NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Voegt


Google voegt carrousel met 'perspectieven' toe aan zoekresultaten
Donderdag, 00:25 Tweakers
Google gaat bij bepaalde zoekopdrachten, vooralsnog alleen in het Engels, 'perspectieven' toevoegen aan de zoekresultaten. Dat zijn diverse zienswijzen over onderwerpen die de zoekmachine op internet heeft gevonden.


Amazfit voegt ChatGPT-integratie toe aan GTR 4-smartwatches
13 Maart, 00:00 Tweakers
Amazfit is bezig om een generatieve AI-tool te integreren in diens GTR4-smartwatches. Volgens de fabrikant gaat het om een toevoeging van de tool ChatGPT. De functie stelt gebruikers in staat om vragen te stellen, bijvoorbeeld over hoe hun sportprestaties verbeterd kunnen worden.


DuckDuckGo voegt AI-aangedreven DuckAssist toe aan zoekmachine
10 Maart, 00:46 Techzine
Aangedreven door generatieve AI-modellen van OpenAI en Anthropic, genereert DuckAssist antwoorden op gebruikersvragen. DuckAssist genereert korte antwoorden op vragen van gebruikers op basis van informatie in Wikipedia-artikelen en andere bronnen, zoals Encyclopedia Britannica. Gebruikers zullen de DuckAssist antwoorden zien verschijnen in een paneel boven de standaard DuckDuckGo zoekresultaten, samen met een link naar het artikel […]


PSV voegt zich met probleemloze zege op ADO bij laatste vier in bekertoernooi
3 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
PSV heeft donderdag moeiteloos de halve finales van de KNVB-beker bereikt. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij was in Eindhoven duidelijk een maatje te groot voor het ADO Den Haag van Dick Advocaat: 3-1.


Google voegt mogelijk integratie van text-to-imagetool Imagen toe aan Gboard
28 Februari, 00:01 Tweakers
Google is mogelijk van plan om zijn Imagen-AI-tool, die tekst kan omzetten in afbeeldingen, te integreren in het Gboard-toetsenbord. Dat ontdekte 9to5Google in de apk van de app. De ontwikkeling van de functie lijkt echter nog niet vergevorderd.


Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan Google Meet op Android en iOS
20 Februari, 00:56 Tweakers
Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan videobelplatform Google Meet. De virtuele achtergrond van Android- en iOS-gebruikers beweegt hierbij mee met het toestel. Dat gebeurt op basis van de gyroscoop van de smartphone.


Google Chrome voegt prestatiemodi toe om geheugen en accu te sparen
20 Februari, 00:53 Tweakers
Google rolt twee prestatiemodi uit naar de Google Chrome-browser. Hiermee wordt automatisch geheugen van inactieve tabbladen vrijgemaakt en wordt de accu van een laptop minder belast door achtergrondtaken en visuele effecten te beperken.


Microsoft voegt eenvoudige .NET upgrade toe aan Visual Studio
20 Februari, 00:44 Techzine
Gebruikers kunnen nu eenvoudig elke .NET-applicatie upgraden naar de nieuwste versie van .NET. De upgrade kan gelden voor zowel .NET Framework als .NET Core web en desktop apps. Sommige projecttypes zijn echter nog in ontwikkeling en zullen in de toekomst worden vrijgegeven. De bijgewerkte .NET 6 (Long Term Support-versie) en .NET 7 (Standard Term Support-versie) […]


WhatsApp laat gebruikers kiezen met wie ze Status delen en voegt stemstatus toe
9 Februari, 00:00 Tweakers
WhatsApp krijgt verschillende nieuwe features in de Status-functie. Het wordt mogelijk om alleen een stembericht als Status te posten. Daarnaast wordt het mogelijk om te bepalen met wie een Status precies wordt gedeeld, een van de meestgevraagde veranderingen voor de app.


Google voegt optie toe om expliciete afbeeldingen te blurren
9 Februari, 00:00 Tweakers
De zoekmachine van Google krijgt een optie om expliciete afbeeldingen te blurren als die opduiken in zoekresultaten. Tot nu toe waren er alleen de keuzes om expliciete afbeeldingen in zoekresultaten toe te staan of niet toe te staan.


Milkshake voegt derde festivaldag toe aan programma
6 Februari, 01:08 NU.NL - Muziek
Milkshake duurt dit jaar voor het eerst drie dagen. Naast de vaste zaterdag en zondag is de vrijdagavond toegevoegd aan het programma.


Corsair voegt RGB-optie aan populaire producten toe
4 Februari, 00:01 Tweakers
Computercomponentenmaker Corsair heeft meerdere nieuwe producten uitgebracht. Het gaat om bekende ventilatoren, aio-cpu-koelers en varianten van de bestaande 4000D en 5000D-behuizingen, maar dan uitgerust met rgb-fans en wat kleine aanpassingen.


Nieuwjaarsbaby Liyo voegt meer ?manpower? toe in Deurnes gezin met vier zusjes en een broertje
2 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Liyo, het zesde kindje van Maxime en Peter uit Deurne, is een van de eerste baby?s die op nieuwjaarsdag in de Antwerpse ziekenhuizen het levenslicht zag. Om 3.43u liet de jongen zijn eerste kreetjes in ZNA Middelheim.
Apple voegt Mac-desktops toe aan Self Service Repair-programma
22 December 2022, 00:02 Tweakers
Apple heeft in de Verenigde Staten Mac-desktops toegevoegd aan Self Service Repair. Het gaat om onderdelen voor Mac-desktops met een M1-chip. Het is niet bekend of en wanneer de desktops worden toegevoegd aan het Apple Self Repair-programma in Europa.


Netflix voegt geen disclaimer toe aan nieuwe afleveringen van The Crown
14 November 2022, 00:09 NU.NL - Film
Nieuwe afleveringen van The Crown bevatten geen disclaimer met de boodschap dat de serie een gedramatiseerd verhaal over de Britse koninklijke familie is. Het vijfde seizoen van de hitserie staat sinds woensdagochtend op Netflix.


Netflix voegt na ophef disclaimer toe aan The Crown: 'Dit is fictie'
25 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Film
Netflix heeft aan de trailer van het vijfde seizoen van The Crown een disclaimer toegevoegd. Hierin wordt uitgelegd dat het om een fictieve serie gaat en dat het is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Eerder liet onder meer de voormalige Britse premier John Major weten dat er in de serie onwaarheden werden verspreid.


Google voegt meer aanpassingsopties voor gepersonaliseerde advertenties toe
22 Oktober 2022, 00:02 Tweakers
Google is donderdag begonnen met het uitrollen van de ?Mijn advertentiecentrum'-functie. Hiermee kunnen Google Account-eigenaren onder meer zelf kiezen welk soort advertenties ze wel en niet willen zien op YouTube, Google Search en de Discover-feed.


Proton voegt ondersteuning voor beveiligingssleutels toe als extra 2fa-optie
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Proton voegt de optie toe om in te loggen met fysieke U2F- en FIDO2-beveiligingssleutels in diensten als Proton Mail, Proton Drive en Proton Calendar. De functie werkt vooralsnog alleen als extra inlogmethode en kan alleen worden ingeschakeld als ook totp-authenticatie wordt gebruikt.


Apple voegt accupercentage toe aan goedkoopste iPhones met notch
16 September 2022, 00:01 Tweakers
Apple voegt de optie om een accupercentage weer te geven in plaats van de accu-indicator in iOS 16.1 toe aan de goedkoopste iPhones met een notch van elk jaar. Het gaat om alle iPhones vanaf de XR tot de iPhone 13 mini.


Sumo Logic voegt meer betrouwbaarheid toe aan observabilityplatform
15 September 2022, 00:05 Techzine
Sumo Logic heeft Reliability Management toegevoegd aan het Logic Observability-platform. De functionaliteit moet de betrouwbaarheid van het platform voor het beheer van applicatieprestaties verbeteren. Sumo Reliability Management kijkt vooral hoe eindgebruikers de prestaties en betrouwbaarheid van de inzichten ervaren. Dit in plaats van het monitoren van de infrastructuur. De betrouwbaarheid van applicatieprestaties wordt dus niet […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn