Verstappen botste niet bewust” appeared first on Autoblog.nl.
Nieuws: Tsjechie zegt ?nee? tegen EU-verbod op verbrandingsmotoren
Dinsdag, 00:00 Auto55
De Europese Unie wil elektrische auto?s verplicht maken vanaf 2035. De voorgestelde Europese ?green deal?, die voorgesteld is maar nog niet is goedgekeurd, wil dat de gemiddelde CO2-uitstoot van nieuwe wagens met 55 procent daalt tussen 2021 en 2030. En tegen 2035 moeten alle nieuwe auto?s er zonder uitstoot zijn, staat in het EU-voorstel.Niet alle landen reageren even enthousiast o...

Lees meer


Zangeres Lorde zegt niet gemaakt te zijn voor leven als popster
15 September, 00:08 NU.NL - Muziek
Lorde heeft moeite met wat er komt kijken bij het leven van een populaire artiest. In gesprek met Vogue vertelt de 24-jarige Nieuw-Zeelandse dat ze erg gevoelig is en moeite heeft met de publieke taken van het popsterrenbestaan.


Prins Andrew heeft dagvaarding gekregen en zal zich moeten verdedigen tegen vrouw die zegt dat hij haar aanrandde toen ze 17 was
11 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Britse prins Andrew heeft de dagvaarding ontvangen voor de rechtszaak die hem wacht nadat hij er door een vrouw van beschuldigd wordt haar aangerand te hebben toen ze 17 jaar was. Dat meldt The mirror. De prins moet tegen vrijdag reageren op de beschuldigingen.
Facebook zegt sorry nadat zwarte mannen waren aangemerkt als 'primaten'
8 September, 00:09 NU.NL - Tech
Facebook heeft zijn excuses aangeboden nadat een algoritme van het bedrijf zwarte mannen in een video als primaten had aangemerkt. Het sociale medium noemt het in gesprek met The New York Times een "onaanvaardbare fout".


Nieuw op 1 september - Argenta zegt klanten die niet in Sepa-zone wonen op
31 Augustus, 00:04 Skynet Economie
Belgische klanten van Argenta die buiten de Sepa-zone wonen, moeten tegen 1 september verplicht overstappen naar een andere bank.


Commissie-Terpstra zocht een oplossing voor het personeelstekort in de zorg. Nu zegt ze: hef ons maar op
28 Augustus, 00:05 Volkskrant
Al drie jaar zoekt zijn commissie naar oplossingen voor het personeelstekort in de zorg, maar Doekle Terpstra zag het probleem alleen maar verergeren. Nu adviseert hij een nieuw kabinet zijn commissie op te heffen: ?Er zijn meer dan genoeg adviezen, het wordt tijd iets te doen.?


Vooral het verborgen erfgoed, de tradities, lopen gevaar in Afghanistan, zegt deze expert
28 Augustus, 00:05 Volkskrant
Toen de Taliban twintig jaar geleden metershoge boeddhabeelden opbliezen, ontstak de wereld in woede. Zover komt het nu niet, voorspelt erfgoedexpert Bastien Varoutsikos. Vooral het verborgen erfgoed, de tradities, lopen gevaar.


BTS zegt wereldtournee definitief af: concert in De Kuip gaat niet door
25 Augustus, 00:05 NU.NL - Muziek
De Zuid-Koreaanse boyband BTS heeft zijn wereldtournee Map Of The Soul officieel afgelast. Dat betekent dat ook het concert dat de groep in De Kuip in Rotterdam zou geven niet doorgaat.


Advocaat R. Kelly zegt dat meisjes wilden opscheppen over verhouding
25 Augustus, 00:05 NU.NL - Muziek
De vrouwen die de Amerikaanse zanger R. Kelly beschuldigen van misbruik wisten precies wat hen te wachten stond toen ze iets met hem begonnen. Dat stelde de advocaat van de zanger woensdag in de rechtbank van New York tijdens de eerste zitting in het proces tegen Robert Kelly.


Johnny Depp zegt dat Hollywood hem boycot sinds strijd met Amber Heard
18 Augustus, 00:07 NU.NL - Film
Johnny Depp merkt dat er in Hollywood afstand van hem wordt genomen na zijn geruchtmakende scheiding van Amber Heard en de rechtszaak die daarop volgde. Dat zegt hij in een interview met The Sunday Times.


Conflict Afghanistan - Biden zegt het gebruik van geweld niet te schuwen indien nodig
17 Augustus, 00:03 Skynet
De Amerikaanse president Joe Biden heeft maandag gedreigd met represailles tegenover de taliban, wanneer die de evacuaties die aan de gang zijn in de luchthaven van Kaboel belemmeren. Hij zei dat maandag tijdens een toespraak naar aanleiding van de herovering van Afghanistan door de jihadisten.


The Offspring-drummer zegt dat hij uit band is gezet omdat hij vaccin weigert
11 Augustus, 00:05 NU.NL - Muziek
Pete Parada, de drummer van The Offspring, is naar eigen zeggen uit de band gezet omdat hij weigert zich te laten vaccineren tegen COVID-19.


CoolCat zegt het weer voorzichtig te willen proberen in de winkelstraat
11 Augustus, 00:02 NU.NL - Economie
Het iets meer dan twee jaar geleden teloorgegane CoolCat wil volgend jaar weer een winkel openen, zegt oprichter Roland Kahn tegen vakblad RetailTrends. Een woordvoerder van het bedrijf laat weten dat de mogelijkheid onderzocht wordt. Het merk CoolCat, dat tieners als doelgroep heeft, bestond na het faillissement van de winkels alleen nog online.


Minister Demir:"Klimaatrapport zegt wat we allemaal al wisten"
10 Augustus, 00:03 Skynet
"Dit klimaatrapport zegt eigenlijk wat we allemaal al wisten: met een overaanbod aan papieren beloften en een gebrek aan inspanningen op het terrein geraken we er niet. Integendeel", zegt Vlaams minister van Omgeving en Energie Zuhal Demir (N-VA) vandaag in een reactie op het nieuwe klimaatrapport.


China zegt niet achter grote hack via mailsoftware van Microsoft te zitten
21 Juli, 00:08 NU.NL - Tech
China heeft dinsdag ontkend verantwoordelijk te zijn voor de hack van duizenden overheidsinstanties en bedrijven via een lek in de e-mailsoftware van Microsoft. Deze "politiek gemotiveerde beschuldigingen" zijn door de Amerikanen verzonnen, stelt het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken.


Spike Lee zegt sorry voor Cannes-blunder: "Ik heb het verknald"
20 Juli, 00:04 Skynet Buitenland
Spike Lee heeft gereageerd op de blunder die hij zaterdagavond beging tijdens de ceremonie rond de Gouden Palm in Cannes. De regisseur kondigde per ongeluk direct de winnaar aan, terwijl het de bedoeling is dat de hoofdprijs van het festival als laatste bekendgemaakt wordt.


"Ervaring werd mij wat te veel", zegt toernooiverrassing Raducanu na opgave
7 Juli, 00:01 Skynet Sport
Het tennissprookje van de Britse tiener Emma Raducanu op Wimbledon kende gisterenavond een abrupt einde. In de achtste finales tegen Ajla Tomljanovic moest ze ziek opgeven. "Ik speelde deze week het beste tennis uit mijn leven voor een fantastisch publiek en ik denk dat de ervaring mij wat te veel werd", schrijft ze 's anderendaags op haar sociale media.


Gwyneth Paltrow zegt dat dochter nog nooit film van haar heeft gezien
24 Juni, 11:41 NU.NL - Film
Apple Martin (17), de dochter van Gwyneth Paltrow en Chris Martin, heeft volgens Paltrow nog nooit een film gezien waarin zij speelt.


"Zegt niets over koers van de partij"
8 Februari, 07:55 Skynet Belgie
De verkiezing van Valerie Van Peel en Lorin Parys als ondervoorzitters bij N-VA zegt volgens Parys zelf "niets over de koers van de partij". Dat heeft Parys maandag in De Ochtend gezegd. De verkiezing betekent volgens Parys ook niet dat hijzelf of Van Peel automatisch in "pole position" liggen om huidig voorzitter Bart De Wever op te volgen. Parys hoopt zelfs dat De Wever nog lang voorzitter blijft en niet in 2023 "op 1 jaar voor de verkiezingen" de fakkel doorgeeft.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn