NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Westerlo

2News.be / Trefwoorden / Westerlo

Ontketend Westerlo veegt Cercle Brugge in de eerste helft van de mat en pakt drie belangrijke punten: 4-2!
31 Januari, 00:01 HLN.BE
Het aangekondigde protest was wel aanwezig rond het stadion, maar de boeren lieten zich gelukkig van hun goede kant zien, zodat de match op een normale manier kon plaatsvinden. En wat voor een avond werd het in het Kuipje. Een ontketend Westerlo veegde tegenstander Cercle Brugge van bij de start meteen van de mat. Na een halfuur stond het zowaar al 4-0!


Rik De Mil debuteert bij Westerlo met cruciale zege in kelderkraker tegen Eupen
16 December 2023, 00:01 HLN.BE
Coach Rik De Mil heeft zijn debuut in het Kuipje alvast niet gemist. KVC Westerlo won de cruciale kelderkraker tegen Eupen. Hoogstaand was het allemaal niet, maar er hing wel spanning in de lucht. De Kemphanen trokken uiteindelijk aan het langste eind dankzij twee goals van Nicolas Madsen. De Deense middenvelder scoorde twee keer kort na het uur, waarna Eupen geen vuist meer kon maken.


?Natuurlijk kunnen we kampioen worden?: Anderlecht voert druk op Union op na kat-en-muisspel bij onmachtig Westerlo
2 December 2023, 00:02 HLN.BE
Anderlecht trekt al dansend het weekend in. Het verschil met een onmachtig Westerlo was nog groter dan de 1-3 doet vermoeden. Met Dreyer, Delaney en Dolberg waren de goals van Deense makelij, terwijl Yari Verschaeren na acht maanden zijn wederoptreden vierde.


LIVE CHARLEROI-WESTERLO (18u15). Wie doet een zaakje en klimt uit de rode zone?
25 November 2023, 00:00 HLN.BE
Veel plezier aan het voetbalseizoen hebben ze bij Charleroi en Westerlo nog niet gehad. Beide ploegen zijn na de interlandbreak op zoek naar een nieuw elan om uit de gevarenzone onderaan het klassement te komen. Wie doet de beste zaak? Volg het live op deze pagina.


LIVE WESTERLO-STVV (20u45). Boeken de Kempenaren een zes op zes?
10 November 2023, 00:00 HLN.BE
Dankzij een zege tegen OHL vorige week is Westerlo weg van de laatste plaats. Halen ze tegen STVV een zes op zes? Volg de wedstrijd hieronder LIVE.


Croky Cup - RWDM breekt ban pas laat tegen OC Charleroi, Westerlo druipt kansloos af tegen SK Beveren
2 November 2023, 00:00 Skynet Sport
RWDM heeft zich woensdagavond in de achtste finales van de Croky Cup geschaard. Eerstenationaler OC Charleroi bood flink weerwerk, maar kraakte in de slotfase met 1-0. Pierre Dwomoh (85.) verloste de Molenbekenaren een handvol minuten voor tijd en voorkwam zo verlengingen.


Jupiler Pro League - Westerlo werft Costa Ricaanse winger Josimar Alcocer aan
15 Augustus 2023, 00:03 Skynet
Westerlo heeft maandag de Costa Ricaanse winger Josimar Alcocer aan zijn selectie toegevoegd. Hij komt over van LD Alajuelense in eigen land. De 19-jarige Alcocer plaatste zijn handtekening onder een vijfjarige verbintenis in Het Kuipje.


Jupiler Pro League - Cuypers loodst AA Gent met hattrick voorbij Standard, Cercle wint van Westerlo
4 Juni 2023, 00:00 Skynet Sport
AA Gent heeft zaterdagavond op de zesde en tevens laatste speeldag in de Europe Play-off met 3-1 gewonnen van het krasselende Standard, dat zeven wedstrijden op rij niet meer kon winnen en coach Ronny Deila zag verkassen naar Club Brugge. Cercle sluit het seizoen af met een 2-0 thuiszege tegen Cercle.


Westerlo hakt zwak Standard in de pan
21 Mei 2023, 00:02 Skynet Sport
Westerlo heeft zaterdag Standard helemaal uitgeteld in de Europe play-offs van de Jupiler Pro League. De Kemphanen, die zelf al uitgeschakeld waren in de strijd voor de leidersplaats, wonnen op de vierde speeldag met 3-0. Maxime De Cuyper (4.) en Nene Dorgeles (30. en 81.) zorgden voor de goals. Later zaterdag (om 20u45) ontvangt AA Gent Cercle Brugge. De Buffalo's hebben nog een punt nodig om zeker te zijn van eindwinst in de Europe play-offs.


Jupiler Pro League - Westerlo pakt in extremis punt bij Standard
14 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Westerlo heeft zaterdagavond dankzij twee doelpunten in blessuretijd een 2-2 gelijkspel uit de wacht gesleept bij Standard op speeldag drie in de Europe play-offs. De Rouches doen met de puntendeling een slechte zaak in de strijd om een Europees ticket. AA Gent is de lachende derde.


Jupiler Pro League - Leider AA Gent opent Europe Play-off met 3-1 zege tegen Westerlo
29 April 2023, 00:02 Skynet
AA Gent heeft vrijdagavond de openingsspeeldag in de Europe Play-off afgetrapt met een 3-1 overwinning in eigen huis tegen Westerlo.


Seraing neemt afscheid van eerste klasse met gelijkspel tegen Westerlo
23 April 2023, 00:00 Skynet Sport
Seraing en Westerlo hebben zaterdag op de 34e en laatste speeldag van de reguliere fase van de Jupiler Pro League de punten gedeeld. De wedstrijd zonder inzet in het Pairaystadion eindigde op 1-1. Seraing was voor aanvang al zeker van de degradatie, de Kemphanen hadden hun plek in de Europe Play-offs (nummers 5-8) reeds veiliggesteld.


Jupiler Pro League - Club Brugge bijt zijn tanden stuk op Westerlo
16 April 2023, 00:01 Skynet Sport
Club Brugge is er zaterdagavond op de 33e speeldag in de Jupiler Pro League niet in geslaagd de zege te pakken in het Westelse Kuipje. Het bleef 0-0. Club (56 ptn) klimt in de tussenstand voorlopig over concurrent AA Gent (55 ptn) naar de vierde plaats, maar de Buffalo's kunnen zondag twee punten weglopen bij blauw-zwart bij een overwinning in Mechelen. Het felbegeerde ticket voor de Champions' play-offs verdwijnt zo verder uit het zicht. Westerlo (50 ptn) blijft knap zevende en op koers voor de Europe play-offs.


ONS OORDEEL. Bolat is de uitblinker bij Westerlo, zeldzame offday van De Cuyper
19 Maart 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Westerlo heeft op de valreep de volle buit gepakt in Oostende. Een vroege goal van Vaesen en een late van Van Eenoo gaven de doorslag: 1-2. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Kemphanen.




REACTIES. Westerlo-coach De Roeck: ?Verdiende overwinning na moeilijke wedstrijd?
12 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een moeizame eerste helft, een doelpunt op slag van rust en twee goals na uitstekende counters. Kort samengevat de wedstrijd van Westerlo tegen KV Kortrijk. ?Het was een moeilijke wedstrijd zoals we op voorhand verwacht hadden?, reageerde Jonas De Roeck.




LIVE (18u15). Kan KV Kortrijk iets rapen op het veld van Westerlo?
11 Maart 2023, 02:24 HLN.BE
? 29ste speeldag ? Aftrap: 18u15 ? Het Kuipje ? Scheidsrechter: Wesli De Cremer


LIVE (20u45). Union kijkt Westerlo in de ogen
25 Februari 2023, 00:01 HLN.BE
? 27ste speeldag Jupiler Pro League ? Het Kuipje ? Scheidsrechter: Alexandre Boucaut ? Union verloor op de vorige speeldag verrassend van Standard


Jupiler Pro League - Rode kaart en penalty nekken Sint-Truiden in eigen huis tegen Westerlo
20 Februari 2023, 02:28 Skynet Sport
Een rode kaart en penalty hebben Sint-Truiden zondagavond in de afsluiter van de 26e speeldag in de Jupiler Pro League genekt tegen Westerlo: 0-1.


Westerlo deelt STVV flinke tik uit in strijd om de top acht: tien Kanaries niet opgewassen tegen Kemphanen
20 Februari 2023, 00:15 Gazet v. Antwerpen

In een rechtstreeks duel voor een ticket voor de Europe Play-offs deed Westerlo een uitstekende zaak op het veld van Sint-Truiden. Maxim De Cuyper zette voor de rust - na ingrijpen van de VAR - een strafschop om en die bonus lieten de Kemphanen niet meer uit handen glippen.




REACTIES. De Cuyper schonk Westerlo de zege op Stayen: ?Zeker niet mijn beste match?
20 Februari 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Maxim De Cuyper was andermaal beslissend. Met zeven goals en zes assists is bij Westerlo niemand vaker betrokken bij een doelpunt. Meer zelfs, in de Jupiler Pro League staat hij daarmee op een gedeelde negende plaats, naast Ferran Jutgla en net achter Kevin Denkey en Mario Gonzalez. Ja, allemaal spitsen.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn