NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Waar


NU+ | Meer geld naar defensie? Zo bepaal jij waar je pensioen in belegd wordt
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
Olie, wapens of technologie: waar mag jouw pensioengeld naar toe? De grote pot pensioengeld van miljoenen mensen kan veel impact hebben op oorlog en klimaat. Hoe bepalen pensioenfondsen waar hun geld naartoe gaat en kun jij ook invloed uitoefenen?


Koop dan! Motoren waar je hebberig van wordt
26 Februari, 00:01 AutoBlog

Naar de Motorbeurs Utrecht ga je voor het biertje en de nieuwe modellen. De occasion die je gaat kopen vind je namelijk gewoon online. Prima dag om online wat te zoeken naar motoren die je niet nodig hebt maar wel wilt hebben. Als je echt naar buiten wilt de drukte in, ga dan even naar […]

Dit artikel Koop dan! Motoren waar je hebberig van wordt verscheen eerst op Autoblog.nl.




Autoblog Podcast #45: waar is mijn range + klassieke 911
15 Januari, 00:01 AutoBlog

Nicolas heeft last van de strenge winter: de range van zijn Tesla valt tegen!

Dit artikel Autoblog Podcast #45: waar is mijn range + klassieke 911 verscheen eerst op Autoblog.nl.




Slachthuis waar beelden werden gemaakt van dierenmishandeling krijgt boete
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Slachthuis Gosschalk in Epe moet 15.000 euro betalen voor dierenmishandeling en het overtreden van de regels rond het slachten van dieren. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag bepaald. Eind 2020 werden er undercoverbeelden gemaakt van het mishandelen van varkens en runderen.


Taraji P. Henson ontsloeg hele team na 'Empire'-succes: "Waar blijft mijn deal??
28 December 2023, 00:58 HLN.BE
De Amerikaanse actrice Taraji P. Henson (53) sprak tijdens een interview met de SAG-AFTRA Foundation openlijk over hoe ze haar hele team aan de deur zette na het grote succes van ?Empire?. De reden? Haar team ondernam geen actie om haar nieuwe rollen te bezorgen. ?Waar blijft mijn deal??, klonk het.


Ann Van den Broeck geeft update over gezondheid: ?Ben nog lang niet waar ik wil zijn?
9 December 2023, 00:02 HLN.BE
De Vlaamse actrice Ann Van den Broeck (46) heeft na lange tijd een update gedeeld over haar gezondheid. Dat deed ze in een lange post op Instagram. De actrice kreeg in de zomer van 2022 te maken met borstkanker. ?Ik ben nog lang niet waar ik wil/moet zijn, maar ik ben geduldig?, klinkt het.


Oppenheimer vanaf 2024 ook te zien in 't enige land waar ooit een atoombom viel
8 December 2023, 00:07 NU.NL - Film
Oppenheimer wordt volgend jaar ook uitgebracht in Japan. Het was eerder nog onzeker of de film in het Aziatische land te zien zou zijn, aangezien Japan nog altijd het enige land is dat ooit is aangevallen met een atoombom.


Praat Mee | Waar ga jij op stemmen voor de Top2000?
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Deze week is de stemweek van de Top 2000. Tussen vrijdag 1 en vrijdag 8 december kan iedereen via de website van NPO Radio 2 op maximaal 35 nummers stemmen. Welk nummer hoort volgens jou op de eerste plek van de Top 2000?


Vliegende start klimaattop Dubai: deal over klimaatschadefonds voor arme landen
1 December 2023, 00:01 NU.NL - Economie
De VN-klimaattop in Dubai heeft donderdag op de eerste dag al een resultaat opgeleverd. Alle landen werden het eens over de opzet van een klimaatschadefonds, dat hulp moet bieden aan arme landen na klimaatrampen.


Proces ?martelmoord? gaat van start, zus Samira wil alles volgen: ?Ik zit met zoveel vragen waar ik geen antwoord op heb?
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
Vrijdag is het grootste assisenproces ooit in Limburg van start gegaan. Dertien beschuldigden staan terecht voor de ?martelmoord? op Hilal Makhtout (33). Zij wilden hem ?een lesje leren? na de diefstal van drugs en geld. Hilal werd uiteindelijk dood aangetroffen in een vakantiehuisje in de Ardennen. VTM Nieuws kon op het proces spreken met de zus van het slachtoffer. ?Ik hoop dat ze goed genoeg gestraft worden. Dat brengt hem dan wel niet terug, maar toch.?


Waar stemt de autoliefhebber vandaag op?
23 November 2023, 00:01 AutoBlog

Ja, we mogen stemmen vandaag. Wat als je auto je lief is. Het zal je wellicht niet ontgaan zijn, tenzij je natuurlijk de laatste tijd alleen maar Ferry zit te bingen op Netflix en je alle andere media links hebt laten liggen: we mogen vandaag stemmen. Eerst en vooral moedigen we natuurlijk iedereen vandaag aan […]

Dit artikel Waar stemt de autoliefhebber vandaag op? verscheen eerst op Autoblog.nl.




?Listening bars? | Waar eten even belangrijk is als muziek
5 November 2023, 00:01 De Tijd
07:00 In de ?listening bars? draait alles om audiokwaliteit en originele platenkeuzes. Ontstaan in Japan bijna honderd jaar geleden, opende er net een in Gent: Gold.


Finland vist anker op bij plek waar gaspijplijn is kapotgegaan
26 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De breuk in een gaspijplijn tussen Finland en Estland is mogelijk veroorzaakt door een anker. Finland meldt dat onderzoekers vlak bij de plek van de breuk een anker hebben opgevist. Wellicht was dat anker van een Chinees containerschip.


KNVB ziet afname van incidenten in stadions: 'Maar zijn nog niet waar we willen'
19 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Het aantal incidenten in het betaalde voetbal lag vorig seizoen lager dan een jaar eerder, meldt de KNVB woensdag op basis van cijfers van Veiligheidsmonitor, de politie en het OM. Toch zijn er nog altijd meer incidenten dan gangbaar is.


Mesaanval in Arras - Bomalarm opgeheven in school in Arras waar vrijdag leraar werd vermoord
17 Oktober 2023, 00:06 Skynet Buitenland
Het bomalarm van maandagochtend in de school in het Noord-Franse Arras waar vrijdag een leraar werd vermoord door een geradicaliseerde oud-leerling, is rond de middag opgeheven. Dat laat de prefectuur van Pas-de-Calais maandagnamiddag weten op X.


WK turnen - Japanners maken favorietenrol waar
4 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
De Japanse turners hebben dinsdag de teamcompetitie gewonnen op het WK in Antwerpen. Olympisch kampioen Daiki Hashimoto, Kenta Chiba, Kazuma Kaya, Kazuki Minami en Kaito Sugimoto domineerden afgelopen weekend al de kwalificaties en maakten ook in de finale hun favorietenrol waar. Met 255,594 punten verwezen ze China (253,794) en de Verenigde Staten (252,428) naar de ereplaatsen.


Ook waar je het water giet, speelt een rol: zo help je je planten een zwoele zomerdag overleven
7 September 2023, 00:02 HLN.BE
De komende week mogen we opnieuw genieten van zomerse temperaturen. Voor velen onder ons op en top goed nieuws! Maar, net zoals bij mensen, kunnen niet alle planten even vlot tegen zo'n opstoot van warmte. Zij die fragiel zijn voor hevige zon en droogte, moeten we extra beschermen. Bouwsite Livios vroeg daarom tips aan Wim Trio van tuincentra Floralux.


Google?s AI-zoekmachine vertelt nu waar het informatie vandaan haalt
2 September 2023, 00:05 Techzine
Google experimenteert erop los met AI-search. Deze week is Search Generative Experience (SGE) beschikbaar gemaakt via Search Labs in India en Japan, de eerste landen die er naast de VS gebruik van mogen maken. Voortaan vertelt het ook waar het informatie vandaan haalt, iets dat concurrent Bing Chat van Microsoft al een tijdje doet. Google’s […]


Spot vannacht de ?blauwe supermaan?: hoe en waar kan je het zeldzame fenomeen zien?
31 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
Morgenavond maak je kans om een zeldzaam natuurfenomeen te spotten: een blauwe supermaan. Maar wat is het juist, waarom spreken we van een supermaan en hoe en waar moet je kijken? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters legt het uit.


Koen van der Hoydonck (TikTok): ?omarm waar TikTok voor staat?
29 Augustus 2023, 00:00 Emerce
TikTok is een relatief nieuw medium voor merken en adverteerders. Gewoon wat advertenties plaatsen werkt minder goed: omarm de eigenheid van het medium.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn