NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Zaterdagavond

2News.be / Trefwoorden / Zaterdagavond

Parijse politie verbiedt vakbondsbijeenkomst aan Stade de France van zaterdagavond
29 April 2023, 00:04 Skynet Buitenland
In de Franse hoofdstad Parijs heeft de politieprefectuur een door de vakbonden voor zaterdagavond geplande rally rond het Stade de France verboden. Dat vernam het Franse persagentschap AFP. In het stadion wordt die avond de finale van de Franse voetbalbeker gespeeld, in aanwezigheid van president Emmanuel Macron.


Gulf 12H wordt GT3-race - Nieuwe wedstrijd op zaterdagavond
16 December 2022, 00:03 Autosport
Afgelopen weekend stond de 12e editie van de Gulf 12 Hours op het programma, de 11e editie die verreden werd op het Yas Marina Circuit in de Verenigde Arabisch Emiraten. De wedstrijd fungeerde dit jaar als slotmanche van de Intercontinental GT Challenge en stond open voor zowel GT3's als Porsche Cup's van de laatste generatie. Dat verandert vanaf volgend jaar, want promotor Andrea Ficarelli vertelde in Abu Dhabi aan Autosport.be dat de wedstrijd in 2023 uitsluitend GT3's zal verwelkomen, waarbij er een extra race over zes uur zal worden geprogrammeerd op zaterdag die wel openstaat voor andere type wagens.

Lees meer: Gulf 12H wordt GT3-race - Nieuwe wedstrijd op zaterdagavond


Ook onze chef voetbal vindt dat het zaterdagavond werkelijk nergens op trok: ?Only in Belgium?
17 Januari 2021, 21:42 HLN.BE
?Dit had niets met voetbal te maken. Een schande?, stelde John van den Brom nadat hij Racing Genk met 2-0 zag onderuit gaan op een haast onbespeelbaar veld op Le Canonnier. Wat later legden zowel Genk als Kortrijk klacht neer bij de KBVB en azen ze op een forfaitzege na een avondje ?sneeuwvoetbal?. U leest het: we zijn opnieuw vertrokken voor een soap. Een die het Belgische voetbal zich kon besparen, is het harde oordeel van onze chef voetbal. ?Eeuwige amateurs, allemaal tezamen.?


?t Santhovense Koerse nu op zaterdagavond
24 Mei 2018, 01:18 Gazet v. Antwerpen

In de dorpskern van Zandhoven vindt dit weekend de vijfde editie van de retrokoers ?t Santhovense Koerse plaats. Voor het eerst wordt de wedstrijd op zaterdagavond georganiseerd in plaats van op zondagnamiddag.
Ook zaterdagavond hinder bij De Lijn in Antwerpen door staking

De staking van ACOD en ACLVB tegen de geplande hervormingen bij De Lijn zorgt ook zaterdagnamiddag en -avond voor een verstoorde dienstverlening. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten. Bij de kusttram rijdt zowat de helft van de trams. De nachtbussen in Leuven rijden vanavond normaal. In Brugge rijden de avondlijnen normaal, in Oostende rijden al zeker drie avondlijnen uit. In Gent-stad stoppen de trams en stadsbussen (behalve stadsbus 8) om 20 uur met rijden. In Antwerpen start de avondploeg rond 18 uur. Dat meldt de openbaarvervoermaatschappij.
Jiving Sister Fanny is na zaterdagavond uitgedanst
28 Maart 2018, 01:12 Gazet v. Antwerpen

Na meer dan 200 concerten staat Jiving Sister Fanny zaterdag een laatste keer op het podium. Het wordt steeds moeilijker om de agenda?s van de groepsleden op elkaar af te stemmen. Tot nader order blijven ze wel houder van een Belgisch record.
Zaterdagavond groot scherm in het Olympisch Stadion
5 Maart 2018, 19:42 Gazet v. Antwerpen
De supporters die er niet in geslaagd zijn een ticket voor de uitwedstrijd van zaterdagavond in Brugge te bemachtigen, kunnen terecht in het Olympisch Stadion.


Brusselse musea houden de deuren zaterdagavond open voor Museum Night Fever
3 Maart 2018, 04:54 Skynet
Zaterdagavond houden 27 Brusselse musea de deuren extra lang open voor Museum Night Fever. Dit jaar blijven de musea open tot 2 uur 's nachts, een uur langer dan de vorige edities, en zijn er vijf nieuwe deelnemers.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn