NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vrouw


Dubieus viraal filmpje: Britse vrouw claimt niet meer te kunnen lopen na coronavaccinatie
Zaterdag, 00:05 Volkskrant
Antivaxers zien in de beelden ? ten onrechte ? een bewijs dat vaccins onveilig zouden zijn: trillend, zwalkend en met zwikkende benen strompelt een vrouw door haar huis in Londen. Maar het lijkt erop dat zij getroffen is door een aandoening die in heel zeldzame gevallen optreedt, bijvoorbeeld na uiteenlopende medische ingrepen, waaronder vaccinaties.


Vrouw (47) dood aangetroffen in woning: overlijden wordt als verdacht gezien
22 Juli, 00:03 HLN.BE
Het parket onderzoekt een verdacht overlijden van een 47-jarige vrouw in de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Het was haar partner die woensdagmorgen de hulpdiensten verwittigde. Het parket stelde een onderzoeksrechter en een wetsdokter aan om de oorzaak van het overlijden te onderzoeken.


Julia Ducournau wint als tweede vrouw ooit Gouden Palm in Cannes
21 Juli, 00:06 NU.NL - Film
Regisseuse Julia Ducournau heeft zaterdag bij het 74e internationale filmfestival van Cannes als tweede vrouw ooit de Gouden Palm gewonnen. De Franse filmmaakster kreeg de prijs voor het absurdistische drama Titane.


Tim Declercq last rustperiode in na zware Tour: "Even genieten met vrouw en kind"
21 Juli, 00:00 Skynet Sport
Rode lantaarn Tim Declercq (Deceuninck - Quick-Step) finishte zondag in zijn derde Tour op 5u01:09 van geletruidrager Tadej Pogacar. In ver vervlogen tijden leverde die laatste plaats van het klassement in de Tour de France een pak contracten op voor de na-Tourcriteriums. Spijtig genoeg is Roeselare in ons land, en bij uitbreiding in de ganse Benelux, het enige na-Tourcriterium.


Waar wordt Marilyn Manson allemaal van beschuldigd?
Steeds meer vrouwen komen in de afgelopen weken en maanden naar buiten met verhalen over hun ervaring met Marilyn Manson. De 52-jarige artiest wordt door meerderen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en liet onlangs weten zichzelf bij de politie aan te geven wegens een incident tijdens een concert. NU.nl zet op een rij wat er precies met Manson aan de hand is.


Vrouw raakt ernstig gewond bij brand in appartementencomplex Weert
8 Februari, 07:27 NOS nieuws

Een vrouw uit Weert is zwaargewond geraakt bij een brand in haar appartement. Die brak vannacht rond 03.00 uur uit.

De oorzaak van de brand is niet bekend. De vrouw is door de brandweer uit het appartement gehaald. Daarbij moest de deur worden geforceerd.

De vrouw is ter plekke behandeld door een per helikopter ingevlogen arts. Het slachtoffer is daarna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. Het is niet bekend hoe de vrouw er nu aan toe is.

De brand bleef beperkt tot het appartement van het slachtoffer, schrijft 1Limburg. Omliggende woningen zijn wel tijdelijk ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in een gebouw van de gemeente en mogen pas terug als de brandweer de appartementen heeft vrijgegeven.
Vrouw van Alec Baldwin biedt excuses aan na ophef om ?nepaccent?
7 Februari, 08:15 HLN.BE
Hilaria Baldwin (37) heeft na een aantal weken weer gereageerd op de ophef die was ontstaan over haar zogenaamde nepaccent. Op Instagram schrijft de vrouw van Alec Baldwin dat het haar spijt dat ze niet duidelijker is geweest over haar Spaanse achtergrond.


Zwaargewonde en meerdere vermisten bij zware explosie in garage in Bordeaux
6 Februari, 12:26 HLN.BE
Bij een grote explosie in een gebouw in de Franse stad Bordeaux is een bejaarde persoon zwaargewond geraakt. Twee mensen zijn vermist, meldt de brandweer. Een gaslek blijkt uit eerste vaststellingen aan de basis van de ontploffing te liggen, al wordt de oorzaak op dit moment nog verder onderzocht.


Zes vrouwen die door Koers zkt. Vrouw vol voor hun wielerdroom gaan: ?Dankzij het fietsen vul ik mijn dagen?
6 Februari, 06:32 HLN.BE
Koers zkt. Vrouw gaat in ons land op zoek naar nieuw vrouwelijke wielertalent. De respons op de talentenjacht is enorm. Zes vrouwen die via het project vol voor de droom gaan, vertellen over hun liefde voor de fiets. Van een succesvolle onderneming van La Cannibale tot een scherpere tijd dan ex-wereldkampioene Annemiek van Vleuten. ?Ik dacht altijd dat ik al te oud was om nog met wielrennen te beginnen.?


ASSISEN. ?Ik wist niet wat ik deed, Eleanore was de vrouw van mijn leven?
5 Februari, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Op de eerste dag van zijn assisenproces is Babur Yoldash vrijdag ondervraagd over de ochtend dat hij zijn vriendin Eleanore De Strijcker thuis in Herentals met tientallen messteken doodde, terwijl haar kinderen boven in bed lagen. Alleen werd de jury niet veel wijzer van de antwoorden. ?Ik was mezelf niet, ik wist niet wat ik deed, alles was donker en ik had donkere gedachten?, bleef hij herhalen.
Man die vrouw aanviel met hamer blijft langer in de cel
5 Februari, 14:52 Gazet v. Antwerpen

De raadkamer heeft vrijdag beslist dat de 70-jarige Paul V., die aangehouden is voor de moordpoging op zijn partner, nog minstens een maand in de cel moet blijven. De man ging zijn vrouw begin dit jaar met een hamer te lijf.
Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgender is? Zanger Sam Bettens: ?Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor?
5 Februari, 12:43 HLN.BE
Acteur Elliot Page (bekend van de film ?Juno?) scheidt twee maanden na zijn coming-out als transgender van zijn vrouw Emma Portner. Of het huwelijk eindigde door Pages transitie, is niet zeker. Maar het zet aan het denken. Kan een relatie overeind blijven als een partner van geslacht verandert? Voor zanger Sam Bettens luidt het antwoord ?ja?, al zwommen hij en zijn vrouw Stef ook woelige waters door. ?Ik zat met de angst dat ze me niet meer aantrekkelijk ging vinden. Maar uiteindelijk is mijn transitie net iets spannends voor ons geworden.? Psycholoog-seksuoloog Els Elaut begeleidt transpersonen en hun partners. ?Sommige koppels gaan op zoek naar creatieve oplossingen.?


Vrouw (62) die partner neersteekt riskeert 8 jaar cel: ?Marc had het bijna niet overleefd?
4 Februari, 16:36 Gazet v. Antwerpen

Het Openbaar Ministerie heeft donderdag acht jaar effectieve celstraf gevorderd tegen een 62-jarige Bornemse vrouw. Ze stond terecht voor de moordpoging op haar partner in het voorjaar van 2019. Toen liep een ruzie tussen de twee compleet uit de hand en kreeg de man een messteek in de borststreek. ?Het scheelde geen haartje of meneer had de aanval niet overleefd en dan hadden we voor het hof van assisen gestaan?, benadrukte de openbare aanklager.
Lichaam van vrouw gevonden in vaartje achter Nieuwpoorts zwembad
4 Februari, 13:36 HLN.BE
In de Oude Veurnevaart in Nieuwpoort is donderdag kort voor de middag een lichaam van een vrouw aangetroffen. Een getuige verwittigde de hulpdiensten en die rukten massaal uit om het slachtoffer te redden, maar dat mocht niet baten. De vrouw was al een tijdje overleden.


Huis van vrouw en twee kinderen beschoten in Waterschei
4 Februari, 09:48 HLN.BE
In de Onafhankelijkslaan in Waterschei werd woensdagavond rond 23.30 uur een woning beschoten. De woning werd getroffen door verschillende kogelinslagen, maar er raakte niemand gewond. Politie CARMA kwam ter plaatse en voerde de eerste vaststellingen uit.


Man steekt vrouw en zoon neer in bungalowpark in Lanaken
3 Februari, 21:24 Gazet v. Antwerpen

In bungalowpark Sonnevijver in Rekem (Lanaken) zijn woensdagvoormiddag de lichamen van een 55-jarige vrouw en haar 23-jarige zoon aangetroffen. Ploegen van politie LaMa vonden de neergestoken lichamen in een chalet nadat de vader zich had aangegeven bij de politie in Maastricht.
Wateroverlast in het Waasland: vrouw zit vast met auto in het water
3 Februari, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Ook in het Waasland heeft het zo hevig geregend dat de rivieren en beken het water niet meer konden slikken. Her en der is er wateroverlast ontstaan.
Romina uit ?Boer zkt Vrouw? heeft haar ?peperkoeken huisje? verkocht: ?Soms had ik zelfs drie jobs tegelijk?
3 Februari, 11:06 HLN.BE
Met serieus wat pijn in het hart heeft Romina (30) van boer Jan (33) afscheid genomen van haar boerderijtje in Dudzele bij Brugge. Romina Paret woont nu met Jan in Vlaams-Brabant. Het koppel leerde elkaar kennen via ?Boer Zkt. Vrouw?, maar intussen is er al heel wat veranderd. Zo hebben ze allebei een nieuwe job en moesten er een aantal knopen doorgehakt worden met zicht op de toekomst. ?De verkoop is in feite een opoffering van mijn kant.?


Broer van doodgeschoten vrouw (28) in Luik: ?Haar dood is niet erg?
2 Februari, 13:12 HLN.BE
Speurders zijn nog altijd op zoek naar de moordenaar van Ahlam (28). De Syrische vrouw werd begin januari met een schotwonde aan het hoofd dood aangetroffen in haar appartement in Luik. Snel werd duidelijk dat het ging om een eremoord en kwam een van Ahlams broers in het vizier als hoofdverdachte. Uit een conversatie die de kranten van Sudpresse konden inkijken, blijkt nu dat de man niet geraakt is door het verlies. ?Haar dood is niet erg?, schreef de verdachte naar een broer.


?Als leerkracht ben ik blij ze straks weer te zien, als vrouw van 55 met een man en kinderen niet?
1 Februari, 22:26 Volkskrant
De basisscholen mogen op maandag 8 februari weer open. Wat vinden onderwijskrachten, bestuurders, directeuren en belangenorganisaties daarvan nu de Britse mutatie oprukt?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn