NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Wie


Wie heeft Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4) gezien?
Maandag, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De politie is op zoek naar Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4). Ze werden voor het laatst gezien op 12 januari in de Dalstraat in Sint-Niklaas.
POLL. Wie verstopt zich volgens jou in de kostuums van ?The Masked Singer??
Zaterdag, 00:02 HLN.BE
?The Masked Singer? is weer van start gegaan op VTM, hoogtijd dus om de identiteit van de bekende personen achter de bonte maskers te achterhalen. Oplettende speurders kunnen hier alvast hun vermoedens delen: wie houdt zich volgens jou schuil achter Papegaai, Radijsje Mispoes, de Robots en hun kompanen?


Wie is MJ Rodriguez, de eerste trans vrouw die een grote acteerprijs wint?
Vrijdag, 00:08 NU.NL - Film
MJ Rodriguez schreef zondagavond geschiedenis door als eerste trans actrice ooit een Golden Globe, of welke grote Amerikaanse acteerprijs dan ook, te winnen. Rodriguez ontving de prijs voor haar hoofdrol in de serie Pose. Wie is deze 31-jarige, baanbrekende actrice?


Nederlandse start-ups op de CES in Las Vegas: wie viel op?
Donderdag, 00:02 Emerce
De Consumer Electronics Show van 2022 vond vorige week plaats. Nederlandse start-ups sprongen eruit (CES Awards!). Dit waren de bedrijven die mij opvielen.


Wie, wat, waar? De Haagse reorganisatie voor het nieuwe kabinet is in volle gang
10 Januari, 00:06 Volkskrant
De ministeries moeten bij elk nieuw kabinet reorganiseren, omdat de taakverdeling binnen het kabinet meestal wijzigt. Wie gaat er werken voor welke minister en welke minister gaat er straks over hoeveel geld? De grote herschikking is begonnen.


Zeker negentien doden bij brand in appartementencomplex in New York
10 Januari, 00:03 NOS nieuws

Bij een brand in een appartementencomplex in het stadsdeel The Bronx in New York zijn zeker negentien mensen om het leven gekomen, onder wie negen kinderen. Tientallen anderen raakten gewond, doordat ze veel rook hadden ingeademd. Dertien van hen liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis, zegt een woordvoerder van burgemeester Eric Adams tegen persbureau AP.

De brand brak uit op de tweede en derde verdieping van het complex, dat in totaal negentien etages telt. Volgens burgemeester Adams van New York ontstond de brand door een elektrische kachel die in een slaapkamer stond. Wat er mis ging, is niet bekend.

Het vuur verspreidde zich snel, mogelijk doordat de deur van het appartement waar de brand uitbrak openstond. De autoriteiten gaan niet uit van brandstichting.

De brandweer was met groot materieel uitgerukt:

Burgemeester Adams van New York noemt de brand een onmetelijke tragedie. "Dit is een van de ergste branden die we in de laatste jaren hebben gezien", zei hij.

'Op iedere verdieping slachtoffers'

Zo'n tweehonderd brandweerlieden werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Volgens commandant Daniel Nigro van de New Yorkse brandweer troffen zij op iedere verdieping slachtoffers aan. "Dit is ongekend in onze stad." Hij liet weten dat op elke verdieping rookmelders aanwezig waren.

Nigro spreekt van een van de ergste branden in de recente geschiedenis van New York. Op een persconferentie trok hij de vergelijking met een hevige brand in clubgebouw Happy Land in 1990, waarbij 87 mensen omkwamen. Die brand was aangestoken.
Wie rekent de euro nog steeds om naar de gulden? ?Ik ben gewoon een beetje ouderwets daarin?
3 Januari, 00:05 Volkskrant
Het was lang een alom gedeeld gevoel: de euro heeft het leven duurder gemaakt. Maar volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek is dat niet zo. De inflatie bleef de afgelopen twintig jaar voor het grootste deel stabiel laag. Dat weerhoudt sommigen er niet van nog steeds alles om te rekenen naar de gulden. Drie van hen vertellen waarom.


Oude bekenden en nieuwe gezichten: wie zijn de negen nieuwe staatssecretarissen?
3 Januari, 00:05 Volkskrant
Wel belast met ingewikkelde en soms politiek gevoelige portefeuilles, maar uiteindelijk niet de baas op hun departement, formeel niet eens deel van de regering en vaak niet aanwezig in de ministerraad. Het ambt van staatssecretaris staat op het Binnenhof te boek als een weinig benijdenswaardige positie. Uit wie bestaat het negental dat het er toch op wil wagen?


Nieuws: Wie wil een no-nonsense break van Toyota?
30 December 2021, 00:00 Auto55
Wie in onze contreien op zoek is naar eenvoudig no-nonsense vervoer, hoeft geen twintig autodealers af te schuimen. Het volstaat om op te zoeken waar de dichtstbijzijnde Dacia-showroom is. En zelfs daar zijn de meeste versies echt niet louter functioneel meer te noemen.Eenvoudig, functioneel en praktischWereldwijd is er nochtans grote vraag naar eenvoudig, functioneel en praktisch t...

Lees meer


Wie heb ik aan de lijn? Het is God! (via de Landelijke Gilde)
26 December 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Wie een frisse neus wil halen kan naar het gehucht Einhoven in Zoersel afzakken. Vanaf de kerststal op Einhoven vertrekken verschillende afgepijlde wandelingen van de Landelijke Gilde Zoersel. Onderweg wijzen sneeuwmannetjes en cadeautjes in de bomen de weg. Vorig jaar kon je via QR-codes het verhaal ?De Landing? met de smartphone beluisteren. Dit jaar is er het verhaal ?Bellen met God? met tekeningen van Johan Truyen.
Kamal Kharmach en William Boeva of Bieke Ilegems en Erik Goossens: wie maakte de beste dennenappeltjes in ?Snackmasters Kerst??
24 December 2021, 00:01 HLN.BE
Op donderdag namen Kamal Kharmach en William Boeva het op tegen Bieke Ilegems en Erik Goossens. Hun opdracht: de befaamde dennenappel-kroketjes zo goed mogelijk namaken.


Afscheid van barones (104): ?Dank voor je onbaatzuchtige inzet in Malle met wie je zo goed als ?getrouwd? was?
19 December 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In haar geliefde Sint-Martinuskerk in Westmalle werd zaterdag afscheid genomen van barones Michel van der Straten Waillet. Ze overleed op 5 december op 104-jarige leeftijd. Met pakkende muziek en veel dankbaarheid bij alle aanwezigen is ze nu vertrokken naar het paradijs, dat zij zeker verdiend heeft, wist de priester.
Bad Bunny al twee jaar meest beluisterde artiest op Spotify: wie is hij?
9 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
In Nederland neemt Justin Bieber dit jaar de titel van meest beluisterde artiest op Spotify van Snelle over, maar wereldwijd voert Bad Bunny al twee jaar de lijst aan. Binnen onze landsgrenzen heeft deze reggaetonartiest uit Puerto Rico pas enkele top 40-hits gescoord met samenwerkingen. Wie is Bad Bunny?


Lezersvraag der lezersvragen; Wie wordt zondag kampioen?
8 December 2021, 00:03 AutoBlog

Vandaag eens niet zomaar een lezersvraag, maar de lezersvraag der lezersvragen. We willen namelijk van jou weten wie er wereldkampioen wordt in de F1 en vooral hoe dat gaat gebeuren! Nog maar 5 dagen. 5 dagen en het spannendste Formule 1 seizoen sinds mensenheugenis zit erop. Nog maar 5 dagen en dan weten we wie […]

The post Lezersvraag der lezersvragen; Wie wordt zondag kampioen? appeared first on Autoblog.nl.
Miljoenen naar bibliotheken voor hulp aan wie moeite heeft met computers
2 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Het kabinet maakt de komende jaren 18 miljoen euro extra vrij voor digitale hulp in bibliotheken. Het gaat bijvoorbeeld om hulp aan mensen die het lastig vinden de overheid via de digitale kanalen te bereiken.


Vier doden, onder wie twee jonge kinderen, bij brand in kraakpand in Barcelona
1 December 2021, 00:06 Skynet Buitenland
Bij een brand in een gekraakt voormalig bankfiliaal in Barcelona zijn dinsdagochtend twee volwassenen, een baby en een driejarig kind om het leven gekomen. Dat heeft de brandweer van de tweede stad van Spanje bekendgemaakt. Het vuur is intussen gedoofd.


Uitgerekend een VVD-bewindsman gooit het roer om in de sociale zekerheid. Wie is Dennis Wiersma?
28 November 2021, 00:06 Volkskrant
Uitgerekend een VVD-bewindsman gooit het roer om in de sociale zekerheid: het handhavingsregime voor mensen met een uitkering wordt coulanter. Wie is demissionair staatssecretaris Dennis Wiersma?


28 November 2021, 00:06 Volkskrant
Jon Batiste grootste kanshebber Grammy Awards, ook Afrojack genomineerd
25 November 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
Jon Batiste is de grote favoriet bij de uitreiking van de Grammy Awards in januari 2022. De zanger en muzikant heeft elf nominaties in de wacht gesleept, zo werd dinsdagavond bekendgemaakt in een livestream van de organisatie van de muziekprijzen.


Nieuws: Exclusieve SP3 Daytona is alleen voor wie al veel Ferrari's heeft
24 November 2021, 00:00 Auto55
Ferrari serveert de hongerige superrijke klant van een supersportwagen tegenwoordig met de regelmaat van de klok een nieuw model. Deze SP3 Daytona is de jongste creatie in de Icona-reeks van Ferrari. Daarin wordt geknipoogt naar belangrijke of iconische modellen uit het verleden (en dat zijn er nogal wat). De Monza SP1 en SP2 hebben we al gehad. Nu is het tijd aan de Daytona. Dit mo...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn