NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Wie


Donderdag, 00:06 Volkskrant
LIVE GIRO. Wie wint de sprintersetappe tussen Borgo Valsugana en Treviso? Volg het hier LIVE !
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na het betere klimwerk van de voorbije dagen staat er vandaag nog eens een etappe voor de sprinters klaar. Kan MVDP zich nog eens laten zien met een vroege vlucht? Volg etappe 18 van de Giro hier LIVE!
19 Mei, 00:07 Volkskrant
GGD's bieden mensen van wie gegevens zijn gestolen een schadevergoeding aan
16 Mei, 00:14 NU.NL - Tech
De GGD's bieden ongeveer 1.250 mensen een schadevergoeding aan. Het gaat om mensen van wie gegevens uit computersystemen zijn gestolen, meldt de overkoepelende organisatie GGD GHOR Nederland vrijdag. Gedupeerden kunnen een bedrag van 500 euro ontvangen.


Nieuws: Plan voor nieuwe rijopleiding: wie rijk is, mag sneller
15 Mei, 00:01 Auto55
Mobiliteitsminister Lydia Peeters wil de rijopleiding in Vlaanderen hervormen. Het doel: de kwaliteit en dus de verkeersveiligheid verbeteren. Maar het hervormingsplan dreigt minder vermogende jongeren te benadelen. Wie geen dure rijopleiding kan betalen, zou langer moeten wachten om het praktijkexamen af te leggen. Begeleiders zouden ook een opleiding moeten volgen.?Jonge autobestu...

Lees meer


12 Mei, 00:08 Volkskrant
Jeroen Brouwers woonde vijf jaar in Rijmenam: ?We dronken samen koffie, maar pas nadien besefte ik wie hij was?
12 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Jeroen Brouwers woonde van 1972 tot 1976 in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden. In Huize Krekelbos schreef hij zijn oermanuscript, het werk waaruit hij later veel romans zou puren. Luc Vangeel, de 73-jarige voorzitter van de Rijmenamse heemkring ?t Hoefyser, heeft hem ooit ontmoet.
Bevrijdingsfestivals 2022: wie kun je waar zien optreden?
9 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Hoewel niet heel Nederland dit jaar een vrije dag heeft op Bevrijdingsdag, zijn er donderdag door het hele land wel weer genoeg festivals te bezoeken. NU.nl zet op een rij welke artiesten je in welke provincie live kunt bewonderen.


Flexibelere werkuren voor wie iemand verzorgt (PRESS)
8 Mei, 00:07 Skynet Economie
Werknemers die voor iemand zorgen, hebben binnenkort het recht minder werkuren of meer telewerk aan te vragen. Dat schrijft De Morgen vandaag.


5 Mei, 00:08 Volkskrant
?Wie weet is hij de nieuwe Usain Bolt wel?: ex-spurter Patrick Stevens over Amerikaanse spurtfenomeen Erriyon Knighton (18)
3 Mei, 00:01 HLN.BE
Hij is op z?n 18de sneller dan Usain Bolt op die leeftijd. Een fenomeen op spikes. Maar wordt Erriyon Knighton de ware erfgenaam van de Jamaicaan? ?Dat lijkt me voorbarig maar de tijden die hij loopt, zijn wel uitzonderlijk?, meent ex-spurter Patrick Stevens.


Voorlopig geen extra tussenkomst voor wie met de auto naar het werk rijdt
1 Mei, 00:08 Skynet Economie
Een geplande tussenkomst in de benzinekosten voor wie met de eigen wagen naar het werk rijdt, komt er vooralsnog niet. De vakbonden en de werkgevers raken het immers niet eens.


28 April, 00:08 Volkskrant
Wie fraudeert met publiek zorggeld wordt bijna nooit gepakt
18 April, 00:03 NU.NL - Economie
De bestrijding van zorgfraude werkt niet of nauwelijks, blijkt donderdag uit een rapport van de Algemene Rekenkamer. Toezichthouders en opsporingsinstanties hebben wel veel overleg met verzekeraars en gemeenten over vermeende gevallen van zorgfraude, maar de pakkans is heel klein.


VRM Voorjaarsraces: Wie worden de opvolgers van Nathan Vanspringel en FordStore Vanspringel?
10 April, 00:06 Autosport
Het komende weekend wordt op Circuit Zandvoort de start gegeven van het, aub, vijfde seizoen van de Belgisch-Nederlandse Ford Fiesta Sprint Cup! Heel wat tenoren van vorig jaar zijn opnieuw van de partij en we tellen ook enkele nieuwe gezichten.

Lees meer: VRM Voorjaarsraces: Wie worden de opvolgers van Nathan Vanspringel en FordStore Vanspringel?


Wie is de winnaar van vijf Grammy's Jon Batiste?
5 April, 00:07 NU.NL - Muziek
Tijdens de uitreiking van de Grammy's heeft Jon Batiste vijf van zijn elf nominaties weten te verzilveren. Zijn album We Are is uitgeroepen tot de beste plaat van het jaar. In Nederland is de muzikant echter nog niet zo bekend. Wie is Batiste en waar kunnen we hem al van kennen?


CELEB 24/7. Nick Jonas strak in het pak en wie deelt deze foto uit de oude doos?
23 Maart, 00:02 HLN.BE
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.


Op wie zijn de personages uit Inventing Anna gebaseerd en waar zijn ze nu?
22 Maart, 00:08 NU.NL - Film
"Dit verhaal is compleet waargebeurd, behalve alle delen die volledig verzonnen zijn." Met deze 'waarschuwing' begint elke aflevering van Netflix-serie Inventing Anna over de voor fraude veroordeelde Anna Sorokin, die zich voordeed als een rijke Duitse erfgename. Maar welke personages zijn op waarheid gebaseerd en wat doen zij nu Inventing Anna een groot streamingsucces is?


11 Maart, 00:07 Volkskrant
De champagne vloeide er rijkelijk, tot politie het pand verzegelde: wie is de ondernemer achter ?festive dining?-restaurant Coco?
14 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Zaterdag raakte bekend dat restaurant Coco in de Arenbergstraat bestuurlijk gesloten werd. Daarbovenop werd de zaak door het gerecht verzegeld. Zaakvoerder Ladislas Leys uitte op sociale media zijn ongenoegen over de politieactie. Maar wie is deze flamboyante horeca-ondernemer uit Gent?Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn