NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Werkt


Margot Robbie werkt met haar productiebedrijf aan The Sims-film
Dinsdag, 00:08 NU.NL - Film
Margot Robbie werkt met haar productiebedrijf LuckyChap aan een The Sims-film, meldt The Hollywood Reporter. Kate Herron, die verantwoordelijk is voor de Disney+-serie Loki, is de beoogde regisseur van de film.


Adam Sandler werkt aan 'geweldig' vervolg van Happy Gilmore
Dinsdag, 00:08 NU.NL - Film
Adam Sandler is druk bezig met het produceren van een vervolg van de film Happy Gilmore. Sandler liet Christopher McDonald, die een van de hoofdrollen speelde in de eerste film, onlangs een eerste versie van het script zien.


Productiebedrijf van Barbie-actrice Margot Robbie werkt aan De Sims-film
Zaterdag, 00:01 Tweakers
LuckyChap, het productiebedrijf van Barbie-actrice Margot Robbie, werkt aan een filmadaptatie van het levenssimulatiespel De Sims. De regie is in handen van Kate Herron, die ook het eerste seizoen van Disney+-serie Loki heeft geregisseerd.


Volvo werkt samen met Breathe
18 Maart, 00:00 Autozine
Volvo is een partnership aangegaan met Breathe Battery Technologies (Breathe). Hiermee wordt het Zweedse merk het eerste autobedrijf dat toegang krijgt tot de nieuwste versie van de gepatenteerde, algoritme gestuurde laadsoftware van Breathe, voor gebruik in de nieuwe generatie volledig elektrische autos.


Chemiebedrijf Bayer werkt aan alternatief omstreden onkruidmiddel glyfosaat
12 Maart, 00:04 NU.NL - Economie
Chemieconcern Bayer werkt aan een alternatief voor het omstreden onkruidmiddel glyfosaat. Dat heeft topman Bill Anderson verteld aan de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.


LG komt met losse bluetoothspeaker die met StanbyME-tv werkt
9 Maart, 00:00 Tweakers
LG heeft de StanbyME XT7S-bluetoothspeaker uitgebracht in de VS en Zuid-Korea. De speaker kost 200 dollar en kan worden bevestigd aan de standaard van de StanbyME-touchscreentelevisie, maar kan ook los worden gebruikt. De speaker komt 'later dit jaar' beschikbaar in meer regio's.


Google blokkeert RCS-berichten op geroote Android-toestellen tegen spam
2 Maart, 00:00 Tweakers
Google blokkeert RCS-berichten op geroote Android-toestellen. Verschillende gebruikers melden dat de chatberichten via het nieuwe protocol plotseling niet meer werken. Google zegt dat het gaat om een maatregel om spam te voorkomen.


Recordaantal jongeren werkt tijdens schooljaar
23 Februari, 00:00 De Tijd
00:05 Het aantal jongeren dat tijdens het schooljaar werkt, is tussen 2006 en 2023 verdubbeld. Vooral studenten in het hoger onderwijs verdienen massaal bij: ruim driekwart heeft een job en de helft werkt t...


?OpenAI werkt aan zoekmachine?
19 Februari, 00:00 Emerce
OpenAI, het bedrijf achter ChatGPT, wil rechtstreeks met Google concurreren en ontwikkelt naast een spraakassistent nu ook een eigen zoekmachine. Dat blijkt uit informatie die The Information in handen kreeg.


Microsoft werkt aan extensies voor Android-versie Edge
3 Februari, 00:01 Tweakers
Microsoft werkt aan ondersteuning voor extensies in de Android-versie van browser Edge, zo ontdekte een ontwikkelaar. De functionaliteit zit in de Canary-testversie van de browser. Microsoft heeft er zelf nog niets over gezegd.


OpenAI werkt aan systeem om 'biorisico's' van AI-modellen te kunnen detecteren
3 Februari, 00:01 Tweakers
OpenAI heeft een onderzoek gepubliceerd naar mogelijke 'catastrofale risico's' van zijn AI-modellen, waarbij gekeken werd of ze gebruikt kunnen worden bij het fabriceren van biowapens. Het bedrijf laat weten aan een systeem te werken dat dergelijke risico's vroegtijdig in kaart brengt, zodat ze beperkt kunnen worden.


Anthony Hopkins werkt aan biografie: 'Het is een raar proces'
23 Januari, 00:09 NU.NL - Film
Anthony Hopkins is bezig met het schrijven van zijn biografie. De 86-jarige acteur vindt het schrijven ervan "een raar proces", vertelt hij aan People.


ZEEKR werkt samen met 50five
22 Januari, 00:01 Autozine
ZEEKR gaat een partnerschap aan met thuislaadexperts 50five om in Nederland wallbox-installaties aan te bieden. Als belangrijke pijler van ZEEKRs aanpak zet het volledig elektrische merk zich in om opladen eenvoudig voor zijn klanten te maken.


Lotus werkt samen met Bosch en Mobilize
22 Januari, 00:01 Autozine
Lotus heeft twee nieuwe pan-Europese partners aangekondigd om Lotus-rijders passende laadmogelijkheden voor thuis en onderweg te bieden. Dankzij nieuwe samenwerkingen kunnen Eletre-eigenaren gebruikmaken van de laadmogelijkheden van Bosch en Mobilize Power Solutions. Daarmee kunnen ze hun SUV thuis of onderweg opladen en krijgen ze toegang tot en betrouwbare laadvoorzieningen.


WhatsApp werkt aan mogelijkheid om appgroep over te dragen aan andere beheerder
20 Januari, 00:00 Tweakers
WhatsApp werkt aan een functie die de eigenaar van een appgroep de rechten laat overdragen aan een beheerder. De functie wordt nog ontwikkeld, maar wordt waarschijnlijk binnenkort beschikbaar gemaakt voor leden van het Google Play Beta-programma.


Samsung werkt samen met Tesla
15 Januari, 00:00 Autozine
Samsung demonstreert op CES 2024 een samenwerking met Tesla, waarbij SmartThings Energy wordt verbonden met verschillende Tesla-producten. Deze integratie van diensten, die mogelijk wordt gemaakt door de open APIs van Tesla, moet het verbindingsniveau van SmartThings Energy vergroten en het leven van consumenten makkelijker maken.


Minisforum werkt aan V3-tablet met AMD Ryzen 7-cpu voor rond de 1000 dollar
13 Januari, 00:01 Tweakers
Minisforum werkt aan zijn eerste eigen tablet. Het gaat om een Windows-tablet met een AMD Ryzen 7-cpu en een 14"-display. Die krijgt een kickstand zodat het apparaat ook met een toetsenbord en muis kan worden gebruikt als laptop.


'Japanse overheid werkt aan wet die monopolies grote techbedrijven moet breken'
31 December 2023, 00:03 Tweakers
De Japanse overheid zou aan een nieuwe wet werken waardoor techbedrijven als Apple en Google alternatieve appwinkels en betaalmethoden moeten toelaten op hun mobiele platforms. De overheid wil zo iets doen aan de dominante positie van sommige bedrijven.


Aanvallen Rode Zee - Maersk werkt aan hervatting scheepvaart door Rode Zee
28 December 2023, 00:20 Skynet Economie
Containervervoerder Maersk bereidt zich voor om de scheepvaart door de Rode Zee te hervatten. Volgens het Deense concern, een van de grootste scheepvaartbedrijven ter wereld, is dat mogelijk dankzij een nieuwe maritieme taskforce om schepen te beschermen tegen aanvallen van Houthi-rebellen uit Jemen.


Aanvallen Rode Zee - Maersk werkt aan hervatting scheepvaart door Rode Zee
28 December 2023, 00:20 Skynet Economie
Containervervoerder Maersk bereidt zich voor om de scheepvaart door de Rode Zee te hervatten. Volgens het Deense concern, een van de grootste scheepvaartbedrijven ter wereld, is dat mogelijk dankzij een nieuwe maritieme taskforce om schepen te beschermen tegen aanvallen van Houthi-rebellen uit Jemen.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn