NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Waar


?Stop die boosters waar de zon niet schijnt?: de lontjes zijn kort, ook in deze Facebookgroep
Maandag, 00:08 Volkskrant
De maatschappelijke polarisatie heeft ook de Facebookgroep van de Arnhemse wijk Schuytgraaf bereikt. ?Stop die boosters waar de zon niet schijnt.?


Betty White (99) overleed aan gevolgen beroerte waar ze eerst niks van merkte
Vrijdag, 00:08 NU.NL - Film
Betty White is op Oudjaarsdag overleden aan de gevolgen van een beroerte die ze zes dagen eerder had. Dat valt te lezen in de overlijdensakte die in handen is van TMZ.


Wie, wat, waar? De Haagse reorganisatie voor het nieuwe kabinet is in volle gang
10 Januari, 00:06 Volkskrant
De ministeries moeten bij elk nieuw kabinet reorganiseren, omdat de taakverdeling binnen het kabinet meestal wijzigt. Wie gaat er werken voor welke minister en welke minister gaat er straks over hoeveel geld? De grote herschikking is begonnen.


Waar het woord ?prik? niet uitgesproken wordt en aapjes ongeduldig op bezoek wachten: zo krijgen 1123 Antwerpse kinderen morgen hun eerste coronavaccin in de zoo
8 Januari, 00:03 HLN.BE
Terwijl de boosterprikken in de Antwerp Expo bij volwassenen volop gezet worden, start de stad Antwerpen op zaterdag 8 januari met de eerste coronaprik voor kinderen. Tussen 10 en 13 uur nemen 1123 kinderen tussen vijf en elf jaar oud plaats in een heuse safaritent in de de Marmeren Zaal van de Antwerpse ZOO voor hun Pfizervaccin. ?Het vaccineren zal volgens de ?touch?-techniek verlopen?, zegt spoedarts Jan Stroobants. ?Waarna de kinderen zich aan een ?wachtwandeling? tussen de aapjes kunnen verwachten.?


Renault toont gecamoufleerde Austral
6 Januari, 00:02 Autozine
De nieuwe Renault Austral begint aan zijn laatste deel in de ontwikkelingsfase. Bij elke lancering van een nieuw model worden onze testmodellen maandenlang intensief getest om een topkwaliteit en -betrouwbaarheid te verzekeren. Deze duurzaamheidstests maken het mogelijk om de betrouwbaarheid en levensduur van de verschillende componenten te bevestigen.


Schotse en Welshe buren komen feesten in het land van Johnson, waar anything goes
3 Januari, 00:05 Volkskrant
De conservatief Boris Johnson laat de teugels in Engeland vieren, terwijl de (socialistische) buren strenger zijn dan ooit. De cijfers geven Johnson vooralsnog gelijk, en zelfs het gezond verstand is aan zijn zijde, dus Engeland blijft open ? zolang er genoeg personeel is in de ziekenhuizen.


Gewapende man opgepakt op terrein van kasteel waar koningin Elizabeth Kerstmis viert
26 December 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Op kerstochtend is een gewapende man aangehouden die het terrein van Windsor Castle betrad. De Britse koninklijke familie is op de hoogte gesteld van het incident.
Vijf conclusies na de eerste twee rondes van het WK darts, en waar u nog naar mag uitkijken in de laatste acht dagen
26 December 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Met 96 waren ze toen het WK darts op 15 december begon, nu zijn er nog 32 over. De darters genieten even van een pauze tijdens Kerstmis, vanaf maandag begint de beslissende fase van het toernooi. Dat gebeurt zonder enkele grote namen en met een aantal formidabele momenten waar we al op mogen terugkijken: dit zijn onze conclusies na de eerste twee rondes op het WK, en wat u in de laatste acht dagen nog mag verwachten van Kim Huybrechts en co.
Vlaams begrotingsdebat - "Waar is het geld voor het stikstofdossier in de Vlaamse begroting?"
23 December 2021, 00:02 Skynet Belgie
Waar zijn in de begroting de middelen terug te vinden voor de aanpak van het stikstofdossier? Dat vroeg Bruno Tobback van Vooruit woensdag in het luik Omgeving van het begrotingsdebat in het Vlaams Parlement.


Miljarden genoeg om huizen te bouwen en kinderen op te vangen, maar waar vindt Rutte IV de mensen?
19 December 2021, 00:06 Volkskrant
Woningbouw, kinderopvang, onderwijs ? Rutte IV wil er flink voor in de buidel tasten. Terwijl de arbeidsmarkt krapper is dan ooit. Waar moeten de nodige handen vandaan komen?


De vierde coronagolf: waar staan we qua cijfers? Zijn er glinsters van hoop? En wat is het effect van boosters?
26 November 2021, 00:01 HLN.BE
Nu alle coronasignalen op rood staan, dient het hoofd koel gehouden te worden. Een helder overzicht van de stand van zaken kan daarom geen kwaad. Waar staan we in deze vierde golf qua cijfers? Zijn er glinsters van hoop? Wat is het effect van boosters? En vooral: waar eindigt dit?


Supporterscollectief baalt: 'We zijn het enige land waar stadions weer dicht zijn'
18 November 2021, 00:07 NU.NL - Sport
Supporterscollectief Nederland heeft slechts deels begrip voor het besluit om de komende weken verder te voetballen zonder publiek. De organisatie waarbij supportersverenigingen van vrijwel alle profclubs zijn aangesloten snapt dat er wordt ingegrepen, maar is niet te spreken over de manier waarop.


Waar is Shuai Peng? Chinese tennisster verdwenen nadat ze aanranding door voormalig vicepremier bekendmaakte
12 November 2021, 00:02 HLN.BE
Zorgen omtrent voormalig topvijftienspeelster Shuai Peng. De 35-jarige Chinese postte vorige week op Weibo dat ze seksueel aangerand werd door voormalig vicepremier Gaoli Zhang. Al haar berichten waren binnen het half uur verwijderd en nu lijkt ook Peng zelf verdwenen.


Vier vragen over het drama dat zich voltrok op het festival van Travis Scott
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Travis Scott, Drake en Live Nation worden allemaal aangeklaagd voor het drama dat zich voltrokken heeft tijdens het Astroworld-festival in de Amerikaanse stad Houston in het eerste weekend van november. NU.nl beantwoordt vier vragen over wat er is gebeurd tijdens het muziekevenement.


Vader van cameravrouw houdt Alec Baldwin niet verantwoordelijk voor haar dood
27 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
Anatoly Androsovych, de vader van cameravrouw Halyna Hutchins die overleed nadat Alec Baldwin op een filmset een pistool had afgevuurd, neemt hem het ongeluk niet kwalijk. Hij zegt dat haar dood niet de schuld is van de acteur, die niet wist dat het wapen geladen was.


Adele brengt na zes jaar nieuwe single uit: waar zong ze eerder over?
20 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Het langverwachte album van Adele komt in november uit, maar de zangeres brengt vrijdag al het eerste nummer naar buiten. Ze keert na een afwezigheid van ruim zes jaar terug met Easy on Me. De eerste single van een album is van groot belang en zegt veel over het album. Daarom zetten wij op een rij waar de vorige eerste singles van Adeles albums over gingen.


Tien jaar Apple zonder Steve Jobs: vijf producten waar hij niet in geloofde
6 Oktober 2021, 00:12 NU.NL - Tech
Het is tien jaar geleden dat Apple-oprichter Steve Jobs overleed. Jobs stond bekend om zijn duidelijke visie op de producten van zijn bedrijf en die van de concurrenten. Vond hij iets een slecht plan, dan liet hij het weten. Maar Apple is in de afgelopen jaren regelmatig teruggekomen op de sterke mening van de oprichter. NU.nl zet een aantal producten op een rij waarin Jobs in eerste instantie niet geloofde.


Samenwerken met VS waar gedeelde belangen zijn, solider waar belangen afwijken
6 Oktober 2021, 00:03 Skynet Belgie
De Belgische premier Alexander De Croo zal op een informele top van staats- en regeringsleiders pleiten voor een Europa dat zijn belangen beter kan verdedigen als die belangen afwijken van die van de Verenigde Staten, maar tegelijk moet Europa ook beter met de VS kunnen samenwerken op domeinen waar er gedeelde belangen zijn.


Utrecht is de volgende stad waar snorfietsers met een helm op tussen de auto?s moeten rijden
2 Oktober 2021, 00:07 Volkskrant
Na Amsterdam stuurt ook Utrecht snorfietsen in grote delen van het centrum van het fietspad af en de rijbaan op. Een helm is hier vanaf donderdag verplicht. De stad hoopt het aantal verkeersongevallen met snorfietsen zo terug te dringen.


Anuna De Wever: ?De kritiek die ik krijg komt uit onwetendheid, ik vertel een verhaal waar mensen nog niet in mee zijn?
2 Oktober 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Volgende week zondag, op 10 oktober, zal er voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis weer een klimaatmars door Brussel trekken. En dat betekent dat ook Anuna De Wever (20) weer in the picture is. ?Ik ben blij dat alles weer op gang gekomen is. Niks doen is niets voor mij. Toen het leven stilviel tijdens de coronacrisis, bezorgde me dat juist veel stress.?Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn