NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Werk


Universal Music Group koopt al het werk van Frank Zappa
Gisteren, 00:07 NU.NL - Muziek
Universal Music Group (UMG) is voor een onbekend bedrag eigenaar geworden van het hele oeuvre, de naam en de gelijkenis van Frank Zappa. Het label is dit met de familie van de in 1993 overleden artiest overeengekomen, melden Amerikaanse media.


Genderkloof diept uit voor werkbaar werk
19 Juni, 00:10 Skynet Economie
Het aantal vrouwen met werkbaar werk ligt in verhouding lager dan bij de mannen. Bovendien wordt die kloof nog groter, zo leert onderzoek van de SERV, de Sociaal-Economische raad van Vlaanderen, zaterdag.


Werkloze mag deel uitkering behouden bij invullen knelpuntenberoep of werk in andere regio

Vanaf 1 september zal een langdurig werkloze 25 procent van zijn uitkering kunnen behouden wanneer die een knelpuntenberoep invult of gaat werken in een andere regio. Minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne heeft woensdag een Koninklijk Besluit daarover ondertekend.
Half werk, half voldaan: Amerikaanse superster Alicia Keys doet moeilijk in uitverkocht Sportpaleis
16 Juni, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Alicia Keys heeft meer dan 90 miljoen platen verkocht en er staan liefst vijftien Grammy Awards op haar nachtkastje te blinken. Je zou dus denken dat ze in een nokvol Sportpaleis een feestje zou bouwen waarbij je horen en zien verging. Maar in plaats daarvan koos de 41-jarige soulzangeres voor een eigenzinnige, vaak wat bevreemdende set waarbij de wereldhits pas in het tweede uur aan bod kwamen.
Grote vis is nieuwe nationale coach in kleine vijver: wie is Fransman Fred Vergnoux die Belgische zwemmen moet redden? ?Ik werk om de beste te zijn?
14 Juni, 00:01 HLN.BE
De Belgische zwembond strikte met Fred Vergnoux een grote vis als nieuwe hoofdcoach. Internationaal geniet hij topfaam, met de Spaanse Mireia Belmonte pakte hij historisch olympisch goud in Rio. Kan hij ook in de visarme opdrogende Belgische zwemvijver oogsten?


Koninklijk bezoek Congo - 16 miljoen euro om meer Congolezen aan het werk te krijgen
12 Juni, 00:09 Skynet Economie
Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir heeft donderdag in Congo een overeenkomst getekend die voor meer en betere jobs moet zorgen. Er staat een budget van 16 miljoen euro tegenover.


Fors meer Amerikanen dan verwacht vonden werk in mei
6 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
De banengroei in de Verenigde Staten is in mei hoger uitgevallen dan economen hadden voorzien. Volgens de Amerikaanse overheid nam de werkgelegenheid met 390.000 arbeidsplaatsen toe. Kenners hadden in doorsnee op een toename van 320.000 nieuwe banen gerekend.


Geens: ?Regering moet werk maken van sociaal statuut sekswerkers?
31 Mei, 00:02 HLN.BE
Kamerlid Koen Geens (CD&V) roept de regering op snel werk te maken van een sociaal statuut voor sekswerkers. Binnenkort treedt de decriminalisering van sekswerk stapsgewijs in werking en de voormalige Justitieminister gelooft dat zo?n sociaal statuut kan helpen voorkomen dat de sekswerkers ?in het donkere net verdwijnen?.


Meer mensen aan het werk met een beperking
29 Mei, 00:06 Skynet Economie
Mensen met een beperking vinden steeds vaker de weg naar de reguliere arbeidsmarkt. Dat moet blijken uit een analyse van hr-dienstenbedrijf Acerta.


Codemasters Cheshire fuseert met Criterion voor werk aan Need for Speed-games
13 Mei, 00:00 Tweakers
Codemasters Cheshire, de studio die DiRT 5 heeft gemaakt, fuseert met Criterion Games. De studio's blijven gevestigd op hun huidige locaties, maar vormen samen een ontwikkelstudio om te werken aan 'de toekomst van Need for Speed'.


VeloVeilig-karavaan is eraan begonnen: ?Heel wat moois, maar ook nog stapel werk?
10 Mei, 00:02 HLN.BE
?Dit, een fietspad? Levensgevaarlijk.? De eerste dag van de VeloVeilig-Ronde was er al meteen een die duidelijk maakte: er ligt nog werk op de plank. Gelukkig fietste onze VeloVeilig-man Stijn Vlaeminck vandaag ook over talloos veel onberispelijke fietspaden. We zetten ons in zijn wiel.


Voorlopig geen extra tussenkomst voor wie met de auto naar het werk rijdt
1 Mei, 00:08 Skynet Economie
Een geplande tussenkomst in de benzinekosten voor wie met de eigen wagen naar het werk rijdt, komt er vooralsnog niet. De vakbonden en de werkgevers raken het immers niet eens.


Twitter-directeur aan werknemers: ?Werk blijft voorlopig hetzelfde?
26 April, 00:00 HLN.BE
Twitter-directeur Parag Agrawal sprak maandag via een videoverbinding met de werknemers van Twitter, nadat het nieuws dat het Twitter-bestuur het bod van Elon Musk om het bedrijf over te namen aanvaard had.


Filmmaker David Attenborough onderscheiden door VN vanwege werk over aarde
25 April, 00:08 NU.NL - Film
De Verenigde Naties hebben bioloog David Attenborough onderscheiden als "voorvechter van de aarde". De 95-jarige Britse regisseur en producent kreeg de onderscheiding vanwege de enorme hoeveelheid films en series die hij heeft gemaakt over de natuur in het algemeen en klimaatverandering in het bijzonder.


21 April, 00:07 Volkskrant
Nederlandse bedrijven nemen voortouw om vluchtelingen aan werk te helpen
12 April, 00:06 NU.NL - Economie
Nederlandse grote bedrijven nemen het voortouw in Europa als het gaat om vluchtelingen in dienst nemen of te begeleiden richting de arbeidsmarkt. "Nederlandse ondernemingen zijn daarin voorloper. Drie jaar geleden was het de bedoeling om 3.500 vluchtelingen aan een baan te helpen. Dat zijn er uiteindelijk 13.000 geworden", zegt topman Hamdi Ulukaya van de Amerikaanse yoghurtgigant Chobani en oprichter van het Tent Partnership for Refugees in gesprek met NU.nl.


Loodgieters en dakdekkers overspoeld met werk na stormen Dudley en Eunice
22 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Installateurs krijgen ongekend veel verzoeken om stormschade te herstellen, melden branchevereniging Techniek Nederland en dakdekkersportaal DakPro maandag. "Normaal krijgen we op twee dagen 75 meldingen binnen, dit weekend waren dat er meer dan 3.000", zegt DakPro.


Paar duizend medewerkers jeugdzorg leggen medio maart het werk neer
17 Februari, 01:16 NU.NL - Economie
Een paar duizend medewerkers in de jeugdzorg leggen volgens vakbond FNV op 15 maart het werk voor 24 uur neer. Het zou gaan om de tweede staking ooit in deze sector. De vakbond had het kabinet een ultimatum gesteld, omdat de partijen het niet eens kunnen worden over een nieuwe cao.


Toshiba maakt werk van 40TB HDD
14 Februari, 00:09 Techzine
Toshiba gaat de komende jaren werk maken van het verhogen van de HDD-capaciteit, tot maar liefst 40TB en verder. In 2024 zal het een 30TB HDD beschikbaar maken. Uit een onlangs voor analisten gepresenteerde roadmap blijkt dat Toshiba tussen het huidige fiscale jaar en dat van 2026 de capaciteit van zijn HDD?s flink wil verhogen, […]


Voor hen is het nachtleven onmisbaar: ?Het is een uitlaatklep naast mijn werk als arts?
14 Februari, 00:07 Volkskrant
Zaterdag openen de clubs uit protest hun deuren. Voor het eerst sinds die paar weken in de zomer kunnen nachtdieren weer samen dansen tot het licht wordt. Vijf liefhebbers vertellen waarom het nachtleven voor hen onmisbaar is.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn