NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Xbox


Omzet Xbox-divisie daalt door leveringsproblemen en verminderde monetization
29 Juli, 00:02 Tweakers
Microsoft heeft in het afgelopen tweede kwartaal meer omzet en winst geboekt, maar op het vlak van de Xbox-hardware- en -diensten liepen de cijfers terug. Dit wordt mede verklaard door leveringsproblemen en een daling van de monetization bij alle games.


Microsoft brengt chatdienst Discord naar Xbox-consoles
25 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Microsoft brengt de chatdienst Discord naar zijn Xbox-spelcomputers. Het gaat om de Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One, heeft de techgigant woensdag aangekondigd.


Discord laat Xbox Insiders deelnemen aan spraakkanalen via Xbox-consoles
22 Juli, 00:00 Tweakers
Discords voicechatfunctie is nu beschikbaar op de Xbox One en Xbox Series X|S voor Xbox Insiders. Hiermee kunnen de gebruikers vanaf hun consoles deelnemen aan spraakkanalen in de Discord-app. De functie wordt 'binnenkort' uitgerold naar alle Xbox-gebruikers.


Respawn fikst input lag bij Xbox Series-versie Apex Legends
8 Juli, 00:01 Tweakers
Respawn heeft dinsdag een patch uitgebracht voor de Xbox Series-versie van Apex Legends. De patch moet de input lag wegnemen, waar meerdere Xbox Series-spelers de afgelopen twee weken geleden last van hadden.


Xbox-games vanaf dit jaar op nieuwe Samsung-tv's te streamen
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
Microsoft brengt op 30 juni een Xbox-app uit voor slimme televisies van Samsung die in 2022 zijn uitgebracht. Daarmee zijn Xbox-games via de cloud te streamen, zonder dat daar verder een console voor nodig is. Het is voor het eerst dat Microsoft zo'n app beschikbaar maakt.


Microsoft brengt eind juni Xbox-app voor cloudgaming uit voor Samsung-televisies
10 Juni, 00:01 Tweakers
Microsoft komt met een Xbox-app voor Samsung-smart-tv's uit 2022. Daarmee kunnen Game Pass Ultimate-abonnees direct op hun televisie Xbox-games spelen vanuit de cloud. Het bedrijf wil de app op termijn ook beschikbaar stellen voor andere tv's.


Fortnite weer speelbaar op iPhones en Android-telefoons via Xbox Cloud Gaming
9 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Microsoft en Epic Games hebben Fortnite gratis beschikbaar gemaakt op Xbox Cloud Gaming. Daarmee is de populaire game zonder installatie speelbaar op onder meer iPhones en Android-telefoons. Apple en Google verwijderden het spel eerder uit hun appwinkels, omdat Epic Games hun regels rond betaalsystemen overtrad.


Microsoft houdt in juni grote 'Xbox and Bethesda Games Showcase'
29 April, 00:01 Tweakers
Microsoft houdt in juni een nieuwe 'Xbox and Bethesda Games Showcase', waarin het komende games zal tonen. Het evenement wordt op verschillende platforms live uitgezonden, in 'meer dan 30' talen.


Bugsnax komt op 28 april naar Steam, Xbox-consoles, Game Pass en Nintendo Switch
15 April, 00:01 Tweakers
Bugsnax komt op 28 april uit op Steam, de Xbox-consoles, Nintendo Switch en Game Pass voor Xbox en PC. Op dezelfde dag krijgt het spel een grote gratis update dat het verhaal ?met drie tot vier uur? uitbreidt. De update komt beschikbaar voor alle versies van Bugsnax.


Rogue Legacy 2 komt op 28 april uit voor pc en Xbox-consoles
9 April, 00:00 Tweakers
Rogue Legacy 2 komt op 28 april uit op Steam, de Epic Games Store en de Xbox One- en Xbox Series-consoles. Het spel was twee jaar in Early Access-ontwikkeling, maar komt eind april dus als volledige versie uit.


Gerucht: Microsoft komt met Xbox Game Pass-abonnement voor gezinnen
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft werkt misschien aan een gezinsabonnement voor Xbox Game Pass. Dat melden anonieme bronnen aan Windows Central. Met zo'n abonnement zouden gebruikers een Game Pass-abonnement kunnen delen met anderen binnen een huishouden.


Microsoft kondigt nieuwe Xbox-divisie aan die cloud-native games gaat uitgeven
26 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe Xbox Game Studios-divisie aangekondigd. Deze gaat zich richten op het uitgeven van 'cloud-native games'. Kim Swift gaat de divisie leiden. Zij werkte eerder bij Valve en ging later aan de slag bij Google Stadia.


Xbox-consoles kunnen nu ook updates downloaden in energiebesparingsmodus
12 Maart, 00:01 Tweakers
Microsoft geeft Xbox-gebruikers de optie om game- en systeemupdates te downloaden terwijl hun console in de energiebesparingsmodus staat. Voorheen was dat niet mogelijk. Deze modus wordt nu ook de standaardoptie bij het instellen van een nieuwe Xbox.


Rockstar onthult 3 grafische modi PS5- en Xbox Series-versie GTA V en GTA Online
5 Maart, 00:00 Tweakers
Rockstar Games onthult in een blogpost dat de PlayStation 5- en Xbox Series X- en S-versies van Grand Theft Auto V en GTA Online drie grafische modi krijgen. Daarnaast toont het bedrijf de eerste screenshots van de aankomende versies van de games.


Releasedatum Shadow Warrior 3 verschijnt in PlayStation Store en Xbox Store
18 Januari, 00:00 Tweakers
De volgende Shadow Warrior-game lijkt op 1 maart 2022 uit te komen. Dit is nog niet officieel aangekondigd, maar zowel de PlayStation Store als de Xbox Store noemen deze releasedatum. De game stond eerst in de planning voor 2021 maar werd later uitgesteld tot dit jaar.


Ubisoft gaat abonnementsdienst beschikbaar maken voor Xbox-consoles
7 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Ubisoft gaat zijn eigen abonnementsdienst beschikbaar maken voor Xbox-consoles, heeft de gameontwikkelaar woensdag aangekondigd.


Ubisoft brengt Far Cry 3: Blood Dragon-remaster uit voor PS4 en Xbox One
20 December 2021, 00:00 Tweakers
Ubisoft heeft de remaster van Far Cry 3: Blood Dragon uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Er zijn geen speciale versies voor de PS5 en Xbox Series X|S verschenen. De game is verkrijgbaar als onderdeel van de Season Pass voor Far Cry 6, maar wordt ook los verkocht.


Spelers weten splitscreen-co-op Halo Infinite op Xbox aan de praat te krijgen
20 December 2021, 00:00 Tweakers
Xbox-spelers hebben ontdekt hoe ze de campaign co-op-modus van Halo Infinite kunnen spelen ondanks dat deze nog helemaal niet beschikbaar is. De work-around heeft wat flinke haken en ogen, maar werkt in de kern wel.


Microsoft wijzigt naam van Xbox Game Pass for PC naar PC Game Pass
13 December 2021, 00:01 Tweakers
De Xbox Game Pass for PC heet sinds vrijdag PC Game Pass. Zo wil Microsoft benadrukken dat deze dienst voor pc is. Omdat er Xbox in de naam stond, dachten veel klanten dat het voor consoles was, zegt het bedrijf.


Bloomberg: Sony wil eigen Xbox Game Pass-tegenhanger voor PlayStation uitbrengen
6 December 2021, 00:01 Tweakers
Sony is naar verluidt van plan om een eigen Xbox Game Pass-equivalent voor PlayStation uit te brengen. Het abonnement onder codenaam Spartacus geeft klanten net als bij de Xbox Game Pass onbeperkt toegang tot een catalogus van videogames.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn