NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Winnaar

2News.be / Trefwoorden / Winnaar

Griekspoor laat Australian Open-winnaar Sinner met schrik vrijkomen in Miami
Dinsdag, 00:06 NU.NL - Sport
Tallon Griekspoor is er zondag niet in geslaagd te stunten tegen Jannik Sinner op het Masters-toernooi van Miami. De Noord-Hollander won de eerste set, maar beet zich vervolgens stuk op de Italiaanse wereldtopper: 5-7, 7-5 en 6-1.


Oscar-winnaar en filmschrijver David Seidler (86) overleden
19 Maart, 00:09 NU.NL - Film
De Brits-Amerikaanse filmschrijver David Seidler is zaterdag op 86-jarige leeftijd overleden. Seidler kreeg vooral bekendheid met de film The King's Speech, die in 2011 meerdere Oscars won.


Rallye de Hannut: Verstappen, logische winnaar
17 Maart, 00:04 Autosport
De 55e editie van de Rallye de Hannut is zondagavond afgesloten met een van de vlotste edities van de afgelopen jaren en met de spraakmakende naam van Jos Verstappen bovenaan de prijzenlijst. Overwinningen voor Glaude en Dechany in de historische categorie en voor Humblet in Divisie 3-2-1.

Lees meer: Rallye de Hannut: Verstappen, logische winnaar


Gouden Griffel-winnaar Films die nergens draaien wordt verfilmd
12 Maart, 00:11 NU.NL - Film
De jeugdroman Films die nergens draaien van Yorick Goldewijk wordt verfilmd. De makers van de Nederlandse Oscar-inzending van 2022 werken samen met de VPRO aan de verfilming.


Oppenheimer grote winnaar bij Oscars, Downey verrast met persoonlijke speech
Oppenheimer is de grote winnaar van de 96e Oscar-uitreiking. De film over de ontwikkeling van de atoombom won zeven prijzen, waaronder die voor de beste film, regisseur en acteur.



RAYE is grote winnaar bij BRIT Awards en vestigt record met zes prijzen
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
RAYE heeft zaterdag bij de uitreiking van de BRIT Awards, de belangrijkste Britse muziekprijzen, de meeste beeldjes in ontvangst genomen. De zangeres verzilverde in Londen zes van haar zeven nominaties.


Revolutionaire tijdrithelm helpt Vingegaard niet: Tour-winnaar verliest tijd in Tirreno
5 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Jonas Vingegaard heeft maandag in de openingsrit van de Tirreno-Adriatico direct tijd verloren aan Juan Ayuso. De Deen van Visma-Lease a Bike eindigde op 22 seconden achter de 21-jarige Spanjaard, die de korte tijdrit in Lido di Camaiore won.


Oppenheimer grote winnaar bij SAG Awards, ook The Bear valt in de prijzen
27 Februari, 00:06 NU.NL - Film
Oppenheimer van Christopher Nolan is zaterdag bij de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards als grote winnaar uit de bus gekomen, meldt BBC News. Het evenement is een belangrijke voorspeller van succes bij de uitreiking van de Oscars in maart.


Wie komt deze zondag als winnaar uit de strijd der Sportings?
12 Februari, 00:01 Skynet

Dit weekend vindt de 25ste speeldag van de Jupiler Pro League plaats, met onder meer een spannend duel tussen Sporting Charleroi en RSC Anderlecht.




InterClassics presenteert meet & greet met Indy 500-winnaar Arie Luyendyk en Le Mans-winnaar Jeroen Bleekemolen
14 Januari, 00:03 Autosport
InterClassics Maastricht maakt zich op voor een indrukwekkende meet & greet-sessie. Arie Luyendyk en Jeroen Bleekemolen bezoeken de Maastrichtse oldtimerbeurs, op vrijdag 12 januari om 19:00 uur, vanwege hun relatie met Ford. De organisatie viert namelijk de 120e verjaardag van het Amerikaanse merk. Beide rijders hebben furore gemaakt in Amerika en reden diverse Fords of single seaters met Ford-aandrijving. Zo behaalde Luyendyk in 1993 een polepositie in de Indianapolis 500 met zijn Lola-Ford. Jeroen Bleekemolen racet ook al jaren in Amerika voor diverse teams. Zijn mooiste overwinning ? zo zegt hij zelf in een videoboodschap ? was met een Ford GT op Le Mans in 2020. Aan de hand van 28 historische Fords belicht InterClassics de 120 jarige historie van Ford Performance: de race-tak van het merk.

Lees meer: InterClassics presenteert meet & greet met Indy 500-winnaar Arie Luyendyk en Le Mans-winnaar Jeroen Bleekemolen


Winnaar 30 miljoen in Oudejaarsloterij meldt zich: 'moest het even laten bezinken'
12 Januari, 00:03 NOS nieuws

De winnaar van 30 miljoen euro in de Staatsloterij Oudejaarstrekking heeft zich gemeld. Dat heeft de Staatsloterij bekendgemaakt. De trekking was anderhalve week geleden.

Volgens de Staatsloterij checkte de winnaar zijn of haar loten niet meteen op 1 januari, maar later die week. Vervolgens had die persoon nog enkele dagen nodig om de winst te laten bezinken.

"De winnaar krijgt nu advies en begeleiding om zo lang mogelijk, zo veel mogelijk plezier te hebben van de hoofdprijs", aldus de Staatsloterij.

Het was al bekend dat het winnende lot met nummer EF44384 was gekocht in de gemeente Woensdrecht, maar het was nog onduidelijk wie de gelukkige was.




Baldur's Gate 3 van Belgische gamestudio grote winnaar van The Game Awards
15 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Baldur's Gate 3 van de Belgische gameontwikkelaar Larian Studios is dit jaar de grote winnaar van The Game Awards. Die bekroning kun je vergelijken met de uitreiking van Oscars voor films. De Belgische game werd onderscheiden met zes awards.


EuroCup basket (v) - Kangoeroes Mechelen eindigt op tweede plaats in groep E, Namen winnaar in groep G
1 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Nadat ze al langer zeker waren van de kwalificatie voor de eerste ronde van de play-offs, heeft Belgisch landskampioen Kangoeroes Mechelen de groepsfase van de EuroCup in het vrouwenbasket donderdagavond afgesloten met een 88-72 zege tegen het Slowaakse Banska Bystrica, de rode lantaarn. Daarmee eindigen ze na zes speeldagen op de tweede plaats in groep E, na groepswinnaar Besiktas.


Na bloedstollende finale, dit is de straffe winnaar van ?The Voice Kids 2023?: ?Jouw stem heeft me diep geraakt?
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
Na een spannende finale die overvloeide van talent, kent ?The Voice Kids 2023' zijn winnaar. Het is de 13-jarige Sikudhani uit Antwerpen - een onbetwiste favoriet uit team Pommelien - die de kroon binnensleept in het zevende seizoen. En dat is nog maar het begin voor de zangeres, want sinds middernacht kan je haar allereerste single: ?Who You Are?, een cover van Jessie J streamen.


Enige Nederlandse Super Bowl-winnaar Harald Hasselbach (56) overleden
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Harald Hasselbach, de enige Nederlandse Americanfootballspeler die de Super Bowl won, is op 56-jarige leeftijd overleden. De geboren Amsterdammer leed sinds een half jaar aan kanker.


NU+ | Nederland krijgt eigen Songfestival, maar winnaar mag niet naar Eurovisie
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Een Nederlands Songfestival, met inzendingen uit de verschillende regio's: regionale omroepen hebben de handen ineen geslagen om dit mogelijk te maken. Maar de winnaar naar het Eurovisie Songfestival sturen blijft voor de organisatie voorlopig een droom.


De winnaar van ?Celebrity Masterchef? is bekend: ?Dit gaat geld kosten?
12 Oktober 2023, 00:02 HLN.BE
She did it. Na een bloedstollende kookstrijd kroonde Linde Merckpoel (38) zich tot winnares van ?Celebrity Masterchef?. Dat levert haar niet alleen de titel van beste BV-kok op, ze mag ook met een plus one naar sterrenzaak Hof Van Cleve. ?Mijn medefinalist en ik hebben even hard gestreden. Logisch dat ik hem meeneem.?


Sweet Dreams met zes prijzen grote winnaar Gouden Kalveren
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Film
De film Sweet Dreams is vrijdagavond de grote winnaar geworden tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren. De film was goed voor zes Gouden Kalveren, waaronder die voor Beste Film.


Zandvoort: Isack Hadjar uitgeroepen tot winnaar na fel ingekorte race
28 Augustus 2023, 00:02 Autosport
De regen heeft voor heel wat problemen gezorgd bij de sprintrace voor de FIA Formula 2. Na een start achter de safety car zorgde een crash tussen drie wagens voor een eerste neutralisatie. Na een lange onderbreking werd de race herstart achter de safety car maar de hevige regenval maakte dat al na een ronde de race definitief weer gestopt werd. Isack Hadjar (Hitech GP) die op dat moment op kop lag werd tot winnaar uitgeroepen.

Lees meer: Zandvoort: Isack Hadjar uitgeroepen tot winnaar na fel ingekorte race


Italiaanse Songfestival-winnaar Toto Cutugno (80) overleden
23 Augustus 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
De Italiaanse zanger Toto Cutugno is op tachtigjarige leeftijd overleden. De zanger won in 1990 het Eurovisie Songfestival met het nummer Insieme: 1992.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn