NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Volgen

2News.be / Trefwoorden / Volgen

Vakbonden en NS op ramkoers: ultimatum van een week, anders volgen er acties
Maandag, 00:03 NU.NL - Economie
De vakbonden geven de NS een week de tijd om akkoord te gaan met de cao-eisen. Als dat niet gebeurt, volgen er op korte termijn acties en stakingen. "De actiebereidheid onder het personeel is enorm", zegt FNV-bestuurder Henri Janssen.


SNS en ASN volgen concurrenten en schrappen negatieve rente
1 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Spaarders bij De Volksbank, het bedrijf achter SNS, ASN en RegioBank, hoeven vanaf oktober geen rente meer over hun spaargeld te betalen. Het gaat om klanten die meer dan 100.000 euro op hun betaal- of spaarrekening hebben staan.


Nog vier kandidaten in de running om Boris Johnson op te volgen
19 Juli, 00:01 HLN.BE
Er zijn nog vier kandidaten in de running om Boris Johnson op te volgen als de leider van de Conservatieve Partij en om dus de nieuwe Britse premier te worden. Bij een stemming eindigde Tom Tugendhat op de laatste plaats.


Crosby, Stills & Nash weer op Spotify ondanks besluit Neil Young te volgen
11 Juli, 00:06 NU.NL - Muziek
De muziek van David Crosby, Stephen Stills & Graham Nash is weer te streamen via Spotify. Vijf maanden geleden verzochten de drie mannen hun labels nog om hun muziek van Spotify te halen ter ondersteuning van het besluit van Neil Young om de streamingdienst te verlaten.


Regeringscrisis VK - Ook voormalige ministers Sajid Javid en Jeremy Hunt kandidaat om Johnson op te volgen
10 Juli, 00:05 Skynet
Voormalig minister van Volksgezondheid Sajid Javid en voormalig minister van Volksgezondheid en Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt hebben zich kandidaat gesteld om Boris Johnson op te volgen. Dat schrijft The Telegraph zaterdagavond. In aparte interviews met de krant hebben ze beloofd de vennootschapsbelasting te verlagen.


Na kwetsende uitspraken: geschorste academici UAntwerpen moeten traject rond diversiteit volgen
30 Juni, 00:01 Gazet v. Antwerpen

UAntwerpen heeft de twee medewerkers die in een gefilmd gesprek na een examen kwetsende uitspraken doen over studenten van Marokkaanse origine en over de Joods orthodoxe gemeenschap met onmiddellijke ingang geschorst. Ze zullen samen met Unia en het Hannah Arendt Instituut een traject moeten volgen om het vertrouwen met de studenten en de genoemde gemeenschappen te herstellen.
Facebook gaat meer video's tonen van personen die gebruikers niet volgen
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Facebook gaat binnenkort zijn tijdlijn aanpassen, meldt The Verge woensdag. Gebruikers krijgen daardoor meer stories en reels-video's te zien van personen of pagina's waar zij niet bevriend mee zijn of die zij niet volgen.


Concerten Meeuwis en Van Buuren online te volgen: zit er toekomst in livestream?
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
Livestreams waren bijna twee jaar lang zo'n beetje de enige manier voor artiesten om voor hun fans op te treden. Nu alle evenementen met publiek weer mogen, leek de nood voor livestreams niet meer zo hoog. Toch zien Videoland en platform HYMN er toekomst in: ze komen met een livestream van een concert van Guus Meeuwis en met een online concertfilm van Armin van Buuren.


Litouwen eerste EU-land dat stopt met Russisch gas, Letland en Estland volgen
5 April, 00:04 NU.NL - Economie
Litouwen heeft de toelevering van gas uit Rusland volledig stopgezet. Daarmee is Litouwen het eerste EU-land dat niet langer Russisch gas importeert. Ook de andere Baltische staten Letland en Estland zijn hiertoe overgegaan.


Liverpool - Inter Milaan gratis te volgen via livestream bij Proximus Pickx
8 Maart, 00:00 Skynet Sport
Proximus Pickx verwent op dinsdag 8 maart alle voetballiefhebbers door de topper Liverpool - Inter Milaan exclusief gratis aan te bieden via livestream. Meer informatie hieronder.


Facebook schikt voor 90 miljoen dollar in zaak over volgen gebruikers in VS
17 Februari, 01:44 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta heeft een schikking van 90 miljoen dollar (bijna 80 miljoen euro) getroffen met de Amerikaanse overheid. Facebook wordt ervan beschuldigd gebruikers te zijn blijven volgen, zelfs nadat ze waren uitgelogd van het platform.


Google: Reclametrackers spoedig weg uit Android
17 Februari, 00:17 Emerce
De media- en reclamewereld gaat wereldwijd een nieuwe fase in. Third party trackers op het web zijn op sterven na dood. Op iOS zijn ze verleden tijd en nu is ook Android aan de beurt. AdID verdwijnt in 2024.


VVD en CDA volgen Kaag en Klaver en sluiten FvD en PVV uit: ?Niet met het extremisme besturen?
14 Februari, 00:07 Volkskrant
De partijleiders van VVD, D66, CDA en GroenLinks vinden ook lokale samenwerking met Forum voor Democratie en PVV na de raadsverkiezingen van maart niet langer kunnen. Partijleiders Sigrid Kaag (D66), Jesse Klaver (GroenLinks), Wopke Hoekstra (CDA) en Mark Rutte (VVD) riepen zaterdag hun lokale afdelingen op de twee radicaal-rechtse partijen te weren uit het gemeentebestuur. ?Wij gaan niet met het extremisme besturen?, aldus Kaag.


Apple maakt mensen volgen via AirTag-trackers lastiger na update
12 Februari, 00:19 NU.NL - Tech
Apple heeft een update aangekondigd voor zijn AirTag-trackers, waarmee ze veiliger moeten worden in het gebruik. Het bedrijf wil voorkomen dat de apparaatjes worden ingezet om mensen te volgen.


AP: sites moeten stoppen met IAB-advertentiesysteem en volgen van gebruikers
9 Februari, 00:00 Tweakers
Een advertentiesysteem van de IAB Europe waar veel sites gebruik van maken, is in strijd met de AVG en sites zouden hier per direct mee moeten stoppen, aldus de Autoriteit Persoonsgegevens. De Privacywaakhond meldt dit na een Belgische uitspraak over het systeem.


Klokkenluidster Facebook: ?Er volgen meer onthullingen?
7 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
De advocaat van Frances Haugen, de klokkenluider die Facebook de afgelopen dagen onder vuur nam, zegt dat haar recente verwijten "slechts het begin" zijn van meer onthullingen over het sociale platform. De voormalige medewerkster heeft "veel elementen nog niet gemeld", vertelde advocaat John Tye tijdens een online evenement van de Amerikaanse krant The Washington Post.


Zieke Beerschotsupporter mag Antwerpse derby volgen vanuit loge 13
7 Februari 2021, 18:55 Gazet v. Antwerpen

De supporters moesten zondag zoals de voorbije maanden de derby vanuit hun zetel thuis volgen, maar niet Joeri De Schuyter, een volbloed Beerschotsupporter die al ruim een jaar tegen kanker vecht. De vereniging Kom Op Tegen Kanker voor Beerschotsupporters zorgde ervoor dat Joeri vanuit een loge de derby kon volgen.
64 procent van Republikeinse kiezers bereid om Trump te volgen naar nieuwe partij
5 Februari 2021, 22:26 HLN.BE
Mocht voormalig Amerikaans president Donald Trump een nieuwe partij oprichten, dan is een meerderheid van de Republikeinse kiezers bereid zich daarbij aan te sluiten. Dat blijkt uit een peiling van nieuwswebsite The Hill en opinieonderzoeksbureau HarrisX.


9 van de 25 gemeenteraadsleden volgen zitting thuis
30 Januari 2021, 10:12 Gazet v. Antwerpen

De jongste gemeenteraadszitting van Malle verliep ?hybrider? dan ooit. Liefst negen van de 25 raadsleden stemden mee vanuit hun quarantaine-oord.
Onze motivatie slinkt dag na dag: Belgen volgen de regels steeds minder
30 Januari 2021, 02:54 HLN.BE
Onze motivatie om de coronamaatregelen te blijven naleven, slinkt zienderogen. We volgen ze nog - en dat is hoopvol - maar we zien door het bos de bomen niet meer. ?Er is nood aan een wekelijkse, duidelijke stand van zaken?, zegt motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn