NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Waarom

2News.be / Trefwoorden / Waarom

De lambdavariant is de schrik van Zuid-Amerika, waarom krijgt hij hier geen voet aan de grond?
Zaterdag, 00:05 Volkskrant
Alweer zorgt een nieuwe virusvariant voor ophef ? zij het aan de andere kant van de wereldbol, in Zuid-Amerika. Wat is er toch aan de hand met de ?lambdavariant?, die inmiddels in Peru haast alle besmettingen veroorzaakt?


Waarom vallen de Olympische Spelen altijd duurder uit dan verwacht?
Zaterdag, 00:05 Volkskrant
Ook in Tokio wordt de begroting weer ruim overschreden. Waarom vallen de Olympische Spelen telkens zoveel duurder uit dan aanvankelijk gedacht?


Trop is te veel, dus waarom gaan mensen te ver met botox? Cosmetisch chirurg: ?Ook fillers zijn niet zo onschuldig?
22 Juli, 00:03 HLN.BE
?Ik wil niet gemeen zijn, maar wat is er gebeurd met het gezicht van Kristin Davis?? Op Twitter raken mensen niet uitgepraat over de actrice die Charlotte speelt in de reboot van ?Sex and the City?. Waarschijnlijk heeft ze iets te veel botox en fillers laten inspuiten, klinkt het. Cosmetisch chirurg Jan Vermeylen is voorstander van zulke rimpelbestrijders, maar waarschuwt voor overconsumptie. Hij legt uit waarom mensen tegen beter weten in niet kunnen stoppen, en wat daar de gezondheidsrisico?s van zijn.


Waarom 143 ufomeldingen (nog) niet betekenen dat marsmannetjes bestaan
30 Juni, 00:09 NU.NL - Tech
De Amerikaanse regering maakte vrijdag bekend dat er sinds 2004 in totaal 143 zogenoemde ufo's zijn gezien. Dat betekent echter nog niet dat er (bijvoorbeeld) marsmannetjes zijn gespot. NU.nl legt het verschil uit tussen de woorden die gebruikt worden om rondvliegende mysteries te beschrijven.


Waarom iedere vrouw een rode handtas in haar leven nodig heeft
8 Februari, 08:04 HLN.BE
Een rode handtas is misschien niet je eerste keuze. En toch is het de tas die nooit verveelt en waar je jarenlang plezier aan beleeft. Vier redenen waarom het rode accessoire een plek in je hart verdient. Ninashop.be selecteert haar favoriete rode handtassen.


Waarom maakt sneeuw ons weer kinds?
8 Februari, 05:14 HLN.BE
Een sneeuwtapijt. Het maakt bij veel Vlamingen een haast kinderlijk enthousiasme los. Maar waarom? "Wat schaars is, is kostbaar", weet psychologe Saskia de Bel. "Sneeuw is een tijdelijk gegeven: het smelt, dus je moet ervan profiteren wanneer het kan. Bovendien komt het bij ons niet zo vaak voor. Mochten we iedere winter wekenlang sneeuw hebben, dan zouden we er veel meer over zeuren."


Waarom de provincie Antwerpen het minst staat te springen voor coronavaccin
8 Februari, 04:09 Gazet v. Antwerpen

Van alle Belgen zijn die in de provincie Antwerpen het minst happig op een vaccin tegen het coronavirus. Dat blijkt uit de Motivatiebarometer van de UGent. Gouverneur Cathy Berx schakelt het Instituut voor Tropische Geneeskunde in om de moeilijk bereikbare groepen te informeren.
Wat is een koudegolf juist en waarom is dat zo zeldzaam?
7 Februari, 11:37 HLN.BE
Deze week maken we mogelijk een koudegolf mee, kondigt onze weerman Frank Duboccage aan. Dat verschijnsel is veel zeldzamer dan een hittegolf. De laatste keer dat er een koudegolf over ons land trok, is alweer negen jaar geleden. Wat is dat fenomeen precies en waarom is het zo zeldzaam?


Waarom lopen accu's van smartphones sneller leeg bij kou?
7 Februari, 08:42 NU.NL - Tech
In de winter kan het voorkomen dat de batterij van een smartphone sneller leeg lijkt te lopen dan normaal. Of je mobiele telefoon valt plotseling uit, terwijl je zeker weet dat het toestel vlak daarvoor nog een batterijpercentage van 20 aangaf. Hoe kan dat? En is kou schadelijk voor de accu?


Waarom lopen accu's van smartphones sneller leeg bij kou?
7 Februari, 08:42 NU.NL - Tech
In de winter kan het voorkomen dat de batterij van een smartphone sneller leeg lijkt te lopen dan normaal. Of je mobiele telefoon valt plotseling uit, terwijl je zeker weet dat het toestel vlak daarvoor nog een batterijpercentage van 20 aangaf. Hoe kan dat? En is kou schadelijk voor de accu?


Waarom lopen accu's van smartphones sneller leeg bij kou?
7 Februari, 08:42 NU.NL - Tech
In de winter kan het voorkomen dat de batterij van een smartphone sneller leeg lijkt te lopen dan normaal. Of je mobiele telefoon valt plotseling uit, terwijl je zeker weet dat het toestel vlak daarvoor nog een batterijpercentage van 20 aangaf. Hoe kan dat? En is kou schadelijk voor de accu?


Waarom de Queen ?verboden documentaire? over royals zo graag in de doofpot wil: ?Hun positie in de maatschappij was in gevaar?
6 Februari, 09:27 HLN.BE
Een halve eeuw lang viel ze nergens te bespeuren, maar vorige week dook ze plots weer op: de beruchte ?verboden documentaire? over de Britse royals werd gepubliceerd op YouTube. De Queen gaf angstvallig het bevel om die meteen te laten verwijderen. Maar waarom? De royals hebben destijds immers zelf meegewerkt aan het project, in de hoop hun reputatie te verbeteren.


Dit is waarom zoveel autofabrieken nu stilliggen
5 Februari, 19:48 AutoBlog

Een gebrek aan vraag, of is er een andere reden waarom autofabrieken nu over de hele wereld stilliggen? Audi, Ford, Nissan, Stellantis, Toyota… De lijst van fabrikanten die autofabrieken hebben stilliggen is schier eindeloos. Het doet misschien denken aan de situatie van net geen jaar geleden, toen fabrikanten ook massaal de deuren sloten. Toch is […]

The post Dit is waarom zoveel autofabrieken nu stilliggen appeared first on Autoblog.nl.
Waarom Antwerpse derby voor Holzhauser klein bier is: in Weense derby werd hij bestookt met vuurwerk en waren er paraplu?s tegen projectielen
5 Februari, 13:50 HLN.BE
Raphael Holzhauser mist de fans in het stadion, zeker nu Antwerp zondag komt. De derby tussen Beerschot en Antwerp kan verhit zijn, maar verbleekt bij wat Holzhauser met Austria Wien tegen stadsgenoot Rapid meemaakte. Holzhauser was steevast kop van Jut, kreeg vuurwerk op zich - zie de video - en hij is zelfs ooit door een Rapidfan met de dood bedreigd.


Een Brits bedrijf gaat onze diplomatieke communicatie beheren: waarom buiten de EU, en buiten Nederland?
5 Februari, 09:04 Volkskrant
British Telecom gaat communicatiediensten leveren aan Nederlandse ambassades en consulaten in 120 landen. Daarmee belandt het diplomatieke netwerk, waarover vertrouwelijke data worden uitgewisseld, niet alleen in buitenlandse handen maar ook buiten de EU. Tweede Kamerleden en digitale experts zijn verbaasd.


Het verlies van Shell was nog nooit zo hoog. Waarom krijgen de aandeelhouders dan toch meer dividend?
4 Februari, 20:39 Volkskrant
Shell boekt het grootste verlies uit zijn geschiedenis. En wat doet de concernleiding? Die verhoogt het dividend. Waarom?


Het geloof is groot, het geduld ook: waarom Anderlecht Ashimeru met fluwelen handschoenen aanpakt
4 Februari, 17:07 HLN.BE
Als een nieuw kristallen glas dat maar net in de vitrinekast staat. Zo behoedzaam pakt Anderlecht het aan met Majeed Ashimeru (23). Het geloof is groot, het geduld ook. ?Hij kan hier ontploffen.?


Waarom je meer dan je borsten moet laten checken: ?Door onwetendheid over vulva- en vaginakanker blijven veel vrouwen met symptomen rondlopen?
4 Februari, 12:54 HLN.BE
Vandaag, op 4 februari, is het Wereldkankerdag. Een goede aanleiding om gynaecologische kankers te belichten. Dat is nodig, want voor veel mensen zijn ze nog een onbekend fenomeen. Had jij bijvoorbeeld al gehoord van vagina- of schaamlipkanker? Was jij op de hoogte dat de anticonceptiepil beschermend kan werken? En wist je dat sommige vrouwen vatbaarder zijn voor baarmoederhalskanker? Gynaecoloog Johan Van Wiemeersch en oncoloog Xuan Bich Trinh vertellen alles wat je moet weten over vrouwenkankers. ?Een gynaecologisch onderzoek kan de aandoeningen aan het licht brengen. Daarom benadrukken artsen het belang van een regelmatige check-up.?


Slaapwandelen is een hit online: waarom doen we het en wanneer wordt het gevaarlijk? ?Als het een gewoonte is, zit er iets mis?, zegt slaaptherapeute
4 Februari, 09:48 HLN.BE
Op videomedium TikTok vergaart de Canadese Celina Myers miljoenen views met haar filmpjes waarin ze slaapwandelt. Op hotel steelt ze ?s nachts onbewust kussens uit de lobby, thuis doet ze op blote voeten en in een petieterig nachtjurkje een blokje om. Het is een fenomeen dat fascineert. Waarom slaapwandelt een mens? En waarom besluit een slaapwandelende mens de koelkast te plunderen, het huis te verlaten of zijn partner aan te vallen? Slaapexperte Annelies Smolders begeleidt slaapwandelaars. ?Wat ze ?s nachts doen, staat helemaal los van hun normale gedrag of persoonlijkheid.?


'Mass Effect? komt terug in 4K: dit is waarom de trilogie zo'n grote impact had op de gamewereld
3 Februari, 21:12 HLN.BE
Op 14 mei komt er een remaster van de drie Mass Effect-games op de markt, zodat je die trilogie van klassiekers in glorieuze 4K kunt spelen op consoles en pc. Waarom zou dat jou iets kunnen schelen, vraag je? We kunnen wel een paar redenen verzinnen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn