NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Voice


Voormalig The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen niet terug in Edwin Evers Band
9 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Jeroen Rietbergen hoeft niet te hopen op een terugkeer in de Edwin Evers Band. Dat heeft Edwin Evers zaterdagavond gezegd in RTL Boulevard. "Dat zeg ik niet zozeer vanwege hem maar uit respect voor Johan die zijn plek heeft ingenomen."


14 April, 00:07 Volkskrant
1 April, 00:08 Volkskrant
Taliban aan de macht - Taliban verbieden nieuwsuitzendingen van BBC en Voice of America
28 Maart, 00:04 Skynet
De taliban hebben de Britse nieuwszender BBC en de Amerikaanse nieuwszender Voice of America (VOA) verboden nieuws uit te zenden dat bestemd is voor Afghaanse media.


?The Voice of Holland?-bandleider Jeroen van Rietbergen gespot op Amerikaanse luchthaven
9 Maart, 00:02 HLN.BE
Eind januari is Jeroen van Rietbergen (50), de bandleider van ?The Voice? die schuld bekende op vlak van grensoverschrijdend gedrag, naar de Verenigde Staten vertrokken. Ondertussen is de ex-vriend van Linda de Mol (57) ook opnieuw gespot op een Amerikaanse luchthaven.


Google Voice maakt telefonie in Europa gratis
18 Februari, 00:10 Techzine
Europese gebruikers van Google Voice kunnen vanaf nu gratis naar andere Europese landen bellen. Google Voice werd in 2009 gelanceerd. De VoIP-dienst was ruim tien jaar lang uitsluitend beschikbaar voor gebruikers in de VS. In de afgelopen jaren rolt Google de dienst in steeds meer Europese landen uit. Amerikaanse gebruikers van Google Voice hebben altijd […]


Geen Sean Dhondt meer in 'The Voice'
17 Februari, 01:10 Skynet Belgie
Jarenlang was Sean Dhondt te zien als presentator of jurylid in 'The Voice' en 'The Voice Kids'. Daar is nu een einde aan gekomen. Volgens VTM heeft dat niets met het sextingschandaal te maken, maar tv-criticus Jules heeft daar zijn twijfels bij.


Openen The Voice-beerput leidt tot een vloedgolf van nieuwe klachten over seksueel wangedrag
25 Januari, 00:07 Volkskrant
Na het opengaan van de beerput bij The Voice of Holland worden meldpunten voor seksueel geweld overspoeld door telefoontjes met nieuwe aanklachten. Veel vrouwen realiseren zich: ik ben niet de enige, en het ligt niet aan mij. ?Ik denk dat iedere zangeres weleens iets heeft meegemaakt.?


Sergio over het schandaal bij ?The Voice of Holland?: "Binnenkort zijn er geen Nederlandse artiesten meer?
23 Januari, 00:01 HLN.BE
Sergio (56) had het tijdens ?24 UUR LIVE? kort over het schandaal bij ?The Voice of Holland?. Verschillende Nederlandse artiesten waaronder Marco Borsato en Ali B worden momenteel beschuldigd van ongepast gedrag of seksueel misbruik. ?Wat is me dat daar allemaal??


?Het was fout, ik schaam me?: presentator die beerput van Nederlandse ?Voice? opende deed vroeger zelf vrouwonvriendelijke uitspraken
23 Januari, 00:01 HLN.BE
De Nederlandse presentator Tim Hofman biedt nu zelf zijn excuses aan voor vrouwonvriendelijke opmerkingen die hij in het verleden voor de camera uitte. ?Het was fout, ik schaam me daarvoor?, klinkt het. Deze week bracht hij nog het schandaal rond ?The Voice of Holland? naar buiten.


Tweede aangifte tegen Ali B in zedenzaak The Voice of Holland
20 Januari, 00:05 Skynet Buitenland
Er is een tweede aangifte binnengekomen rond de zedenzaak van het Nederlandse tv-programma The Voice of Holland, opnieuw tegen coach en rapper Ali B. Dat bevestigt zijn advocaat, Bart Swier. Eerder kon de woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Noord-Holland niet zeggen of die tweede ook tegen Ali B was gericht.


Het slachtoffer moet heel sterk in de schoenen staan om het op te nemen tegen de krachten van The Voice
17 Januari, 00:07 Volkskrant
Harde feiten over seksueel wangedrag bij het RTL-programma The Voice of Holland ontbreken nog, maar met de openlijke bekentenis van muzikaal leider Jeroen Rietbergen wordt duidelijk dat deze zaak een bredere maatschappelijke betekenis heeft dan soortgelijke gebeurtenissen op een willekeurig kantoor.


Anouk stopt als coach bij The Voice, 'wat een pleuriszooi'
17 Januari, 00:05 NOS nieuws

Zangeres Anouk stopt met haar werkzaamheden als coach bij The Voice of Holland. Dat heeft ze in een video op Instagram laten weten. Ze noemt het programma "een corrupte bende".

"Nou wat een pleuriszooi allemaal, wat onwijs verdrietig en teleurstellend", begint ze haar verklaring. "Ik heb nog niets gezegd, omdat ik de aflevering van BOOS wilde afwachten, aankomende donderdag. Maar na een aantal statements te hebben gezien van onder anderen Jeroen Rietbergen en ook een paar telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, ja, eigenlijk weet ik wel genoeg. Ik heb besloten dat ik niet meer terug wil komen bij The Voice. Het is gewoon een corrupte bende."

De zangeres spreekt verder van "een structureel probleem" bij het programma, daar wil ze geen onderdeel van zijn. "Ik wil niet werken op een plek waar een aantal mannen jarenlang misbruik hebben gemaakt van hun positie, en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet."

De verklaring van Anouk volgt op aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Het programma is gisteren om die reden stilgelegd en bandleider Rietbergen bekende het wangedrag en is opgestapt. Tegen coach Ali B is aangifte gedaan, hij ontkent de beschuldigingen.

Sponsordeals gestopt

Na de berichtgeving over The Voice, heeft telecombedrijf T-Mobile besloten per direct te stoppen met het sponsoren van het programma. "We keuren elke vorm van grensoverschrijdend gedrag af en nemen hier als bedrijf nadrukkelijk afstand van", zo staat in een verklaring van T-Mobile. "Ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen."

Lidl, dat ook in The Voice adverteert, laat desgevraagd weten dat de sponsoring voorlopig is opgeschort omdat het programma niet wordt uitgezonden. De supermarktketen wacht verdere informatie van het onderzoek naar de aantijgingen af.
Voice-zanger Dany baalt van wegebben momentum: 'Moet achteraan aansluiten'
11 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
The voice of Holland-winnaar Dani van Velthoven, die nu onder de artiestennaam Dany muziek uitbrengt, baalt ervan dat het coronavirus ervoor zorgt dat hij niet optimaal gebruik kan maken van zijn winst. De zanger vertelt in gesprek met NU.nl dat hij het gevoel heeft overal achteraan aan te moeten sluiten.


Dany (The Voice) wil dat mensen over depressie praten na overlijden vriend
4 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
The voice of Holland-winnaar Dani van Velthoven hoopt met zijn nieuwe single Fragile mensen aan te moedigen over hun mentale problemen te praten. De zanger die enkele maanden geleden zijn vriend Azad verloor, vertelt aan NU.nl dat hij tevreden zou zijn als iemand die het hard nodig heeft kracht uit het nummer kan halen.


Koen Wauters over geknuffel tijdens ?The Voice?: ?Raar om dat terug te zien, want de audities dateren al van voor de lockdown?
5 Februari 2021, 21:48 HLN.BE
Ook grote ogen getrokken vanavond tijdens ?The Voice Van Vlaanderen?? Knuffels, een zwangere Natalia: het leek of we teruggekatapulteerd werden naar een ?ver verleden?. Ook Koen Wauters (53), een van de coaches, moest er even aan wennen, vertelt hij op Qmusic.


Tourist LeMC maakt zijn opwachting in ?The Voice?: "Ik geef toe: ik was wat bang van die glitterwereld"
5 Februari 2021, 05:28 HLN.BE
Hij maakte gouden platen, scoorde hits en won MIA's. En toch zie je Tourist LeMC vanavond wat zweten op de coach-stoel in 'The Voice', want tussen al die ervaren rotten is hij een groentje met de nodige portie twijfel. Zeker omdat hij weet dat hij niet de beste zanger van de coaches is. ?Ik begrijp het zeker als de mensen zich afvragen: ?Kan die eigenlijk wel zingen?? Maar ik heb andere troeven.?


Kempens koppel doet (apart) mee aan ?The Voice van Vlaanderen?
5 Februari 2021, 04:35 Gazet v. Antwerpen

The Voice van Vlaanderen is terug en bijt de spits af met een verse lading blind auditions. Het koppel Miek Matheve (Geel) en Joshua Michiels (Laakdal) maakt daarin hun opwachting. ?Toch wagen we elk apart onze kans. We wilden niet dat de stress van zo?n wedstrijd druk zou leggen op onze relatie.?
Willebroekse Julie (25) neemt deel aan The Voice na gastric bypass: ?Nu ik 86 kilo minder weeg, durf ik tonen wat ik kan?
4 Februari 2021, 12:18 HLN.BE
Het televisieprogramma ?The Voice? gaat vanaf vrijdag 5 februari weer op zoek naar de beste stem van Vlaanderen. Ook de Willebroekse Julie Rochtus (25) waagt haar kans tijdens de eerste ?Blind Auditions?. ?Ik voelde tien jaar geleden al dat ik op het podium thuishoor, maar mijn overgewicht speelde mij parten. Nu ik 86 kilo minder weeg, durf ik mij eindelijk helemaal te smijten.?


Coaches reageren op komst van Laura Tesoro als vijfde coach in ?The Voice?: ?We gaan niet met haar naar de finale?
3 Februari 2021, 12:29 HLN.BE
Het was voor Niels Destadsbader, Koen Wauters, Natalia en Tourist LeMc even schrikken toen Laura Tesoro plots uit de backstage van ?The Voice? tevoorschijn kwam. Laura kwam met een grote lach haar collega?s meedelen dat zij de extra vijfde coach wordt van de talentenshow. Enkele coaches hadden daar toch hun bedenkingen bij...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn