NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vrouw


Vrouw raakt ernstig gewond bij brand in appartementencomplex Weert
8 Februari, 07:27 NOS nieuws

Een vrouw uit Weert is zwaargewond geraakt bij een brand in haar appartement. Die brak vannacht rond 03.00 uur uit.

De oorzaak van de brand is niet bekend. De vrouw is door de brandweer uit het appartement gehaald. Daarbij moest de deur worden geforceerd.

De vrouw is ter plekke behandeld door een per helikopter ingevlogen arts. Het slachtoffer is daarna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. Het is niet bekend hoe de vrouw er nu aan toe is.

De brand bleef beperkt tot het appartement van het slachtoffer, schrijft 1Limburg. Omliggende woningen zijn wel tijdelijk ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in een gebouw van de gemeente en mogen pas terug als de brandweer de appartementen heeft vrijgegeven.
Vrouw van Alec Baldwin biedt excuses aan na ophef om ?nepaccent?
7 Februari, 08:15 HLN.BE
Hilaria Baldwin (37) heeft na een aantal weken weer gereageerd op de ophef die was ontstaan over haar zogenaamde nepaccent. Op Instagram schrijft de vrouw van Alec Baldwin dat het haar spijt dat ze niet duidelijker is geweest over haar Spaanse achtergrond.


Zwaargewonde en meerdere vermisten bij zware explosie in garage in Bordeaux
6 Februari, 12:26 HLN.BE
Bij een grote explosie in een gebouw in de Franse stad Bordeaux is een bejaarde persoon zwaargewond geraakt. Twee mensen zijn vermist, meldt de brandweer. Een gaslek blijkt uit eerste vaststellingen aan de basis van de ontploffing te liggen, al wordt de oorzaak op dit moment nog verder onderzocht.


Zes vrouwen die door Koers zkt. Vrouw vol voor hun wielerdroom gaan: ?Dankzij het fietsen vul ik mijn dagen?
6 Februari, 06:32 HLN.BE
Koers zkt. Vrouw gaat in ons land op zoek naar nieuw vrouwelijke wielertalent. De respons op de talentenjacht is enorm. Zes vrouwen die via het project vol voor de droom gaan, vertellen over hun liefde voor de fiets. Van een succesvolle onderneming van La Cannibale tot een scherpere tijd dan ex-wereldkampioene Annemiek van Vleuten. ?Ik dacht altijd dat ik al te oud was om nog met wielrennen te beginnen.?


ASSISEN. ?Ik wist niet wat ik deed, Eleanore was de vrouw van mijn leven?
5 Februari, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Op de eerste dag van zijn assisenproces is Babur Yoldash vrijdag ondervraagd over de ochtend dat hij zijn vriendin Eleanore De Strijcker thuis in Herentals met tientallen messteken doodde, terwijl haar kinderen boven in bed lagen. Alleen werd de jury niet veel wijzer van de antwoorden. ?Ik was mezelf niet, ik wist niet wat ik deed, alles was donker en ik had donkere gedachten?, bleef hij herhalen.
Man die vrouw aanviel met hamer blijft langer in de cel
5 Februari, 14:52 Gazet v. Antwerpen

De raadkamer heeft vrijdag beslist dat de 70-jarige Paul V., die aangehouden is voor de moordpoging op zijn partner, nog minstens een maand in de cel moet blijven. De man ging zijn vrouw begin dit jaar met een hamer te lijf.
Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgender is? Zanger Sam Bettens: ?Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor?
5 Februari, 12:43 HLN.BE
Acteur Elliot Page (bekend van de film ?Juno?) scheidt twee maanden na zijn coming-out als transgender van zijn vrouw Emma Portner. Of het huwelijk eindigde door Pages transitie, is niet zeker. Maar het zet aan het denken. Kan een relatie overeind blijven als een partner van geslacht verandert? Voor zanger Sam Bettens luidt het antwoord ?ja?, al zwommen hij en zijn vrouw Stef ook woelige waters door. ?Ik zat met de angst dat ze me niet meer aantrekkelijk ging vinden. Maar uiteindelijk is mijn transitie net iets spannends voor ons geworden.? Psycholoog-seksuoloog Els Elaut begeleidt transpersonen en hun partners. ?Sommige koppels gaan op zoek naar creatieve oplossingen.?


Vrouw (62) die partner neersteekt riskeert 8 jaar cel: ?Marc had het bijna niet overleefd?
4 Februari, 16:36 Gazet v. Antwerpen

Het Openbaar Ministerie heeft donderdag acht jaar effectieve celstraf gevorderd tegen een 62-jarige Bornemse vrouw. Ze stond terecht voor de moordpoging op haar partner in het voorjaar van 2019. Toen liep een ruzie tussen de twee compleet uit de hand en kreeg de man een messteek in de borststreek. ?Het scheelde geen haartje of meneer had de aanval niet overleefd en dan hadden we voor het hof van assisen gestaan?, benadrukte de openbare aanklager.
Lichaam van vrouw gevonden in vaartje achter Nieuwpoorts zwembad
4 Februari, 13:36 HLN.BE
In de Oude Veurnevaart in Nieuwpoort is donderdag kort voor de middag een lichaam van een vrouw aangetroffen. Een getuige verwittigde de hulpdiensten en die rukten massaal uit om het slachtoffer te redden, maar dat mocht niet baten. De vrouw was al een tijdje overleden.


Huis van vrouw en twee kinderen beschoten in Waterschei
4 Februari, 09:48 HLN.BE
In de Onafhankelijkslaan in Waterschei werd woensdagavond rond 23.30 uur een woning beschoten. De woning werd getroffen door verschillende kogelinslagen, maar er raakte niemand gewond. Politie CARMA kwam ter plaatse en voerde de eerste vaststellingen uit.


Man steekt vrouw en zoon neer in bungalowpark in Lanaken
3 Februari, 21:24 Gazet v. Antwerpen

In bungalowpark Sonnevijver in Rekem (Lanaken) zijn woensdagvoormiddag de lichamen van een 55-jarige vrouw en haar 23-jarige zoon aangetroffen. Ploegen van politie LaMa vonden de neergestoken lichamen in een chalet nadat de vader zich had aangegeven bij de politie in Maastricht.
Wateroverlast in het Waasland: vrouw zit vast met auto in het water
3 Februari, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Ook in het Waasland heeft het zo hevig geregend dat de rivieren en beken het water niet meer konden slikken. Her en der is er wateroverlast ontstaan.
Romina uit ?Boer zkt Vrouw? heeft haar ?peperkoeken huisje? verkocht: ?Soms had ik zelfs drie jobs tegelijk?
3 Februari, 11:06 HLN.BE
Met serieus wat pijn in het hart heeft Romina (30) van boer Jan (33) afscheid genomen van haar boerderijtje in Dudzele bij Brugge. Romina Paret woont nu met Jan in Vlaams-Brabant. Het koppel leerde elkaar kennen via ?Boer Zkt. Vrouw?, maar intussen is er al heel wat veranderd. Zo hebben ze allebei een nieuwe job en moesten er een aantal knopen doorgehakt worden met zicht op de toekomst. ?De verkoop is in feite een opoffering van mijn kant.?


Broer van doodgeschoten vrouw (28) in Luik: ?Haar dood is niet erg?
2 Februari, 13:12 HLN.BE
Speurders zijn nog altijd op zoek naar de moordenaar van Ahlam (28). De Syrische vrouw werd begin januari met een schotwonde aan het hoofd dood aangetroffen in haar appartement in Luik. Snel werd duidelijk dat het ging om een eremoord en kwam een van Ahlams broers in het vizier als hoofdverdachte. Uit een conversatie die de kranten van Sudpresse konden inkijken, blijkt nu dat de man niet geraakt is door het verlies. ?Haar dood is niet erg?, schreef de verdachte naar een broer.


?Als leerkracht ben ik blij ze straks weer te zien, als vrouw van 55 met een man en kinderen niet?
1 Februari, 22:26 Volkskrant
De basisscholen mogen op maandag 8 februari weer open. Wat vinden onderwijskrachten, bestuurders, directeuren en belangenorganisaties daarvan nu de Britse mutatie oprukt?


Boete voor vrouw Navalny, Kremlin noemt betogers 'hooligans'
1 Februari, 12:13 NOS nieuws

Een Russische rechter heeft een boete van omgerekend zo'n 220 euro opgelegd aan de vrouw van de opgepakte oppositieleider Aleksej Navalny.

Joelia Navalny werd gisteren opgepakt in Moskou. Ze kreeg de boete omdat ze volgens de rechter had deelgenomen aan een illegale bijeenkomst. Haar advocaat laat aan persbureau Interfax weten in beroep te gaan tegen de boete.

Russen in hele land de straat op

In het hele land gingen gisteren tienduizenden Navalny-aanhangers de straat op om de vrijlating van de politicus te eisen. Ruim 5000 mensen werden gearresteerd. Het was het tweede weekeinde op rij dat in steden in heel Rusland werd gedemonstreerd.

In Moskou en Sint-Petersburg meldden ooggetuigen dat de politie veel geweld gebruikte bij de aanhoudingen. Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov omschreef de betogers vandaag als hooligans en provocateurs. Daarmee kan volgens hem niet het gesprek worden aangegaan.

De Navalny-aanhangers trotseerden naast de autoriteiten gisteren ook de kou:

Navalny hangt een celstraf van 3,5 jaar boven het hoofd. Hij heeft zich volgens de Russische gevangenisdienst niet gehouden aan de voorwaarden van een voorwaardelijke celstraf, die hij in 2014 kreeg opgelegd. In januari werd de oppositieleider direct bij terugkeer in Rusland opgepakt op het vliegveld in Moskou, ruim vijf maanden na zijn vergiftiging die hij ternauwernood overleefde.

Vorige week verloor hij het hoger beroep tegen zijn voorlopige hechtenis. In de rechtbank noemde Navalny het proces tegen hem "een nieuw niveau van wetteloosheid".
Staatsgreep in Myanmar
1 Februari, 06:06 De Tijd
06:29 Het leger in Myanmar heeft de controle over het land genomen en regeringsleider Aung San Suu Kyi opgepakt. Verwacht wordt dat in New York de VN-Veiligheidsraad de komende dagen bijeen komt.


Vrouw raakt ernstig gewond bij steekpartij in psychiatrische instelling

Bij een geweldsincident in de psychiatrische instelling Multiversum in Mortsel is zondagavond een vrouw ernstig gewond geraakt.
Japanse vrouw verbergt lijk van moeder tien jaar lang in diepvries
30 Januari, 08:12 HLN.BE
Een Japanse vrouw heeft het lijk van haar overleden moeder tien jaar lang verborgen gehouden in een diepvries. Dat melden Japanse media zaterdag.


Achter elke sterke man staat een sterke vrouw, ook bij Mathias Vergels en Gio Kemper
30 Januari, 06:54 HLN.BE
Meisjesidolen Mathias Vergels (28, links) en Gio Kemper (29, rechts) zetten hun vrouwen in de kijker. Mathias lonkt naar extra views met 'Thuis'-collega Lynn Van den Broeck en Gio zet zijn Amber in om zijn fans te leren kennen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn