NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Volledig

2News.be / Trefwoorden / Volledig

Ruim een procent van alle auto's in EU was in 2022 volledig elektrisch
17 Februari, 00:00 Tweakers
In 2022 was 1,2 procent van alle geregistreerde personenauto's in de Europese Unie volledig elektrisch. Zweden, Denemarken en Nederland zijn percentueel gezien koplopers. Inwoners van Griekenland hebben net als vorig jaar relatief gezien het minste aantal EV's in gebruik.


Video: Porsche 911 EV-ombouw brandt volledig uit
12 Februari, 00:01 AutoBlog

Oei, deze naar EV omgebouwde Porsche 911 is nu een karkas. Het wordt steeds populairder: een oude auto klaar maken voor elke milieuzone door een EV-ombouw. Zo ook deze Porsche 911 964. Helaas duikt een video op die je voor geen enkele Porsche 964 wil zien: hij is volledig afgebrand. Er is weinig context te […]

Dit artikel Video: Porsche 911 EV-ombouw brandt volledig uit verscheen eerst op Autoblog.nl.
Koning Boudewijnstadion tegen 2030 geleidelijk aan volledig vernieuwd
21 December 2023, 00:01 Skynet
Het Koning Boudewijnstadion zou tegen 2030 geleidelijk aan helemaal vernieuwd moeten zijn. Dat heeft schepen van Sport Benoit Hellings (Ecolo) gezegd tijdens het debat over de begroting van de stad Brussel voor 2024.


Volledig Russische EV is een aanslag op je netvlies
21 December 2023, 00:01 AutoBlog

De Russen hebben het nu ook gemunt op ons netvlies. In Rusland kan het behoorlijk fris zijn en de afstanden zijn er vrij groot, dus het niet het ideale land voor elektrische auto’s. Daar komt bij dat Russen een beetje lastig aan Westerse auto’s kunnen komen, als gevolg van de ‘speciale militaire operatie’ van Poetin. […]

Dit artikel Volledig Russische EV is een aanslag op je netvlies verscheen eerst op Autoblog.nl.
Rijdersbezetting van Lamborghini volledig met Edoardo Mortara en Matteo Cairoli
20 December 2023, 00:03 Autosport
Lamborghini is rond met zijn rijdersbezettingen voor het eerste seizoen in zowel GTP in IMSA als de Hypercar-klasse in het FIA WEC. Vier namen waren al eerder gekend, met de komst van Edoardo Mortara en Matteo Cairoli zijn de Italiaanse troepen compleet.

Lees meer: Rijdersbezetting van Lamborghini volledig met Edoardo Mortara en Matteo Cairoli


Wishful 8 Hours breidt uit naar een volledig kampioenschap
13 December 2023, 00:00 Autosport
Na twee succesvolle edities, kende de Wishful 8 Hours dit jaar een upgrade naar het internationaal niveau. Een derde jaargang zat al zeker in de pijplijn, maar het is toch tijd voor de volgende stap: de Wishful Series. In 2024 gaat men namelijk uitbreiden naar een volwaardig kampioenschap van zes wedstrijden, met als belangrijkste race de Wishful 8 Hours. En dat natuurlijk allemaal ten voordele van Make a Wish Belgium-Vlaanderen.

Lees meer: Wishful 8 Hours breidt uit naar een volledig kampioenschap


Ierland krijgt eerste datacenter dat volledig op brandstofcellen draait
12 November 2023, 00:06 Techzine
Ierland krijgt het eerste Europese datacenter dat de stroomvoorziening via het elektriciteitsnetwerk vervangt door brandstofcellen. Dit moet een stap zijn in het reduceren van de CO2-uitstoot van het land. Het Ierse herbruikbare energiebedrijf Lumcloon Energy bouwt samen met de Zuid-Koreaanse specialist SK Ecoplant een datacenter dat voor zijn energievoorziening brandstofcellen gebruikt. Meer specifiek gaat het […]


Musk overweegt X volledig achter betaalmuur te zetten in strijd tegen bots
20 September 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Als het aan Elon Musk ligt, gaat iedere gebruiker van X binnenkort een klein geldbedrag betalen. Dat is volgens de miljardair nodig om spamaccounts van het socialemediaplatform te weren.


Van Aert was "volledig van slag" na zwaar ongeval van ploegmaat Van Hooydonck
20 September 2023, 00:01 Skynet Belgie
Wout van Aert heeft een bijzonder moeilijke week achter de rug. Vorige week dinsdag raakte zijn land- en ploeggenoot Nathan Van Hooydonck en diens partner immers betrokken bij een zwaar verkeersongeluk in Kalmthout, nadat hij onwel zou zijn geworden achter het stuur.


'VS moet export Amerikaanse technologie naar SMIC en Huawei volledig verbieden'
10 September 2023, 00:01 Tweakers
De VS moet alle vormen van export naar Huawei en SMIC in de kiem smoren. Dat eist een Amerikaanse wetgever. Recent werd bekend dat het Chinese SMIC de soc levert voor de Huawei Mate 60 Pro, terwijl dat waarschijnlijk de handelsrestricties die de VS heeft opgelegd, overtreedt.


Twitch werkt aan functie om kijkers volledig uit livestream te verbannen
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Twitch introduceert met een aankomende update in september de mogelijkheid voor streamers om individuele kijkers volledig uit hun livestream te weren. Vooralsnog kunnen kijkers alleen verbannen worden uit het chatsysteem, maar kunnen zij nog steeds de stream bekijken.


Walmart heeft Indiase Flipkart nu volledig in handen
1 Augustus 2023, 00:00 Emerce
De Amerikaanse retailreus Walmart heeft 1,4 miljard dollar op tafel gelegd om het resterende belang in Flipkart van eigenaar Tiger Global te kopen. Daarmee zijn de Amerikanen nu volledig eigenaar van de Indiase Amazon. Walmart had vorig jaar een aandeel van 72 procent.


Diablo IV vereist ieder seizoen volledig nieuw personage voor battlepass
22 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Spelers moeten ieder seizoen een nieuw personage aanmaken om de battlepass van Diablo IV door te spelen, zo bevestigt een medewerker van Blizzard. Eenzelfde systeem werd ook in voorgaande Diablo-games gebruikt, al is het battlepassprincipe nieuw voor de franchise.


Woning van jong gezin met kind volledig verwoest na blikseminslag: ?Buren vertelden hen dat hun dak in brand stond?
12 Juni 2023, 00:01 HLN.BE
In de Sint-Baafsstraat in Sint-Andries is zondagavond een zware brand uitgebroken in het dak van een rijwoning. De schade is bijzonder groot, want zowat het volledige dak viel ten prooi aan de vlammen. ?De woning van het jong gezin met kind is onbewoonbaar?, zegt brandweermajoor Marc De Langhe.


Olivier Vandecasteele - Vandecasteele landt vrijdagavond op Melsbroek
Na 455 dagen gevangenschap in Iran, in mensonterende omstandigheden, landt de Belgische ngo-medewerker Olivier Vandecasteele vrijdag tussen 21.00 en 22.30 uur op de militaire luchthaven van Melsbroek. Dat werd vrijdag bekendgemaakt in Belgische regeringskringen.


Bocholt en Hubo Handbal spelen volledig Limburgse finale voor de landstitel
7 Mei 2023, 00:00 Skynet Belgie
De finalisten van de nationale handbalplay-offs zijn bekend. Achilles Bocholt neemt het vanaf 20 mei op tegen Hubo Handbal.


Half-Life: Alyx is nu volledig uit te spelen zonder VR-headset met NoVR-mod
13 April 2023, 00:02 Tweakers
Valves VR-game Half-Life: Alyx kan nu worden uitgespeeld zonder een virtualrealityheadset te gebruiken. De makers van de NoVR-mod voor de game melden dat de volledige singleplayercampagne nu speelbaar is met de mod.


Omloop Vlaanderen: De wedstrijd wordt compacter, volledig nieuwe proef op vrijdag
28 Maart 2023, 00:02 Autosport
Een shakedown, een compacte wedstrijdavond op vrijdag en een volledige wedstrijddag op zaterdag. Voor heel wat teams en deelnemers maakt dit concept van de A&D Omloop van Vlaanderen een wedstrijd die op de kalender moet staan. Dit jaar gaat de beleving nog intenser zijn. De shakedown verhuist immers van woensdag naar donderdag. Hierdoor wordt de wedstrijd compacter wat ongetwijfeld gewaardeerd zal worden door de teams.

Lees meer: Omloop Vlaanderen: De wedstrijd wordt compacter, volledig nieuwe proef op vrijdag


12 Maart 2023, 00:07 Volkskrant
Een volledig seizoen in International GT Open voor Street-Art Racing
11 Maart 2023, 00:21 Autosport
Na in de loop van 2022 tijdens enkele wedstrijden van het kampioenschap te hebben geproefd, zal Street-Art Racing in 2023 het volledig seizoen van de International GT Open afwerken. De vaste waarden van het Belgische team, de Zwitser Pascal Bachmann en de Fransman Jahid Fazal-Karim zullen in de Am-categorie het stuur van de Aston Martin Vantage AMR #007 delen. Twee keer zal de Zuid-Afrikaan Xolile Letlaka de rol van invaller vervullen. Verder zal er bij gelegenheid ook een Vantage AMR GT4 in de GT Cup Open rijden, voor Jayan Fazal-Karim en Julien Darras.

Lees meer: Een volledig seizoen in International GT Open voor Street-Art Racing

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn