NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Week


Autoblog Spot van de Week: KTM X-Bow GT-XR
25 Maart, 00:01 AutoBlog

Ja, je ziet het goed: op deze circuitauto zit gewoon een Nederlands kenteken. Het gaat lekker met de nieuwste aanwinsten voor het Nederlandse wagenpark. Recent hadden we natuurlijk de nieuwe Koenigsegg op Nederlands kenteken, en deze week mocht Wouter kijken bij de eerste Rimac op Nederlands kenteken. En deze week is er nog een hele […]

Dit artikel Autoblog Spot van de Week: KTM X-Bow GT-XR verscheen eerst op Autoblog.nl.
Autoblog Spot van de Week: Alfa Romeo Montreal
18 Maart, 00:00 AutoBlog

Een Montreal die gespot is in de week dat Gandini is overleden: deze moesten we wel uitroepen tot Spot van de Week. We horen je denken: kwam de spot van deze prachtige Alfa Romeo niet gisteren al voorbij in het lijstje met Gandini-ontwerpen in het wild? Jawel, toch gaan we nog een keertje naar deze […]

Dit artikel Autoblog Spot van de Week: Alfa Romeo Montreal verscheen eerst op Autoblog.nl.
Meeste Nederlanders eten een of twee avonden per week vegetarische maaltijd
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Het overgrote deel van de Nederlanders eet nog wel vlees, maar lang niet elke dag. De meeste Nederlanders nuttigen een of twee dagen per week een vegetarische hoofdmaaltijd.


Autoblog Spot van de Week: Porsche 991 Speedster
26 Februari, 00:01 AutoBlog

Een zeldzame 991 Speedster gespot, ook nog eens in een lekker kleurtje. Wat is de toegevoegde waarde van een Speedster, als er al een 911 Cabrio is? Dat is een hele goede vraag, die bij de 997 Speedster een beetje lastig te beantwoorden was. De 991 Speedster is echter een ander verhaal. Dit is technisch […]

Dit artikel Autoblog Spot van de Week: Porsche 991 Speedster verscheen eerst op Autoblog.nl.
Arbeidsinspectie onderzoekt 'zeker nog een week' bouwplaats in Lochem
23 Februari, 00:04 NOS nieuws

De Arbeidsinspectie is zeker nog een week bezig met het onderzoek op de bouwplaats in Lochem waar gisteren twee bouwvakkers om het leven kwamen. Dat meldt een woordvoerder. Ook is in opdracht van het OM een strafrechtelijk onderzoek gestart.

Het ongeluk gebeurde gisteren iets na 11.00 uur bij werkzaamheden aan een nieuwe kanaalbrug. Een brugdeel viel uit de takels van een kraan en belandde op een stellage waar mensen op stonden. Een Poolse en een Belgische man kwamen om het leven, twee andere Belgen raakten gewond. Zij liggen nog in het ziekenhuis en zijn buiten levensgevaar.

Direct na het ongeluk kwam het onderzoek op gang. "Er zijn twee teams op locatie om alles veilig te stellen", zegt de woordvoerder van de inspectie. Ze doelt op brokstokken en ander materiaal. "Verder worden er nu ook telefoons uitgelezen, beeldmateriaal bekeken en wordt er gekeken naar de arbeidsomstandigheden, bijvoorbeeld of de werkplaats goed was ingericht en of alles goed was gezekerd."

Psychische hulp

De inspectie verwacht zeker nog de hele volgende week bezig te zijn met het onderzoek op de bouwplaats. De Onderzoeksraad voor Veiligheid was vandaag ook opnieuw aanwezig. Die instantie maakt geen deel uit van het strafrechtelijke onderzoek, maar kijkt of er lessen getrokken kunnen worden uit dit incident. Het is onduidelijk hoe lang dat onderzoek gaat duren.

De slachtoffers werkten voor bouwbedrijven die waren ingehuurd door aannemer BAM. De directie van dat bedrijf is naar de bouwlocatie in Lochem gegaan. Aan betrokkenen wordt psychische bijstand geboden.

Een woordvoerder van BAM zegt tegen Omroep Gelderland dat nog onduidelijk is wanneer de werkzaamheden worden hervat. "Als de locatie wordt vrijgegeven, wordt er zorg voor gedragen dat de veiligheid van de constructie is gegarandeerd. Dan pas volgen een inspectie en nadere vervolgstappen."

Ooggetuigen zagen het ongeluk gebeuren:
Deze week meer duidelijkheid over onderzoek naar explosies Nord Stream
6 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Zweedse aanklagers maken deze week meer bekend over hun onderzoek naar de explosies die in 2022 bij de Nord Stream-pijplijnen plaatsvonden. De gasleidingen in de Oostzee zijn twee jaar geleden gesaboteerd, maar het is nog onduidelijk door wie.


Deze merken verkochten bijna geen auto?s in Die Heimat
29 Januari, 00:01 AutoBlog

Een mix van exoten en paradijsvogels. Deze merken verkochten minder dan 1.000 auto’s in Duitsland vorig jaar. Hoeveel Bentley’s verkopen ze daar eigenlijk? Hoewel het bar slecht gaat met de Duitse economie (toch?), is het nog altijd een zeer belangrijke markt voor de autowereld. Het is natuurlijk de thuismarkt van ons aller meest geliefde merken. […]

Dit artikel Deze merken verkochten bijna geen auto’s in Die Heimat verscheen eerst op Autoblog.nl.
Veelbesproken O'Sullivan verkeert in topvorm met tweede titel in een week
23 Januari, 00:06 NU.NL - Sport
Ronnie O'Sullivan heeft zijn tweede titel in een week tijd veroverd. Na zijn toernooizege op The Masters was de zevenvoudig wereldkampioen snooker zondag de sterkste op de World Grand Prix in Leicester.


Autoblog Spot van de Week: WiLL Cypha
22 Januari, 00:01 AutoBlog

Vergeet alle Ferrari’s en Lambo’s, deze WiLL Cypha is pas echt een exoot. We hebben het al eens vaker geroepen: de leukste spots zijn de spots waarbij je echt naar de typeaanduiding moet kijken om te zien wat je nu voor je hebt. We hebben er weer eentje in deze categorie. Dit groene apparaat dat […]

Dit artikel Autoblog Spot van de Week: WiLL Cypha verscheen eerst op Autoblog.nl.
Microsoft haalt Apple in als 's werelds waardevolste beursbedrijf
Microsoft heeft Apple ingehaald als 's werelds waardevolste beursbedrijf. Op de laatste handelsdag van de week liep de beurswaarde van Microsoft namelijk 1 procent op naar 2.890 miljard dollar. De totale waarde van Apple, dat 0,2 procent hoger sloot op Wall Street, bleef steken op 2.870 miljard dollar.


Aanvallen Rode Zee - Productie Volvo Car Gent volgende week drie dagen stil door toeleveringsproblemen
15 Januari, 00:03 Skynet Economie
De productie in de Gentse fabriek van de Zweedse autobouwer Volvo ligt volgende week maandag, dinsdag en woensdag stil, omdat onderdelen niet tijdig geleverd kunnen worden door de aanvallen van Houthi-rebellen op schepen in de Rode Zee. Dat bevestigt Barbara Blomme, woordvoerster van Volvo Car Gent, vrijdag aan Belga.


Autoblog Spot van de Week: Ford GT40 replica
15 Januari, 00:01 AutoBlog

Replica of niet, dit is gewoon heel vet om tegen te komen. Dit weekend is Maastricht the place to be voor autoliefhebbers. Daar vindt op dit moment namelijk InterClassics plaats. Wouter heeft jullie al in een aantal video’s laten zien wat er zoal voor moois staat op de beursvloer. Er stond echter niet alleen in […]

Dit artikel Autoblog Spot van de Week: Ford GT40 replica verscheen eerst op Autoblog.nl.
Koning winter domineert met koudeprik: zorgt zeldzaam ?LMG? scenario volgende week voor nog meer vrieskou en zelfs sneeuw?
10 Januari, 00:29 HLN.BE
Een hogedrukgebied tussen het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen voert vandaag en de komende dagen ijskoude lucht aan vanuit het oosten van Europa. Hierdoor haalt het kwik overdag amper het vriespunt waardoor we van ijsdagen kunnen spreken. Maar wanneer komt er een einde aan de winterprik? Of moeten we rekening houden met een scenario waarbij de kans op nog meer koude en zelfs sneeuw toeneemt? Onze weeranalist Nicolas Roose neemt jullie mee in de laatste weermodellen.


OpenAI-appwinkel voor GPT?s wordt komende week gelanceerd
9 Januari, 00:00 Emerce
OpenAI is van plan om zijn eerder aangekondigde winkel voor GPT's, aangepaste AI apps, komende week te lanceren.


OpenAI lanceert GPT Store volgende week
6 Januari, 00:07 Techzine
OpenAI gaat volgende week de eerder aangekondigde GPT Store lanceren. Dat blijkt uit een gelekte e-mail naar gebruikers. Zowel TechCrunch als The Information melden dat OpenAI een e-mail naar gebruikers heeft verzonden waarin de lancering van de GPT Store wordt bevestigd. De GPT Store, dat oorspronkelijk in november beschikbaar zou komen, maakt het mogelijk voor […]


Amerikaan zat week vast in pick-up en overleefde op regenwater
28 December 2023, 00:17 Skynet Buitenland
In de Amerikaanse staat Indiana is dinsdag een man gered die een week vastzat in zijn gecrashte pick-up. Het slachtoffer, die geklemd zat achter de airbag en niet uit het voertuig geraakte, overleefde al die tijd door regenwater te drinken. Dat melden Amerikaanse media woensdag.


Nieuwssprokkels uit de enduranceracerij, week 51
27 December 2023, 00:00 Autosport
Een prettige Kerst iedereen! Terwijl u misschien gisteravond genoot van een heerlijke kerstmaaltijd of er vandaag nog van kan genieten, stond de nieuwsmolen de voorbije dagen niet stil. In deze bijdrage vindt u een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten van de afgelopen week uit de enduranceracerij, perfect om te lezen tussen de kerstmaaltijden door!

Lees meer: Nieuwssprokkels uit de enduranceracerij, week 51


Blue Origin lanceert New Shepard deze week, jaar na mislukte testvlucht - update
19 December 2023, 00:00 Tweakers
De lancering van de New Shepard-raket van Blue Origin staat gepland voor later deze week, ruim een jaar na de mislukte onbemenste testvlucht in september 2022. Het toeristische ruimtevaartbedrijf moest van de FAA de nodige maatregelen nemen om weer te mogen vliegen.


De week die komt: stikstof, fraudeplan en verkiezingen Congo
18 December 2023, 00:01 De Tijd
01:00 Krijgt Vincent Van Peteghem zijn fraudeplan er nog door, slaagt Tshisekedi erin de verkiezingen in Congo te winnen en raakt het stikstofdecreet eindelijk gestemd? Dat komt u onder andere te weten deze...


KIJK. ?Kleine winst van deze week?: Derwael kan handen weer op de vloer plaatsen in volle sprong
16 December 2023, 00:02 HLN.BE
Nina Derwael (23) duikt met een positief gevoel het weekend in. De turnster deelde op Instagram een video waarin ze haar handen weer op de vloer kan plaatsen. Een vlotte sprong volgde. ?De kleine winst van deze week.?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn