NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Waarom

2News.be / Trefwoorden / Waarom

Oppositie begrijpt niet waarom Schilde 15.000 euro betaalde voor zwembadstudie en nu al niet meer mee wil doen
30 Juni, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Schepen voor Sport Olivier Rul (Open Vld) liet op de gemeenteraad van Zoersel verstaan dat de huidige meerderheid in Ranst echt wel mee een intergemeentelijk zwembad wil financieren.
Het hoe en waarom van Auracast, de nieuwe bluetoothtechnologie
24 Juni, 00:01 Tweakers
De tv op je sportschool horen of op een buitenlands vliegveld in je eigen taal horen hoe laat je vliegtuig gaat, gewoon op je eigen oordopjes: dat moet mogelijk worden met Auracast, een uitbreiding op bluetooth.


Anders afrekenen in datingapps - Waarom je ook in NL via Apple blijft betalen
17 Juni, 00:01 Tweakers
Datingapps kunnen alternatieve betaalmethodes gaan gebruiken in de Nederlandse App Store, maar waarom eigenlijk alleen datingapps?


16 Juni, 00:08 Volkskrant
16 Juni, 00:08 Volkskrant
Climax van Cannes nadert: waarom dit filmfestival belangrijker is dan je denkt
30 Mei, 00:07 NU.NL - Film
Alle grootheden van de filmwereld komen eind mei in Zuid-Frankrijk samen. In Cannes vindt daar al decennia het belangrijkste en meest prestigieuze filmfestival ter wereld plaats. Zaterdagavond worden de prijzen uitgereikt. Wat maakt dit filmfestival nou zo bijzonder?


Waarom (en hoe) de zeventigers van ABBA digitaal als dertigers gaan optreden
30 Mei, 00:06 NU.NL - Muziek
ABBA staat vanaf vrijdag weer op het podium in Londen. De bandleden treden daar niet in levenden lijve op. In plaats daarvan betalen mensen om naar digitale en jongere versies van de Zweedse muzikanten te kijken. Niet alleen is de band van vroeger zijn tijd ineens weer vooruit met deze technologie, ook is het een manier om de ABBA-leden jong en relevant te houden.


BMW legt uit waarom de ultieme M een lompe SUV is
29 Mei, 00:03 AutoBlog

BMW belooft een ultieme unieke auto van M en geeft ons de XM, wat een grote, lompe SUV is. Waarom niet gewoon iets in de trend van de M1? BMW weet keer op keer te choqueren als het gaat om hun nieuwe designtaal. De grille kan altijd groter, er kunnen niet genoeg rare lijntjes en […]

The post BMW legt uit waarom de ultieme M een lompe SUV is appeared first on Autoblog.nl.
Waarom de VS niet ingaan tegen de wapenlobby
26 Mei, 00:02 De Tijd
17:29 Na het bloedbad van Uvalde viseert Amerikaans president Joe Biden de wapenlobby. Die blijft echter incontournable, zeker nu in tijden van sociale polarisatie de wapenverkoop piekt als nooit tevoren.


Waarom hebben we geen mensen meer? Zeven vragen over personeelstekorten
23 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
De personeelstekorten grijpen in het hele land om zich heen. Schiphol, de NS, winkels, horecazaken: allemaal kampen ze met te weinig personeel. Maar hoe komt dat en wat is eraan te doen? Op ons reactieplatform NUjij kregen we er veel vragen over binnen. Zeven vragen en antwoorden over het tekort aan werknemers.


World Economic Forum weer van start: waarom heeft deze club de schijn tegen?
23 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
In het Zwitserse Davos gaat zondag het World Economic Forum (WEF) van start. Voor het eerst in twee jaar komen wereldleiders, zakenmensen en opiniemakers weer fysiek bij elkaar om over de politieke en economische koers te praten. Met zo'n 2.500 veelal steenrijke deelnemers is het een erg exclusieve vergaderclub, met kritiek en argwaan als gevolg.


Waarom we geneigd zijn om ons vakantiegeld meteen uit te geven
23 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Deze week krijgen veel werkenden hun vakantiegeld gestort. Ineens staat er een groter bedrag op je rekening dan normaal. Wat doet dat met ons? Worden we nou echt gelukkig van vakantiegeld en hoe komt het dat we het vaak meteen willen uitgeven?


19 Mei, 00:07 Volkskrant
Waarom deze gepantserde 530i (ex arrestatieteam) ironisch is
15 Mei, 00:05 AutoBlog

De prospects voor zo’n gepantserde 530i zijn hoogstwaarschijnlijk juist de figuren die het arrestatieteam wil arresteren. Stel, je bent Narcos of Better Call Saul aan het kijken (nieuwe seizoen is nu bezig!) en je denkt: “deze jongen wil OOK drugsbaron worden!”. Dat is mogelijk. In de onderwereld is je vooropleiding van minder groot belang, terwijl […]

The post Waarom deze gepantserde 530i (ex arrestatieteam) ironisch is appeared first on Autoblog.nl.
Waarom de iPad Air (2022) de beste tablet van dit moment is
2 Mei, 00:06 NU.NL - Tech
Samen met de redactie van BestGetest hebben we uitgezocht wat de beste tablet van het moment is. Die eer gaat ditmaal naar Apple, dat met zijn nieuwe iPad Air buitengewoon goed scoort.


Google Analytics 4: Waarom, wanneer en hoe te starten
1 Mei, 00:03 Emerce
Google hakt na twee introductiejaren van Google Analytics 4 de knoop door. Na twee decennia Google Analytics is dit de grootste verandering sinds de lancering. Na het lezen van dit whitepaper ben je erop voorbereid.


Waarom Q-dance eist dat Qmusic stopt met dancemuziekprogramma's
25 April, 00:06 NU.NL - Muziek
Geen programma's meer gewijd aan dancemuziek bij Qmusic en geen promotie meer voor dancemuziek online. Dat eiste Q-dance onlangs bij de rechtbank van Amsterdam. Dinsdag doet de rechter uitspraak, maar waarom wil de concertorganisator dit?


Waarom je - ook in de horeca - steeds vaker een aanbetaling moet doen
25 April, 00:03 NU.NL - Economie
Steeds meer restaurants vragen bij het reserveren van een tafel om een aanbetaling. Een overblijfsel uit de coronatijd en voor restauranthouders broodnodig. "In veel gevallen hebben mensen gewoon schijt aan alles."


Waarom gespleten koplampen een hype zijn: BMW X7 ontwerper legt uit
17 April, 00:03 AutoBlog

BMW geeft de X7 gespleten koplampen mee: een mooie manier om de aandacht van de grille af te halen. Die trend is namelijk nogal polariserend. De ontwerper van de X7 legt uit. Wie zich zo vrij voelt: begin al vast even met tellen hoe vaak in dit artikel de term ‘polariserend’ of ‘de meningen verschillen […]

The post Waarom gespleten koplampen een hype zijn: BMW X7 ontwerper legt uit appeared first on Autoblog.nl.
Smartphonemakers zetten met iFixit zelfreparatieservices op, maar waarom?
15 April, 00:01 Tweakers
Samsung en Google hebben in de afgelopen maand aangekondigd dat ze zelfreparatieservices gaan opzetten in samenwerking met reparatiesite iFixit. Waarom komen ze met deze dienst en waarom gaan ze daarvoor in zee met iFixit?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn