NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Zaterdag

2News.be / Trefwoorden / Zaterdag

SpaItalia vanaf zaterdag, met Il GIRO
18 Februari, 00:02 Autosport
SpaItalia bezorgt alle liefhebbers van Italiaanse mechaniek ieder jaar een ontzettend aangename zondag op het Circuit van Spa-Francorchamps! Voor de editie 2024 van zijn immer populaire evenement besloot organisator DG Sport om het programma nog wat uit te breiden. Het gevolg? SpaItalia begint dit jaar al op zaterdag, met... IL GIRO DI SPAITALIA

Lees meer: SpaItalia vanaf zaterdag, met Il GIRO


Boerenprotest - Honderdtal tractoren trok zaterdag naar Ring van Bergen
29 Januari, 00:09 Skynet Economie
Een honderdtal tractoren is zaterdagavond naar Bergen getrokken, waar ze heel traag rond de Ring hebben gereden om hun eisen kracht bij te zetten. Op datzelfde moment waren heel wat mensen op naar het lichtfestival van Bergen.


Autohandelaar Taoufik Makrache overleden na ongeval op Duitse snelweg: ?Zaterdag herdenken we hem met karavaan?
17 Januari, 00:02 HLN.BE
De Tiense autohandelaar Taoufik Makrache is maandag overleden bij een ongeval op de Duitse snelweg in de buurt van Hamburg. Taoufik was zaakvoerder van Auto Business Center BV en was amper 21 jaar. De man werd nog eind vorig jaar naar eigen zeggen ontvoerd en vervolgens gemarteld door een man en drie medeplichtigen die niet tevreden zouden zijn geweest met een rode kaart tijdens een autokeuring. De begrafenis van Taoufik zal plaatshebben in Marokko, vrienden van hem houden echter een herdenking die zaterdag plaats vindt in zijn geboortestad Tienen.


Brussels Airlines vliegt opnieuw uit na pilotenstaking
Na de pilotenstaking van zaterdag, werden de gewone werkzaamheden bij Brussels Airlines zondag hervat. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf bevestigd. "We blijven de sociale partners aan tafel uitnodigen", voegt ze toe.


Zaterdag geen Eurostar-treinen van en naar Londen door overstroming in tunnel
Eurostar annuleert zaterdag alle hogesnelheidstreinen vanuit Londen naar Parijs, Amsterdam en Brussel en omgekeerd vanwege een overstroming. In totaal gaat het om 41 treinen. Daardoor zijn duizenden reizigers gestrand.


Niet eerder pinden we de zaterdag voor Kerst zo veel als in 2023
28 December 2023, 00:38 NU.NL - Economie
Niet eerder zijn in Nederland zoveel pinbetalingen bij de winkelkassa gedaan als afgelopen zaterdag. Die dag is naar schatting ruim 25 miljoen keer afgerekend met een pinpas. In totaal ging het om 809 miljoen euro, meldt Betaalvereniging Nederland.


De Balade van de Legend Boucles Bastogne 2024 vindt op zaterdag 4 mei plaats
7 November 2023, 00:01 Autosport
Het is een succesverhaal dat perfect past in de traditie van de bekende Legend Boucles @ Bastogne! Herinnert u zich dat in de lente van 2021, toen de gezondheidscrisis nog voor heel wat gezondheidsmaatregelen synoniem stond, de Royal Automobile Club de Spa de krantenkoppen haalde met de eerste editie van de Balade van de Legend Boucles Bastogne. Het hoofddoel was om letterlijk in de bandensporen te treden van de beroemde rally voor historische wagens, met een parcours dat anderzijds toegankelijk voor iedereen zou zijn - zowel voor oldtimers als voor moderne wagens - en dat de hoogtepunten van de Legend Boucles @ Bastogne door de jaren heen met elkaar verbond.

Lees meer: De Balade van de Legend Boucles Bastogne 2024 vindt op zaterdag 4 mei plaats


De zaterdag van dj Amber Broos | ?Draaien werkt verslavend?
29 Oktober 2023, 00:01 De Tijd
08:00 De zaterdag van dj Amber Broos: een fijne mix klaarmaken, even weg van de wereld en snacken om 5 uur ?s ochtends.


Ontwerpster Natalie Joos in L.A. | 'Zaterdag is schoonmaakdag'
22 Oktober 2023, 00:01 De Tijd
12:00 De zaterdag van ontwerpster Natalie Joos: namaakontbijt, bezoek aan de Pickwick Vintage Show en een nachtelijke hike tussen de wilde dieren.


American Festival: De NASCAR races op zaterdag in beeld gebracht
16 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Foto's: American Festival: De NASCAR races op zaterdag in beeld gebracht


Luikse hooligans vielen zaterdag supporters uit Charleroi aan
20 September 2023, 00:01 Skynet Belgie
Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar Luikse voetbalhooligans die supporters van Sporting Charleroi zaterdag hebben aangevallen, toen die terugkeerden van een verplaatsing naar Brugge. Dat meldt het parket van Charleroi dinsdag. Het bevestigt informatie van mediagroep Sudinfo. Vier personen raakten gewond.


Nina Derwael gaat zaterdag onder het mes
20 September 2023, 00:01 Skynet Belgie
Nina Derwael maakte tien dagen geleden bekend vanwege een schouderblessure forfait te moeten geven voor het WK turnen in Antwerpen (30 september - 8 oktober). Ze gaat komende zaterdag onder het mes, zo meldde de 23-jarige Limburgse dinsdag op sociale media.


WK turnen - Nina Derwael gaat zaterdag onder het mes, primaire revalidatieperiode van 3 maanden
20 September 2023, 00:00 Skynet Sport
Nina Derwael maakte tien dagen geleden bekend vanwege een schouderblessure forfait te moeten geven voor het WK turnen in Antwerpen (30 september - 8 oktober). Ze gaat komende zaterdag onder het mes, zo meldde de 23-jarige Limburgse dinsdag op sociale media.


De Legend Boucles @ Bastogne 2024 voorzien op zaterdag 3 en zondag 4 februari
4 September 2023, 00:05 Autosport
Heel wat teams, crews en fans zaten er al op te wachten: de datum van de Legend Boucles @ Bastogne 2024. De editie 2024 van de Legend Boucles @ Bastogne zal op zaterdag 3 en zondag 4 februari plaatsvinden en in grote lijnen ligt die editie 2024 in het verlengde van wat we in 2023 gezien hebben?

Lees meer: De Legend Boucles @ Bastogne 2024 voorzien op zaterdag 3 en zondag 4 februari


Drukte bij benzinepomp: we tanken nog gauw voordat de prijzen zaterdag stijgen
3 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Economie
Automobilisten grijpen nog gauw hun kans nu een volle tank benzine of diesel zaterdag enkele euro's duurder wordt. In de jacht op de nog goedkopere brandstof ontstaan er rijen bij tankstations en raken pompen mogelijk al leeg.


Spa Euro Race: Belcar Endurance Championship stormt de nacht in op zaterdag met avondrace van drie uur
2 Juni 2023, 00:01 Autosport
Dit weekend trekt het Belcar Endurance Championship richting de Belgische Ardennen. De weergoden geven alvast thuis, met heerlijk zomerweer op vrijdag en zaterdag, wanneer de rijders en teams op het circuit van Spa-Francorchamps de 3-uur durende avondrace van het nationale uithoudingskampioenschap afwerken.

Lees meer: Spa Euro Race: Belcar Endurance Championship stormt de nacht in op zaterdag met avondrace van drie uur


Luxemburg doet in 2024 na dertig jaar weer mee aan Eurovisie Songfestival
14 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Luxemburg maakt in 2024 zijn rentree op het podium van het Eurovisie Songfestival. Het land vond deelname de afgelopen tientallen jaren te kostbaar, maar wil nu toch weer een poging wagen.


Delhaize - Zaterdag nieuwe verzoeningspoging tussen directie en vakbonden Delhaize
22 April 2023, 00:04 Skynet Economie
Zaterdag vindt een nieuwe verzoeningspoging plaats bij Delhaize. Dat berichtte RTBF en het wordt bevestigd in kringen van het bedrijf. De vergadering start in de namiddag.


Accijns op tabak omhoog: pakje sigaretten kost vanaf zaterdag ruim 9 euro
2 April 2023, 00:06 NU.NL - Economie
Roken wordt vanaf zaterdag 1 april nog wat duurder. Op een pakje met twintig sigaretten komt 1,22 euro extra belasting, waardoor de prijs stijgt naar 9,42 euro. Volgend jaar komt er nog eens 1,22 euro bovenop. De prijzen van andere tabaksproducten, zoals shag en sigaren, stijgen ook.


Delhaize - Meer eigen winkels van Delhaize gesloten op zaterdag dan tijdens de week
2 April 2023, 00:02 Skynet Economie
Zaterdag zijn 73 eigen winkels van Delhaize gesloten vanwege een staking van het personeel. Dat zijn er meer dan tijdens de week, meldt woordvoerder Roel Dekelver zaterdag. 55 winkels in eigen beheer zijn wel open. Er worden zaterdag geen depots geblokkeerd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn