NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Winkels

2News.be / Trefwoorden / Winkels

Aantal winkels dat cash accepteert neemt niet af: klantvriendelijkheid staat voorop
19 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Het aantal winkeliers en dienstverleners dat contant geld accepteert, is vorig jaar onveranderd gebleven. Maar bij parkeergelegenheden, bioscopen en apotheken kun je minder vaak met cash betalen.


Vakbond FNV blaast actie bij Amac-winkels af na intimidatie van werknemers
28 December 2023, 00:41 NU.NL - Economie
Medewerkers van winkelketen Amac hadden zondag een flyer-actie gepland om zondagstoeslag te eisen, maar die is afgelast. Reden is volgens vakbond FNV de "intimidatie en bedreiging" waarmee werknemers te maken kregen vanuit hun werkgever.


Winkels moesten het ook in oktober hebben van hogere prijzen
1 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Het winkelend publiek heeft in oktober 4,7 procent meer uitgegeven dan een jaar eerder. Dat kwam uitsluitend doordat prijzen hoger waren, het aantal gekochte producten steeg niet.


MediaMarkt wil acht winkels van failliete elektronicaketen BCC overnemen
30 Oktober 2023, 00:02 Tweakers
Het moederbedrijf van MediaMarkt en Saturn wil acht winkels van de in september failliet verklaarde elektronicaketen BCC overnemen, meldt de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt. De bedrijven hebben op 26 oktober toestemming gevraagd voor de overname.


BCC-winkels blijven dicht vanwege onrust bij leegverkoop
19 Oktober 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Ook woensdag blijven alle winkels van BCC dicht, meldt de failliete elektronicaketen op X. Dinsdag bleven de winkels ook al gesloten, omdat de faillissementsuitverkoop tot grote drukte had geleid en de keten zich zorgen maakt om de veiligheid van het personeel.


Delhaize - Depot in Zellik en meer dan tien winkels tijdje geblokkeerd
19 September 2023, 00:03 Skynet Economie
Er is opnieuw actie gevoerd bij supermarktketen Delhaize. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd het depot in Zellik een tijd geblokkeerd en zaterdagochtend waren meer dan tien winkels een tijd gesloten. Dat werd vernomen bij directie en vakbonden.


Frankrijk wil meer lagere prijzen in winkels, Carrefour worstelt met eisen
30 Augustus 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De Franse overheid probeert bedrijven nog meer aan te moedigen om de prijzen te verlagen. Ook ligt er een plan om kortingen op verzorgingsproducten te maximeren. Supermarktketen Carrefour merkt dat Fransen de hand op de knip houden en wil uitstel.


Delhaize - Twee Delhaize-winkels gevandaliseerd in Denderleeuw
29 Augustus 2023, 00:04 Skynet Economie
De Delhaize-supermarkt en de Proxy Delhaize in Denderleeuw zijn tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag gevandaliseerd. Dat is vernomen van Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver. Voor beide winkels is een klacht ingediend bij de politie.


Britse winkels lokken politie met gratis koffie om diefstal tegen te gaan
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Britse politieagenten kunnen voortaan tijdens het werk een gratis kop koffie halen bij winkelketens John Lewis en Waitrose. Zo hopen de ketens politie richting winkels te lokken en winkeldieven af te schrikken. De agenten moeten wel herbruikbare bekers meenemen.


Delhaize - Alle Delhaize-winkels weer open
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Zaterdagochtend waren opnieuw enkele winkels van Delhaize niet toegankelijk voor klanten door vakbondsacties. Delhaize schakelde een deurwaarder in en tegen de middag waren de winkels weer allemaal open, zegt woordvoerder Roel Dekelver.


Delhaize - Eerste vijftien eigen Delhaize-winkels worden verzelfstandigd
8 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
De eerste vijftien van de 128 supermarkten die Delhaize in eigen beheer heeft, worden overgenomen door zelfstandige ondernemers. De heropening als zelfstandige supermarkten is voorzien in de loop van de maanden oktober en november. Dat meldt Delhaize maandagochtend. De supermarktketen zegt dat voor alle 128 supermarkten in eigen beheer een overnemer gevonden zal worden.


Delhaize - Achttien winkels gesloten in Brusselse
25 Juli 2023, 00:07 Skynet Economie
In de Brusselse regio zijn maandag achttien winkels van Delhaize gesloten door acties van het personeel, uit protest tegen de plannen van de directie om alle Delhaize-winkels te verzelfstandigen. Dat bevestigt Fabienne Meulemans, afgevaardigde van de Franstalige socialistische vakbond (Setca).


Nepkorting in winkels nog steeds doorn in het oog van Consumentenbond
12 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Economie
De Consumentenbond ergert zich aan winkels die adviesprijzen gebruiken om klanten te lokken met nepkortingen. Het geeft de klant het gevoel iets te kopen met korting, maar dat valt in werkelijkheid nogal eens tegen.


Pinproblemen in winkels werden toch door betaaldienstverlener veroorzaakt
7 Mei 2023, 00:08 NU.NL - Tech
De pinstoring van dinsdagmiddag werd toch veroorzaakt door een betaaldienstverlener, bevestigt Betaalvereniging Nederland aan NU.nl. Vanwege de problemen ontstonden rijen aan de kassa's bij onder meer Albert Heijn, Lidl en Blokker.


Grote pinstoring die lange rijen in winkels veroorzaakte is voorbij
7 Mei 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Een landelijke pinstoring waardoor dinsdagmiddag lange rijen ontstonden in verschillende winkels is grotendeels opgelost. Mensen kunnen weer gewoon afrekenen met hun (digitale) betaalpas.


26 April 2023, 00:07 Volkskrant
Meeste supers en winkels laten Ied-al-Fitr links liggen
23 April 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Supermarktketens en winkeliers hebben weinig oog voor de vastenperiode van moslims en Ied-al-Fitr (Suikerfeest). Doordat sommige filialen bepaalde producten niet verkopen, lopen ze veel omzet mis.


Weer meer omzet voor winkels dankzij hoge prijzen
2 April 2023, 00:06 NU.NL - Economie
Nederlandse winkels hebben in februari 8,5 procent meer omgezet dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat komt vooral doordat de prijzen nu veel hoger zijn, meldt statistiekbureau CBS vrijdag op basis van nieuwe cijfers. Vooral bij de supermarkten was de omzet hoog.


Delhaize - Meer eigen winkels van Delhaize gesloten op zaterdag dan tijdens de week
2 April 2023, 00:02 Skynet Economie
Zaterdag zijn 73 eigen winkels van Delhaize gesloten vanwege een staking van het personeel. Dat zijn er meer dan tijdens de week, meldt woordvoerder Roel Dekelver zaterdag. 55 winkels in eigen beheer zijn wel open. Er worden zaterdag geen depots geblokkeerd.


Meer dan honderd Delhaize-winkels blijven zaterdag dicht
12 Maart 2023, 00:01 De Tijd
11:49 De acties tegen de verzelfstandiging van de Delhaize-winkels gaan ook dit weekend voort. 113 van de 128 eigen Delhaize-vestigingen houden de deuren dicht.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn