NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Waarom

2News.be / Trefwoorden / Waarom

NU+ | Waarom Trump (in ieder geval voorlopig) niet terugkeert op Twitter
Maandag, 00:08 NU.NL - Tech
Twitter-eigenaar Elon Musk kondigde onlangs aan dat Donald Trump weer welkom is op het sociale medium. Toch laat de oud-president van de Verenigde Staten zich daar, in ieder geval voorlopig, nog niet zien. Dit is waarom.


24 November, 00:09 Volkskrant
24 November, 00:09 Volkskrant
Waarom het slim is om slim te laden
20 November, 00:02 AutoBlog

Waarom ‘dom’ laden als het ook slim kan? Als je elektrisch rijdt is het ideaal om een eigen laadpaal te hebben. Je komt thuis, je hangt je auto aan de […]

Dit artikel Waarom het slim is om slim te laden verscheen eerst op Autoblog.nl.
Waarom de Gentse Zesdaagse na honderd jaar nog altijd springlevend is en een unicum in Europa: ?Het geheim? Geen vips op het middenplein?
15 November, 00:02 HLN.BE
?Het Kuipke is een vies, oud kot?, zegt Iljo Keisse. Maar zes dagen per jaar ontploft het er. Dan zingt het hout en joelt het volk. Dan janken de kuiten en trillen de spaken. Dan ruikt het er naar hamburgers, verschaald bier, massageolie en 2-takt-olie. Maar waarom is zo'n Zesdaagse enkel in Gent nog een succes? ?Het is zoals Tomorrowland. Je hebt daar ook mensen die voor de muziek gaan. Maar de meeste bezoekers komen omdat ze het eens meegemaakt willen hebben.?


3 November, 00:06 Volkskrant
Waarom kijken we zo geboeid naar angstaanjagende (halloween)films?
1 November, 00:23 NU.NL - Film
Afgehakte hoofden, sadistische spoken, beestachtige seriemoordenaars: bij horrorfilms kan het ons niet eng genoeg worden. Waarom blijven we naar al die schokkende taferelen kijken? En waarom zitten sommige mensen er juist totaal niet op te wachten? NU.nl praat erover met een horrormaker en twee wetenschappers.


Waarom DNA ons volgende opslagmedium wordt
28 Oktober, 00:02 De Tijd
01:00 Als we onze digitale erfenis niet verloren willen zien gaan, hebben we een nieuw opslagmedium nodig. De natuur biedt inspiratie om gegevens compacter, duurzamer, goedkoper en voor eeuwig op te slaan.


Netflix voegt na ophef disclaimer toe aan The Crown: 'Dit is fictie'
25 Oktober, 00:05 NU.NL - Film
Netflix heeft aan de trailer van het vijfde seizoen van The Crown een disclaimer toegevoegd. Hierin wordt uitgelegd dat het om een fictieve serie gaat en dat het is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Eerder liet onder meer de voormalige Britse premier John Major weten dat er in de serie onwaarheden werden verspreid.


Waarom ?nachtmerriekunstenaar? H.R. Giger videogames blijft inspireren
19 Oktober, 00:01 HLN.BE
De ontwerpers van nieuwe horrorgame ?Scorn? haalden de mosterd voor hun schrikwekkende wereld bij tekeningen van H.R. Giger. Die in 2014 overleden Zwitserse kunstenaar staat vooral bekend als de ontwerper van de monsters in de ?Alien?-films. Maar hij heeft uiteindelijk meer betekend voor videogames dan voor eender welk ander medium.


Waarom ruimtemissies naar onbewoonbaar Venus, terwijl Mars bewoonbaar lijkt?
18 Oktober, 00:08 NU.NL - Tech
De succesvolle test met een robotballon brengt een geplande missie naar Venus in 2029 weer een stapje dichterbij. Op ons discussieplatform NUjij werd de vraag gesteld wat de reden is om naar Venus te gaan, aangezien er eerder werd gesproken over een missie naar Mars.


14 Oktober, 00:06 Volkskrant
29 September, 00:04 Volkskrant
Waarom 98 matrozen affuit met kist van Queen Elizabeth II voorttrokken
20 September, 00:02 HLN.BE
98 matrozen waren er nodig om de affuit met de kist van de Queen voort te trekken van het parlementsgebouw in Londen naar Westminster Abbey. De affuit, het onderstel van een kanon, is ruim 2.500 kilo zwaar. Aan deze bijzondere traditie tijdens Britse staatsbegrafenissen hangt een fascinerende geschiedenis.


Waarom Strava de start- en eindplaats van je fietsrondje niet langer automatisch toont
15 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De populaire sportapp Strava toont niet langer standaard de start- en eindplaats van een afgelegd loop- of fietsrondje. Op die manier deelden sporters immers ongewild hun woonplaats. In Noord-Limburg werden begin dit jaar heel wat fietsdiefstallen aan het gebruik van de app gelinkt.
Kostencrisis: waarom stijgen alle prijzen en wat kunnen we eraan doen?
12 September, 00:02 NU.NL - Economie
Inflatie, inflatie en nog eens inflatie. Er gaat geen dag voorbij of er wordt over gesproken. Niet gek als je beseft dat de vaste lasten voor velen met honderden euro's zijn opgelopen. Maar waarom stijgen die prijzen nu precies zo hard? En wat wordt eraan gedaan?


1 September, 00:03 Volkskrant
Video | Waarom Lowlands dit jaar extra duur is
22 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
Aankomend weekend is het eindelijk weer zover: Lowlands. Maar het ticket en je biertje zijn dit jaar duurder dan ooit. Hoe kan dat?


Tropische dagen op Sint-Annastrand: ?Zuid-Europa, of onze kust? Waarom, als je dit in de buurt hebt??
11 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De eerste hittegolf is er. Traditiegetrouw verkondigen specialisten do?s en don?ts. Verkoeling zoeken is een ?do?, maar niet evident in de stad. Een van de plaatsen waar dat wel kan, is Linkeroever. Het briesje op het Sint-Annastrand en het frisse water van zwembad De Molen lonkten. ?Het lijkt alsof deze plek een soort geheim is.?
Waarom klimt een twintiger op een schachtbok? Een ex-urban climber verklaart
4 Augustus, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Wat bezielt een jonge twintiger om ?s nachts op een schachtbok van 45 meter hoog te klimmen? We vroegen het aan Kasra Nooshady, tot enkele jaren geleden een echte urban climber. ?Je weet dat het onveilig is, maar het verlangen naar de kick is soms te groot.?Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn