NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vrouwelijke

2News.be / Trefwoorden / Vrouwelijke

16 Juli, 00:04 Volkskrant
RECENSIE. Johnny Depp windt (vrouwelijke) Graspopfans moeiteloos rond zijn vinger met Hollywood Vampires
19 Juni, 00:01 HLN.BE
Na Helmut Lotti is Johnny Depp (60) zondag de grootste ster op de wei van de Graspop Metal Meeting. Voor de tweede keer komt hij langs met zijn Hollywood Vampires, en opnieuw oogst de ?supergroep? veel succes.


KIJK. Baas bouwbedrijf Arizona opgepakt nadat TikTok viraal gaat waarin hij vrouwelijke medewerker slaat
22 Mei, 00:01 HLN.BE
In de Amerikaanse staat Arizona is de baas van een bouwbedrijf opgepakt door de politie omdat hij een vrouwelijke collega geslagen heeft. De video op TikTok toont hoe de 46-jarige Brent Michael Hospelhorn zijn medewerker in het gezicht slaat omdat er krassen zitten op kasten. Eind deze maand moet hij verantwoording afleggen voor de rechtbank. Bekijk hierboven de volledige video.


30 Maart, 00:21 Volkskrant
Detectiveserie Starsky & Hutch krijgt nieuwe versie met twee vrouwelijke agenten
19 Februari, 00:56 NU.NL - Film
Er komt een nieuwe versie van de jaren zeventig-hitserie Starsky & Hutch. Fox Entertainment werkt aan een nieuwe versie met als belangrijkste verschil dat de hoofdrollen dit keer door twee vrouwen worden gespeeld, meldt The Hollywood Reporter.


Qatarese sjeik weigert na troostfinale hand te geven aan vrouwelijke arbiter
18 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Sjeik Hamad Bin Khalifa Bin Ahmed Al Thani heeft zaterdag na de troostfinale van het WK voetbal in Qatar geen hand gegeven aan de vrouwelijke assistent-scheidsrechter Neuza Back. Tijdens de medailleceremonie wisselde de Qatarees alleen een hoofdknik uit aan de Braziliaanse scheidsrechter.


Vrouwelijke ex-werknemers slepen Twitter voor rechter vanwege discriminatie
12 December 2022, 00:02 NU.NL - Tech
Vrouwelijke ex-medewerkers van Twitter slepen het bedrijf voor de rechter. Ze vinden dat vrouwen onevenredig hard worden geraakt door het massaontslag bij het platform. Twitter zou discrimineren op basis van sekse, stellen zij.


Logitech richt zich met nieuwe Aurora-gamingcollectie op vrouwelijke gamers
1 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Logitech heeft dinsdag de Aurora-lijn onthuld, die een nieuwe headset, toetsenborden en muis bevat. De koptelefoon moet beter aansluiten op kleinere hoofden en bevat ruisonderdrukking. De toetsenborden en de muis zijn geschikt voor kleinere handen.


Bloomberg: Grand Theft Auto 6 krijgt vrouwelijke hoofdrolspeler
29 Juli 2022, 00:02 Tweakers
Grand Theft Auto 6 krijgt volgens bronnen van Bloomberg-journalist Jason Schreier een vrouwelijke hoofdrolspeler. Het zou voor het eerst zijn dat de GTA-franchise een vrouwelijk hoofdpersonage krijgt.


Filmfestival Cannes - Prijs voor beste vrouwelijke rol gaat naar Zar Amir Ebrahimi
29 Mei 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Op het Filmfestival van Cannes is de prijs voor de beste vrouwelijke rol zaterdag toegekend aan de Iraanse Zar Amir Ebrahimi.


26 Mei 2022, 00:06 Volkskrant
Xiomara Castro legt eed af als eerste vrouwelijke president van Honduras
28 Januari 2022, 00:04 Skynet
Xiomara Castro heeft donderdag de eed afgelegd als eerste vrouwelijke president van Honduras. Dat gebeurde in het Nationale Stadion in Tegucigalpa, in aanwezigheid van 30.000 toeschouwers.


Mocro Maffia-film met vrouwelijke hoofdrol verschijnt 10 december
11 November 2021, 00:06 NU.NL - Film
Mocro Maffia Meltem, de veertig minuten durende spin-off van misdaadserie Mocro Maffia verschijnt op 10 december op Videoland. Dat maakt het streamingplatform woensdag bekend op Instagram.


De eerste vrouwelijke burgemeester van Berlijn moet tegen haar zin vastgoedreuzen onteigenen
2 Oktober 2021, 00:06 Volkskrant
Bij de Duitse verkiezingen zondag stond ook het burgemeesterschap van Berlijn op het spel. De hoofdstad krijgt voor het eerst een vrouwelijke en Oost-Duitse burgemeester, SPD?er Franziska Giffey. De sociaaldemocraat staat bekend als een law-and-order-politicus uit het politieke midden.


Daniel Craig wil geen vrouwelijke James Bond, maar betere rollen voor actrices
22 September 2021, 00:07 NU.NL - Film
Steeds vaker wordt geopperd dat de volgende James Bond een vrouw moet zijn, maar de huidige vertolker Daniel Craig heeft zich daar nu tegen uitgesproken. De acteur zegt in gesprek met Radio Times dat hij vindt dat er simpelweg betere rollen voor vrouwen moeten komen.


Poptalent Griff: 'Vrouwelijke artiesten moeten zich nog steeds meer bewijzen'
28 Juli 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
De Britse popartiest Griff begint steeds meer voet aan de grond te krijgen met haar zelfgeproduceerde popliedjes als Black Hole. De twintigjarige zangeres ziet het zelf produceren als een voordeel in een muziekindustrie waarin vrouwen volgens haar nog steeds harder moeten werken dan mannen om zichzelf te bewijzen als muzikant.


Extra duwtje in de rug voor vrouwelijke ondernemers die getroffen zijn door coronacrisis
3 Februari 2021, 10:13 Skynet
Vrouwelijke ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis, kunnen een project indienen om extra ondersteuning te krijgen. Minister van Zelfstandigen en Kmo's David Clarinval (MR) lanceert daarvoor een overheidsopdracht. Uiteindelijk zullen vier projecten een ondersteuning krijgen van elk 70.000 euro.


LeBron James krijgt het aan de stok met twee vrouwelijke fans in de NBA: ?Courtside Karen was MAD MAD?
2 Februari 2021, 08:24 HLN.BE
Animo in de NBA tussen Atlanta Hawks en Los Angeles Lakers. Lakers-sterspeler LeBron James belandde in een woordenwisseling met twee vrouwelijke fans van de thuisploeg. Veiligheidsbeambten grepen in en verwijderden de vrouwen uit de hal.


INTERVIEW. De eerste vrouwelijke decaan van de Vlerick Business School Marion Debruyne (48): ?Ooit was ik hier zelf een verlegen studentje?
31 Januari 2021, 08:30 HLN.BE
Ze schopte het van studente tot decaan. Als eerste vrouw ooit leidt Marion Debruyne de Vlerick Business School, waar de Marc Couckes en Bart Verhaeghes dezer wereld de stiel leerden. Thuis heeft ze met haar echtgenoot en twee zonen drie mannen onder de vleugels. ?Het zijn veel bordjes om in de lucht te houden. En soms knalt er al eens eentje tegen de grond.?


Vrouwelijke ondernemers lijden onder corona, bij ons blijven ze overeind door elkaar te helpen in community ?Alfavrouwen?. ?Zonder enige jaloezie of concurrentie?
26 Januari 2021, 12:27 HLN.BE
Vrouwelijke ondernemers lijden harder onder de coronacrisis dan mannelijke, blijkt uit onderzoek. En toch lanceerden vorig jaar meer Vlamingen een eigen zaak dan in 2019. ?Een crisis kan een sterk startpunt zijn?, geloven Amy Vandeputte en Jessica De Block. De Antwerpse onderneemsters zijn de bezielers van ?Alfavrouwen?, een Belgische online community met zo?n 9.000 leden die vrouwelijke ondernemers ondersteunt. Met elkaars hulp en tips bouwden heel wat ?Alfavrouwen? in 2020 toch een succesvolle zaak op. ?Het grootste obstakel voor een vrouwelijke onderneemster? Zichzelf.?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn