NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Whatsapp

2News.be / Trefwoorden / Whatsapp

WhatsApp laat Android-gebruikers berichten terugvinden op datum
2 Maart, 00:00 Tweakers
Voortaan moet het eenvoudiger zijn om oudere berichten in WhatsApp op Android terug te zoeken. De berichtenapp laat Android-gebruikers berichten terugvinden op datum. Dit was al mogelijk bij de versies voor iOS, MacOS en de browserversie.


NU+ | WhatsApp na vijftien jaar nog steeds superpopulair (ook onder criminelen)
27 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Je kunt berichten sturen op Telegram, Snapchat of ouderwets via sms. In Nederland gebruiken de meeste mensen vooral WhatsApp. De chatapp bestaat nu vijftien jaar en is nog altijd onverminderd populair. Maar dat maakt de app ook populair onder criminelen.


WhatsApp werkt aan mogelijkheid om appgroep over te dragen aan andere beheerder
20 Januari, 00:00 Tweakers
WhatsApp werkt aan een functie die de eigenaar van een appgroep de rechten laat overdragen aan een beheerder. De functie wordt nog ontwikkeld, maar wordt waarschijnlijk binnenkort beschikbaar gemaakt voor leden van het Google Play Beta-programma.


WhatsApp voegt nieuwe manier van eigen stickers maken toe op iOS
13 Januari, 00:01 Tweakers
WhatsApp heeft een nieuwe manier van eigen stickers maken toegevoegd aan zijn app voor iOS. Het was al mogelijk stickers te maken door afbeeldingen vanuit de Photos-app te slepen, nu kan het rechtstreeks vanuit WhatsApp.


?WhatsApp-buurtpreventie ondermijnt de veiligheidsbeleving van buurtbewoners?
7 December 2023, 00:00 Emerce
Veel gemeenten faciliteren WhatsApp-buurtpreventie en andere op veiligheid gerichte apps, terwijl de effecten betwijfelbaar zijn. Dat blijkt uit onderzoek van Hogeschool Inholland. Gewone buurtapps die buurtbewoners zelf opzetten zijn beter voor de veiligheidsbeleving.


WhatsApp laat iOS-gebruikers foto's en video's in originele kwaliteit versturen
5 December 2023, 00:00 Tweakers
WhatsApp brengt een update uit voor iOS, waardoor iPhone-gebruikers voortaan foto's en video's in de originele kwaliteit kunnen versturen. Eerder voegde de chatdienst al de optie toe om foto's in 'HD' te sturen, waarbij minder compressie wordt toegepast dan bij de standaardinstelling.


WhatsApp test het versturen van foto's en video's als document in iOS
6 November 2023, 00:02 Tweakers
WhatsApp laat een kleine groep testers foto's en video's versturen als documenten. Dit zorgt ervoor dat de bestanden hun originele resolutie houden. De functie is al eens gespot in een eerdere testversie van Android uit september.


Klokkenluider van WhatsApp-schandaal in Hasseltse sportschool nu zelf geschorst: ?Berichten verspreid die nog een pak extremer zijn?
5 Oktober 2023, 00:04 HLN.BE
De klokkenluider die in april van dit jaar met aanstootgevende screenshots uit een Whatsapp-groepje van collega?s uit de sportschool van Hasselt naar de directie trok, is sinds vandaag zelf geschorst. Dat bevestigt Jessie Baerts, de advocate van zeven leerkrachten die sinds april met een schorsing thuis zitten nadat ze racistische, homofobe en seksistische berichten verstuurden over hun collega?s en bepaalde leerlingen van de school.


Facebook-baas Mark Zuckerberg laat AI-chatbots voor WhatsApp zien
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Binnenkort kun je op WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger praten met chatbot Meta AI. Dit is het alternatief van Facebook-moederbedrijf Meta voor de populaire AI-chatbot ChatGPT.


WhatsApp komt met kanalen om berichten met grote groepen volgers te delen
20 September 2023, 00:08 NU.NL - Tech
WhatsApp-gebruikers kunnen voortaan updates van bekende personen of organisaties ontvangen door hun WhatsApp-kanalen te volgen. Het is geen groepsgesprek: volgers kunnen de berichten alleen lezen.


WhatsApp ontkent dat er advertenties in de chatapp getoond gaan worden
17 September 2023, 00:00 Tweakers
WhatsApp-hoofd Will Cathcart zegt in een reactie op een artikel van de Financial Times dat de chatdienst geen advertenties gaat bevatten. Volgens de krant hebben betrokkenen gemeld dat Meta, het moederbedrijf van de chatapp, dit wel overweegt.


WhatsApp krijgt nieuw uiterlijk en meer functies
5 September 2023, 00:00 Emerce
Meta doet zijn uiterste best om van WhatsApp, ooit een uitgeklede chatapp, iets interessants te maken. Er is zelfs een hernieuwd ontwerp op komst.


WhatsApp laat gebruikers foto's met hogere resolutie sturen
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
WhatsApp heeft de mogelijkheid om 'HD'-foto's te versturen gekregen, met een maximale resolutie van 4096x2692 pixels, zo lijkt het. Onbekend is hoeveel compressie er toegepast wordt op de afbeeldingen.


Op WhatsApp kun je elkaar voortaan korte videoberichten sturen
2 Augustus 2023, 00:14 NU.NL - Tech
WhatsApp brengt een nieuwe functie uit die gebruikers snel laat reageren met een videobericht. Dat gaat volgens de makers op dezelfde manier als bij een spraakbericht, maar dan met beeld.


WhatsApp laat je communiceren in videoberichten
29 Juli 2023, 00:04 Techzine
WhatsApp draait niet langer alleen om tekst- en spraakberichten. Je kan je boodschap nu ook verpakken in een korte video. Volgens WhatsApp hebben spraakberichten de manier waarin we communiceren bepaald. Daarom gaat de chatdienst verder met de mogelijkheden van spraak aan de slag en voegt het nu beeld toe aan het spraakbericht. “Videoboodschappen zijn een […]


WhatsApp introduceert functie om niet-opgeslagen nummers aan te schrijven
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
WhatsApp maakt het mogelijk om berichten naar telefoonnummers te sturen die niet zijn opgeslagen in de lijst met contactpersonen. Tot nu toe moesten gebruikers dat altijd eerst doen voordat het nummer bereikbaar was via de populaire chatapp.


Wereldwijde storing berichtendienst WhatsApp voorbij
20 Juli 2023, 00:07 HLN.BE
Door een storing ondervonden gebruikers wereldwijd woensdagavond problemen met de populaire berichtendienst WhatsApp. Binnen een half uur was de storing verholpen, maar de oorzaak van de problemen is nog niet bekend.


Wereldwijde WhatsApp-storing binnen een uur weer voorbij
20 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Tech
WhatsApp is woensdagavond getroffen door een storing. Meer dan honderdduizend Nederlanders meldden dat zij sinds 22.00 uur geen berichten meer konden versturen. Ook buiten Nederland werden klachten gemeld. Binnen een uur was de storing in Nederland weer voorbij.


WhatsApp gaat spamoproepen stilzetten en geeft meer privacy-controle
21 Juni 2023, 00:06 Techzine
WhatsApp voegt binnenkort nieuwe functionaliteit toe die oproepen van onbekende nummers niet meer laat overgaan. Ook wordt de privacy-controle uitgebreid. Dit nadat de messagingdienst van Meta veel klachten kreeg van eindgebruikers uit India. De nieuwe functionaliteit moet het aantal spamoproepen dat WhatsApp-gebruikers ontvangen tegengaan. Via de privacy-instellingen wordt het mogelijk om inkomende oproepen van onbekende […]


WhatsApp werkt aan scherm delen en gebruikersnamen
31 Mei 2023, 00:06 Techzine
Beta-testers worden nu getrakteerd op mogelijkheden voor het delen van schermen tijdens videochats, waardoor ze hun telefoonschermen met anderen kunnen delen. Ook werkt WhatsApp aan een gebruikersnaamfunctie. Het delen van schermen is onmisbaar geworden om te laten zien wat er op je scherm staat, of dat nu op een telefoon, laptop of desktop is. Of […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn