NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Weinig

2News.be / Trefwoorden / Weinig

Te weinig mensen van meerderheid om te stemmen: oppositiepartijen verlaten Vlaams Parlement uit protest
Donderdag, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In het Vlaams Parlement hebben oppositiepartijen Vooruit, Groen, Vlaams Belang en PVDA woensdagavond beslist het halfrond te verlaten. Bij de eerste stemming bleken er onvoldoende parlementsleden van de meerderheidspartijen (N-VA, CD&V en Open VLD) aanwezig te zijn. De zitting is nu geschorst en de meerderheid probeert afwezige parlementsleden op te trommelen om alsnog stemmingen te kunnen organiseren.
CELEB 24/7. Kendall Jenner heeft weinig om het lijf en ook Kim Kardashian geniet van de zon
28 Juni, 00:01 HLN.BE
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.


Ondanks corona zitten historisch weinig mensen in schuldsanering
30 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Er kwamen het afgelopen jaar net geen 2.300 mensen terecht in de schuldsanering, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag. Dat is 23 procent minder dan een jaar geleden en het kleinste aantal sinds de start van de Wet schuldsaneringen natuurlijke personen (Wsnp) in 1998. Het aantal mensen in de schuldsanering neemt al tien jaar af, maar dat wil nog niet zeggen dat er minder mensen met schulden zijn.


Weinig medische interventies op parcours van 20 kilometer door Brussel
30 Mei, 00:02 Skynet Belgie
De 42ste editie van de 20 kilometer door Brussel verliep rustig voor het Rode Kruis, dat enkel moest tussenkomen voor kleine verwondingen, zoals blaren op de voeten. Rond 14 uur hadden de hulpdiensten 249 keer moeten tussenkomen. Vier mensen moesten wel naar het ziekenhuis voor meer complete verzorging, aldus Nancy Ferroni, woordvoerster van het Franstalige Rode Kruis.


Kilometerheffing in Brussel: "Niet slecht dat we er weinig over horen"
24 Mei, 00:00 HLN.BE
De Brusselse ministers van Mobiliteit en Leefmilieu Elke Van den Brandt (Groen) en van Leefmilieu, Klimaattransitie en Energie Alain Maron (Ecolo) hebben maandagavond een debat bijgewoond over de toekomst van de luchtkwaliteit in Brussel. Daar werd het thema van de kilometerheffing nogmaals aangesneden. Het is er momenteel stil rond, al is dat volgens minister Van den Brandt geen slecht nieuws.


Opnieuw te weinig bedden in Ter Apel, bus onderweg om mensen op te halen
19 Mei, 00:05 NOS nieuws

In het aanmeldcentrum in Ter Apel zijn voor vannacht opnieuw te weinig slaapplekken. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers meldde aan het begin van de avond dat er voor ongeveer 100 mensen geen plek was. Dat aantal zou nog op kunnen lopen, als zich in de loop van de avond nog meer mensen meldden.

Voor een groep van 50 mensen was geregeld dat ze met bussen naar Beuningen in Gelderland werden gebracht. Voor de rest van de groep was in principe ook opvang elders. Er was voor vijftig mensen plek in Roosendaal, maar het probleem was dat er geen bus was om de mensen daarnaartoe te brengen.

Dat had onder meer te maken met problemen op het spoor, waarvoor vandaag veel bussen zijn ingezet. Ook speelt mee dat er in deze tijd van het jaar veel schoolreisjes zijn. Een woordvoerder van het COA noemde het onvoorstelbaar dat er een tekort aan bussen is. "Als er wel een bus was, waren die mensen gewoon naar Roosendaal gebracht."

Daardoor dreigden minstens zo'n vijftig mensen de nacht op een stoel in de wachtruimte van het aanmeldcentrum te moeten doorbrengen. Dat vonden ze in Roosendaal "onacceptabel", waarna daar een bus werd gecharterd om de mensen in Ter Apel op te halen. De bus is onderweg en volgens een woordvoerder van de gemeente Roosendaal wordt dat nachtwerk. De afstand tussen de twee plaatsen is zo'n 275 kilometer.

Mondjesmaat

De situatie in Ter Apel is al tijden problematisch. Vorige week was de nood zo hoog dat asielzoekers de nacht dreigden te moeten doorbrengen op een grasveld bij het aanmeldcentrum. Er waren in de avond al dekens uitgedeeld, toen ze op het laatste moment naar binnen werden gehaald. Ook toen werden ze ondergebracht in een wachtruimte.

Staatssecretaris Van der Burg probeert al tijden gemeenten over te halen meer opvangplekken beschikbaar te stellen, maar dat gebeurt maar mondjesmaat. Vandaag werd wel bekend dat Delft, om Ter Apel te ontlasten, tijdelijk 200 asielzoekers gaat opvangen. Er komen woonunits te staan op het terrein van de TU Delft. De noodopvang is in principe voor vijf maanden en moet zo snel mogelijk opengaan.
28 April, 00:08 Volkskrant
Ten Hag neemt Ajax weinig kwalijk: 'Alles, maar dan ook alles zat tegen'
18 April, 00:03 NU.NL - Sport
Erik ten Hag wijt het verlies van Ajax in de KNVB-bekerfinale (2-1) tegen PSV aan een gebrek aan geluk en zet daarnaast ook vraagtekens bij beslissingen van de arbitrage. Volgens de trainer had zijn ploeg een penalty verdiend, waarna hij ook nog twee Amsterdamse treffers afgekeurd zag worden wegens buitenspel.


Plagiaat in film: veel grensgevallen, maar weinig echt bewijs
12 April, 00:15 NU.NL - Film
De grens tussen inspiratie en diefstal kan vaag zijn, bewijst de recente rechtszaak tegen filmmaker Asghar Farhadi. De tweevoudig Oscarwinnaar zou zijn nieuwste verhaal te danken hebben aan het werk van een documentairemaker, die niet op de aftiteling werd gezet. A Hero is zeker niet de eerste succesfilm die op deze manier onder de loep wordt genomen.


KPN schakelt 3G-netwerk na bijna twintig jaar uit, verwacht weinig problemen
5 April, 00:12 NU.NL - Tech
Telecomaanbieder KPN begint donderdag met het uitfaseren van zijn mobiele 3G-netwerk in Nederland. Mensen die op hun telefoon willen internetten, kunnen gebruikmaken van 4G of 5G. Het bedrijf verwacht weinig problemen, zegt een woordvoerder tegen NU.nl. "Ongeveer 1 procent van al het mobiele dataverkeer van KPN verloopt nog via 3G."


Nu betaalbaar een vakantie vastleggen? 'Bij wandelvakantie weinig verlokkingen'
5 April, 00:03 NU.NL - Economie
Na twee jaar van nauwelijks reizen, lijkt iedereen weer in de vakantiestemming te zijn. Maar ook vakanties zijn duurder geworden. Hoe houd je het betaalbaar?


Duitsland maakt ontiegelijk weinig auto?s meer
4 April, 00:03 AutoBlog

Duitsland staat bekend als autoland. Maar in Die Heimat worden schrikbarend weinig auto’s meer gebouwd. Met enige onvermijdelijke afgunst kijken wij Nederlandse autofans naar onze oosterburen als het gaat om autocultuur. In Nederland is de auto toch vooral de favoriete melkkoe van de overheid. In Duitsland is het een symbool van waar het land voor […]

The post Duitsland maakt ontiegelijk weinig auto’s meer appeared first on Autoblog.nl.
Bijna twee derde van de gemeenten telt te weinig sociale huurwoningen
29 Maart, 00:04 NU.NL - Economie
Bijna twee derde van de gemeenten telt te weinig sociale huurwoningen, blijkt uit berekeningen van Trouw. In de woningmarktplannen die minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) twee weken geleden naar de Tweede Kamer stuurde, staat dat minstens 30 procent van alle woningen in de categorie 'sociale huur' moet vallen, maar dat blijkt een zware opdracht.


Instagram-topman zegt dat er te weinig iPad-gebruikers voor een iPad-app zijn
1 Maart, 00:14 NU.NL - Tech
Een Instagram-app voor de iPad is nog niet in zicht. Hoewel Instagram-topman Adam Mosseri vaak het verzoek krijgt om een versie voor de iPad te maken, zegt hij dat er toch te weinig gebruikers op de tablet zijn.


28 Februari, 00:06 Skynet
Mishandeling door Lil Kleine heeft nog weinig effect op zijn Spotify-hits
17 Februari, 01:31 NU.NL - Muziek
Lil Kleine beheerst het nieuws omdat hij is opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Maar de negatieve publiciteit lijkt nog weinig invloed te hebben op de populariteit van zijn hits van dit moment op Spotify. Drie dagen na zijn arrestatie staat de artiest nog steeds met drie nummers in de top vijftig van meest afgespeelde nummers in Nederland.


Koop de foutste RS7 van Nederland voor weinig (hopelijk)
17 Februari, 00:19 AutoBlog

De foutste RS7 van Nederland is, eh, ja, fout. Vroeger, ongeveer tot de milleniumwisseling, was Audi een vrij bescheiden merk. Natuurlijk, de S en RS-modellen waren bloedsnel, maar niet heel erg opvallend. Met name in Zwitserland struikelde je erover. Als we naar de cijfers kijken, waren BMW en Mercedes populairder met M-modellen en AMG’s. Naast […]

The post Koop de foutste RS7 van Nederland voor weinig (hopelijk) appeared first on Autoblog.nl.
Roest berust in zilver achter Van der Poel: 'Jammer dat hij weinig respect toonde'
12 Februari, 00:12 NU.NL - Sport
Patrick Roest verwijt zichzelf niets na het mislopen van goud op de olympische 10 kilometer. De Nederlander moest net als de rest van het veld het hoofd buigen voor de ongenaakbare Zweed Nils van der Poel en pakte zilver.


Westerse antwoorden bieden voor Kremlin "weinig reden tot optimisme"
28 Januari, 00:05 Skynet Buitenland
De antwoorden van de NAVO en de VS op de Russische vraag naar meer veiligheidsgaranties, houden volgens het Kremlin onvoldoende rekening met de standpunten van Moskou. "Op basis hiervan is er maar weinig reden tot optimisme", zo heeft Dmitri Peskov, de woordvoerder van het Kremlin, vandaag gereageerd.


Zeldzame S63 AMG met V12 te koop voor weinig
20 Januari, 00:02 AutoBlog

Wat een S63 met V12? Was dat geen S65? Daarom is het ook een zeldzame S63 AMG met V12 die te koop staat! Tegenwoordig is het vrij duidelijk wat AMG doet en wat ze maken. Dankzij social media, automotive tijdschriften en websites, autosport, liefhebbers, facebook-groepen en dergelijke wordt elke schroefje dat AMG produceert, drie keer […]

The post Zeldzame S63 AMG met V12 te koop voor weinig appeared first on Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn