NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Windows

2News.be / Trefwoorden / Windows

AWS maakt Windows 11 op EC2 mogelijk
4 Augustus, 00:06 Techzine
AWS heeft een manier gevonden om Windows 11 op Elastic Compute Cloud (EC2)-instances te draaien. Hiervoor paste AWS de VM Import/Export-dienst aan, om het verplaatsten van Windows 11 vm?s mogelijk te maken. De AWS VM Import/Export-dienst maakt het nu mogelijk vm?s op basis van Windows 11 naar de public cloudomgeving te verplaatsen. De dienst maakt […]


Windows 11 build 25169 bevat nieuw Spotlight-thema en multi-app kioskmodus
29 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 11 vrijgegeven in het Dev Channel. Build 25169 bevat een nieuw Spotlight-thema, een optie voor de kioskmodus waarbij meerdere apps gebruikt kunnen worden en meer functionaliteit voor de Instellingen-app.


Windows 11 krijgt Taskbar Overflow-functie om meer iconen op taakbalk te tonen
22 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft introduceert een Taskbar Overflow-functie in de meest recente Insider-build van Windows 11. Met de functie worden iconen weergegeven in een los menu als de taakbalk vol is. Ook wordt het makkelijker om bestanden te delen met andere pc's op een netwerk.


Windows ontwikkeling wordt mogelijk weer driejaarlijks
17 Juli, 00:03 Emerce
Microsoft zou van plan zijn om weer elke drie jaar een nieuwe Windows-versie uit te brengen, zoals dat vroeger ook het geval was voor het verschijnen van Windows 10.


WindowsCentral: volgende versie van Windows verschijnt in 2024
15 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft wil voortaan elke drie jaar een grote release van het Windows-besturingssysteem uitbrengen. Dat stelt WindowsCentral na het spreken van enkele bronnen. De volgende release van Windows zou in 2024 verschijnen en kreeg intern de codenaam Next Valley mee.


Android-apps op Windows krijgen op termijn ondersteuning voor vpn's en IPv6
8 Juli, 00:01 Tweakers
Microsoft geeft Windows Subsystem voor Android, waardoor gebruikers Android-apps op Windows kunnen draaien, ondersteuning voor vpn-verbindingen en verbindingen via IPv6. Dat is onderdeel van de nieuwste update voor Insiders in de Verenigde Staten.


Microsoft geeft testversie Windows 11 voor vermoedelijk 23H2-update vrij
1 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een testversie van Windows 11 beschikbaar gemaakt met enkele ontwerpwijzigingen die uiteindelijk waarschijnlijk verschijnen in de 23H2-update van het besturingssysteem. De update bevat nog geen nieuwe functies.


Microsoft waarschuwt gebruikers voor einde van Windows 8.1
27 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Mensen die nog Windows 8.1 gebruiken, worden vanaf volgende maand gewaarschuwd dat Microsoft vanaf 10 januari 2023 stopt met de ondersteuning van het besturingssysteem, zo schrijft ZDNet.


Microsoft biedt door bug Windows 11-preview aan op niet-ondersteunde hardware
10 Juni, 00:01 Tweakers
Microsoft biedt door een bug een previewversie van Windows 11 22H2 aan gebruikers met niet-ondersteunde hardware, zoals een oudere cpu of een systeem zonder Trusted Platform Module. Het bedrijf zegt dat de systeemeisen van Windows 11 niet zijn veranderd.


Grote Windows 11-update 22H2 beschikbaar als preview
9 Juni, 00:07 Techzine
Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 11 versie 22H2 is toegetreden tot het Release Preview-kanaal voor Windows Insiders. Het Release Preview-kanaal is de laatste halte voor de publieke release voor de meeste Windows-updates, behoudens onverwachte problemen. Het biedt ontwikkelaars, bedrijven en enthousiastelingen de mogelijkheid om nieuwe functies uit te proberen voordat ze live gaan. Als het […]


Microsoft voegt zoekbalk toe aan bureaublad in Windows 11-previewbuild
20 Mei, 00:00 Tweakers
In previewbuild 25120 in het Dev Channel voegt Microsoft de mogelijkheid toe om een zoekbalk op het bureaublad te tonen. Via de zoekbalk kan volgens de ontwikkelaars worden gezocht naar webresultaten.


Nvidia GeForce NOW krijgt 4k-ondersteuning op Windows en macOS
6 Mei, 00:05 Tweakers
Cloudgamingdienst Nvidia GeForce NOW krijgt de mogelijkheid om games in 4k te streamen naar Windows- en macOS-systemen. Voorheen was dat alleen mogelijk met Nvidia's Shield-mediaspelers.


?Zakelijke pc?s niet klaar voor Windows 11?
17 April, 00:02 Emerce
Nog niet eens de helft van zakelijke pc's is klaar voor een automatische upgrade naar Windows 11. Minder dan twee procent heeft de overstap gemaakt, zo blijkt uit onderzoek van Lansweeper.


Microsoft waarschuwt voor aanvallen op Windows
14 April, 00:07 Techzine
Chinese staatshackers van de Hafnium-groep voeren een aanval uit met Tarrask-malware op Windows. Hierbij wordt de Windows-security omzeild via de Windows Task Scheduler. Microsoft waarschuwt dat de Chinese staatshackers van Hafnium het opnieuw op Windows hebben voorzien en een aanval uitvoeren met Tarrask-malware. Deze malware is ontworpen voor het kunnen vermijden van beschermingsmogelijkheden in het […]


Microsoft wijzigt naam en uiterlijk Your Phone-app voor Windows 11
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft wijzigt de naam van zijn Your Phone-app naar Phone Link en die van Your Phone Companion naar Link to Windows. Tegelijkertijd heeft het bedrijf het ontwerp van de app aangepast voor Windows 11 en zijn er aanpassingen wat de navigatie betreft.


Microsoft richt divisie op die integratie Windows en Android moet bevorderen
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een interne divisie opgericht waarin het teams die apps en diensten voor Android ontwikkelen, zal onderbrengen. Dat schrijft Windows Central. De nieuwe divisie kreeg de naam Android Microsoft Platform and Experiences en zal worden geleid door Panos Panay.


Microsoft blokkeert upgrade naar Windows 11 bij IE11-gebruikers
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft blokkeert de upgrade van Windows 10 naar Windows 11 bij gebruikers die Internet Explorer 11 als standaardbrowser gebruiken. Deze tijdelijke maatregel moet dataverlies vermijden. Gebruikers die willen upgraden, moeten hun IE11-data eerst importeren in de Edge-browser.


Twitteraar ontdekt easteregg in Windows 1.0 met namen van ontwikkelteam
26 Maart, 00:01 Tweakers
Een Twitter-gebruiker heeft een easteregg ontdekt in Windows 1.0. De easteregg omvat een lijst van de toenmalige Microsoft-ontwikkelaars die het 37 jaar oude besturingssysteem samen hebben ontwikkeld. Volgens enthousiastelingen is de namenlijst ook op te roepen in Windows 2.0.


Microsoft voorkomt blue screen of death met Windows 10-update
25 Maart, 00:06 Techzine
Bluetooth-apparaten kunnen een blue screen of death veroorzaken op systemen met Windows 10 21H2, Windows 10 21H1 en Windows 10 20H2. Het probleem is oplosbaar met een nieuwe patch. Sinds januari (update KB5009596) zijn sommige Windows 10-systemen vatbaar voor een blue screen of death. Het beruchte blauwe scherm maakt een systeem onbruikbaar. Gisteren publiceerde Microsoft […]


Valve brengt Windows-drivers voor Steam Deck uit
12 Maart, 00:01 Tweakers
Valve heeft Windows-drivers voor de Steam Deck uitgebracht. De handheld bood bij release geen ondersteuning voor dat OS, maar de fabrikant heeft nu gpu-, wifi- en bluetoothdrivers beschikbaar gesteld.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn