NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Werknemers

2News.be / Trefwoorden / Werknemers

TikTok erkent dat sommige werknemers in China gebruikersdata kunnen inzien
Maandag, 00:11 NU.NL - Tech
ByteDance, het moederbedrijf van de populaire socialemedia-app TikTok, heeft toegegeven dat bepaalde werknemers in China toegang hebben tot Amerikaanse gebruikersdata. Dat liet het bedrijf weten in een brief aan negen Amerikaanse senatoren, schrijft persbureau Bloomberg, dat de brief heeft ingezien.


Interne memo: Amazon is in 2024 in VS door beschikbare werknemers heen
24 Juni, 00:01 Tweakers
Amazon zou binnen een paar jaar op sommige plekken in de Verenigde Staten door de beschikbare medewerkers heen zijn. Dat blijkt uit een interne memo die Vox heeft ingezien. Amazon heeft geen commentaar op de memo.


Werknemers Amerikaanse Apple Store verenigen zich voor het eerst in vakbond
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
De meerderheid van het personeel van een Apple Store in de Verenigde Staten heeft voor de oprichting van een vakbond gestemd. Het is voor het eerst dat werknemers van het Amerikaanse techbedrijf, dat dit soort stappen altijd heeft ontmoedigd, zich verenigen.


Werknemers SpaceX ontslagen wegens kritische brief over Elon Musk
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft meerdere werknemers ontslagen die hebben meegewerkt aan een kritische open brief over topman Elon Musk. Dat schrijft The New York Times vrijdag op basis van anonieme bronnen.


Werknemers staan sterker in hun schoenen om hoger salaris te vragen
20 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
Werknemers zien hun koopkracht verdampen nu de brandstof-, energie- en voedselprijzen blijven stijgen, maar hebben daardoor geen recht op een hoger salaris. Toch staan ze momenteel wel sterker in hun schoenen om over een salarisverhoging te onderhandelen vanwege de krapte op de arbeidsmarkt.


Japanse regisseur Naomi Kawase beschuldigd van geweld tegen werknemers
13 Juni, 00:09 NU.NL - Film
De Japanse regisseur Naomi Kawase wordt ervan beschuldigd dat ze zowel in 2015 als in 2019 een medewerker fysiek heeft aangevallen. Het Japanse magazine Shukan Bunshun onthulde volgens The Hollywood Reporter dat de filmmaker een medewerker een gezwollen gezicht bezorgde door hem te slaan.


Werknemers zaten in eerste kwartaal recordaantal dagen ziek thuis
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
Nog nooit hebben zoveel mensen zich ziek gemeld als in het eerste kwartaal van dit jaar. Het ziekteverzuim is opgelopen tot 6,3 procent, meldt het CBS vrijdag. Dat betekent dat van elke duizend te werken dagen er 63 verzuimd werden. Dat is het grootste aantal dat het statistiekbureau ooit gemeten heeft. Het ziekteverzuim neemt toe in alle sectoren, maar is het grootst in de zorg.


?Hybride werknemers zijn productiever en meer betrokken?
9 Juni, 00:07 Techzine
Hybride medewerkers zijn productiever en meer betrokken dan werknemers die volledig op kantoor of op afstand werken. Bovendien voelen zij zich fysiek en mentaal beter en zijn ze positiever over hun organisatie. Dat stelt onderzoek van Citrix. Momenteel ziet het onderzoek 51 procent van de Nederlandse kenniswerkers hybride werken, terwijl 28 procent volledig op kantoor […]


ServiceNow neemt Hitch over om werknemers beter te benutten
9 Juni, 00:07 Techzine
Om klanten te helpen met het optimaal benutten van hun werknemers heeft ServiceNow het bedrijf Hitch overgenomen. Met Hitch kunnen ServiceNow-klanten op het Now-platform gebruikmaken van Hitch om de vaardigheden van hun werknemers te matchen aan projecten. Hitch voegt een laag toe met AI gebaseerde inzichten om daarbij te helpen. Het doel is om het […]


Zowat 8 procent van werknemers in zorg is geen Belg
15 Mei, 00:08 Skynet Economie
Ongeveer 8,3 procent van de werknemers in de zorgsector in ons land heeft niet de Belgische nationaliteit. Dat blijkt uit een analyse van hr-dienstenbedrijf Acerta van 39.000 werknemers in de zorgsector.


Energieprijzen - Vakbonden eisen extra tussenkomst voor verplaatsingskosten werknemers
1 Mei, 00:08 Skynet Economie
De onderhandelingen in de Groep van 10 over hogere vergoedingen in de verplaatsingskosten voor werknemers, hebben niet geleid tot een akkoord, hekelen de vakbonden. Ze eisen in een gemeenschappelijke verklaring dat er snel een extra tussenkomst wordt toegekend. Om die en andere eisen kracht bij te zetten, vinden er op 13 mei verschillende acties plaats, onder meer in Limburg, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.


Twitter-directeur aan werknemers: ?Werk blijft voorlopig hetzelfde?
26 April, 00:00 HLN.BE
Twitter-directeur Parag Agrawal sprak maandag via een videoverbinding met de werknemers van Twitter, nadat het nieuws dat het Twitter-bestuur het bod van Elon Musk om het bedrijf over te namen aanvaard had.


Bijna helft van werknemers weet niet hoe zijn loon wordt bepaald
17 April, 00:07 Skynet Economie
Slechts 55 procent van de Belgische werknemers is op de hoogte van de criteria die zijn werkgever gebruikt om het loon te berekenen. Bijna de helft van de werknemers - de overige 45 procent - weet dus niet hoe zijn loon wordt bepaald. Dat blijkt donderdag uit het loononderzoek van hr-dienstenbedrijf Acerta.


Regering maakt 30 miljoen euro vrij om transportkosten werknemers te verlichten
4 April, 00:10 Skynet Economie
De regering maakt 30 miljoen euro vrij om de brandstofkosten van werknemers die de eigen wagen nodig hebben voor professionele verplaatsingen, zoals huishoudhulpen, te verlichten. Dat heeft minister van Werk en Economie Pierre-Yves Dermagne (PS) aangekondigd.


Steeds meer werknemers kiezen voor de fiets
28 Maart, 00:09 Skynet Economie
Het aantal werknemers die in januari en februari van dit jaar een fietsvergoeding ontvingen, lag zowat 20 procent hoger dan in dezelfde maanden van 2021. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van HR-dienstverlener SD Worx. Verwacht wordt dat de gestegen brandstofprijzen ook de komende maanden meer mensen uit de auto en op de fiets zullen krijgen.


Nieuws: Stellantis tegen werknemers: begin alvast elders te solliciteren
7 Maart, 00:01 Auto55
Autogigant Stellantis, ontstaan uit de fusie van PSA en Fiat-Chrysler, ligt onder vuur omdat het z?n werknemers onder druk zet om een andere job te zoeken. De Franse vakbond vind de tactieken van het bedrijf schadelijk voor de werksfeer.Massaal jobverlies door elektrificatieDoor de verplichte elektrificatie zullen in de autosector massaal jobs verloren gaan. Over de exacte aantallen...

Lees meer


Alles gaat weer open, maar werknemers zijn nauwelijks te vinden
17 Februari, 01:10 NU.NL - Economie
Ondernemers in de horeca, detailhandel en evenementenbranche hebben grote moeite om personeel aan te trekken nu de coronaregels worden versoepeld. Veel werknemers zijn uitgestroomd naar andere sectoren en willen niet terugkeren naar hun oude baan, blijkt uit een rondgang van NU.nl.


Alles gaat weer open, maar werknemers zijn nauwelijks te vinden
17 Februari, 01:10 NU.NL - Economie
Ondernemers in de horeca, detailhandel en evenementenbranche hebben grote moeite om personeel aan te trekken nu de coronaregels worden versoepeld. Veel werknemers zijn uitgestroomd naar andere sectoren en willen niet terugkeren naar hun oude baan, blijkt uit een rondgang van NU.nl.


Werknemers AH en bol.com krijgen voor 6 miljoen euro aan tegoedbonnen
29 Januari, 00:06 NU.NL - Economie
Ahold Delhaize, het moederbedrijf van onder andere Albert Heijn en bol.com, heeft aan alle medewerkers in Nederland tegoedbonnen gegeven ter waarde van 50 euro. Dat bevestigt een woordvoerder van het concern desgevraagd aan NU.nl.


Werknemers waren vorig jaar vaker en langer ziek
21 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Werknemers hebben zich vorig jaar vaker ziek gemeld dan voorheen en het verzuim duurde ook langer. Dat melden arbodiensten ArboNed en HumanCapitalCare, die zicht hebben op het verzuim van zo'n miljoen werknemers.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn