NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Wie


Nieuws: 1000 euro voor wie dit transportbedrijf aan een nieuwe chauffeur helpt
Dinsdag, 00:00 Auto55
De transportsector kampt met een nijpend tekort aan chauffeurs. Het is al jaar en dag een knelpuntberoep en chauffeurs zijn loslopend wild. Er wordt op gejaagd. Transportbedrijf Xwift uit Nazarath, gaat nu nog een stap verder. Het looft een premie uit van van 1000 euro voor wie een voltijdse chauffeur C/CE kan aanbrengen. Via traditionele weg vind het bedrijf onvoldoende nieuwe arbe...

Lees meer


Uitsluiting dreigt voor miljoenen mensen voor wie digitale coronapas te moeilijk is
15 September, 00:09 NU.NL - Tech
Het regelen van een coronapas is nog te moeilijk voor mensen die niet goed met een computer, printer of smartphone overweg kunnen. Dat zeggen zorgkenniscentrum Pharos en ouderenbond ANBO in gesprek met NU.nl. Daardoor dreigen miljoenen mensen niet goed mee te kunnen doen in de maatschappij waarin de coronapas per 25 september een belangrijke rol speelt.


Biden spreekt Algemene Vergadering van VN toe op 21 september
14 September, 00:04 Skynet
De Amerikaanse president Joe Biden zal op 21 september de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York toespreken. Dat heeft het Witte Huis maandag verklaard.


Wie wint? Ferrari 488 Pista 800 pk vs Opel Kadett 800 pk
14 September, 00:02 AutoBlog

Een drag race van bizar formaat. Een hele snelle Ferrari 488 Pista neemt het op tegen een hele snelle Opel Kadett. Pak de popcorn maar! Via Automotive Mike op YouTube.

The post Wie wint? Ferrari 488 Pista 800 pk vs Opel Kadett 800 pk appeared first on Autoblog.nl.
REPORTAGE. Jong en oud trekt naar eerste Vlaamse Harry Potter-winkel: ?Wie weet, werkt ?Steen der Wijzen?. Dan is 120 euro een koopje?
9 September, 00:01 HLN.BE
Ook al blijft Harry Potter een jongetje met een ronde, zwarte bril en een bijzonder litteken, zijn fans blijven hem volgen. In Kortrijk opende de eerste Vlaamse winkel volledig in het teken van de wereld van de tovenaar, weldra volgen er meer. ?Het schaakbord kost de helft van onze huur. Dan maar een deurmat.? Alohomora!


Wie is Alec Segaert, de ex-triatleet die vandaag Europees kampioen tijdrijden werd?
9 September, 00:01 HLN.BE
Goud en zilver op het junioren-EK tijdrijden. De stunt van Remco Evenepoel en Ilan Van Wilder, drie jaar geleden in Brno, werd in Trento gewoon overgedaan door Alec Segaert en Cian Uijtdebroeks. Uijtdebroeks kent u inmiddels wel. Maar? Alec wie? Aangename kennismaking!


Nieuwe Harry en Meghan-film shockeert: "Wie dacht dat dit een goed idee was?"
7 September, 00:06 Skynet Buitenland
De film 'Harry & Meghan: Escaping the Palace' moet nog uitkomen, maar zorgt nu al voor heel wat opschudding bij fans van de voormalige hertog en hertogin van Sussex. De trailer doet namelijk heel erg denken aan een auto-ongeluk dat prins Harry maar al te goed kent.


Welke landen evacueren nog wel? En wie zijn de mensen die op luchthaven Kabul achterblijven?
28 Augustus, 00:06 Volkskrant
Ondanks de dreiging van nieuwe aanslagen gaan de evacuaties vanaf de luchthaven van Kabul vrijdag door. Sommige landen, waaronder de Verenigde Staten, proberen voor dinsdag 31 augustus zo veel mogelijk mensen het land uit te krijgen. Andere, waaronder Nederland, zijn gestopt met evacueren. Duidelijk is dat veel Afghanen niet meer meekunnen.


Acteurs reageren op genderneutraal Gouden Kalf: 'Wie is hiermee geholpen?'
25 Augustus, 00:06 NU.NL - Film
Acteurs reageren niet enthousiast op de beslissing om voortaan geen aparte Gouden Kalveren voor mannelijke en vrouwelijke acteurs meer uit te reiken. Acteur Yorick van Wageningen besloot na de beslissing uit de Academy, die jaarlijks de verdeling van de Gouden Kalveren bepaalt, te stappen.


Belgian Cats-coach Philip Mestdagh over zijn toekomst en ?moeilijke? loting voor EK 2023: ?Onduidelijk wie er zal spelen?
21 Augustus, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Philip Mestdagh gaat zondag in gesprek met de Belgische basketbalfederatie over het al dan niet aanblijven als coach van de Belgian Cats. Maar de Vlaamse coach heeft zijn zinnen al gezet op de kwalificatiewedstrijden van de Belgen voor het EK van 2023. De loting daarvan vond vrijdag plaats.
Video | Van Gaal wil dat heel Oranje zich laat vaccineren: 'Maar wie ben ik?'
18 Augustus, 00:04 NU.NL - Sport
Bondscoach Louis van Gaal wil dat alle spelers van het Nederlands elftal zich laten vaccineren tegen COVID-19. Vlak voor het EK bleek dat lang niet alle internationals geprikt waren. De nieuwe keuzeheer van Oranje sprak zich daar dinsdag op zijn perspresentatie over uit.


?Enkel wie volledig gevaccineerd is zal naar VS mogen reizen?
5 Augustus, 00:01 HLN.BE
Vrijwel alle buitenlandse reizigers naar de Verenigde Staten zullen volledig gevaccineerd moeten zijn tegen het coronavirus. Dat wordt een eis van de regering-Biden, aldus persbureau Reuters. De vaccinatieplicht is onderdeel van het streven om uiteindelijk alle reisbeperkingen naar de VS te kunnen opheffen, aldus een regeringsfunctionaris. Door de coronapandemie heeft een groot deel van de wereld geen toegang tot de VS.


Coronavirus - Werkgevers willen weten wie geprikt is en wie niet
3 Augustus, 00:05 Skynet Economie
Bedrijven willen weten of hun werknemers al dan niet gevaccineerd zijn, maar mogen daar juridisch gezien niet naar vragen. "Wij zijn wel verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer", zegt de Vlaamse werkgeversorganisatie Voka zaterdag in de Mediahuiskranten.


Haalt het wat uit wat ze in Amerika doen, 100 dollar bieden aan wie zich laat vaccineren?
31 Juli, 00:05 Volkskrant
De Amerikaanse regering heeft staten en steden opgeroepen 100 dollar uit te delen (84 euro) aan mensen die zich tegen corona laten vaccineren. Dat zal de vaccinatiebereidheid naar verwachting opkrikken, al is het de vraag hoeveel.


Amerikaans gezondheidsagentschap: ?Wie gevaccineerd is, geeft deltavariant net zo goed door als niet-gevaccineerden?
31 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Gevaccineerden kunnen het virus even goed doorgeven als niet-gevaccineerden. Tot die conclusie kwam het Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de Amerikaanse tegenhanger van Sciensano. Dat schrijft The New York Times.
Dirty dozen: twaalf mensen verspreiden massaal onwaarheden over vaccins, onder wie neefje van president Kennedy
22 Juli, 00:02 HLN.BE
Desinformatie over vaccins verspreidt zich via sociale media als een veenbrand over de wereld. Onderzoek wijst uit dat twaalf mensen, onder wie Robert F. Kennedy Jr., met vele miljoenen volgers daar een hoofdrol in spelen.


Witte Huis: Klanten moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten repareert
14 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Amerikanen moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten, zoals smartphones, repareert. Dat is onderdeel van een besluit van de Amerikaanse president Joe Biden met betrekking tot markttoezichthouder Federal Trade Commission (FTC) dat vrijdag is gepubliceerd.


"Informatie- en meldpunt nodig voor wie zich tegen wil ouders wil laten vaccineren?
8 Juli, 00:04 HLN.BE
De 12- tot 15-jarigen die zich willen laten vaccineren zullen daarvoor de toestemming nodig hebben van hun ouders. Maar wat met jongeren die zich, tegen de wil van hun ouders, toch willen laten vaccineren? Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) gaf vandaag in het Vlaams Parlement aan dat de stem van het kind dan doorslaggevend zal zijn. Kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens denkt daarvoor aan een informatie- en meldpunt.


"Wie betrapt wordt aan de grens moet omkeren"
7 Februari, 14:10 Skynet
"Er zullen controles zijn aan de grenzen. Mensen die proberen om toch te vertrekken op reis en die worden betrapt, zullen sowieso een boete moeten betalen en rechtsomkeer maken." Dat zei minister van Justitie Vincent Van Quickenborne zondag bij VTM Nieuws.


6 Februari, 23:17 HLN.BEGerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn