NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Wie


Donderdag, 00:07 Volkskrant
24 November, 00:09 Volkskrant
Tweede ronde nodig in Georgia: weten we pas volgende maand wie controle verwerft over Amerikaanse Senaat?
10 November, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Wie wordt de volgende senator van de Amerikaanse staat Georgia: de Democraat Raphael Warnock of de Republikein Herschel Walker? We zullen het pas binnen een kleine maand weten. De strijd tussen beide mannen is ?too close to call? en er is een tweede ronde nodig.
Joren, Lien, Dziubi en Brecht hebben beslist in ?Blind Getrouwd?: ?Ik weet nog altijd niet goed wie er voor mij staat?
8 November, 00:01 HLN.BE
Het experiment voor Dziubi, Brecht, Joren en Lien is ten einde. Zes weken na hun jawoord beslisten de twee duo?s of ze met elkaar verder gaan of niet. Het werd een emotionele ?ja? bij Brecht en Dziubi, een respectvolle ?neen? bij Lien en Joren. Die laatste blijft vooral met een hoop vragen achter. ?Het was telkens raden hoe je je voelde.?


?Naam van de bestuurder niet doorgegeven na een verkeersboete? Dan riskeer je extra boete?: voor wie geldt die verplichting en wat zijn de regels?
26 Oktober, 00:02 HLN.BE
Netjes je verkeersboete betaald en toch ligt er een jaar later nog eentje extra van zo?n 500 euro op de mat, omdat je niet hebt doorgegeven wie achter het stuur zat. Hoe kan dat, wie riskeert zo?n tweede boete, en kan je daar iets tegen ondernemen?


Wie zijn vaste energiecontract wil opzeggen gaat mogelijk meer betalen
25 Oktober, 00:02 NU.NL - Economie
Huishoudens die hun vaste energiecontract willen opzeggen, gaan daar vanaf volgend jaar mogelijk meer voor betalen. Toezichthouder ACM is van plan de regels voor het opzeggen te veranderen. ACM hoopt dat energieleveranciers zo weer vaste contracten gaan aanbieden.


Twitter test nieuwe functie: gebruikers kunnen bepalen wie mention mag sturen
18 Oktober, 00:09 NU.NL - Tech
Twitter werkt aan een functie waarmee gebruikers kunnen bepalen wie hun een vermelding (mention) mag sturen, meldt The Verge.


Twitter test functie die beperkt wie gebruikers kunnen mentionen
15 Oktober, 00:00 Tweakers
Twitter werkt aan een functie waarmee gebruikers kunnen aangeven wie ze wel of niet mag mentionen. Gebruikers kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen dat alleen gebruikers die ze volgen, hun kunnen noemen. Vermoedelijk wil Twitter zo intimidatie en pestgedrag tegengaan.


29 September, 00:04 Volkskrant
Podcast | China boort in de maan, maar van wie is die?
19 September, 00:08 NU.NL - Tech
NU.nl zoekt in deze podcastserie een antwoord op vragen die binnenkomen via het reactieplatform NUjij. In deze aflevering onderzoekt Lieke Loman vanwege Chinese boringen op de maan wat China met de maan wil en van wie de maan is. Ze praat met onze techredacteur Tim Wijkman van Aalst en met Tanja Masson-Zwaan, universitair docent lucht- en ruimtevaart aan de Universiteit Leiden.


Nieuws: Duitse merken domineren boetestatistieken, maar wie heeft de zwaarste voet?
4 September, 00:00 Auto55
In Duitsland krijg je niet alleen een naar Belgische normen erg milde verkeersboete wanneer je betrapt wordt op te snel rijden. De Duitsers krijgen ook strafpunten op het rijbewijs. Hoeveel dat er zijn, is vooral afhankelijk van de grootte van de overtreding.Aantal strafpunten op rijbewijs bepaalt verzekeringspremieVerzekeraars houden dan weer rekening met het aantal strafpunten dat...

Lees meer


Jan Callebaut, de communicatiestrateeg naar wie de Wetstraat luisterde
1 September, 00:02 De Tijd
21:33 Jan Callebaut, de topmarketeer uit Affligem, is op 66-jarige leeftijd overleden. 'Het sierde hem dat hij zich met eenzelfde gemak onder gewone burgers begaf, als in de zakelijke en politieke wereld', ...


Wie een evenement organiseert, loopt best eerst langs het digitale loket
1 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het gemeentebestuur van Bornem vraagt mensen die een evenement organiseren om dat te melden via het evenementenloket.
18 Augustus, 00:06 Volkskrant
24H Spa: bepalen track limits wie wint of verliest?
30 Juli, 00:03 Autosport
We racen dit weekend op het circuit van Spa-Francorchamps en - jawel - dan gaan de limieten van het circuit maar al te vaak over de tongen. De vele nieuwe grindbakken hebben het probleem niet verholpen, want op de Raidillon, in Blanchimont en in de Chicane blijft het probleem de kop opsteken. Organisator SRO heeft echter beloofd om in te grijpen. Wie zondag wil winnen, zal dus binnen de witte lijnen moeten blijven...

Lees meer: 24H Spa: bepalen track limits wie wint of verliest?


14 Juli, 00:08 Volkskrant
14 Juli, 00:03 De Tijd
Wie wint de editie 2022 van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup?
9 Juli, 00:04 Autosport
De Hankook 25 Hours VW Fun Cup, hoogtepunt van het seizoen in de VW Fun Cup, gaat zaterdag om 16 uur van start. Van de 121 deelnemende teams kunnen er meer dan vijftien dromen van de eindzege. Enkele van die teams schrijven grote namen uit de Belgische en internationale autosport in. Dit zijn de favorieten voor de langste race ter wereld!

Lees meer: Wie wint de editie 2022 van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup?


7 Juli, 00:07 Volkskrant
Anderlecht haakte af op zijn looneisen, Club hapte wel toe: wie is ?Silent Giant? Cyle Larin, de nieuwe spits van blauw-zwart?
5 Juli, 00:01 HLN.BE
Opnieuw een nieuwe spits voor Club Brugge. Cyle Larin (27) tekende tot 2024 - hij was transfervrij. Anderlecht lag op de loer en ook andere clubs toonden interesse. Maar het is geen toeval dat hij voor Club kiest. Maak kennis met een bescheiden jongen die eerder in ons land speelde en thuis niet veel had. ?IJshockey was te duur, we hadden dat geld niet.?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn