NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Waar


Binnenkort laat smartphoneapp van Spotify ook zien waar vrienden naar luisteren
27 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Spotify werkt aan een nieuwe functie voor appgebruikers waarmee die kunnen zien welke muziek vrienden op dat moment beluisteren. De functie is nog in een testfase, zeg Spotify tegen TechCrunch.


WK 3x3 basket - Servische mannen maken favorietenrol waar tegen Litouwen
27 Juni, 00:00 Skynet Sport
De Servische basketbalmannen 3x3 hebben zondagavond op de Groenplaats van Antwerpen hun favorietenrol als nummer een van de wereld waargemaakt. De beul van de Belgian Lions triomfeerde na ruim acht minuten spelen met 21-16 tegen Litouwen, de mondiale nummer twee.


Kevin Spacey voor de Britse rechter: waar wordt hij van beschuldigd?
Kevin Spacey moet op 14 juli opnieuw naar de Britse rechtbank om zich te verantwoorden wegens vier aanklachten van seksueel wangedrag tegen drie mannen. Waar wordt de acteur precies van beschuldigd?


9 Juni, 00:07 Volkskrant
9 Juni, 00:07 Volkskrant
Van nieuwe vlucht tot schadevergoeding: waar heb je recht op als je vliegreis wordt geannuleerd?
9 Juni, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De eerste zomer na de coronacrisis verloopt niet rimpelloos voor de luchtvaartsector. Brussels Airlines en Swissair cancelen vluchten, mogelijk wordt het in de luchthaven deze zomer lang aanschuiven. Wat zijn je rechten als je vlucht gecanceld wordt?
Drie vragen waar de ?Thuis?-fans mee zitten na het trouwfeest van Bob en Tamara
31 Mei, 00:01 HLN.BE
Wat de mooiste avond van hun leven moest zijn, werd - op zijn minst gezegd - een beetje bizar voor Bob en Tamara. Na een mislukte speech van hun getuigen werd het dansfeest ingezet en dat was eentje dat door de ?Thuis?-fans niet snel vergeten zal worden.


Bevrijdingsfestivals 2022: wie kun je waar zien optreden?
9 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Hoewel niet heel Nederland dit jaar een vrije dag heeft op Bevrijdingsdag, zijn er donderdag door het hele land wel weer genoeg festivals te bezoeken. NU.nl zet op een rij welke artiesten je in welke provincie live kunt bewonderen.


Waar is de log4j-apocalyps gebleven?
6 Mei, 00:05 Tweakers
Veel securityprofessionals dachten dat Log4Shell een kwetsbaarheid met apocalypische proporties zou worden. Waarom bleven de gevolgen uit?


Veertien vrouwen stellen ambacht tentoon tijdens Open House Antwerp: ?Elkaars business versterken, dat is waar het om draait?
28 April, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Van keramiek tot natuurlijke skincare, San Schueremans en Ilse De Vis geven het een platform tijdens Open House Antwerp. Dit weekend kan je daar het werk van veertien vrouwelijke ondernemers onder eenzelfde dak terugvinden in de Kleine Pieter Potstraat. Naast de overdekte ambachtenmarkt biedt het duo ook workshops en degustaties aan. ?Er wordt vaak de indruk gegeven dat alleen mannen ondernemen, daarom verdienen vrouwen het om meer in the picture te staan?, meent Ilse.
21 April, 00:07 Volkskrant
Stoel waar Hamilton op heeft gezeten verkocht voor veel geld
17 April, 00:02 AutoBlog

Een stoel kopen kan duur zijn voor coureurs. Maar ook fans zijn kennelijk bereid veel geld te betalen voor een stoel waar Hamilton op heeft gezeten. Stoelen zijn belangrijk voor coureurs, zo blijkt ook uit de reclame waarin Robert Doornbos de producten van Prominent in de spotlight zet. De strijd om podia, overwinningen en titels […]

The post Stoel waar Hamilton op heeft gezeten verkocht voor veel geld appeared first on Autoblog.nl.
8 April, 00:09 Volkskrant
Wie is de winnaar van vijf Grammy's Jon Batiste?
5 April, 00:07 NU.NL - Muziek
Tijdens de uitreiking van de Grammy's heeft Jon Batiste vijf van zijn elf nominaties weten te verzilveren. Zijn album We Are is uitgeroepen tot de beste plaat van het jaar. In Nederland is de muzikant echter nog niet zo bekend. Wie is Batiste en waar kunnen we hem al van kennen?


Winterse buien trekken over ons land: bekijk hier waar en wanneer je sneeuw mag verwachten
1 April, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt voor mogelijk gladde wegen vanaf donderdagavond tot vrijdag in de voormiddag door de voorspelde sneeuwval. Eerder op de dag het KMI al een ?code geel? uitgevaardigd voor heel het land, op de kust na.
Wat is alopecia, waar Will Smiths vrouw Jada Pinkett-Smith aan lijdt?
29 Maart, 00:09 NU.NL - Film
De grap van Chris Rock over Jada Pinkett-Smiths ziekte alopecia tijdens de uitreiking van de Oscars viel volledig verkeerd bij haar echtgenoot Will Smith. Wat is alopecia?


Infographic: Waar in Nederland is men het minst tevreden met het internetabonnement?
28 Maart, 00:02 Emerce
ProviderCheck.nl was benieuwd in welke Nederlandse plaatsen in 2021 het meest is overgestapt naar een nieuwe internetaanbieder. Dan kom je al snel op de grote plaatsen, met veel inwoners, uit.


Lifehack: Zo weet je altijd waar je auto geparkeerd staat
22 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Sta je altijd te zoeken naar je geparkeerde auto, of ben je weleens hopeloos verdwaald op zoek naar je voertuig? Met deze tips weet je altijd waar je auto op je staat te wachten.


Op wie zijn de personages uit Inventing Anna gebaseerd en waar zijn ze nu?
22 Maart, 00:08 NU.NL - Film
"Dit verhaal is compleet waargebeurd, behalve alle delen die volledig verzonnen zijn." Met deze 'waarschuwing' begint elke aflevering van Netflix-serie Inventing Anna over de voor fraude veroordeelde Anna Sorokin, die zich voordeed als een rijke Duitse erfgename. Maar welke personages zijn op waarheid gebaseerd en wat doen zij nu Inventing Anna een groot streamingsucces is?


Documentaire over misbruik Marilyn Manson: waar wordt hij van beschuldigd?
15 Maart, 00:11 NU.NL - Film
Marilyn Manson wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en inmiddels lopen er diverse rechtszaken over en weer. De verhalen van de vermeende slachtoffers zijn gebundeld in een documentaire van HBO Max, die dinsdag uitkomt. Maker van de documentaire is actrice Evan Rachel Wood, die een relatie met de 53-jarige zanger had en een van zijn slachtoffers zegt te zijn. NU.nl zet op een rij wat er rond de rockster speelt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn