NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vrouwen

2News.be / Trefwoorden / Vrouwen

Politie zet traangas in op betoging tegen geweld op vrouwen
27 November, 00:00 De Tijd
15:08 De politie kwam zondagmiddag tussen bij een betoging. Honderden betogers trekken door Brussel om te protesteren tegen alle vormen van geweld tegen vrouwen.


Hitserie Gooische Vrouwen keert eind 2024 terug met nieuw seizoen
24 November, 00:12 NU.NL - Film
De hitserie Gooische Vrouwen keert eind 2024 terug op de televisie. Dat bevestigt Talpa aan NU.nl. De serie was eerder van 2005 tot 2009 te zien.


Ajax Vrouwen gelooft ook tegen Roma in stunt: 'Zege op PSG geeft vertrouwen'
24 November, 00:08 NU.NL - Sport
Ajax Vrouwen heeft er vertrouwen in donderdag ook op bezoek bij AS Roma te kunnen stunten in de Champions League. De Amsterdamse ploeg hoopt daarmee het afgelopen weekend tegen FC Twente opgelopen 'deukje' van zich af te spelen.


Ajax Vrouwen begint Champions League met stunt tegen PSG in ArenA
16 November, 00:09 NU.NL - Sport
Ajax Vrouwen heeft woensdag gestunt met een 2-0-zege op Paris Saint-Germain in de Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker grijpt door de overwinning in de Johan Cruijff ArenA de koppositie in groep C.


NU+ | Hoe zit het nou echt met de loonkloof tussen mannen en vrouwen?
16 November, 00:07 NU.NL - Economie
Vrouwen verdienen per uur gemiddeld 13 procent minder dan mannen. Dat komt deels doordat mannen sneller opklimmen binnen een bedrijf. Maar ook voor precies hetzelfde werk krijgen vrouwen minder geld dan hun mannelijke collega's.


Vrouwen nog altijd ondervertegenwoordigd in de techniek
2 November, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal jonge mannen dat kiest voor een technische opleiding is nog altijd fors groter dan het aantal vrouwen. 609.000 jongeren tot 35 jaar hebben de afgelopen jaren een technische opleiding afgerond, van wie ongeveer 125.000 vrouw zijn.


Champions League volley vrouwen - Asterix Beveren heeft kwalificatie op zak
26 Oktober, 00:00 Skynet Sport
Asterix Beveren is zeker van een plaats in de groepsfase van de Champions League vrouwenvolleybal. De Oost-Vlaamse club won in het Roemeense Veza zijn eerste twee wedstrijden in de tweede kwalificatieronde en dat deed ook gastclub Alba Blaj, zodat de top twee vastligt.


Champions League vrouwen - Asterix Beveren start met nipte zege in tweede kwalificatieronde
25 Oktober, 00:04 Skynet
Asterix Beveren is dinsdag in het Roemeense Veza met een nipte 3-2 zege tegen het Kroatische Mladost Zagreb aan de tweede kwalificatieronde voor de Champions League vrouwenvolleybal begonnen. In de eerste ronde had de Belgische kampioen nog met 3-0 de maat genomen van datzelfde Mladost Zagreb, nu ging het moeizamer. De setstanden waren 25-19, 21-25, 25-13, 24-26 en 15-9.


Ajax Vrouwen probleemloos naar Champions League, pijnlijke aftocht FC Twente
19 Oktober, 00:04 NU.NL - Sport
Ajax Vrouwen heeft zich woensdag eenvoudig geplaatst voor de Champions League. Ook FC Twente leek op weg naar het hoofdtoernooi, maar gaf het ticket vervolgens uit handen.


Challenge Cup vrouwen - Charleroi botst op Tent Obrenovac en is uitgeschakeld
19 Oktober, 00:00 Skynet Sport
Charleroi heeft zich woensdag niet kunnen plaatsen voor de zestiende finales van de Challenge Cup volleybal voor vrouwenteams. Het Henegouwse team verloor in de eigen Spiroudome in de terugwedstrijd van de kwalificatieronde (1/32e finales) tegen Tent Obrenovac met 2-3. De setstanden waren 13-25, 31-29, 20-25, 25-17 en 11-15).


Julie De Wilde krijgt prijs voor Belofte van het Jaar bij de vrouwen
11 Oktober, 00:00 Skynet Sport
Julie De Wilde is dinsdagavond tijdens de 32e editie van de Kristallen Fiets in Kruisem uitgeroepen tot Belofte van het Jaar bij de vrouwen.


Mexicaanse vrouwen baas in eigen buik: hoogste gerechtshof decriminaliseert abortus
7 September, 00:00 HLN.BE
Het hoogste gerechtshof van Mexico heeft woensdag abortus uit het strafrecht gehaald. Daardoor zullen publieke ziekenhuizen in heel het land de ingreep moeten aanbieden, waar dat nu in ongeveer een derde van de 32 deelstaten gebeurt.


Burn-out onder jongeren steeds groter probleem, vooral bij vrouwen
6 September, 00:03 NU.NL - Economie
Steeds meer jonge werkenden hebben last van burn-outklachten. Bij jonge mannen heeft bijna een kwart (23 procent) te maken met dit soort klachten, bij vrouwen is dat zelfs bijna een op de drie (29 procent). Dat blijkt uit cijfers van kennisinstituut TNO en statistiekbureau CBS.


Iraanse zanger opgepakt omdat hij in lied vrouwen oproept hoofddoek af te doen
30 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
De Iraanse zanger Mehdi Yarrahi is opgepakt vanwege een uitgebracht liedje. In Roosarito, dat in het Farsi 'jouw hoofddoek' betekent, roept hij vrouwen op hun verplichte hoofddoek af te doen. Met de oproep zou Yarrahi de strenge islamitische kledingvoorschriften schenden.


26 Augustus, 00:06 Volkskrant
Brusselse brandweer wil meer vrouwen en Brusselaars aanwerven
22 Augustus, 00:05 Skynet Economie
De brandweer van Brussel is op zoek naar nieuwe werkkrachten. Via een nieuwe aanwervingscampagne moeten meer Brusselaars en vrouwen warm gemaakt worden om de rangen van de brandweer te vervoegen.


Steeds meer mensen worden fotograaf, vooral veel vrouwen
16 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal fotografen in Nederland is de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Vooral het aantal vrouwen in de fotografie nam toe.


NU+ | Vrouwen geven mannen goede voorbeeld op WK: 'Sfeer een verademing'
9 Augustus, 00:06 NU.NL - Sport
De stadions vullen zich met blije gezinnen, de speelsters stellen zich niet aan en supportersrellen zijn er al helemaal niet. De vrouwen geven op het WK de mannen het goede voorbeeld. "We kunnen met onze kinderen naar het stadion."


Steeds meer Nederlanders werken, vooral meer vrouwen aan de slag
9 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
In de afgelopen twintig jaar zijn steeds meer mensen gaan werken in ons land. Momenteel zijn er meer werkenden dan mensen zonder baan. In het tweede kwartaal waren er 120 mensen met betaald werk op 100 mensen die niet werkten.


Ajax Vrouwen ziet keeper en international Lize Kop na vele prijzen vertrekken
20 Juli, 00:02 NU.NL - Sport
Ajax Vrouwen moet op zoek naar een nieuwe keeper. Oranje-international Lize Kop heeft besloten de landskampioen na succesvolle jaren te verruilen voor een nieuwe uitdaging.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn