NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vragen

2News.be / Trefwoorden / Vragen

EY over overgangsmaatregel ploegenarbeid: 'Nog veel praktische vragen'
22 Maart, 00:00 De Tijd
21:58 Bedrijven verwelkomen de maatregel die hen in staat stelt alsnog een beroep te doen op het fiscale gunstregime voor ploegenarbeid. Maar de optie die de regering uitwerkte, betekent ook meer administra...


Ook Eneco gaat klanten geld vragen voor teruggeleverde stroom
12 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Eneco-klanten met zonnepanelen gaan betalen voor de stroom die ze terugleveren aan het stroomnet. Nu zoveel consumenten zonnepanelen hebben, vindt Eneco het te duur worden.


AP krijgt steeds meer vragen over videodeurbellen, hekelt houding van politie
24 Februari, 00:01 Tweakers
De Autoriteit Persoonsgegevens kreeg vorig jaar meer dan duizend vragen en klachten van Nederlandse burgers over videodeurbellen. Het 'irriteert' de privacytoezichthouder dat de politie actief stimuleert zulke camera's op te hangen, zegt Aleid Wolfsen in de Volkskrant.


?Sommige gevangenen vragen vrijwillig om naar de isolatiecel te gaan?: Antwerpse gevangenis weigert nieuwe gedetineerden door overbevolking
31 Januari, 00:02 HLN.BE
?We kunnen op dit moment geen humane detentie garanderen.? Het personeel van de Antwerpse gevangenis in de Begijnenstraat doet de deuren dicht voor nieuwe gedetineerden wegens overbevolking. Momenteel moeten bijna 70 gevangenen op matrassen op de grond slapen. Volgens de vakbond blijft de deur dicht tot er van de 675 mannelijke gedetineerden nog 600 overblijven. Nochtans leken de bezettingscijfers vorig jaar de goede kant uit te gaan. Waar liep het dan mis?


Vijf vragen aan Carl Devos over Conner Rousseau: ?Als hij zo lang twijfelt, is het dan wel verstandig om lijstduwer te worden??
31 Januari, 00:02 HLN.BE
Conner Rousseau zal niet de lijst trekken in Oost-Vlaanderen, zo staat vast. Wordt hij dan wel lijstduwer? Zijn partij Vooruit houdt die plek alleszins voor hem vrij. Hij krijgt nu tot midden april om te beslissen. Maar waarom moet dat zolang? En als hij lijstduwer wordt: hoe groot is de kans dat hij verkozen raakt? Vijf snelle vragen aan politicoloog Carl Devos (UGent).


Is een verbod op uitfans mogelijk? En waarom werkt bestraffen soms averechts? Zeven vragen na de rellen in Anderlecht
9 December 2023, 00:02 HLN.BE
Vuurwerk- en stoeltjesgooiende Standard-fans legden de wedstrijd tegen Anderlecht lam. Wie moet dat hooliganisme indijken: de clubs of de politie? Kunnen de relschoppers zelf opdraaien voor de kosten? En zijn strengere straffen een optie? De meest prangende vragen voor u opgelijst.


Vakbonden vragen aandeelhouders tegen bonus van 12 miljoen euro voor CEO Solvay te stemmen
7 December 2023, 00:05 Skynet Economie
De bonus van 12 miljoen euro voor de CEO van Solvay, Ilham Kadri, ligt de vakbonden zwaar op de maag. Ze vragen de aandeelhouders tegen te stemmen.


Proces ?martelmoord? gaat van start, zus Samira wil alles volgen: ?Ik zit met zoveel vragen waar ik geen antwoord op heb?
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
Vrijdag is het grootste assisenproces ooit in Limburg van start gegaan. Dertien beschuldigden staan terecht voor de ?martelmoord? op Hilal Makhtout (33). Zij wilden hem ?een lesje leren? na de diefstal van drugs en geld. Hilal werd uiteindelijk dood aangetroffen in een vakantiehuisje in de Ardennen. VTM Nieuws kon op het proces spreken met de zus van het slachtoffer. ?Ik hoop dat ze goed genoeg gestraft worden. Dat brengt hem dan wel niet terug, maar toch.?


Taliban vragen internationale hulp voor terugkerende Afghanen uit Pakistan
8 November 2023, 00:05 Skynet Buitenland
Met het oog op de terugkeer van duizenden Afghaanse vluchtelingen uit Pakistan hebben de taliban opgeroepen tot internationale steun. Afghanistan kan het grote aantal teruggekeerde mensen niet alleen aan, zo maakte het vluchtelingenministerie van de taliban dinsdag bekend op X.


Nooit meer vragen om iPhone-oplader: Apple stapt met iPhone 15 over op USB-C
13 September 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De iPhone 15 is niet meer op te laden met de Lightning-kabel van eerdere iPhones. Op de nieuwe telefoon gaat dat via USB-C. Dat kondigde Apple dinsdagavond aan tijdens de presentatie van nieuwe iPhones voor komend jaar.


X past privacybeleid aan om te kunnen vragen naar biometrische gegevens
3 September 2023, 00:01 Tweakers
X, het voormalige Twitter, kan gebruikers in de toekomst vragen hun biometrische gegevens af te staan. Het bedrijf heeft daarvoor het privacybeleid aangepast. De regels lijken ook voor Europese gebruikers te gelden, maar X zegt niet wat het met de gegevens wil doen.


10 praktische vragen over de aangifte van nalatenschap
2 September 2023, 00:00 De Tijd
01:05 Een overlijden in de familie gaat niet alleen gepaard met veel verdriet, er komt ook heel wat papierwerk bij kijken. Wat moet u allemaal invullen op een aangifte van nalatenschap? En kunt u dat zelf o...


Dit is de laatste week om belastingaangifte te doen en toeslagen aan te vragen
30 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Je hebt tot en met vrijdag 1 september de tijd om zorgtoeslag en huurtoeslag over 2022 aan te vragen. "Vaak denken mensen dat ze geen recht hebben op toeslagen, terwijl dit wel zo is", schrijft de Belastingdienst. Ook is het de laatste week waarin je belastingaangifte kunt doen.


Jonge boeren van Groene Kring vragen aandacht voor de stiel met stropoppenactie
22 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
Op het Martelarenplein in Leuven, maar ook in Hasselt, Brugge en Gent, hebben jonge boeren van de Groene Kring zaterdag de jaarlijkse stropoppenactie afgetrapt. Met twee grote stropoppen als aandachtstrekkers deelden de boeren in Leuven appels uit en herinnerden ze de voorbijgangers aan het belang van de boerenstiel. "Zonder boeren zijn we weinig", vertelt jonge boerin Marte Boeckx.


Jullie leukste vragen aan Wout Funnekotter
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Hoofdredacteur Wout Funnekotter zat vorige week klaar voor een Q&A met lezers. In dit artikel lees je de leukste vragen terug die jullie hem stelden.


Sociale onrust Ryanair - Vakbonden vragen hulp De Croo en Di Rupo in conflict met Ryanair
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
De vakbonden bij Ryanair vragen de federale en Waalse regering om snel in actie te schieten tegen de luchtvaartmaatschappij. Die "stelt zich boven de wet", zeggen ze in een open brief aan de regeringsleiders Alexander De Croo (Open Vld) en Elio Di Rupo (PS).


5 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
FIFA en coach Zambia weigeren vragen over vermeend seksueel wangedrag
26 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Bondscoach Bruce Mwape van Zambia en de FIFA staan geen vragen toe over het vermeend seksueel wangedrag van de trainer naar zijn eigen speelsters. Mwape wil zich naar eigen zeggen volledig concentreren op presteren op het WK voetbal.


Pantheon in Rome gaat miljoenen bezoekers om entreegeld vragen
3 Juli 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Wie vanaf volgende week het Pantheon in Rome bezoekt, moet 5 euro entreegeld betalen. Daarmee is de tweeduizend jaar oude kerk niet langer een gratis attractie.


Vijf vragen over het protest tegen de geplande api-aanpassingen van Reddit
8 Juni 2023, 00:00 Tweakers
Reddit gaat geld vragen voor het gebruik van zijn api. Dat zet kwaad bloed bij veel gebruikers, die in groten getale besluiten hun subreddits op zwart te gooien. Dat gebeurt volgende week, maar of daarmee de problemen zijn opgelost is maar de vraag.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn