NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Werkt


Google werkt aan dashcamfunctie voor bepaalde Android-telefoons
18 Mei, 00:01 Tweakers
Google werkt aan een dashcamfunctie voor Android-telefoons, zo blijkt uit een per ongeluk verschenen versie van de Personal Safety-app. Die werkt op Pixel-telefoons en bepaalde andere telefoons van andere merken.


'We weten wat werkt om kinderen beter te laten lezen, maar die kennis stroomt onvoldoende door'
17 Mei, 00:00 De Tijd
20:49 Om het kelderende leesniveau van Vlaamse basisschoolkinderen op te krikken, volstaat het naar Ierland te kijken. Daar ging het leesniveau de voorbije jaren fors omhoog. 'Als Ierland ons iets leert, is...


'Microsoft werkt aan eigen Arm Silicon-chips voor Windows 12'
4 Mei, 00:00 Tweakers
Microsoft zou werken aan eigen Arm-chips die bedoeld zijn voor Microsofts eigen hardware. Het bedrijf wil Windows 12 optimaliseren voor die chips, blijkt uit verschillende vacatures waarover Windows Latest schrijft.


Allison kan in nieuwe rol bij Mercedes geen wonderen verrichten: 'Werkt niet zo'
30 April, 00:09 NU.NL - Sport
James Allison is vanaf dit weekend weer de technisch directeur bij Mercedes, na een paar jaar op een minder betrokken positie. De succesvolle engineer tempert direct de verwachtingen: "Je begint niet met een blanco pagina."


Gerucht: Apple werkt aan betaalde AI-gezondheidscoach
27 April, 00:01 Tweakers
Apple werkt aan een betaalde gezondheidscoach die gebruikmaakt van AI en Apple Watch-data om coachingprogramma's op te stellen voor gebruikers, meldt Bloomberg. Daarnaast komt de Gezondheid-app van Apple mogelijk naar de iPad met de introductie van iPadOS 17.


Google werkt aan e2e-versleuteling voor Authenticator-2fa-back-upcodes
27 April, 00:00 Tweakers
De 2fa-back-upcodes die Googles Authenticator app sinds deze week kan aanmaken, worden niet eind-tot-eindversleuteld. Dat bevestigt Google na ontdekking van privacyonderzoekers Mysk. Google zegt wel aan de eind-tot-eindversleuteling te werken.


Jan Kooijman werkt aan dramaserie over misstanden in danswereld
23 April, 00:06 NU.NL - Film
Acteur en danser Jan Kooijman schrijft een dramaserie over ongewenst gedrag in de danswereld. Het project heet Powermove en gaat acht afleveringen tellen. Het scenario is bijna af, de cast is nog niet bekend.


'Microsoft werkt aan Surface Go 4 met Arm-soc en Surface Pro met 11"-scherm'
20 April, 00:00 Tweakers
Microsoft werkt aan een Surface Go met een Arm-soc, claimt Windows Central. Het zou gaan om een variant van de Snapdragon 7c-soc. Het bedrijf zou daarnaast aan een kleinere Surface Pro werken, met 11"-scherm. De producten verschijnen in ieder geval niet voor de herfst.


Gerucht: Twitter werkt aan eigen LLM met tienduizend gpu's
13 April, 00:02 Tweakers
Twitter zou werken aan een eigen Large Language Model, een AI-model zoals GPT van OpenAI en LaMDA van Google. Het bedrijf zou daarvoor tienduizend gpu's hebben aangeschaft. Het trainen van zo'n model vergt veel rekenkracht.


Explainer | Alsof je telkens dezelfde kaart trekt: zo werkt het algoritme van TikTok
9 April, 00:11 NU.NL - Tech
Het algoritme van TikTok wordt gezien als een van de beste van alle socialemediaplatforms. Wat maakt het zo bijzonder, waarom werkt het verslavend en wat zijn de negatieve effecten?


Gerucht: Sony werkt aan nieuwe PlayStation-handheld die games via PS5 streamt
6 April, 00:02 Tweakers
Sony zou werken aan een nieuwe handheldconsole die onder de PlayStation-lijn zou komen te vallen, zegt Insider Gaming.. Dat apparaat lijkt op een opvolger van de PlayStation Portable en Vita, maar zou in combinatie met de PS5 moeten worden gebruikt.


5 April, 00:07 Volkskrant
Gameplatform Steam werkt volgend jaar niet meer op oudere Windows versies
1 April, 00:10 Emerce
Gameplatform Steam stopt 1 januari 2024 met de ondersteuning van Windows 7, 8 en 8.1. Na die datum zal de software niet meer op die besturingssystemen werken.


HDMI's Quick Media Switching werkt niet altijd door wisselende implementaties
30 Maart, 00:24 Tweakers
Quick Media Switching, een onderdeel van de HDMI 2.1-standaard waarbij een televisie de verversingssnelheid kan aanpassen zonder vertraging of blackout van het scherm, werkt niet altijd vlekkeloos bij alle HDMI-apparaten. Dat lijkt te komen door afwijkende implementaties.


?Microsoft werkt aan een opvolger van Windows Core OS met de naam CorePC?
30 Maart, 00:21 Techzine
Microsoft heeft dan wel de stekker uit Windows Core OS getrokken. Opvolger Windows 10X heeft ook nooit het levenslicht gezien. Maar Microsoft geeft niet op, volgens berichten werkt het nu aan iets dat CorePC heet. Een Windows OS voor verschillende formfactors. Al jaren is Microsoft op een missie om zijn Windows platform te moderniseren. Het […]


Perfect World werkt aan gratis Persona 5-spin-off The Phantom X voor smartphones
20 Maart, 00:00 Tweakers
Uitgever Perfect World komt met een smartphonegame in het Persona-universum. Persona 5: The Phantom X wordt free-to-play en verschijnt voor Android- en iOS-toestellen. Er is nog geen concrete releasedatum bekend.


Meta werkt aan decentraal sociaal netwerk 'op basis van ActivityPub-protocol'
13 Maart, 00:01 Tweakers
Meta bevestigt een losstaand decentraal sociaal netwerk 'te onderzoeken', waarbij het delen van tekstberichten centraal staat. Volgens Moneycontrol gaat het platform hiervoor het ActivityPub-protocol gebruiken, een open source protocol dat onder meer Mastodon ook gebruikt.


Video | Een digitale vingerafdruk om naaktfoto?s te beschermen: zo werkt het
11 Maart, 02:06 NU.NL - Tech
Tieners die zich zorgen maken over hun naaktfoto?s op internet kunnen nu gebruikmaken van Take It Down. Dat is een tool die gevoelige beelden van minderjarigen beschermt tegen verspreiding. Hoe werkt de technologie erachter?


Cher werkt samen met vriend Alexander Edwards aan nieuwe muziek
9 Maart, 01:30 NU.NL - Muziek
Cher werkt met haar vriend Alexander Edwards aan nieuw muzikaal repertoire. Dat heeft de 76-jarige zangeres in een interview met E! News verteld. De veertig jaar jongere Edwards is producer.


CD&V en N-VA vinden mestactieplan opsteker: "Overleg werkt"
9 Maart, 00:21 Skynet Economie
Zowel CD&V als N-VA putte woensdag in het Vlaams Parlement moed uit het goedgekeurde mestactieplan, MAP7. De besmuikte verwijzingen naar het falende stikstofoverleg vlogen over en weer.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn