NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Windows

2News.be / Trefwoorden / Windows

Windows Kladblok krijgt spellingscorrectie
23 Maart, 00:01 Tweakers
Windows Kladblok krijgt spellingscorrectie. Dat heeft Microsoft bekendgemaakt. De functie zit vanaf nu in een testversie van de app voor Windows 11.


Microsoft wil IPv6-ondersteuning in Windows 11 uitbreiden
9 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat de ondersteuning voor IPv6 in Windows 11 uitbreiden. Het besturingssysteem gaat voortaan ook CLAT gebruiken op niet-mobiele netwerken. Daarmee zouden IPv6-verbindingen ook kunnen worden afgedwongen voor apparaten met een wifi- of ethernetverbinding.


Proton maakt Proton Pass-wachtwoordmanager beschikbaar voor Windows
2 Maart, 00:00 Tweakers
Proton heeft zijn eigen wachtwoordmanager als app voor Windows uitgebracht. De wachtwoordmanager, Proton Pass, bestaat sinds vorig jaar, maar voorheen alleen als extensie of mobiele app.


Windows 11-Insiders kunnen Android-toestel als webcam gebruiken
2 Maart, 00:00 Tweakers
Windows 11-gebruikers kunnen voortaan een Android-toestel gebruiken als webcam. Microsoft voegt die functie toe voor Insiders. Het is niet bekend wanneer de feature definitief beschikbaar komt.


Windows 10 Pro-pc?s krijgen in april uitnodiging van Microsoft voor Windows 11
1 Maart, 00:08 Techzine
Windows 10 Pro-systemen krijgen in april 2024 een pro-actieve uitnodiging voor een update naar Windows 11. Deze systemen zijn voor updates afhankelijk van Microsoft. Microsoft is druk bezig huidige Windows 10-gebruikers te pushen de upgrade te maken naar Windows 11. Volgens de techgigant komt dat voort uit veiligheidsoverwegingen, maar wellicht ook om de tegenvallende adoptie […]


Lazarus Group slaat op kernelniveau toe via Windows AppLocker-driver
1 Maart, 00:08 Techzine
De hackers van de Lazarus Group hebben via een zeroday-kwetsbaarheid in de Windows AppLocker-driver ingebroken op systemen en toegang verkregen op kernelniveau. Via een verbeterde versie van de eigen rootkit konden zij op de getroffen systemen security-tools uitzetten. Volgens onderzoek van Avast stelde een zeroday-kwetsbaarheid in de Windows AppLocker-driver (appid.sys) de Lazarus Group in staat […]


Testversie Windows 11 bevat ondersteuning voor Wi-Fi 7
24 Februari, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 11 uitgebracht. Deze build bevat ondersteuning voor Wi-Fi 7. De softwaregigant heeft via Insider Preview Build 26063 ook enkele bugs gerepareerd.


Deutsche Bahn (DB) draait deels op het dertig jaar oude Windows for Workgroups
12 Februari, 00:00 Emerce
Het gebruik van verouderde software binnen diensten en systemen in staatseigendom is wereldwijd niet ongewoon. Maar het is opvallend dat de Duitse spoorwegen het inmiddels dertig jaar oude Windows for Workgroups 3.11 nog steeds gebruikt. De Duitse website Gulp.de ontdekte een vacature waarin dit werd gemeld.


Apple brengt Apple TV, Music en Devices uit als losse apps voor Windows
10 Februari, 00:00 Tweakers
Apple heeft losstaande Windows-apps uitgebracht voor TV, Music en Devices. Die apps vervangen bepaalde functies in iTunes.


Microsoft pusht migratie naar Windows 11 met pop-up
9 Februari, 00:09 Techzine
Microsoft adviseert Windows 10-gebruikers nog dringender om over te stappen naar Windows 11. Gebruikers krijgen nu schermvullende adviezen te zien om de migratie te stimuleren. Microsoft wil dat Windows 10-gebruikers die nog niet zijn overgestapt sneller migreren naar Windows 11. Vooral omdat de end-of-life-datum van de volledige ondersteuning van dit besturingssysteem op 14 oktober 2025 […]


NU+ | Is Windows op zijn retour? Veel basisschoolleerlingen leren met Chrome
6 Februari, 00:11 NU.NL - Tech
Chromebooks met het Chrome-besturingssysteem van Google zijn de meestgebruikte computers op basisscholen. Dat is een interessante ontwikkeling. Producten waarmee kinderen op jonge leeftijd kennismaken zijn op latere leeftijd van invloed op de keuzes die ze maken.


Microsoft bevestigt in supportdocument komst van Windows 11 Version 24H2
3 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft bevestigt in een ondersteuningsdocument de komst van Windows 11 24H2. Die versie van het besturingssysteem zou eind dit jaar uit moeten komen. In die versie zit veel ondersteuning voor kunstmatige intelligentie.


Windows Terminal Preview 1.20 introduceert visuele aanpassingen
2 Februari, 00:08 Techzine
Microsoft heeft de Windows Terminal Preview 1.20-update uitgebracht. De nieuwe versie van de applicatie brengt voornamelijk visuele updates met zich mee, maar introduceert ook een nieuwe aanpak voor het updaten van de terminal. Windows Terminal Preview is een applicatie voor gebruikers van command-line tools en shells, zoals Command Prompt, PowerShell en WSL. Vanaf versie 1.20 […]


Lenovo ThinkBook Plus-2-in-1 is zowel een Windows-laptop als een Android-tablet
13 Januari, 00:00 Tweakers
Lenovo demonstreert zijn komende ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid tijdens CES 2024. Het betreft een 2-in-1 die als Windows-laptop en als Android-tablet kan functioneren. De laptop komt in september 2024 uit in Europa.


ASRock start ondersteuning native rgb-controls Windows voor moederborden
26 December 2023, 00:02 Tweakers
ASRock begint met het ondersteunen van Microsofts Dynamic Lighting voor de native aansturing van rgb-componenten en -accessoires in Windows 11 op enkele moederbordseries. Dankzij deze Windows-functie zijn er geen verschillende programma's van derden nodig om rgb aan te sturen.


Tor Project brengt noodfix uit voor Browser vanwege incompatibiliteit Windows 7
26 December 2023, 00:02 Tweakers
Het Tor Project heeft een noodfix onder versienummer 13.0.8 uitgebracht voor de Browser-desktopapplicatie vanwege een crash die veroorzaakt werd door incompatibiliteit met Windows 7.


?240 miljoen Windows 10-pc?s worden over twee jaar e-waste?
25 December 2023, 00:07 Techzine
De uitfasering van Windows 10 als besturingssysteem gaat mogelijk leiden tot 240 miljoen pc’s die tot e-waste worden gemaakt. Dat komt door de strenge hardware-vereisten die Microsoft stelt voor een upgrade naar Windows 11. Hiervoor waarschuwen onderzoekers van Canalys in een recent rapport. Volgens het Canalys-rapport kunnen ongeveer maximaal 240 miljoen pc?s en laptops als […]


Windows 11 Insider Preview vervangt spraakherkenning met ?voice shortcuts?
18 December 2023, 00:07 Techzine
Microsoft heeft onlangs weer een Windows 11 Insider Preview Build, versie 22635.2915, in zijn Beta Channel uitgebracht. Deze build bevat weer veel nieuwe features en ook fixes. De recente Windows 11 Insider Preview Build 22635.2915 (Beta Channel) update is de laatste van 2023 geeft de techgigant aan. In deze laatste preview-versie zijn zowel nieuwe functionaliteit, […]


'AI-assistent Copilot krijgt voorleesfunctie in Windows 11'
28 November 2023, 00:00 Tweakers
Read Aloud, een voorleesfeature die passages voorleest in de Edge-browser, komt naar verluidt ook naar Copilot in Windows 11. De functie zal vermoedelijk in het zijpaneel van de AI-assistent verschijnen.


Microsoft toont Windows 11 voor EU die Bing en Edge kan verwijderen
19 November 2023, 00:07 Techzine
Microsoft toont te werken aan een Europese Windows 11-versie die voldoet aan de Digital Markets Act. Er bleken voornamelijk aanpassingen nodig te zijn om gebruikers meer controle te geven over apps die het besturingssysteem standaard levert. Windows 11 23H2 werd gisteren uitgebracht in het Release Preview Channel. Deze versie geeft gebruikers de mogelijkheid de apps […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn