NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Whatsapp

2News.be / Trefwoorden / Whatsapp

WhatsApp werkt aan scherm delen en gebruikersnamen
31 Mei, 00:06 Techzine
Beta-testers worden nu getrakteerd op mogelijkheden voor het delen van schermen tijdens videochats, waardoor ze hun telefoonschermen met anderen kunnen delen. Ook werkt WhatsApp aan een gebruikersnaamfunctie. Het delen van schermen is onmisbaar geworden om te laten zien wat er op je scherm staat, of dat nu op een telefoon, laptop of desktop is. Of […]


WhatsApp komt met pottenkijkersbeveiliging voor pikante chats
21 Mei, 00:12 NU.NL - Tech
Berichtendienst WhatsApp komt met een update waarmee je berichtjes van je geheime liefde of chats met pikante foto's kunt beveiligen. Die gesprekken kunnen alleen ontgrendeld worden met een wachtwoord, gezichtsherkenning of een vingerafdruk.


Nieuwe WhatsApp-feature zou chats meer privacy moeten geven
17 Mei, 00:07 Techzine
Gebruikers kunnen nu in WhatsApp-chats meer privacy geven door de Chat Lock-functie. Deze chats zijn hierdoor alleen toegankelijk na het invoeren van een device-wachtwoord of biometrische toegang als een vingerafdruk. Met de nu toegevoegde functionaliteit aan de messaging-app wordt een chatdiscussie automatisch uit de rij van chats gehaald en in een aparte folder ondergebracht. Dit […]


WhatsApp en Signal dreigen gebruikers in VK af te sluiten vanwege nieuwe wet
4 Mei, 00:00 Tweakers
Chatapps WhatsApp en Signal dreigen op zwart te gaan in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van een nieuwe wet die chatapps verplicht chats te scannen op materiaal van kindermisbruik. WhatsApp en Signal zeggen liever weg te gaan uit het VK dan te voldoen aan de nieuwe wet.


WABetaInfo: WhatsApp krijgt functie voor overzetten chats en media zonder iCloud
4 Mei, 00:00 Tweakers
WhatsApp krijgt mogelijk een functie om de chatgeschiedenis en afbeeldingen over te zetten naar een andere iPhone zonder dat gebruikgemaakt hoeft te worden van een iCloud-back-up. Hierdoor hoeft geen rekening meer gehouden te worden met de opslaglimiet van iCloud.


Procureurs-generaal kunnen Meta niet dwingen om Instagram en WhatsApp af te stoten
29 April, 00:00 Emerce
Een federaal beroepspanel in de VS weigerde donderdag een antitrust-rechtszaak nieuw leven in te blazen die was aangespannen door een coalitie van 48 procureurs-generaal. Zij willen Meta dwingen om Instagram en WhatsApp af te stoten. Het panel verwierp de rechtszaak als verjaard.


Een afspraak maken met de drugsdealer gaat meestal via WhatsApp
3 April, 00:03 NU.NL - Tech
Jongvolwassenen in Nederland gebruiken vaker WhatsApp dan andere apps om drugs te kopen. Maar er is nog veel onbekend over online drugsverkoop. Het Trimbos-instituut vindt dat meer onderzoek nodig is.


WhatsApp belooft nieuwe privacyinstellingen niet door te duwen
9 Maart, 02:10 NU.NL - Tech
Gebruikers van WhatsApp zijn niet meer verplicht wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden te accepteren. Dat is het resultaat van onderhandelingen tussen Brussel en de berichtendienst. De afspraken moeten voorkomen dat de berichtendienst nieuwe regels kan opleggen die nadelig zijn voor gebruikers.


WhatsApp gaat Europese gebruikers duidelijker informeren over beleidswijzigingen
7 Maart, 00:00 Tweakers
WhatsApp belooft Europese gebruikers voortaan duidelijker te informeren over wijzigingen in zijn privacybeleid. Dat meldt de Europese Commissie op maandag. De EU uitte zich eerder kritisch over de communicatie rondom de wijzigingen die WhatsApp in 2021 doorvoerde.


WhatsApp brengt picture-in-picture voor videogesprekken uit voor iOS
20 Februari, 00:56 Tweakers
WhatsApp brengt een update uit voor iOS, waardoor het mogelijk wordt om picture-in-picture te gebruiken bij het videobellen. Tijdens een videogesprek kan een iPhone-gebruiker hierdoor andere apps gebruiken, waarbij het videogesprek geminimaliseerd wordt.


WhatsApp laat gebruikers kiezen met wie ze Status delen en voegt stemstatus toe
9 Februari, 00:00 Tweakers
WhatsApp krijgt verschillende nieuwe features in de Status-functie. Het wordt mogelijk om alleen een stembericht als Status te posten. Daarnaast wordt het mogelijk om te bepalen met wie een Status precies wordt gedeeld, een van de meestgevraagde veranderingen voor de app.


Lifehack: Zo verstuur je foto's van de hoogste kwaliteit in WhatsApp
31 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Wil je een mooie foto delen met je vrienden of familie, maar maakt WhatsApp er een wazig plaatje van? Met deze tips verstuur je je foto's voortaan in de beste kwaliteit.


Toezichthouder beboet WhatsApp met 5,5 miljoen euro voor inbreuk GDPR
20 Januari, 00:09 Techzine
De Ierse gegevensbeschermingsautoriteit beboet WhatsApp met 5,5 miljoen euro. Het dochterbedrijf van Meta wordt beschuldigd van illegale persoonsgegevensverwerking. Eerder deze maand ontving Meta een boete van 390 miljoen euro voor jarenlange overtredingen van de GDPR. De Ierse gegevensbeschermingsautoriteit (DPC) oordeelde dat Meta een illegale grondslag gebruikte om persoonsgegevens van Instagram- en Facebook-gebruikers te verwerken in […]


Op deze telefoons werkt WhatsApp vanaf 1 januari niet meer
31 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Heb je een oude telefoon? Dan is de kans aanwezig dat WhatsApp daar vanaf 1 januari niet meer op werkt. De berichtendienst trekt de stekker uit de ondersteuning voor verschillende iPhones en Android-toestellen.


Meta vangt bot bij EU met bezwaar tegen recordboete vanwege WhatsApp-data
12 December 2022, 00:02 NU.NL - Tech
Het Europese Hof van Justitie neemt het bezwaar van Facebook-moederbedrijf Meta tegen een boete van 225 miljoen euro niet in behandeling. De Ierse toezichthouder legde de boete op omdat het socialemediabedrijf niet duidelijk is geweest over hoe WhatsApp-data met Facebook gedeeld worden.


WhatsApp brengt 3d-avatars voor stickers en profielfoto uit
8 December 2022, 00:43 Tweakers
WhatsApp rolt een update uit waardoor het voor gebruikers mogelijk wordt om 3d-avatars van zichzelf te maken. Vervolgens kunnen de avatars als 'stickers' verstuurd worden of gebruikt worden als gepersonaliseerde profielfoto.


Nummers 8,5 miljoen Nederlanders en Belgen staan in mogelijk WhatsApp-lek
25 November 2022, 00:00 Tweakers
Er is een lek van mogelijk 8,5 miljoen telefoonnummers van Nederlandse en Belgische gebruikers van WhatsApp. Een hacker biedt een database aan met 487 miljoen nummers van gebruikers wereldwijd. Het is onbekend waar de data vandaan komt.


In Qatar is het oppassen voor spyware en kun je niet zomaar bellen via WhatsApp
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Het WK voetbal begint zondag in Qatar. Veel Oranjefans zijn al onderweg, want maandag speelt het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd. De supporters moeten wel rekening houden met technische blokkades en apps die informatie tappen.


Facebook-moederbedrijf hoopt op veel winst uit WhatsApp en Messenger
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Niet het metaverse, maar WhatsApp en Facebook Messenger moeten de komende jaren de belangrijkste inkomstenbronnen van moederbedrijf Meta zijn. Dat heeft Mark Zuckerberg aan het personeel laten weten, meldt persbureau Reuters.


WhatsApp gaat strijd aan met Nextdoor met nieuwe functies in groepsgesprekken
7 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
WhatsApp gaat groepsgesprekken veranderen om het voorbeeld van communityapps zoals Nextdoor en Discord te volgen. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt in een blog. Gebruikers kunnen binnenkort bijvoorbeeld een groepsgesprek opsplitsen. Daarnaast kunnen ze groepsgesprekken ook onder een overkoepelende groep hangen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn