NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vraagt

2News.be / Trefwoorden / Vraagt

Joled stopt productie geprinte oledpanelen en vraagt uitstel van betaling aan
Donderdag, 00:26 Tweakers
Joled, het Japanse bedrijf dat bekend is van het fabriceren van geprinte oledpanelen voor met name monitoren, heeft faillissementsbescherming aangevraagd en trekt zich terug uit de productie en verkoop van geprinte oledpanelen. De ontwikkelingstak lijkt te worden overgenomen.


Donderdag, 00:21 Volkskrant
Kledingmerk Scotch & Soda vraagt faillissement aan voor Nederlands deel
23 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Het Nederlandse kledingmerk Scotch & Soda heeft een faillissement aangevraagd voor de activiteiten in ons land. De curator gaat op zoek naar een nieuwe eigenaar. Voorlopig blijven de 32 Nederlandse winkels nog gewoon open.


Delhaize - Waalse regering vraagt garanties over werkgelegenheid
11 Maart, 00:45 Skynet Economie
De Waalse regering heeft vrijdag de vakbonden en de directie van warenhuisketen Delhaize ontvangen. De regering heeft het bedrijf om garanties gevraagd over het behoud van de werkgelegenheid en verworven rechten, staat in een mededeling van minister-president Elio Di Rupo (PS).


Belastingdienst vraagt half miljoen mensen extra om aangifte te doen
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De Belastingdienst heeft in de afgelopen weken 8,8 miljoen Nederlanders, onder wie 1,8 miljoen ondernemers, gevraagd om in maart of april belastingaangifte te doen. Dit zijn er een half miljoen meer dan in de afgelopen twee jaar, toen 8,3 miljoen Nederlanders een (digitale) aangiftebrief ontvingen.


Kaasbedrijf Le Larry vraagt faillissement aan, 25-tal banen bedreigd
2 Maart, 00:04 Skynet Economie
Het Oost-Vlaamse kaasbedrijf Le Larry, deel van de vleesgroep Ganda Fine Foods, vraagt het faillissement aan. Dat heeft Belga vernomen in syndicale kring en het nieuws werd bevestigd door de directie.


Brussels Airport vraagt om niet spontaan naar luchthaven te komen om bagage af te halen
20 Februari, 02:05 Skynet Economie
Op Brussels Airport verloopt de bagageafhandeling vandaag opnieuw normaal, maar toch is het er erg druk. Veel reizigers die gisteren zijn geland zonder hun koffers, willen die vandaag spontaan zelf komen ophalen. "We vragen reizigers om niet naar de luchthaven te komen als ze niet gecontacteerd zijn geweest", benadrukt woordvoerster Nathalie Pierard.


Ongevaccineerde Djokovic vraagt VS toch om toegang voor Masters-toernooien
12 Februari, 00:09 NU.NL - Sport
Novak Djokovic heeft een verzoek ingediend om volgende maand de Verenigde Staten in te mogen, zodat hij de Masters-toernooien van Indian Wells en Miami kan spelen. De winnaar van de laatste editie van de Australian Open is niet gevaccineerd en mag daarom in principe het land niet in.


Amerikaanse senator vraagt Apple en Google om TikTok uit appwinkels te halen
4 Februari, 00:01 Tweakers
De Amerikaanse senator Michael Bennett heeft Apple en Google in een rechtstreekse brief gevraagd om TikTok te verwijderen uit de App Store en de Play Store. Volgens de senator vormt het platform een risico voor de veiligheid van Amerikaanse burgers.


OpenAI vraagt 42 dollar per maand voor betaalde versie ChatGPT
24 Januari, 00:11 Emerce
OpenAI rekent 42 dollar per maand te willen voor de betaalde versie van schrijfhulp ChatGPT. De optie voor het abonnement verscheen afgelopen weekend heel even op de site van ChatGPT, maar is inmiddels weer verdwenen.


Raadslid vraagt duidelijkheid over al dan niet afsluiten overweg Peremansheidestraat: ?Eerst ontwerp voor brug in Lostraat?
11 Januari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het is nog niet duidelijk of Infrabel de overweg in de Peremansheidestraat in Zonderschot (Heist-op-den-Berg) effectief gaat afsluiten. Dat antwoordde het gemeentebestuur op een vraag van Jan Baestaens (ETA+), die om duidelijkheid vroeg na een schijnbare windstilte van bijna twee jaar in het dossier.
Apple vraagt flink meer voor vervangen accu iPhone, iPad en MacBook
6 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Accu van je iPhone, iPad of MacBook vervangen? Dat wordt vanaf 1 maart flink duurder, zo maakte Apple bekend op zijn website.


Chelsea-coach Potter vraagt Ziyech geduld te hebben na geweldig WK
25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Chelsea-coach Graham Potter heeft zich vrijdag lovend uitgelaten over de prestaties van Hakim Ziyech op het WK voetbal in Qatar. De coach vroeg de Marokkaanse middenvelder op de persconferentie om geduld.


Prijsplafond voor stroom en gas vraagt om accurate meterstand per 1 januari
25 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Om op de juiste wijze gebruik te kunnen maken van de voordelen van het prijsplafond voor gas en elektriciteit is het van belang dat de precieze meterstanden per 1 januari geregistreerd worden. Daar wijst toezichthouder ACM op nu de ingangsdatum voor de energiemaatregel nadert.


Football Talk. Bondsparket vraagt vijf wedstrijden schorsing voor Janssen na slag (en uitlatingen richting scheidsrechter)
15 November 2022, 00:02 HLN.BE
Vincent Janssen kent zijn bijkomende straf voor de slag die hij vorige week in de Croky Cup uitdeelde aan Beveren-verdediger Vukotic. Het Bondsparket wil de Nederlandse spits van Antwerp vijf wedstrijden aan de kant zetten, waarvan drie effectief en twee met uitstel. Janssen zou ook een boete van 4.000 euro moeten betalen. Die voorgestelde straf heeft hij deels te danken aan uitlatingen aan het adres van scheidsrechter Wesli De Cremer, na de wedstrijd. ?Nou, goed geprobeerd. Het is jullie toch niet gelukt!?, riep Janssen volgens het scheidsrechtersverslag. Antwerp en de speler kunnen wel nog in beroep gaan.


Wankele cryptobeurs FTX vraagt uitstel van betaling aan, topman stapt op
14 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Het noodlijdende handelsplatform FTX heeft uitstel van betaling aangevraagd, een voorstadium van een faillissement. Ook vertrekt topman Sam Bankman-Fried, meldt de cryptobeurs vrijdag op Twitter.


Familie van hongerstakende activist Abdel Fattah vraagt amnestie
13 November 2022, 00:04 Skynet Buitenland
De familie van de opgesloten Egyptisch-Britse prodemocratische activist Alaa Abdel Fattah heeft de Egyptische president Abdel-Fattah al-Sissi gevraagd om hem amnestie te verlenen. Ondertussen wordt de internationale druk om de man vrij te laten steeds groter.


FTX vraagt uitstel van betaling, topman stapt op (update)
13 November 2022, 00:01 Emerce
Cryptobeurs FTX heeft uitstel van betaling aangevraagd, een voorstadium van een faillissement. Ook vertrekt topman Sam Bankman-Fried.


Wales vraagt Harry Potter-fans: laat geen sokken meer achter op 'graf' Dobby
7 November 2022, 00:05 NU.NL - Film
Harry Potter-fans worden met klem verzocht geen sokken meer achter te laten bij het gedenkteken voor het filmpersonage Dobby op een strand in Wales. Lokale autoriteiten vrezen dat de kledingstukken schade aanrichten aan het milieu.


Twitter vraagt tientallen ontslagen medewerkers terug te keren
7 November 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Twitter vraagt zondag tientallen medewerkers die na de overname door Elon Musk hun baan verloren, terug te keren. Volgens persbureau Bloomberg gaat het om mensen die per ongeluk zijn ontslagen of doordat het management verkeerde beslissingen had genomen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn