NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vraagt

2News.be / Trefwoorden / Vraagt

Alec Baldwin vraagt rechtbank om zaak rond schietincident Rust te seponeren
19 Maart, 00:09 NU.NL - Film
Alec Baldwin wil dat de rechtszaak over de schietpartij op de set van de film Rust wordt geseponeerd. Het juridisch team van Baldwin zegt dat de aanklagers "bijna elke regel" van de wet hebben "overtreden".


Europese Commissie vraagt LinkedIn naar mogelijke overtreding DSA met ads
16 Maart, 00:01 Tweakers
De Europese Commissie heeft Microsoft een verzoek gestuurd om te bepalen of LinkedIn de Digital Services Act overtreedt met zijn advertenties. Onder meer het Nederlandse Bits of Freedom diende een klacht in over de advertenties van LinkedIn.


Advocaat Harvey Weinstein vraagt om terugdraaien veroordeling verkrachting
20 Februari, 00:12 NU.NL - Film
De advocaat van Harvey Weinstein heeft bij de hoogste rechter in New York gevraagd of de veroordeling van de voormalig producent voor verkrachting teruggedraaid kan worden, meldt Variety. Volgens de advocaat zijn er te veel getuigen gehoord in de zaak.


Beach Boys-zanger Brian Wilson lijdt aan dementie, familie vraagt curatele aan
20 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
De familie van Beach Boys-zanger Brian Wilson heeft bij de rechter curatele aangevraagd, omdat hij lijdt aan een vorm van dementie. De familie laat dit weten aan People Magazine.


Vakbond vindt vervolging Alec Baldwin voor schietincident onterecht
30 Januari, 00:07 NU.NL - Film
Acteursvakbond SAG-AFTRA heeft steun uitgesproken voor Alec Baldwin in zijn komende rechtszaak. De acteur wordt vervolgd voor dood door schuld, maar volgens SAG-AFTRA is dat onterecht.


Vlaamse minister vraagt zich af of verplichte slimme meter per 2029 te duur is
13 Januari, 00:01 Tweakers
De Vlaamse minister die verantwoordelijk is voor energie vraagt zich af of het plaatsen van slimme meters bij elk huishouden voor 2029 goed haalbaar is. De kosten zouden te hoog zijn, de baten juist te laag.


Gangster die terechtstaat voor moord op Tupac Shakur vraagt rechter om huisarrest: ?Geen gevaar voor de gemeenschap?
4 Januari, 00:01 HLN.BE
Duane Davis (60), een voormalig gangster uit Los Angeles die beschuldigd wordt van de moord op Tupac Shakur in 1996, is van plan om de rechter dinsdag te vragen hem huisarrest te geven in afwachting van het proces in juni. Volgens zijn advocaten verkeert Davis in slechte gezondheid en vormt hij geen gevaar voor de gemeenschap.


Vuurwerkfederatie vraagt thuis geen vuurwerk af te steken op oudejaarsavond door voorspelde hevige wind
28 December 2023, 00:59 HLN.BE
De Belgische vuurwerkfederatie doet nu al een onheilspellende oproep aan de mensen thuis om geen vuurwerk af te steken op oudejaarsavond want het gaat te hard waaien. De steden wachten voorlopig nog af, maar de voorspellingen zien er niet goed uit. Onze weerman Frank Duboccage geeft uitleg bij VTM NIEUWS en blikt vooruit op het laatste weekend van 2023.


Migratiecentrum vraagt meer proactieve controles op mensenhandel in risicosectoren
21 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Het federale migratiecentrum Myria heeft dinsdag, na de publicatie van zijn jaarlijks rapport over mensenhandel en mensensmokkel, de bevoegde overheden opgeroepen om meer in te zetten op proactieve controles tegen mensenhandel in risicosectoren. Het centrum vraagt om de RSZ-inspectiedienst en de betrokken politiediensten te versterken.


Vogelbescherming Vlaanderen vraagt strengere handhaving jachtwetgeving
14 December 2023, 00:02 Skynet
Vogelbescherming Vlaanderen reageert woensdag op de aflevering van Pano over het illegaal uitzetten van kweekwild voor de jacht. De organisatie vraagt een strengere handhaving van de Vlaamse jachtwetgeving en de invoering van een positieflijst voor vogels.


Veeam vraagt in nieuw zero trust-model aandacht voor back-up- en recoverydata
4 December 2023, 00:05 Techzine
Veeam introduceert, in samenwerking met Numberline Security, zijn Zero Trust Data Resilience (ZTDR)-model. Dit zero trust-model met nieuwe principes en referentiearchitectuur richt zich specifiek op de cybersecurityrisico?s voor back-up- en recoverydata. Het nu door Veeam, in samenwerking met Numberline Security, ontwikkelde ZTDR-model is een extensie voor back-up en recovery van het bestaande CISA Zero Trust […]


?Het is kiezen tussen de pest en de cholera?: De Lijn vraagt om aanbod tijdelijk af te bouwen tot capaciteitsproblemen opgelost zijn
10 November 2023, 00:02 HLN.BE
De Lijn vraagt om tijdelijk te mogen snoeien in het aanbod omdat de vervoersmaatschappij het beloofde aanbod door problemen met materiaal en personeel niet altijd op een betrouwbare manier kan voldoen. Dat heeft directeur-generaal van De Lijn Ann Schoubs donderdag gezegd in het Vlaams Parlement. Zodra de capaciteitsproblemen zijn aangepakt, kan het aanbod volgens Schoubs opnieuw omhoog. Maar volgens Schoubs is er jaarlijks 100 miljoen euro extra nodig om de vloot en de infrastructuur op orde te krijgen.


Coldplay vraagt fans stukje in te zingen voor nieuw nummer
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Coldplay vraagt fans om een stukje van het nieuwe nummer van de Britse band in te zingen en op te sturen. Het lied komt op het album Moon Music.


WeWork, ooit gewaardeerd op 47 miljard dollar, vraagt faillissement aan
8 November 2023, 00:00 Emerce
Kantoorverhuurder WeWork heeft uitstel van betaling aangevraagd. De ooit hoogvliegende startup die mede is opgericht door Adam Neumann en werd gefinancierd door SoftBank, BlackRock en Goldman Sachs, heeft het tij tegen.


Minister Brouns vraagt tot 14,2 miljoen euro steun terug van papierfabrikant Sappi
12 Oktober 2023, 00:02 HLN.BE
Vlaams minister van Werk, Economie en Innovatie Jo Brouns (CD&V) wil tot 14,2 miljoen euro aan steun terugvorderen van papierfabrikant Sappi, die dinsdag aankondigde de fabriek in Lanaken te sluiten. Dat meldt ?Het Belang van Limburg? woensdagavond en het nieuws is aan Belga bevestigd door de woordvoerder van Brouns. Door de sluiting van de papierfabriek in Lanaken staan zowat 550 banen op de tocht.


Lokale politie vraagt financiering en toekomstvisie om opdrachten te kunnen vervullen
11 Oktober 2023, 00:01 Skynet Belgie
Duurzame financiering, verdere inspanningen om de politiediensten te digitaliseren, voldoende gekwalificeerd personeel en een ambitieuze toekomstvisie: dat vragen de 182 lokale politiezones van ons land in het verkiezingsmemorandum 2024-2028 dat de Vaste Commissie van de Lokale Politie (VCLP) dinsdag heeft voorgelegd aan minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en een vertegenwoordiger van minister van Justitie Vincent van Quickenborne (Open VLD).


BBS vraagt WEER faillissement aan
3 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

Kommt schon Leute, seid ihr schon wieder pleite? BBS vraagt weer eens een faillissement aan! Van alle velgenmerken is BBS een oudgediende. Het merk werd in 1970 opgericht en was aanvankelijk bezig voor de autosport. Later ging men ook velgen maken voor personenauto’s, zowel af-fabriek als aftermarket. Sommige mensen – waaronder mensen op de Autoblog-redactie […]

Dit artikel BBS vraagt WEER faillissement aan verscheen eerst op Autoblog.nl.
Vacansoleil kan schulden niet meer dragen en vraagt uitstel van betaling aan
27 September 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Reisorganisatie Vacansoleil heeft dinsdag uitstel van betaling aangevraagd bij de rechtbank Oost-Brabant. Het bedrijf, dat campingvakanties regelt, gaat gebukt onder hoge schulden die het niet meer kan terugbetalen.


Biden vraagt eerlijke verdeling van winsten autosector te midden van ongekende staking
19 September 2023, 00:03 Skynet Economie
Nadat vrijdag nooit eerder geziene stakingsacties gestart waren bij de drie grootste Amerikaanse autofabrikanten in de Verenigde Staten, heeft president Joe Biden opgeroepen tot een "eerlijke" verdeling van hun "recordwinsten".


?TSMC vraagt leveranciers high-end chipapparatuur om leveringen te vertragen?
17 September 2023, 00:00 Tweakers
Chipfabrikant TSMC zou aan enkele van zijn leveranciers hebben gevraagd om even geen high-end chipapparatuur meer te leveren. Volgens Reuters zou TSMC zich zorgen maken over de trager herstellende economie en afnemende vraag naar techproducten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn