NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Voegt


Apps van de week: Telegram voegt abonnement toe
27 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Berichtenapp Telegram voegt een abonnement toe en Videoland rolt met pijn en moeite een nieuwe app uit. Dit zijn de apps van de week.


Slack voegt video toe aan Huddles-chats
24 Juni, 00:01 Tweakers
Chatapp Slack voegt een videofunctie toe aan zijn audiochatfunctie Huddles. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt op zijn eigen Frontiers-evenement. De video staat standaard uit, maar gebruikers kunnen dat met een druk op de knop aanzetten.


Van Uytvanck voegt zevende WTA-titel toe aan palmares na zege tegen Errani
20 Juni, 00:02 Skynet Belgie
Alison Van Uytvanck (WTA 47) heeft vandaag een zevende WTA-titel toegevoegd aan haar palmares. In de finale van het WTA 125-toernooi in het Italiaanse Gaiba (gras/115.000 dollar) triomfeerde ze tegen thuisspeelster Sara Errani (WTA 213) met 6-4 en 6-3.


Google voegt Duo samen met Meet
3 Juni, 00:00 Tweakers
Google gaat de videobel-app Duo samenvoegen met Meet. Daarmee wordt Meet de enige chat- en bel-app van Google. Duo-gebruikers blijven hun gesprekken behouden. Ze krijgen daarnaast extra functionaliteiten die al in Meet zitten, zoals grotere groepsgesprekken en virtuele achtergronden.


GitHub voegt meer security en automation toe aan Enterprise Server
2 Juni, 00:08 Techzine
GitHub voegt met versie 3.5 van Enterprise Server veel nieuwe functionaliteit toe aan het platform, waaronder voor security en automatisering. De functionaliteit moet ontwikkelaars helpen meer projecten te stroomlijnen. Versie 3.5 komt met 60 nieuwe features. Veel richten zich op het veiliger maken van de door ontwikkelaars gebruikte code en moeten ervoor zorgen dat ze […]


Netflix voegt populair kaartspel Exploding Kittens en drie andere games toe
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Streamingdienst Netflix heeft vier nieuwe games gepresenteerd. Drie daarvan zijn direct speelbaar via de dienst, een nieuw Exploding Kittens-spel volgt op 31 mei.


No Man's Sky Leviathan-update voegt expeditie met roguelike-elementen toe
27 Mei, 00:01 Tweakers
Hello Games heeft woensdag een gratis update uitgebracht voor No Man's Sky. Na het installeren van de update is er een nieuwe expeditie beschikbaar, waarin de spelers hun geboekte vooruitgang verliezen als ze doodgaan.


Microsoft voegt low-code functies toe aan Power Platform
26 Mei, 00:06 Techzine
Microsoft heeft zijn Power Platform een flinke upgrade gegeven. Gebruikers kunnen nu makkelijker websites, apps en AI-bots bouwen, RPA-bots inzetten, data integreren en meer integratie met apps bewerkstelligen. Het Microsoft Power Platform biedt tools om eenvoudig apps te ontwikkelen en bouwen, analytics toe te passen en datavisualisaties te maken. Ook helpen de tools bij het […]


Microsoft voegt zoekbalk toe aan bureaublad in Windows 11-previewbuild
20 Mei, 00:00 Tweakers
In previewbuild 25120 in het Dev Channel voegt Microsoft de mogelijkheid toe om een zoekbalk op het bureaublad te tonen. Via de zoekbalk kan volgens de ontwikkelaars worden gezocht naar webresultaten.


UiPath voegt Automation Cloud Robots toe aan het UiPath Platform
12 Mei, 00:08 Techzine
Het bedrijf maakt het UiPath Platform en wat organisaties ermee kunnen weer wat toegankelijker met de 2022.4 release. Een belangrijk deel van de toekomst van UiPath en zijn automatiseringsplatform ligt in de cloud. Het UiPath Automation Cloud-aanbod is er al sinds 2019, maar bouwt deze omgeving continu verder uit. Als onderdeel van de 2022.4 release […]


Andere ventilator op je cpu-koeler - Voegt het wat toe?
22 April, 00:00 Tweakers
Processorkoelers worden met een ventilator geleverd, maar levert het wat op als je deze vervangt door een ander model?


Nieuwe update Metroid Dread voegt Boss Rush-modi en twee moeilijkheidsgraden toe
9 April, 00:00 Tweakers
Nintendo heeft donderdag een gratis update uitgerold voor het Switch-spel Metroid Dread, die onder meer drie verschillende Boss Rush-modi bevat. Daarnaast zijn er twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd: de makkelijke Rookie-modus en de bovengemiddeld moeilijke Dread-modus.


Telegram voegt downloadmanager toe
12 Maart, 00:01 Tweakers
Telegram heeft zijn chatapp voorzien van een aantal nieuwe functies, waaronder een downloadmanager. Daarin kunnen gebruikers downloads pauzeren of voorrang geven. Sinds 2020 is het al mogelijk om bestanden van maximaal 2GB te versturen via Telegram.


Trainer Tuchel test negatief en voegt zich bij Chelsea voor finale WK clubs
12 Februari, 00:12 NU.NL - Sport
Trainer Thomas Tuchel heeft zich vrijdag in Abu Dhabi bij de selectie van Chelsea gevoegd. De Duitser is negatief getest op corona, waardoor hij zaterdag op de bank kan zitten tijdens de finale van het WK voor clubs tegen Palmeiras.


Nothing voegt ondersteuning voor spraakassistenten toe aan ear (1)-oortjes
9 Februari, 00:02 Tweakers
Nothing heeft ondersteuning voor spraakassistenten Amazon Alexa, Apple Siri en Google Assistent toegevoegd aan zijn ear (1)-oordopjes. Gebruikers krijgen de functionaliteit door een firmware-update te downloaden.


Samsung voegt ondersteuning voor Google Assistent toe aan Galaxy Watch 4-serie
9 Februari, 00:01 Tweakers
De Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic krijgen in de komende maanden ondersteuning voor Google Assistent. Een software-update voegt intussen een aantal nieuwe fitness- en welzijnsfuncties toe, naast nieuwe wijzerplaten.


Meta voegt 3d-avatars toe aan Instagram, Facebook en Messenger
2 Februari, 00:02 Tweakers
Meta introduceert 3d-avatars die gebruikers van zijn apps voortaan kunnen gebruiken om zichzelf weer te geven op de verschillende sociale platformen. Het gaat vooralsnog alleen om gebruikers in de Verenigde Staten, Canada en Mexico.


Nintendo voegt 5 Sega Mega Drive-games toe aan Switch Online + Expansion Pack
20 December 2021, 00:00 Tweakers
Nintendo heeft vijf Sega Mega Drive-games toegevoegd aan de Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Het zijn de eerste Sega Mega Drive-games die aan de dienst toegevoegd worden. De releases geven een indicatie van hoe vaak men nieuwe games kan verwachten.


Pinkpop voegt 28 namen toe aan line-up 2022, heeft goede hoop voor 51e editie
16 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Pinkpop heeft woensdag 28 nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Greta Van Fleet, Tones and I en De Staat zijn de meest in het oog springende nieuwe acts op de 51e editie van het festival. De organisatie blijft positief over het doorgaan van het evenement in 2022, ondanks de blijvende onzekerheid rondom het coronavirus.


GeForce Now voegt ondersteuning toe voor 1600p-resolutie van veel Macbooks
13 December 2021, 00:01 Tweakers
Nvidia heeft bekendgemaakt dat het de 1600p-resolutie van veel MacBooks gaat ondersteunen in zijn gamestreamingdienst GeForce Now. Gebruikers met die MacBooks waren tot op heden gedwongen om een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en 16:9-verhouding aan te houden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn