NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Vrouwelijke

2News.be / Trefwoorden / Vrouwelijke

WTO komt met miljoenenfonds voor vrouwelijke ondernemers in arme landen
27 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
De Wereldhandelsorganisatie (WTO) heeft een fonds van 50 miljoen dollar (ruim 46 miljoen euro) opgericht voor hulp aan vrouwelijke ondernemers in armere landen bij het digitaliseren van hun bedrijf.


Vrouwelijke Union-fans slachtoffer van ongewenste aanrakingen tijdens thuismatch tegen STVV
7 Februari, 00:03 HLN.BE
Tijdens Union-STVV hebben vrouwelijke fans van de thuisploeg te maken gekregen met ongewenste aanrakingen in de Oosttribune. De Brusselse club is in contact met de politie om de daders te identificeren. ?Union zal ook maatregelen treffen zodat ongepaste intimiteiten meteen gemeld kunnen worden.?


Aantal vrouwelijke bestuurders blijft hangen onder 15 procent
30 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Het aandeel vrouwen op topposities van grote Nederlandse bedrijven groeide tussen 2020 en 2022, maar niet hard. Vooral in besturen kruipt het aantal vrouwen omhoog.


Rebecca Welch wordt eerste vrouwelijke scheidsrechter in Premier League
15 December 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Voor het eerst in de geschiedenis krijgt een vrouwelijke scheidsrechter de leiding over een Premier League-duel. De Engelse Rebecca Welch is aangewezen als arbiter voor de competitiewedstrijd tussen Fulham en Burnley, die op 23 december wordt gespeeld.


Fans geschokt door Halloween-kostuum van Lil Nas X: ?Vrouwelijke menstruatie is niet om mee te lachen?
3 November 2023, 00:03 HLN.BE
Verkleed als een tampon die uit een levensgrote vagina tevoorschijn komt, het Halloween-kostuum van Lil Nas X (24) doet ieders mond openvallen. De rapper deelde zijn kostuum met trots op zijn Instagram, maar dat leverde niet alleen positieve reacties op. ?Dit is geen onderwerp om grappen over te maken.?


16 Juli 2023, 00:04 Volkskrant
RECENSIE. Johnny Depp windt (vrouwelijke) Graspopfans moeiteloos rond zijn vinger met Hollywood Vampires
19 Juni 2023, 00:01 HLN.BE
Na Helmut Lotti is Johnny Depp (60) zondag de grootste ster op de wei van de Graspop Metal Meeting. Voor de tweede keer komt hij langs met zijn Hollywood Vampires, en opnieuw oogst de ?supergroep? veel succes.


KIJK. Baas bouwbedrijf Arizona opgepakt nadat TikTok viraal gaat waarin hij vrouwelijke medewerker slaat
22 Mei 2023, 00:01 HLN.BE
In de Amerikaanse staat Arizona is de baas van een bouwbedrijf opgepakt door de politie omdat hij een vrouwelijke collega geslagen heeft. De video op TikTok toont hoe de 46-jarige Brent Michael Hospelhorn zijn medewerker in het gezicht slaat omdat er krassen zitten op kasten. Eind deze maand moet hij verantwoording afleggen voor de rechtbank. Bekijk hierboven de volledige video.


30 Maart 2023, 00:21 Volkskrant
Detectiveserie Starsky & Hutch krijgt nieuwe versie met twee vrouwelijke agenten
19 Februari 2023, 00:56 NU.NL - Film
Er komt een nieuwe versie van de jaren zeventig-hitserie Starsky & Hutch. Fox Entertainment werkt aan een nieuwe versie met als belangrijkste verschil dat de hoofdrollen dit keer door twee vrouwen worden gespeeld, meldt The Hollywood Reporter.


Qatarese sjeik weigert na troostfinale hand te geven aan vrouwelijke arbiter
18 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Sjeik Hamad Bin Khalifa Bin Ahmed Al Thani heeft zaterdag na de troostfinale van het WK voetbal in Qatar geen hand gegeven aan de vrouwelijke assistent-scheidsrechter Neuza Back. Tijdens de medailleceremonie wisselde de Qatarees alleen een hoofdknik uit aan de Braziliaanse scheidsrechter.


Vrouwelijke ex-werknemers slepen Twitter voor rechter vanwege discriminatie
12 December 2022, 00:02 NU.NL - Tech
Vrouwelijke ex-medewerkers van Twitter slepen het bedrijf voor de rechter. Ze vinden dat vrouwen onevenredig hard worden geraakt door het massaontslag bij het platform. Twitter zou discrimineren op basis van sekse, stellen zij.


Logitech richt zich met nieuwe Aurora-gamingcollectie op vrouwelijke gamers
1 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Logitech heeft dinsdag de Aurora-lijn onthuld, die een nieuwe headset, toetsenborden en muis bevat. De koptelefoon moet beter aansluiten op kleinere hoofden en bevat ruisonderdrukking. De toetsenborden en de muis zijn geschikt voor kleinere handen.


Bloomberg: Grand Theft Auto 6 krijgt vrouwelijke hoofdrolspeler
29 Juli 2022, 00:02 Tweakers
Grand Theft Auto 6 krijgt volgens bronnen van Bloomberg-journalist Jason Schreier een vrouwelijke hoofdrolspeler. Het zou voor het eerst zijn dat de GTA-franchise een vrouwelijk hoofdpersonage krijgt.


Filmfestival Cannes - Prijs voor beste vrouwelijke rol gaat naar Zar Amir Ebrahimi
29 Mei 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Op het Filmfestival van Cannes is de prijs voor de beste vrouwelijke rol zaterdag toegekend aan de Iraanse Zar Amir Ebrahimi.


26 Mei 2022, 00:06 Volkskrant
Xiomara Castro legt eed af als eerste vrouwelijke president van Honduras
28 Januari 2022, 00:04 Skynet
Xiomara Castro heeft donderdag de eed afgelegd als eerste vrouwelijke president van Honduras. Dat gebeurde in het Nationale Stadion in Tegucigalpa, in aanwezigheid van 30.000 toeschouwers.


Mocro Maffia-film met vrouwelijke hoofdrol verschijnt 10 december
11 November 2021, 00:06 NU.NL - Film
Mocro Maffia Meltem, de veertig minuten durende spin-off van misdaadserie Mocro Maffia verschijnt op 10 december op Videoland. Dat maakt het streamingplatform woensdag bekend op Instagram.


De eerste vrouwelijke burgemeester van Berlijn moet tegen haar zin vastgoedreuzen onteigenen
2 Oktober 2021, 00:06 Volkskrant
Bij de Duitse verkiezingen zondag stond ook het burgemeesterschap van Berlijn op het spel. De hoofdstad krijgt voor het eerst een vrouwelijke en Oost-Duitse burgemeester, SPD?er Franziska Giffey. De sociaaldemocraat staat bekend als een law-and-order-politicus uit het politieke midden.


Daniel Craig wil geen vrouwelijke James Bond, maar betere rollen voor actrices
22 September 2021, 00:07 NU.NL - Film
Steeds vaker wordt geopperd dat de volgende James Bond een vrouw moet zijn, maar de huidige vertolker Daniel Craig heeft zich daar nu tegen uitgesproken. De acteur zegt in gesprek met Radio Times dat hij vindt dat er simpelweg betere rollen voor vrouwen moeten komen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn