NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Videoland

2News.be / Trefwoorden / Videoland

Diederik van Rooijen maakt met eigen productiehuis serie voor Videoland
6 September, 00:10 NU.NL - Film
Regisseur Diederik van Rooijen, bekend van series als Penoza en De Stamhouder, heeft zijn eigen productiemaatschappij opgericht. Horizon Film heeft onlangs de opnames van Sphinx afgerond. De thrillerserie is gemaakt voor Videoland.


Videoland verandert titel van Mocro Maffia-aflevering na boze reacties
18 Juni, 00:12 NU.NL - Film
De nieuwste aflevering van Mocro Maffia heeft een andere titel gekregen. De titel Jezus aan het Kk Kruis schoot bij veel Videoland-gebruikers in het verkeerde keelgat.


Videoland maakt serie gebaseerd op boek van Peter R. de Vries
18 Juni, 00:12 NU.NL - Film
Videoland komt met een serie gebaseerd op het boek Een moord kost meer levens van Peter R. de Vries. De vierdelige serie is vanaf dit najaar op de streamingdienst te zien, meldt RTL Boulevard.


Videoland verhoogt prijzen Plus- en Premium-abonnement per 20 juni met 1 euro
18 Mei, 00:00 Tweakers
Streamingdienst Videoland verhoogt per 20 juni de prijzen van zijn Plus- en Premium-abonnementen met 1 euro. Het Plus-abonnement gaat 10 euro kosten en het Premium-abonnement 12 euro. De prijs van het Basis-abonnement blijft met 5 euro per maand ongewijzigd.


Documentaire over prins Bernhard in februari bij Videoland te zien
12 Februari, 00:11 NU.NL - Film
Prins Bernhard staat centraal in een nieuwe Videoland-show die Prins Bernhard heet. De royaltydocumentaire zoomt verder in op de vraag wie de man van koningin Juliana nou eigenlijk was. De driedelige serie is vanaf 24 februari te zien bij Videoland.


Nieuw op Videoland: deze films en series kun je verwachten in juli
27 Juni 2022, 00:09 NU.NL - Film
Elke maand biedt Videoland een hoop nieuwe series en films. In juli zijn dat onder meer een eigen realityserie voor B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob en 12 Years a Slave.


Dit verschijnt in mei op Videoland: serie Eva Jinek en Faking Hitler
2 Mei 2022, 00:05 NU.NL - Film
Eva Jinek laat zich van een andere kant zien in haar eigen Videoland-serie De Wereld van Eva. Voor een moederdagspecial vertrekken De Echte Gooische Moeders naar Disneyland.


Vierde seizoen van Mocro Maffia vanaf eind januari te zien bij Videoland
23 December 2021, 00:08 NU.NL - Film
Het vierde seizoen van misdaadserie Mocro Maffia is vanaf 28 januari te zien bij Videoland.


Videoland verhoogt abonnementsprijzen met 1 euro per maand
16 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
Streamingdienst Videoland verhoogt de maandprijzen van zijn Plus- en Premium-abonnementen per 18 januari met 1 euro per maand, maakt het bedrijf woensdag op zijn website bekend.


Videoland volgt Ronnie Flex in achtdelige serie
8 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Ronnie Flex staat centraal in een achtdelige docuserie op Videoland. Ronnie: Voor altijd samen is vanaf 30 september op de streamingdienst te zien.


Georgina Verbaan en Nasrdin Dchar in eerste films van Videoland
25 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Film
De eerste drie films die Videoland zelf uitbrengt, verschijnen in september op het streamingplatform. Onder anderen Nasrdin Dchar, Georgina Verbaan en Peter Pannekoek hebben rollen gekregen in de producties, die zijn gemaakt door het talentontwikkelingstraject van Videoland.


Videoland heeft meer dan miljoen betalende abonnees
8 Augustus 2021, 00:01 Tweakers
Het aantal betalende abonnees voor de streaming videodienst Videoland is in een jaar tijd met 21 procent toegenomen tot 1 miljoen. Dat meldt RTL Group. De omzet van Videoland en TV Now overstijgt inmiddels 100 miljoen euro.


Nieuw op Videoland: deze films en series verschijnen in juli
30 Juni 2021, 00:07 NU.NL - Film
Videoland breidt het aanbod deze maand verder uit met verschillende films en series. Zo is er een strippende Jim Bakkum te zien, net als twee sportdocumentaires en een vers seizoen van realitysensatie Love Island UK.


Videoland bevestigt komst vierde seizoen van dramaserie Mocro Maffia
4 Februari 2021, 16:20 NU.NL - Film
De populaire Videoland-serie Mocro Maffia krijgt een vierde seizoen. Dat bevestigt een woordvoerder aan NU.nl, nadat producent Annemieke van Vliet het nieuws donderdag tijdens een panelgesprek na de perspresentatie van Netflix verklapte.


Nieuw op Videoland: films die je vanaf deze week kunt kijken
14 Januari 2021, 11:43 NU.NL - Film
Videoland breidt het aanbod deze week verder uit met verschillende films. Zo komen er deze week een hoop romantische films online, waaronder Dater's Handbook, een film met Meghan Markle in de hoofdrol.


Publieke omroep verkoopt tv-series aan streaming-diensten
1 Mei 2018, 18:54 NOS nieuws

De Nederlandse Publieke Omroep start met een experiment waarbij tv-programma's worden aangeboden aan video-on-demandbedrijven (VOD-bedrijven). In eerste instantie zijn 25 tv-series beschikbaar, zegt NPO-directeur Michael Spendel in Broadcast Magazine.

De BNNVARA-serie Overspel is sinds begin april al beschikbaar voor abonnees van het KPN Pluspakket. Netflix wil Bellicher (VPRO) en La Famiglia (AVROTROS) gaan uitzenden, Videoland Kinderen geen Bezwaar (BNNVARA).

Spendel hoopt dat de streaming-bedrijven binnenkort ook Nederlandse documentaires aankopen.
Dramaseries van NPO komen naar streamingdiensten als Netflix
1 Mei 2018, 16:36 Tweakers
De Nederlandse Publieke Omroep is begonnen met het aanbieden van dramaseries aan streamingdiensten die in Nederland actief zijn. De NPO wil dat meer gaan doen en heeft 'in hoofdlijnen' al overeenkomsten met de diensten voor 25 series.


Videoland-klantenbestand groeit met 40 procent in eerste drie maanden van 2018
17 April 2018, 13:00 Tweakers
Het aantal klanten van de Nederlandse streamingdienst Videoland is in de eerste drie maanden van dit jaar gestegen met 40 procent. Volgens de dienst van RTL hangt deze groei onder meer samen met het aanbieden van een aantal succesvolle series.


Forse groei abonnees Videoland
17 April 2018, 09:36 Emerce
Het klantenbestand van Videoland groeide is in de eerste drie maanden van 2018 fors toegenomen, met 40 procent. Moeder RTL noemt geen aantallen abonnees.


CineMember neemt het met arthousefilms op tegen Netflix en Videoland
5 April 2018, 17:24 Volkskrant
La Grande Bellezza, Borgman en La Vie d'Adèle. Drie films die niet op Netflix of Videoland te zien zijn, maar sinds gisteren wel op het nieuwe arthouseplatform CineMember. De streamingdienst is opgezet door filmdistributeurs en gaat voor 10 euro per maand 500 kwaliteitsfilms in Nederland en België aanbieden. Binnen een jaar of twee moet dat aantal verdubbeld zijn, zegt directeur Rick Hartman. Het

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn