NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Weekend

2News.be / Trefwoorden / Weekend

Festival in natuurgebied? Lente Kabinet krijgt dit weekend nog groen licht
28 Mei, 00:05 NU.NL - Muziek
Harde muziek en lichteffecten in een natuurgebied, is dat een goed idee? We houden ons aan alle ecologische regels, zegt de organisatie van festival Lente Kabinet. Maar Actiegroep Hart voor Twiske is boos. Terwijl de zaak bij de rechter ligt, kan het festival dit weekend in elk geval nog doorgaan. Wat speelt er allemaal?


Als twaalfde gekwalificeerde De Vries beleeft 'solide weekend' in Monaco
28 Mei, 00:04 NU.NL - Sport
Nyck de Vries kijkt tevreden terug op de kwalificatie die hem zaterdag de twaalfde startplaats voor de Grand Prix van Monaco opleverde. De Nederlander had liever nog iets meer uit zijn AlphaTauri geperst, maar beleeft een solide weekend.


De Spa Classic 2023 in beeld gebracht
Foto's: De Spa Classic 2023 in beeld gebracht


Miami: Het weekend in beeld gebracht
12 Mei, 00:03 Autosport
Foto's: Miami: Het weekend in beeld gebracht


Rally: Max niet enige Verstappen aan het feest dit weekend
12 Mei, 00:03 Autosport
Max Verstappen was niet de enige in de familie die aan het feest was afgelopen weekend. Jos Verstappen pakte zondag zijn eerste rallyoverwinning ooit. Hij boekte die in de 51ste Rally van de Monteberg na een nagelbijter.

Lees meer: Rally: Max niet enige Verstappen aan het feest dit weekend


New Race Festival opent seizoen van het Belcar Endurance Championship, met een weekend vol autosport
Het autosportseizoen op Circuit Zolder is al even begonnen, maar voor de start van het Belcar Endurance Championship is het wachten tot komend weekend. Op de Limburgse omloop komen de grote kanonnen aan de start voor een echte endurancerace van maar liefst drie uur, een wedstrijd waar naast snelheid, ook strategie en uithouding een doorslaggevende rol zullen spelen. Samen met de lange opener van het nationale uithoudingskampioenschap, wordt er vooral gesprint, met de Belcar Skylimit Sprint Cup, de Belcar Historic Cup en de MitJet International. Maar ook wie in de paddock van Circuit zolder gaat kijken, zal zich dit weekend geen minuut vervelen! See you in Zolder!

Lees meer: New Race Festival opent seizoen van het Belcar Endurance Championship, met een weekend vol autosport


Ook in laatste weekend meivakantie geen hele lange rijen op Schiphol
7 Mei, 00:01 NU.NL - Economie
Het laatste weekend van de meivakantie verloopt tot nu toe zonder problemen op Schiphol. De luchthaven verwacht zaterdag veel mensen die terugkeren van vakantie. Maar de drukte leidt niet tot hele lange rijen.


Voorjaarsraces: Calvin de Groot ?rookie? van het weekend
28 April, 00:08 Autosport
Als we mogen afgaan op de applausmeter tijdens het eerste overall podium van de Benelux Ford Fiesta Sprint Cup, dan weten we dat vaste waarden Alan Czyz-Tomas De Backer daar niets vermochten tegenover debutant Calvin de Groot, meteen tweede in zijn allereerste Fiesta-race en dus terecht ?rookie? van het weekend van de Zandvoortse Voorjaarsraces!

Lees meer: Voorjaarsraces: Calvin de Groot ?rookie? van het weekend


Berlijn: De gezichten in de paddock in beeld gebracht
28 April, 00:07 Autosport
Foto's: Berlijn: De gezichten in de paddock in beeld gebracht


Vijftien PRO-rijders in de Porsche Carrera Cup Benelux
28 April, 00:07 Autosport
Het autosportseizoen 2023 staat ook in de Benelux voor de deur en liefhebbers van hoogstaande en competitieve merkencups kunnen dit jaar hun hart weer ophalen. Voor het elfde seizoen van de Porsche Carrera Cup Benelux staan er niet minder dan 32 wagens op de startgrid voor de eerste afspraak van het seizoen, waaronder vijftien deelnemers in de PRO-klasse, de deelnemers die voor de algemene titel gaan. Wie wordt de opvolger van Harry King, de Brit die in 2022 de Benelux-kroon op zak stak, daar gaat het om.

Lees meer: Vijftien PRO-rijders in de Porsche Carrera Cup Benelux


DE LAATSTE RECHTE LIJN IN 4DE PROVINCIALE C. Hofstade mag na gouden weekend champagne al koel zetten
5 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Nog even de batterijen opladen tijdens het paasweekend om nadien nog drie weken te knallen. Ook in vierde provinciale C gaan we de laatste rechte lijn van de competitie in. Na afgelopen weekend lijkt Hofstade op weg naar de titel, al blijven Weerde, Eppegem B en zelfs SC Keerbergen op de loer liggen om het minste foutje af te straffen.
Regering start eerste weekend van begrotingsgesprekken
19 Maart, 00:03 De Tijd
16:56 De federale regering vat zondag omstreeks 13 uur de gesprekken over de begrotingscontrole aan. Zaterdagnamiddag vonden al bilaterale gedachtewisselingen plaats.


Deze auto?s brachten dit weekend miljoenen op
9 Maart, 00:02 AutoBlog

We hebben de toppers van de prestigieuze Amelia Island-veiling voor jullie op een rijtje gezet. Auto’s die op prestigieuze veilingen onder hamer gaan, zijn ver buiten het bereik van ons […]

Dit artikel Deze auto’s brachten dit weekend miljoenen op verscheen eerst op Autoblog.nl.
OVERZICHT: Alle uitslagen en doelpuntenmakers van afgelopen weekend in het Oost-Vlaamse voetbal
6 Maart, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Hieronder vindt u een overzicht van alle uitslagen en doelpuntenmakers van alle weekendwedstrijden in het Oost-Vlaamse voetbal.
OVERZICHT: Alle doelpuntenmakers van het weekend in het Oost-Vlaamse voetbal
27 Februari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Hieronder vindt u een overzicht van alle uitslagen en doelpuntenmakers van afgelopen weekend in het Oost-Vlaamse voetbal.
Dit weekend vindt het classic salon Flanders Collection Cars plaats
17 Februari, 00:03 Autosport
Dit weekend vindt in Flanders Expo de 33ste editie van Flanders Collection Cars plaats. De organisatie is verheugd met een recordaantal standhouders. Meer dan 150 exposanten stellen zich voor aan het publiek. Onder meer Feryn Dakar Sport en enkele zeer bijzondere ?Tobacco Wars? Porsche modellen behoren tot de aanwezigen.

Lees meer: Dit weekend vindt het classic salon Flanders Collection Cars plaats


Twaalfurenshifts mogelijk in magazijnen tijdens weekend
25 Januari, 00:16 Skynet Economie
Vakbonden en werkgevers in de sector logistiek zijn het eens geraakt over twaalfurenshifts tijdens de weekends. "Een historisch akkoord", zegt zowel beroepsfederatie UPTR als de socialistische vakbond.


Beerschot ontvangt dit weekend Dender: ?Compliment dat tegenstander zich telkens aanpast?
14 Oktober 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Beerschot is na de nederlaag tegen RWDM van de eerste naar de vierde plaats getuimeld in de Challenger Pro League. Maar niet getreurd, coach Andreas Wieland was toch tevreden met de prestatie van zijn team. Hij hoopt wel dat zijn spelers beter gewapend zullen zijn tegen de scherpe counters van de tegenstanders.
Vin?Otaire tovert Hof van Lyere dit weekend om in echt wijnkasteel
14 Oktober 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Hof van Lyere verandert dit weekend in een heus wijnkasteel. Om haar klanten na enkele saaiere coronajaren een heel bijzondere beleving te gunnen, huurt wijnboetiek Vin?Otaire uit Zandhoven het middeleeuws waterslot af voor haar grote najaarsdegustatie. Omdat er toch ruimte genoeg is, vindt in de rechterkasteelvleugel ineens ook een lifestyle-event plaats.
De Benelux World RX of Spa-Francorchamps, een weekend met dubbel zoveel actie
7 Oktober 2022, 00:02 Autosport
De derde editie van de Belgische ronde van het FIA World Rallycross Championship vindt plaats op 8 en 9 oktober. Het weekend staat in het teken van innovatie met twee elektrische series, de World RX en de RX2e, en een thermische serie, de Euro RX1. Deze zullen zorgen voor een uitzonderlijke strijd op het Circuit van Spa-Francorchamps, in het hart van het Rallycross-stadion en op de legendarische Raidillon.

Lees meer: De Benelux World RX of Spa-Francorchamps, een weekend met dubbel zoveel actie

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn