NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Werkt


Vlaanderen werkt aan fusies netbeheerders
Vandaag, 00:02 De Tijd
01:01 Het Vlaams Parlement heeft in commissie een voorstel van decreet goedgekeurd met de bedoeling fusies in gang te zetten bij de distributienetbeheerders, de gemeentelijke samenwerkingsbedrijven die eige...


James Cameron werkt misschien niet meer mee aan volgende ?Avatar?-films: ?Ik denk dat ik uiteindelijk het stokje doorgeef?
Dinsdag, 00:01 HLN.BE
Filmmaker James Cameron (67) bedacht in 2009 het wonderbaarlijke verhaal ?Avatar?. Door het immense succes besloot Cameron om er nog een vierdelig vervolg aan te breien. Het eerste deel daarvan verschijnt tegen het einde van dit jaar in de cinemazalen. En hoewel de delen daarna nog niet in productie zijn, staat Cameron misschien niet aan het roer.


Kabinet voert officieel rekeningrijden in: dit is hoe het werkt
Zondag, 00:05 AutoBlog

Het moment is daar: we gaan onze motorrijtuigenbelasting betalen voor gebruik en niet voor eigendom. Rekeningrijden is officieel vanaf 2030 en dit is hoe het werkt. Iedereen die een auto heeft weet het: elke maand (of eigenlijk elk kwartaal) sta je een deel van je hard verdiende centen af aan de staat. De motorrijtuigenbelasting (mrb) […]

The post Kabinet voert officieel rekeningrijden in: dit is hoe het werkt appeared first on Autoblog.nl.
Frans Bauer werkt weer samen met liedjesschrijver Emile Hartkamp
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Vijftien jaar geleden scheidden de wegen van de zanger en schrijver, maar Frans Bauer heeft onlangs weer een nummer opgenomen met zijn voormalige vaste liedjesschrijver Emile Hartkamp. En die samenwerking smaakte naar meer, vertelt de zanger dinsdag in De Telegraaf.


Jagex werkt aan openworldsurvivalgame die zich afspeelt in RuneScape-universum
24 Juni, 00:00 Tweakers
Jagex werkt aan een openworldsurvivalgame. Er zijn niet veel details bekend over het spel, behalve dat het zich afspeelt in het RuneScape-universum en dat het spel wordt gebouwd op Unreal Engine 5.


Internationale zwembond werkt aan open competitie voor transgenders
20 Juni, 00:06 NU.NL - Sport
De internationale zwembond FINA onderzoekt de mogelijkheid om een speciale categorie op te zetten voor transgenders. De bond liet dat weten tijdens een congres waarop werd besloten om de regels voor deelname van transgenders aan vrouwencompetities strenger te maken.


James Webb is geraakt door 'groter dan verwachte' micrometeoriet, maar werkt nog
10 Juni, 00:01 Tweakers
De James Webb-ruimtetelescoop is onlangs geraakt door een groter dan verwachte micrometeoriet. Daardoor heeft een van de achttien spiegels wat schade opgelopen. NASA zegt daarbij dat de telescoop nog steeds naar behoren werkt.


Gerucht: Apple werkt aan iPad Pro met 14,1"-scherm en miniledbacklight
10 Juni, 00:01 Tweakers
Apple werkt mogelijk aan een iPad Pro met een 14,1"-scherm en een miniledbacklight. Dat meldt Ross Young van analistenbureau Display Supply Chain Consultants. Het is niet bekend wanneer dat model moet verschijnen, hoewel Ross vermoedt dat dat begin 2023 gebeurt.


Naughty Dog werkt aan standalone The Last of Us-multiplayergame
10 Juni, 00:00 Tweakers
Sony PlayStation Studio Naughty Dog werkt aan een multiplayergame in het universum van The Last of Us. Dat wordt een losstaande game, met een eigen verhaal en nieuwe personages. De game is volgens de studio net zo groot als eerdere The Last of Us-games.


9 Juni, 00:02 De Tijd
Tuur Dierckx (Westerlo) werkt op Ibiza aan comeback, maar geniet ook met collega-voetballers
2 Juni, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het seizoen is voorbij en dat betekent voor de voetballers eindelijk tijd voor een welverdiende vakantie. Velen onder hen kozen voor de Spaanse zon.
Dyson werkt aan robots die huishoudelijke taken kunnen uitvoeren
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Dyson heeft een aantal prototypes van huishoudelijke robots getoond. Ze kunnen onder meer borden uit een vaatwasser halen, kinderspeelgoed opruimen en een stoel stofzuigen. De ontwikkeling van huishoudrobots wordt de komende jaren een belangrijke focus voor het bedrijf.


Sony werkt aan Netflix-serie over Nederlandse game Horizon Zero Dawn
30 Mei, 00:07 NU.NL - Film
De in Nederland geproduceerde game Horizon Zero Dawn krijgt een eigen serie op Netflix. Ook komen er tv-shows van de spellen God of War en Gran Turismo, kondigde Sony donderdag aan tijdens een presentatie met investeerders.


Infographic: Een advertentie die schreeuwt om aandacht werkt averechts
29 Mei, 00:03 Emerce
Het genereren van aandacht is de eerste uitdaging voor elke marketinguiting. Uit grootschalig neurowetenschappelijk onderzoek van DPG Media en Unravel Research blijkt dat drie elementen een cruciale rol spelen in het trekken en vasthouden van aandacht voor een advertentie: uiting, context en persoon. De kunst is daarbij om de factoren van deze elementen goed te combineren. Zo kunnen advertentievormen die de aandacht van de kijker geforceerd naar zich toe trekken juist rekenen op minder positieve emoties, waardoor er geen verlangen ontstaat in het geadverteerde merk of product. Technieken die in eerste instantie goed opvallen, kunnen zich dus in een later stadium tegen de advertentie keren, zodra deze verwerkt wordt.


Dyson werkt aan autonome robot die huishoudtaken kan uitvoeren
27 Mei, 00:02 Tweakers
Dyson werkt aan een 'autonoom apparaat dat huishoudtaken en andere klusjes' kan uitvoeren. Het Brits-Singaporese bedrijf denkt aan knuffels oprapen, de afwas opruimen en meubels stofzuigen. Dyson wil de robot aan het einde van dit decennium verkopen.


'Dell werkt aan XPS-laptop met afneembaar toetsenbord'
27 Mei, 00:00 Tweakers
Dell werkt mogelijk aan een XPS-hybride-laptop, die veel weg heeft van de Microsoft Surface-laptops. Er zijn beelden gelekt van wat productfoto's lijken te zijn van de Dell XPS 9315t. De fabrikant heeft nog niets aangekondigd.


Netflix werkt aan zesde seizoen van Black Mirror
23 Mei, 00:08 NU.NL - Film
Er komt een zesde seizoen van de serie Black Mirror. De reeks die in 2019 leek te eindigen met een vijfde seizoen, wordt toch vervolgd, meldt Variety maandag.


Belgische banksector werkt aan IBAN?naamcontrole om fraude tegen te gaan
20 Mei, 00:00 Tweakers
Belgische banken werken aan een methode om de naam en het rekeningnummer bij overboekingen te controleren, om factuurfraude tegen te gaan. De bankenfederatie kondigt de maatregel aan na een wetsvoorstel van N-VA-Kamerlid Michael Freilich.


WK atletiek - Nafi Thiam werkt geen zevenkamp meer af voor WK door rugblessure
9 Mei, 00:01 Skynet Sport
Nafi Thiam werkt geen zevenkamp meer af in aanloop naar het WK atletiek in Eugene in juli als gevolg van een rugblessure. Dat meldde ze zondag zelf op Instagram. "Het ging zo moeilijk dat ik zelfs mijn deelname aan de zomerkampioenschappen in vraag heb gesteld", klinkt het.


Kia werkt samen met The Ocean Cleanup
8 Mei, 00:03 Autozine
Kia en The Ocean Cleanup zijn een samenwerking aangegaan om plasticvervuiling in oceanen ?n in s werelds belangrijkste waterwegen te bestrijden. Het nieuwe partnership is voor Kia een onderdeel van de transitie naar een wereldwijde aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen, met als doel om tegen 2045 CO2-neutraal te zijn.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn