NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Woensdag

2News.be / Trefwoorden / Woensdag

Verstappen woensdag direct hele dag in actie bij Formule 1-tests in Bahrein
20 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Max Verstappen komt woensdag direct de hele dag in actie bij de Formule 1-tests in Bahrein. De wereldkampioen van Red Bull Racing kruipt ook donderdagmiddag achter het stuur van de RB20.


Vanaf woensdag zes dagen geen ICE-treinen naar Duitsland vanwege staking
23 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Met de trein naar Duitsland reizen wordt de komende dagen een stuk moeilijker. Vanaf woensdag rijden er zes dagen lang geen ICE-treinen naar de oosterburen, meldt de NS. Ook de intercity naar Berlijn rijdt niet.


Spoorstakingen - "Donderdag rijden mogelijk andere treinen dan woensdag"
7 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Er zullen donderdag in het kader van de alternatieve dienstregeling ongeveer evenveel treinen rijden als woensdag, maar dat zullen niet per se altijd dezelfde treinen zijn. Reizigers checken dus best hun reis op voorhand via de reisplanner, zegt spoorwegmaatschappij NMBS.


Onderhandelingen Hollywoodstaking gaan woensdag verder
4 Oktober 2023, 00:05 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteursvakbond SAG-AFTRA onderhandelt woensdag verder met vertegenwoordigers van de Hollywoodstudio's en streamingdiensten. Dat maakten beide partijen in een gezamenlijke verklaring bekend nadat de eerste gesprekken maandag waren afgerond.


Klassieker definitief woensdag uitgespeeld, Ajax ziet af van juridische stappen
27 September 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Ajax ziet af van juridische stappen tegen de KNVB. De club overwoog een stap naar de rechter vanwege het besluit om Ajax-FC Volendam te verplaatsen zodat het restant van de gestaakte Klassieker woensdagmiddag uitgespeeld kan worden.


The Rolling Stones komen woensdag met nieuw album na wekenlang speculeren
6 September 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones brengen woensdag hun nieuw album Hackney Diamonds uit. Na weken vol teasers en hints meldt de groep maandag op sociale media dat woensdag alle details over het album worden bekendgemaakt.


Belgische atletiekploeg U23 mikt vanaf woensdag op minstens drie medailles op het EK in Finse Espoo
12 Juli 2023, 00:05 Skynet Belgie
Woensdagavond begint in het Finse Espoo, een voorstad van de hoofdstad Helsinki, het EK atletiek U23. De Belgische ploeg mikt er op minstens drie medailles.


Microsoft brengt Moment 3-update voor Windows 11 woensdag uit
25 Mei 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft brengt de Moment 3-update voor Windows 11 woensdag uit. De derde grote update voor het besturingssysteem heeft onder andere een aantal nieuwe privacyinstellingen, integratie voor Pluton-processoren en verbeterde widgets voor nieuws.


Her en der files aan de pomp, want woensdag stijgen de benzineprijzen
5 April 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Her en der in Vlaanderen is het aanschuiven aan tankstations. Woensdag stijgen de prijzen aan de pomp. Een gevolg van de beslissing door de OPEC+-landen om de productie van olie met 1,16 miljoen vaten per dag te verlagen. Naar eigen zeggen ?om de stabiliteit van de markt te ondersteunen?.
Spoor in Brabant woensdag weer open na oponthoud door dassen
29 Maart 2023, 00:31 NU.NL - Economie
Het spoor tussen Eindhoven en Den Bosch gaat woensdagochtend definitief weer open. Het treinverkeer was er dagenlang gestremd door dassen die tunnels hadden gegraven. De treinen kunnen daardoor woensdag weer volgens de normale dienstregeling rijden, meldt ProRail dinsdag.


Woensdag meer duidelijkheid over nieuwe cao voor streekvervoer
23 Maart 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De stakingen in het streekvervoer zijn voor een aantal dagen opgeschort. Twee verkenners proberen de cao-onderhandelingen weer op gang te krijgen. Woensdag moet er meer duidelijkheid komen.


Personeel streekvervoer stopt na woensdag tijdelijk met staken
16 Maart 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Het personeel in het streekvervoer stopt na woensdag tijdelijk met staken. De stakingspauze duurt tot volgende week vrijdag. De vakbonden willen de nieuwe onderhandelingen met de werkgevers een kans geven.


Syrische president ontmoet Poetin woensdag in Moskou
15 Maart 2023, 00:05 Skynet Buitenland
De Syrische president Bashar al-Assad is dinsdagavond laat aangekomen in de Russische hoofdstad Moskou. Woensdag heeft hij er een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin, meldt het kantoor van de Syrische president.


Busvervoer woensdag flink ontregeld door staking
24 Februari 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Reizigers hebben in sommige delen van het land veel hinder van de staking van buschauffeurs en treinpersoneel op regionale lijnen. Een deel van de werknemers van bedrijven als Arriva, Connexxion, Keolis en Qbuzz staakt om een hoger loon af te dwingen. Het ov in onder meer Noord-Brabant, Limburg, de Zaanstreek en Utrecht is daardoor geraakt.


Woensdag en vrijdag opnieuw stakingen in streekvervoer, begin nieuwe reeks
20 Februari 2023, 03:03 NU.NL - Economie
Medewerkers in het streekvervoer leggen woensdag en vrijdag het werk neer. Volgens bestuurder Marijn van der Gaag van FNV Streekvervoer is "de grens bereikt".


Spontane actie Aviapartner - Bagageafhandeling verloopt zondag opnieuw normaal
20 Februari 2023, 02:07 Skynet Economie
Op de luchthaven van Zaventem verloopt de bagageafhandeling door Aviapartner zondag opnieuw normaal. Dat bevestigen de socialistische transportbond BTB en Brussels Airport zondagochtend. Woensdag worden de onderhandelingen tussen personeel en directie wel voortgezet.


Streekvervoer staakt woensdag en vrijdag opnieuw om uitblijven cao
20 Februari 2023, 00:42 NOS nieuws

Medewerkers in het streekvervoer gaan woensdag en vrijdag opnieuw staken voor een betere cao. Dat melden vakbond CNV en FNV. De bonden waarschuwen dat de stakingen van komende week het begin zullen zijn van een nieuwe reeks stakingen, die volgens CNV wel minimaal 48 uur van tevoren worden aangekondigd.

Twee weken geleden werd het werk in het regionale openbaar vervoer al stilgelegd voor vijf dagen, maar die staking leidde niet tot resultaat. Volgens de FNV was de actiebereidheid bij onder meer buschauffeurs in die periode hoog en reden veel bussen niet.

"Nog liever dan staken, willen werknemers in het streekvervoer gewoon op een fijne manier tegen een goed salaris hun werk doen", zegt FNV-bestuurder Marijn van der Gaag in een verklaring." Ze vinden het dan ook verschrikkelijk dat reizigers weer overlast moeten ervaren. Maar de oplossing daarvoor ligt echt bij de werkgevers."

De FNV wil een loonsverhoging die meestijgt met de inflatie en maatregelen tegen de werkdruk. Eergisteren zei Fred Kagie namens de werkgevers in het openbaar vervoer dat dat geld er niet is. De werkgevers bieden 8 procent loonsverhoging dit jaar.

"Vakbonden vinden dat we toch over deze eisen in gesprek moeten gaan, onder dreiging en druk van een al aangekondigde staking. Dat is voor ons geen basis om te praten. Staken brengt ons niet aan tafel", zei Kagie toen.

FNV-bestuurder Van der Gaag vindt dat de grens bereikt is. "De werkdruk is te hoog door de onregelmatige roosters en krappe rittijden. Als er niks verandert, is dat heel slecht voor de toekomst van het openbaar vervoer." Onder de cao Streekvervoer vallen zo'n 13.000 mensen.
Afgelast sneeuwduel RKC-Go Ahead Eagles wordt woensdag 1 februari ingehaald
25 Januari 2023, 00:28 NU.NL - Sport
De KNVB heeft een nieuwe datum gevonden voor de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles, die zaterdag vanwege sneeuwval werd afgelast. De twee ploegen treffen elkaar woensdag 1 februari.


EU plant gemeenschappelijke reactie op reizigers uit China
2 Januari 2023, 00:02 De Tijd
08:41 De lidstaten van de Europese Unie buigen zich woensdag over een gemeenschappelijke reactie op reizigers uit China, waar de corona-epidemie momenteel uit de hand lijkt te lopen.


Helft van de treinen rijdt vandaag
4 December 2022, 00:05 Skynet Economie
De alternatieve treindienst verloopt vandaag zoals aangekondigd: zowat de helft van de treinen rijdt. Dat werd vernomen bij spoorwegmaatschappij NMBS.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn