NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Werkt


Regisseur Ang Lee werkt aan film over acteur Bruce Lee
Maandag, 00:06 NU.NL - Film
Regisseur Ang Lee werkt aan een filmbiografie over het leven en werk van de Chinees-Amerikaanse acteur Bruce Lee. De zoon van de regisseur, Mason Lee, speelt de hoofdrol in de film.


Renault werkt samen met Airbus
Zondag, 00:02 Autozine
Airbus en Renault, twee wereldwijde spelers in respectievelijk de luchtvaart- en auto-industrie, gaan een samenwerking aan op gebied van onderzoek en ontwikkeling. Het doel is om de elektrificatie van de producten van beide bedrijven te versnellen door kennis en ervaring met elkaar te delen. Deze samenwerking helpt Airbus bij de ontwikkeling van technologie?n voor toekomstige hybride vliegtuigen.


T-Mobile Nederland werkt samen met Lyfo aan zakelijk dual sim-aanbod
Donderdag, 00:07 Techzine
T-Mobile Nederland start een samenwerking met Lyfo om dual sim-oplossingen aan te bieden. Zakelijke klanten van T-Mobile krijgen toegang tot Lyfo.NET, een softwaresysteem waarmee simkaarten een alternatief netwerk kunnen bereiken wanneer het primaire netwerk uitvalt. Dual sim-oplossingen zijn reeds beschikbaar bij T-Mobile Nederland. Particuliere klanten kunnen kiezen voor smartphones met twee simkaarten en de mogelijkheid […]


Netflix werkt aan een 'triple A-pc-game'
25 November, 00:02 Tweakers
Netflix is bezig met de ontwikkeling van een 'triple A-pc-game'. Dat blijkt uit meerdere vacatures van het streamingsplatform, waaronder een vacature voor een gamedirector. Wat voor spel het precies gaat worden en wanneer het moet uitkomen, is nog niet bekend.


'Samsung werkt aan satellietcommunicatie voor Galaxy S23-toestellen'
25 November, 00:00 Tweakers
Samsung zou samenwerken met het Amerikaanse satellietbedrijf Iridium Communications om satellietcommunicatie op Galaxy S23-toestellen mogelijk te maken. Volgens bronnen zou het mogelijk zijn om sms'en en afbeeldingen met een lage bestandsgrootte te versturen.


Dark Souls: Remastered-pc-multiplayer werkt weer na ruim 9 maanden offline
11 November, 00:01 Tweakers
De pc-versie van Dark Souls: Remastered heeft weer een werkende multiplayer. Ontwikkelaar FromSoftware schakelde deze in januari uit vanwege een gevonden rce-kwetsbaarheid in Dark Souls III. De originele Prepare to Die-versie krijgt geen multiplayer meer.


Auteur Helen Fielding werkt aan vierde Bridget Jones-film
7 November, 00:05 NU.NL - Film
Er wordt gewerkt aan een vierde Bridget Jones-film. Dat bevestigt scenarioschrijfster Helen Fielding. "Ik hoop van harte dat het vierde deel er komt", zegt ze maandag in gesprek met Radio Times.


"Helft werknemers werkt ook als ze ziek zijn"
6 November, 00:06 Skynet Economie
De helft van de Belgen werkte het afgelopen jaar terwijl ze ziek waren. Dat stelt HR-dienstverlener Tempo-Team die opdracht gaf tot een onderzoek van een onafhankelijk onderzoeksbureau in samenwerking met de KU Leuven. Ruim een derde begaf zich ook ziek naar de werkvloer.


Jaguar werkt samen met Wolfspeed
6 November, 00:02 Autozine
Jaguar Land Rover en Wolfspeed, een Amerikaanse producent van halfgeleiders, hebben een strategisch partnerschap aangekondigd met betrekking tot de levering van siliciumcarbide-halfgeleiders. Dankzij deze technologie krijgt de volgende generatie elektrische autos van Jaguar Land Rover effici?ntere aandrijflijnen en een grotere actieradius.


Maan werkt op nieuw album samen met Fresku en De Jeugd: 'Zo vet'
11 Oktober, 00:05 NU.NL - Muziek
Met Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Snelle en Acda en De Munnik heeft Maan al de nodige grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie weten te strikken voor een samenwerking. Voor haar nieuwe album Leven mocht de zangeres zelf een paar namen aandragen, vertelt ze in gesprek met NU.nl.


Sonaca werkt mee aan Europees afweersysteem tegen hypersonische raketten
27 September, 00:08 HLN.BE
Het Waalse lucht- en ruimtevaartbedrijf Sonaca neemt deel aan de ontwikkeling van het eerste Europese afweersysteem tegen hypersonische raketten. Dat is maandag aangekondigd door het bedrijf uit Gosselies (Charleroi), in aanwezigheid van minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS).


Instagram werkt aan blokkade naaktfoto's in DM's
23 September, 00:01 Tweakers
Meta heeft bevestigd dat het werkt aan een functie voor Instagram om automatisch naaktfoto's in DM's te blokkeren. Dat moet voorkomen dat gebruikers de vaak ongewenste foto's onder ogen krijgen. De functie werkt zonder dat Instagram op eigen servers de foto's scant.


22 September, 00:08 Volkskrant
Europese Commissie werkt aan verplichte stroombesparing op piekmomenten
13 September, 00:00 HLN.BE
De Europese Commissie werkt aan een verplichte elektriciteitsbesparing op momenten dat er veel stroom wordt gebruikt. Dat is een van de plannen waarmee de commissie de energiecrisis te lijf wil, zeggen EU-bronnen.


De Croo werkt aan betaalbaar basispakket gas voor gezinnen
8 September, 00:02 De Tijd
01:00 Met een basispakket gas tegen een vaste basisprijs wil premier Alexander De Croo (Open VLD) vermijden dat de voorschotfacturen in november, bij het begin van de winter, onbetaalbaar worden voor de mid...


Remco-mania neemt ook toe in Spanje: opdringerige fan werkt Evenepoel danig op de zenuwen tijdens de cooling down
8 September, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Remco Evenepoel is meer dan ooit favoriet om de Ronde van Spanje te winnen. Onze landgenoot wil koste wat kost gezond blijven en laat dan ook niets aan het toeval over. Na de etappe van vandaag vroeg een fan om een handtekening. Toen Evenepoel dat voorstel vriendelijk afwees, besloot de vader van het jongetje maar een shirt richting Evenepoel te gooien. Die liet zich echter niet van gedachten veranderen.
Sonos werkt aan speaker die geluid in alle richtingen laat klinken
29 Augustus, 00:07 NU.NL - Tech
Speakermaker Sonos werkt naar verluidt aan een nieuwe grote speaker, die qua ontwerp compleet afwijkt van de vorige modellen. Dat schrijft The Verge woensdag op basis van ontwerpen die de site heeft ingezien.


Gerucht: Sonos werkt aan speaker voor thuis met bluetoothaudio
26 Augustus, 00:01 Tweakers
Sonos werkt naar verluidt aan een speaker voor thuis met de mogelijkheid om muziek te streamen via bluetooth. Dat kan tot nu toe alleen met draagbare speakers van de fabrikant. Ook zou de 'Optimo 2' audio kunnen ontvangen via USB-C.


Ontwikkelaar werkt aan Linux-ondersteuning voor Xbox Adaptive Controller
19 Augustus, 00:01 Tweakers
Microsofts Xbox Adaptive Controller krijgt wellicht op termijn ondersteuning voor Linux. Een ontwikkelaar is daarmee bezig. De controller, bedoeld voor gamers met een beperking, kwam zo'n vier jaar geleden uit, maar alleen voor Xbox-consoles en Windows 10-pc's.


24H Zolder: Belcar Skylimit Sprint Cup werkt derde manche af
13 Augustus, 00:03 Autosport
In het kader van de 24 Hours Zolder werkt de Belcar Skylimit Sprint Cup haar derde manche af. Op zaterdag vinden er twee sprintraces over 30 minuten plaats waarvoor zich 36 wagens inschreven.

Lees meer: 24H Zolder: Belcar Skylimit Sprint Cup werkt derde manche af

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn