NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Waar


NU+ | De klimaattop zit vast: waar kan Nederland verschil maken?
21 November, 00:03 NU.NL - Economie
De VN-klimaatonderhandelingen in Sharm-el-Sheikh hebben na anderhalve week nog weinig resultaat opgeleverd. En dus is er behoefte aan landen die hun gewicht in de schaal leggen. Onderhandelaars in Egypte hebben wel een paar suggesties voor de Nederlandse delegatie.


10 November, 00:06 Volkskrant
N-VA Antwerpen lacht met opstappen stadsdichters: ?De partij laat haar waar gelaat zien?
8 November, 00:02 HLN.BE
Een dystopische cartoon van een brandende stad belaagd door Godzilla, met de woorden ?Antwerpen gaat zijn eerste dag zonder stadsdichters in?. Het zou een onschuldige spotprent kunnen zijn, moest die niet door N-VA Antwerpen zelf gedeeld worden, die het kabinet cultuur en dus ook het stadsdichterschap onder haar vleugels heeft. De grap komt er de dag nadat alle stadsdichters uit protest vrijwillig opstapten. ?Dit is beneden alle niveau voor een politieke partij die deze stad bestuurt.?


Plaatsen waar zware ongevallen gebeuren met fietsers of voetgangers worden sneller veiliger gemaakt
1 November, 00:29 HLN.BE
Het aantal ongevallen waarbij fietsers zwaargewond geraken of overleden, steeg de voorbije vier jaar. Tijdens de eerste zes maanden van 2022 waren er 545 ongevallen. In 2019 waren dat er in dezelfde periode nog 391. Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) wil nu sneller gaan ingrijpen. Door de pv?s meteen op te vragen bij de politie wil ze kleine dingen aan de weg veranderen. ?Wanneer er een dodelijk ongeval is gebeurd, willen we aan de hand van het pv meteen met een team ter plaatse gaan om te kijken hoe we snel kunnen bijsturen aan de infrastructuur?, zegt de minister aan VTM Nieuws.


Vlaams minister Peeters wil openbare verlichting enkel doven waar dat verkeersveilig kan
28 Oktober, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters wil enkel de openbare verlichting doven als dat strookt met verkeersveiligheid. Dat heeft ze donderdag gezegd in de bevoegde commissie van het Vlaams Parlement. ?Veiligheid primeert te allen tijde?, aldus de Open Vld-minister.
Nog volop kaartjes voor 50 Cent in Ahoy vanavond: waar bleef hij na Candy Shop?
18 Oktober, 00:07 NU.NL - Muziek
In Da Club, P.I.M.P. en Candyshop: er was een tijd dat bijna iedereen de teksten van 50 Cent wel kon meerappen. Maar die tijd is allang voorbij en hits heeft de rapper al jaren niet meer geproduceerd. Vanavond staat hij in een (nog lang niet uitverkochte) Ahoy. Waar is hij sinds zijn megasucces gebleven?


?Waar is Jackie?? Biden vraagt tijdens speech naar overleden Congreslid
29 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na afloop van een conferentie over honger, voeding en gezondheid wou Joe Biden (79) de organisatie graag bedanken. Daarbij beging hij echter een enorme blunder. De Amerikaanse president vroeg zich af waar Congreslid Jackie Walorski (58) was, maar bleek te zijn vergeten dat ze bijna twee maanden geleden om het leven kwamen door een auto-ongeluk.
Alfa verkoopt beter dan Jaguar! Raar maar waar
25 September, 00:04 AutoBlog

Deze zagen we niet aankomen, maar Alfa Romeo verkoopt beter dan Jaguar op het moment. Ongelooflijk. De ‘liefhebbersmerken’ hebben het een beetje zwaar op het moment. Dat komt voornamelijk omdat […]

Dit artikel Alfa verkoopt beter dan Jaguar! Raar maar waar verscheen eerst op Autoblog.nl.
The Rings of Power is duurste serie ooit: waar gaat dat geld naartoe?
5 September, 00:06 NU.NL - Film
Voor de uitzendrechten van The Lord of the Rings: The Rings of Power werd 250 miljoen dollar betaald. En voor het eerste seizoen kwam daar nog eens 465 miljoen dollar bovenop. De serie, die vanaf vrijdag op Prime Video staat, is met afstand de duurste ooit. Waar gaat al dat geld aan op?


Vernieuwd Rupel Boom ziet supporters massaal terugkeren: ?Nieuwe voorzitter brengt de frisse wind waar we nood aan hadden?
18 Augustus, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Vroeger dan ooit trapte Rupel Boom woensdagavond zijn voetbalseizoen op gang. Tegen promovendus VK Ninove kenden de Steenbakkers niet de start waar ze hoopten. Maar ondanks de nederlaag heerste onder de supporters vooral een positieve sfeer. De kleine duizend aanwezigen hebben vertrouwen in de aanpak van de nieuwe voorzitter, zoveel is duidelijk. ?Er zit toekomstmuziek in dit project, en dat doet deugd na alle ellende.?
Binnenkort laat smartphoneapp van Spotify ook zien waar vrienden naar luisteren
27 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Spotify werkt aan een nieuwe functie voor appgebruikers waarmee die kunnen zien welke muziek vrienden op dat moment beluisteren. De functie is nog in een testfase, zeg Spotify tegen TechCrunch.


WK 3x3 basket - Servische mannen maken favorietenrol waar tegen Litouwen
27 Juni, 00:00 Skynet Sport
De Servische basketbalmannen 3x3 hebben zondagavond op de Groenplaats van Antwerpen hun favorietenrol als nummer een van de wereld waargemaakt. De beul van de Belgian Lions triomfeerde na ruim acht minuten spelen met 21-16 tegen Litouwen, de mondiale nummer twee.


Kevin Spacey voor de Britse rechter: waar wordt hij van beschuldigd?
Kevin Spacey moet op 14 juli opnieuw naar de Britse rechtbank om zich te verantwoorden wegens vier aanklachten van seksueel wangedrag tegen drie mannen. Waar wordt de acteur precies van beschuldigd?


9 Juni, 00:07 Volkskrant
9 Juni, 00:07 Volkskrant
Van nieuwe vlucht tot schadevergoeding: waar heb je recht op als je vliegreis wordt geannuleerd?
9 Juni, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De eerste zomer na de coronacrisis verloopt niet rimpelloos voor de luchtvaartsector. Brussels Airlines en Swissair cancelen vluchten, mogelijk wordt het in de luchthaven deze zomer lang aanschuiven. Wat zijn je rechten als je vlucht gecanceld wordt?
Drie vragen waar de ?Thuis?-fans mee zitten na het trouwfeest van Bob en Tamara
31 Mei, 00:01 HLN.BE
Wat de mooiste avond van hun leven moest zijn, werd - op zijn minst gezegd - een beetje bizar voor Bob en Tamara. Na een mislukte speech van hun getuigen werd het dansfeest ingezet en dat was eentje dat door de ?Thuis?-fans niet snel vergeten zal worden.


Bevrijdingsfestivals 2022: wie kun je waar zien optreden?
9 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Hoewel niet heel Nederland dit jaar een vrije dag heeft op Bevrijdingsdag, zijn er donderdag door het hele land wel weer genoeg festivals te bezoeken. NU.nl zet op een rij welke artiesten je in welke provincie live kunt bewonderen.


Waar is de log4j-apocalyps gebleven?
6 Mei, 00:05 Tweakers
Veel securityprofessionals dachten dat Log4Shell een kwetsbaarheid met apocalypische proporties zou worden. Waarom bleven de gevolgen uit?


Veertien vrouwen stellen ambacht tentoon tijdens Open House Antwerp: ?Elkaars business versterken, dat is waar het om draait?
28 April, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Van keramiek tot natuurlijke skincare, San Schueremans en Ilse De Vis geven het een platform tijdens Open House Antwerp. Dit weekend kan je daar het werk van veertien vrouwelijke ondernemers onder eenzelfde dak terugvinden in de Kleine Pieter Potstraat. Naast de overdekte ambachtenmarkt biedt het duo ook workshops en degustaties aan. ?Er wordt vaak de indruk gegeven dat alleen mannen ondernemen, daarom verdienen vrouwen het om meer in the picture te staan?, meent Ilse.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn