NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Winst


Acer maakte 143 miljoen euro winst en ziet monitor- en pc-verkopen aantrekken
16 Maart, 00:01 Tweakers
Acer behaalde in 2023 een omzet van iets meer dan zeven miljard euro met een nettowinst van 143 miljoen euro. Volgens het bedrijf trekt de markt voor zowel pc's als monitors inmiddels weer aan. Acer verwacht dat AI in de toekomst belangrijk voor het bedrijf wordt.


Biden heeft presidentsnominatie binnen na winst in Georgia
13 Maart, 00:00 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag genoeg afgevaardigden gewonnen om de nominatie van de Democratische Partij te bezegelen. Hij neemt het in november waarschijnlijk op tegen voormalig president Donald Trump, zo goed als zeker de Republikeinse kandidaat.


Joost Klein in top 5 van wedkantoren die Songfestival-winst voorspellen
12 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Joost Klein is aan een flinke opmars bezig sinds het uitbrengen van zijn Songfestival-inzending Europapa. Dat het nummer records breekt op Spotify is ook de wedkantoren die de winnaar voorspellen niet ontgaan. Hij staat inmiddels op de vijfde plek.


ADO blijft ondanks wereldgoal Van Mieghem weer zonder winst in topduel
12 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
ADO Den Haag is er maandag opnieuw niet in geslaagd om een topper te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks een wereldgoal van Daryl van Mieghem speelden de Hagenaars thuis met 2-2 gelijk tegen FC Dordrecht.


Elon Musk klaagt OpenAI aan voor 'het verkiezen van winst boven zijn missie'
2 Maart, 00:00 Tweakers
X-eigenaar Elon Musk is een rechtszaak begonnen tegen OpenAI en Sam Altman, de ceo van het bedrijf. Volgens Musk heeft OpenAI 'winst boven zijn missie verkozen' door onder andere de interne details van GPT-4 niet openbaar te maken.


BBC maakt vijftig jaar na Songfestival-winst documentaire over ABBA
20 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat ABBA het Eurovisie Songfestival won. Voor de BBC is dat reden genoeg om weer een documentaire te maken over de Zweedse band. ABBA: Against the Odds moet later dit jaar verschijnen.


Sterspeler Mahomes leidt Kansas City Chiefs naar tweede Super Bowl-winst op rij
13 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Kansas City Chiefs heeft maandag voor de tweede keer op rij en de vierde keer in totaal de Super Bowl gewonnen. Aan de hand van quarterback Patrick Mahomes versloeg de ploeg San Francisco 49ers na een bloedstollende verlenging met 25-22.


Facebook-moeder Meta verkoopt zo veel advertenties dat winst verdrievoudigt
6 Februari, 00:11 NU.NL - Tech
Meta heeft afgelopen kwartaal drie keer zoveel winst gemaakt als dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep bleef omgerekend 14 miljard dollar (bijna 12 miljard euro) over. Daardoor keert het Facebook-moederbedrijf voor het eerst dividend uit.


Taylor Swift kondigt na Grammy-winst nieuw album aan
6 Februari, 00:07 NU.NL - Muziek
Taylor Swift brengt in april een nieuw album uit. Dat heeft de zangeres zondagavond bekendgemaakt, nadat ze bij de Grammy Awards in de prijzen was gevallen.


Apple verrast met sterke winst ondanks afhakende Chinezen
2 Februari, 00:00 De Tijd
22:59 In tegenstelling tot veel andere leden van de 'Magnificent Seven' presteert Apple wel beter dan analisten hadden verwacht, ook al lijken Chinezen steeds meer uitgekeken op de iPhone.


Diriyah: Nick Cassidy controlerend richting winst
28 Januari, 00:00 Autosport
Nick Cassidy heeft zijn eerste overwinning voor Jaguar beet. Tijdens de tweede wedstrijd in Diriyah moest de Kiwi nog vanaf plek drie vertrekken, maar kon zich al snel naar de leiding werken. Van daaruit controleerde hij de wedstrijd en bleef daarmee Robin Frijns (Envision Racing) en Oliver Rowland (Nissan) voor. Voor Stoffel Vandoorne (DS Penske) had er meer in kunnen zitten, maar ondanks een gemiste Attack Mode wist de Rumbekenaar toch nog een mooie vijfde plaats in de wacht te slepen.

Lees meer: Diriyah: Nick Cassidy controlerend richting winst


Van Aert reed in veldrit zonder zadel naar winst: 'Ik maakte absolute blunder'
23 Januari, 00:06 NU.NL - Sport
Wout van Aert reed zondag in zijn laatste veldrit van het seizoen op bijzondere wijze naar de winst. De Belg kwam in de slotfase ten val en passeerde zonder zadel de finish bij de wereldbekercross in het Spaanse Benidorm.


BNXT League - 0ostende sluit 2023 als leider af na 69-68 winst tegen Antwerp
28 December 2023, 00:31 Skynet Belgie
Landskampioen Oostende sluit 2023 af als leider in het Belgische luik van de BNXT League. In de topper van de veertiende speeldag, een rechtstreeks duel om de leidersplaats, won de kustploeg dinsdag bijzonder nipt van Antwerp. Het werd 69-68. Khalil Ahmad scoorde de winnende driepunter met nog tien seconden op de klok.


Superprestige Heusden-Zolder - Fem van Empel: "Kon na mijn val net zo goed opstaan als blijven liggen"
28 December 2023, 00:28 Skynet Belgie
Ondanks een val boekte wereldkampioene Fem van Empel (Jumbo-Visma) woensdag in Heusden-Zolder haar twaalfde zege van het seizoen. "Ik dacht: ik kan hier blijven liggen, maar net zo goed weer opstaan en verder koersen", verklaarde de Nederlandse. "Ik had het geluk dat we daarop niet direct moesten klimmen. En ik had Ceylin in het vizier. Dat hielp ook wel."


KIJK. ?Kleine winst van deze week?: Derwael kan handen weer op de vloer plaatsen in volle sprong
16 December 2023, 00:02 HLN.BE
Nina Derwael (23) duikt met een positief gevoel het weekend in. De turnster deelde op Instagram een video waarin ze haar handen weer op de vloer kan plaatsen. Een vlotte sprong volgde. ?De kleine winst van deze week.?


Verkiezingen Nederland - Vlaams Belang feliciteert Geert Wilders met verkiezingsoverwinning
23 November 2023, 00:01 Skynet
Vlaams Belang heeft woensdagavond de Nederlandse politicus Geert Wilders gefeliciteerd met zijn verkiezingsoverwinning. "Het is duidelijk: de bevolking smacht naar echte verandering. Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen", zegt partijvoorzitter Tom Van Grieken in een persbericht.


Door draw van Hongarije zijn Rode Duivels met winst tegen Azerbeidzjan altijd reekshoofd tijdens EK-loting
17 November 2023, 00:01 HLN.BE
Door het gelijkspel van Hongarije tegen Bulgarije in de EK-kwalificatiecampagne zijn de Rode Duivels mits winst tegen Azerbeidzjan komende zondag altijd reekshoofd voor EURO 2024. Door dat statuut zouden ze toplanden als Duitsland, Portugal en Frankrijk ontlopen.


Ook ABN AMRO pakt stevige winst door lage rentes
9 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Het beleid om voorzichtig te zijn met renteverhogingen legt ABN AMRO geen windeieren. De bank heeft in het derde kwartaal een winst van 759 miljoen euro geboekt. Dat komt mede door "sterke netto rentebaten", zoals ABN het omschrijft.


Duurdere hamburgers en happy meals leveren McDonald's flinke winst op
2 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De flinke prijsverhogingen schrikken liefhebbers van de McDonald's niet af om er een snelle hap te halen. Alle verkochte hamburgers, salades en happy meals leverden het fastfoodbedrijf wereldwijd een winst van omgerekend 2,1 miljard euro op.


Finale Races: Max Tubben en Max Weering winnen ook race 2
31 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Zaterdag verzekerden Max Tubben en Max Weering (JR Motorsport BMW M6 GT3) zich al van de titel bij de GT?s met een nieuwe winst in de eerste race van de Supercar Challenge op het circuit van Assen. Zondag wonnen ze ook de tweede race en dat opnieuw na een duel met Mex Jansen en Jordin Poland (Koopman Racing BMW M6). Een tijdstraf en een stop and go voor Jansen schonken de zege definitief aan het JR Motorsport duo.

Lees meer: Finale Races: Max Tubben en Max Weering winnen ook race 2





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn