NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vuur


VVV- en Boekenbon onder vuur door nieuwe Europese witwasregels
Maandag, 00:04 NU.NL - Economie
Het voortbestaan van populaire cadeaubonnen als de VVV Cadeaukaart, de Boekenbon en de fashioncheque is in gevaar door nieuwe Europese wetgeving ter voorkoming van witwassen. Als die erdoor komt, moet zowel de koper als de gelukkige ontvanger van de kaart zich voortaan legitimeren. Brancheorganisatie BVCNL voorspelt dat de lol er dan vanaf gaat en dat de toekomst van de cadeaukaart sterk onder druk komt te staan.


Xi waarschuwt Biden om "niet met vuur te spelen" wat Taiwan betreft
De Chinese president Xi Jinping heeft tijdens een ruim twee uur durend telefoongesprek zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden gewaarschuwd om "niet met vuur te spelen" wat Taiwan betreft. Zo meldt een Chinees staatsmedium donderdag. Volgens Amerikaanse diplomaten hebben de twee leiders ook afgesproken om elkaar persoonlijk te ontmoeten.


China: ?VS spelen met vuur over Taiwan?
24 Mei, 00:02 HLN.BE
De Verenigde Staten spelen met vuur, waarschuwt China als reactie op de ongebruikelijk krachtige Amerikaanse boodschap dat Washington bereid is met geweld Taiwan tegen Chinese agressie te verdedigen. De Amerikanen "trekken de Taiwan-kaart om China in bedwang te houden" maar ze zullen zichzelf verbranden, aldus de regering in Beijing.


Oldtimer vat vuur in Berchemse parkeergarage, persoon ter controle naar ziekenhuis gebracht
19 Mei, 00:02 Gazet v. Antwerpen

In de Fruithoflaan heeft een oldtimer woensdagavond vuur gevat in een ondergrondse parkeergarage. De wagen liep grote schade op.
Auto vat vuur en zet haag in lichterlaaie, parket voert onderzoek
5 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Ter hoogte van de openbare parking aan de Eeckhoutdries, waar ook kinderopvang De Woonboot is gevestigd, is woensdagavond brand uitgebroken. Buurtbewoners hoorden een luide knal en kort daarna stond een wagen op de parking in lichterlaaie. De brand sloeg over naar een haag van een tuin die uitgeeft op de parking. De schade bleef bij de eerste vaststellingen beperkt tot de auto en de haag. Het parket werd aangesteld om te onderzoeken of het om opzettelijke brandstichting gaat.
Liftende twintiger uit Gooik opent vuur op Waals gezin: ?Er is iets geknakt na jarenlange vernederingen?
3 Mei, 00:02 HLN.BE
Een 22-jarige uit Gooik zit momenteel in de cel nadat hij het vuur opende op een jong Waals gezin in de provincie Luik. Het gezin had hem zondagavond een lift aangeboden, waarna om onbekende redenen een hevige discussie ontstond. De twintiger was al sinds zaterdagnacht vermist en had een afscheidsbrief achtergelaten. ?Er moet iets geknakt zijn in zijn hoofd?, zucht de vader. ?Onze zoon is zeker geen monster ? het is de braafste jongen die ik ken. Maar door zijn autisme wordt hij al zijn hele leven vernederd en gepest.?


Goedkope modellen van BMW liggen onder vuur
1 Mei, 00:04 AutoBlog

BMW denkt na over de nieuwe generatie modellen op het UKL-platform en zegt dat de toekomst voor deze modellen moeilijk te bepalen is. We zijn er (hopelijk) inmiddels wel aan gewend: alles onder de 3 Serie bij BMW, met uitzondering van de 2 Serie Coupe, heeft voorwielaandrijving. Om alle compacte BMW’s makkelijk voorwielaangedreven te krijgen […]

The post Goedkope modellen van BMW liggen onder vuur appeared first on Autoblog.nl.
Nederlandse Ferrari 812 in vuur en vlam in Ambt Delden
14 Maart, 00:02 AutoBlog

Wat een leuke dag had moeten worden, eindigde in vuur en vlam voor deze Ferrari 812 in Ambt Delden. Het is gevoelsmatig alweer enige tijd geleden dat er een Ferrari tot op de grond toe af is gebrand. Nou is dat natuurlijk een goede zaak, want elke Ferrari meer op deze wereld maakt de wereld […]

The post Nederlandse Ferrari 812 in vuur en vlam in Ambt Delden appeared first on Autoblog.nl.
Dakbrand in woning van ouders ?Onder Vuur?-acteur Louis Talpe
18 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In Kortemark ontstond donderdagavond rond 20.30 uur brand in de woning waar de ouders van de bekende acteur Louis Talpe, onder meer bekend als Mega Toby en van de fictiereeks over de brandweer ?Onder Vuur?. Het ging uiteindelijk om een beperkte dakbrand.
Video | Kritiek op dwergen uit Sneeuwwitje: deze films lagen ook onder vuur
29 Januari, 00:10 NU.NL - Film
Peter Dinklage, bekend van Game of Thrones, heeft kritiek geuit op de liveactionremake van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Hij vindt het stigmatiserend. Deze films lagen ook onder vuur.


Auto vat vuur nadat bestuurster brandstoftank aanvult
1 Januari, 00:03 HLN.BE
Op Oudejaarsavond omstreeks half 6 heeft een auto op de E40 ter hoogte van Merelbeke vuur gevat. De bestuurster kon het voertuig tijdig ontvluchten. De brand zou ontstaan zijn nadat de vrouw haar lege brandstoftank aanvulde met diesel.


26 November 2021, 00:00 HLN.BE
Activision Blizzard onder vuur om discriminatie, intimidatie en doodsbedreiging
25 November 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Game-uitgever Activision Blizzard ligt al maanden onder vuur vanwege discriminatie en seksisme op de werkvloer. Dit is er allemaal gebeurd.


OS 2022 - Olympisch vuur aangekomen in China
20 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Het olympisch vuur voor de Winterspelen van 2022 in Peking is aangekomen in China. Dat meldt persagentschap Xinhua. Later op de dag vindt aan de Olympische Toren in Peking een ceremonie plaats.


INEOS-duo Egan Bernal en Adam Yates wil Roglic vuur aan schenen blijven leggen
24 Augustus 2021, 00:06 Skynet
Zowel Egan Bernal als Adam Yates, respectievelijk 5e op 1:52 en 6e op 2:07 van leider Primoz Roglic, willen het de Sloveense leider nog best moeilijk maken in deze Vuelta. Maar er is nog de afsluitende tijdrit van de Ronde van Spanje in Santiago de Compostela. Bovendien liet Primoz Roglic onder andere gisteren al zien dat hij ook in de bergetappes zijn mannetje kan staan.


Ann Wauters in afscheidsbrief: "Kritiek deed het vuur branden"
18 Augustus 2021, 00:01 Skynet Sport
Ann Wauters heeft op sociale media in een open brief afscheid genomen als basketbalster. Op de Olympische Spelen kwam ze voor de Belgian Cats voor het laatst in actie in de tweede groepswedstrijd tegen Puerto Rico. De Belgische vrouwen sneuvelden bij hun debuut uiteindelijk in de kwartfinales tegen Japan.


Europees voedselagentschap weer onder vuur na bedenkelijke glyfosaat-studies
6 Juli 2021, 00:07 Skynet Economie
Bijna alle studies waarop Europa zich baseerde om het bestrijdingsmiddel glyfosaat toe te laten, rammelen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek dat De Standaard kon inkijken.


Zyxel firewalls en security appliances onder vuur van hackers
26 Juni 2021, 00:06 Techzine
Verschillende firewall-systemen en andere security appliances van Zyxel hebben op dit moment te maken met aanvallen. Hackers hebben hiervoor een aantal kwetsbaarheden ontdekt in de SSL VPN-functionaliteit voor beheer op afstand. Zyxel geeft aan dat de aanvalsmethode inmiddels op het internet is gepubliceerd en dat daardoor in de komende tijd veel aanvallen kunnen worden verwacht. […]


De grasmat in Sevilla, waar de Rode Duivels zondag spelen, ligt onder vuur
24 Juni 2021, 10:54 Skynet Sport
Voor een goeie pot voetbal heb je niet alleen twee ploegen nodig. Ook een deftige grasmat is onontbeerlijk. En die in Sevilla, waarop zondag de achtste finale van de Rode Duivels zal worden afgewerkt, heeft betere dagen gekend.


'Notarissen onder vuur vanwege dubieuze rol bij grondhandel'
8 Februari 2021, 06:55 NU.NL - Economie
Particuliere beleggers slepen notarissen voor de rechter vanwege hun rol in speculatieve grondhandel met landbouwgrond, staat maandag in het FD. Ze vinden dat de notarissen, die op papier onafhankelijk zijn, hun belangen niet goed verdedigen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn