NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Werd


4 Augustus, 00:06 Volkskrant
Boer Werner (62) overvallen in boerderij in Ekeren: ?Ze sloegen in mijn gezicht en ik werd geboeid?
4 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De 62-jarige Werner De Bie is maandag het slachtoffer geworden van een brutale home invasion in boerderij Lindehoeve in Mariaburg (Ekeren). De daders gingen aan de haal met een som geld. ?Voor die paar keer dat ik op de werf blijf slapen?, zegt hij.
28 Juli, 00:06 Volkskrant
Netflix verliest bijna miljoen abonnees, minder dan vooraf werd gevreesd
25 Juli, 00:08 NU.NL - Film
Streamingdienst Netflix heeft in het tweede kwartaal opnieuw abonnees verloren. De afname bedroeg 970.000 betalende klanten en was daarmee minder groot dan het Amerikaanse bedrijf vreesde.


Armeense Rosa Linn werd 20e op Songfestival, maar scoort nu wereldwijde hit
25 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
De Armeense zangeres Rosa Linn kwam met Snap niet verder dan de twintigste plaats in de finale van het Eurovisie Songfestival. Maar dankzij een trend op TikTok heeft ze nu alsnog een hit te pakken. "Het bewijst voor mij dat mijn hoge verwachtingen van het nummer niet misplaatst waren", vertelt de 22-jarige zangeres in gesprek met NU.nl.


Charlotte (18) werd doodgereden door dronken man terwijl ze handsfree met moeder belde: ?Ik hoorde haar schrikken, en toen niets meer?
12 Juli, 00:02 HLN.BE
De federale politie gaat de komende maanden nog amper alcohol- en snelheidscontroles uitvoeren. De politie moet besparen en heeft er onvoldoende middelen voor. Minder controles - dat betekent ook een (nog) kleinere pakkans. Dat komt hard aan bij mensen die iemand verloren door een dronken of te snel rijdende bestuurder. Johan Gysel en Griet Depreitere verloren drie jaar geleden hun dochter Charlotte doordat een dronken man haar aanreed. Ze was toen 18 jaar.


Universiteit Maastricht krijgt losgeld dat in 2019 na hack betaald werd terug
4 Juli, 00:11 NU.NL - Tech
De Universiteit Maastricht (UM) krijgt het losgeld dat in 2019 na een hack werd betaald aan cybercriminelen terug. De politie en het Openbaar Ministerie hebben inmiddels een deel van het losgeld en de cryptomunten gevonden. Doordat de cryptomunten meer waard zijn geworden, ontvangt de universiteit zo'n 500.000 euro, terwijl destijds bijna 200.000 euro aan losgeld is betaald, meldt de Volkskrant.


Sainz wist dat die eerste zege er ooit zou komen: 'Het werd tijd'
4 Juli, 00:05 NU.NL - Sport
Carlos Sainz moest na afloop van zijn overwinning in de Britse Grand Prix nog even laten bezinken dat het hem eindelijk was gelukt: na 150 races was daar eindelijk zijn eerste zege.


?Ze moeten met velen geweest zijn?: net na ontspannende vakantie stelt Kim (27) vast dat haar auto lelijk toegetakeld werd
23 Juni, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Tijdens een welverdiende vakantie met haar vriend in Egypte werd de auto van Kim Pauwels (27) zwaar toegetakeld in Velle, een gehucht van Temse. In de nacht van 17 op 18 juni kwakten de daders haar wagen op zijn zij. ?Ze moeten met velen geweest zijn om dit te kunnen klaarspelen. Er staan overal handafdrukken op?, zegt Kim. De politie tast in het duister.
Kinderen zagen hoe Gino (9) auto ingetrokken werd door man die zich voordeed als voetbaltrainer
14 Juni, 00:01 HLN.BE
Twee kinderen zagen hoe de 9-jarige Gino van der Straeten op 1 juni door iemand die zich voordeed als voetbaltrainer naar een auto werd gelokt. Vervolgens werd het jongetje de auto ingesleurd. Dat vertelt de moeder van de kinderen die dit zagen gebeuren aan dagblad De Limburger.


Lichaam dat in Geleen werd aangetroffen is van Gino, bevestigt politie
5 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
Het lichaam dat zaterdagochtend bij een woning in het Nederlands-Limburgse Geleen werd aangetroffen, is wel degelijk van de negenjarige Gino. Dat heeft de politie zaterdagnamiddag meegedeeld op een persconferentie.


12 Mei, 00:08 Volkskrant
LIVE. Amber Heard voor het eerst zelf aan het woord tijdens proces tegen ex Johnny Depp

Voor het eerst in het proces tussen voormalige geliefden Johnny Depp en Amber Heard neemt de 36-jarige actrice plaats in de getuigenbank. Na drie weken zwart te zijn gemaakt door Depp en zijn advocaten mag nu zij haar versie van de feiten vertellen. Volg haar getuigenis hier live.
21 April, 00:07 Volkskrant
Storing bij AMS-IX werd veroorzaakt door fout tijdens netwerkonderhoud
9 April, 00:02 Tweakers
De storing bij AMS-IX van woensdag werd veroorzaakt door een menselijke fout tijdens netwerkonderhoud in een van zijn datacenters. Dat laat het internetknooppunt weten aan Tweakers. Er is geen apparatuur kapot en de storing was volgens AMS-IX snel op te lossen.


Hoe een ?groene jongen? baas van olietankers werd
8 April, 00:03 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse olietankerrederij Euronav wil een combinatie aangaan met Frontline, een sectorgenoot uit Bermuda. Het bedrijf zou voortgaan onder de naam Frontline. De CEO van de nieuwe fusierederij wordt huidig Euronav-topman Hugo De Stoop (49). Al scheelde het niets of hij was zelfs nooit begonnen bij Euronav, zo vertelde hij vorig jaar in een podcast.
Agent werd onwel na vermoedelijk contact met zelfmoordpoeder
25 Maart, 00:06 NOS nieuws

De agent die gisteren onwel werd in een huis in Arnhem is waarschijnlijk in contact gekomen met een zelfmoordpoeder. In het huis werd een dode gevonden, die zichzelf van het leven had beroofd.

Agenten waren met spoed naar de wijk Schuytgraaf gegaan, na een melding dat daar iets ernstigs gebeurd zou zijn. Toen de agenten in het huis een gekke geur roken, zijn ze direct weer naar buiten gegaan, waar een van hen zich niet goed voelde.

De agent is direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar viel niet meer onomstotelijk vast te stellen of de politieman ziek was geworden door contact met het middel, hoewel dat wel wordt aangenomen. Hij mocht gisteravond na behandeling weer naar huis en maakt het naar omstandigheden goed, zegt een woordvoerder van de politie bij Omroep Gelderland.

De politie deed gisteren uitgebreid onderzoek:

Politiebond ACP maakt zich zorgen over de veiligheid van agenten na het incident. "Het is gewoon levensgevaarlijk spul", zegt een woordvoeder. "Onze mensen zijn vaak als eerste ter plaatse en leveren vaak eerste hulp: ook mond-op-mondbeademing. Dan moet je er niet aan denken dat iemand met dat poeder aan de slag is geweest."
Hoe werd er in de tien grootste steden gestemd?
18 Maart, 00:08 Volkskrant
Van opvallende nieuwkomers tot een afrekening met het zittende college: dit kozen de kiezers in de tien grootste Nederlandse steden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.


CBS: 17 procent van Nederlanders werd in 2021 slachtoffer online criminaliteit
1 Maart, 00:15 NU.NL - Tech
Vorig jaar is 17 procent van de Nederlanders van vijftien jaar of ouder slachtoffer geworden van online criminaliteit, blijkt dinsdag uit de Veiligheidsmonitor 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Groot deel windmolens werd stilgezet vanwege storm Eunice
22 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Storm Eunice die onder andere Nederland vrijdag teisterde heeft niet gezorgd voor een record aan energieopbrengst uit windturbines. Uit veiligheidsoverwegingen werd 80 tot 90 procent van het windvermogen afgeschakeld. Dat betekende concreet dat windmolens tijdens de storm urenlang niet draaiden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn