NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vervangt

2News.be / Trefwoorden / Vervangt

24H Zolder: Kevin Abbring vervangt Philippe Wils
Vandaag, 00:03 Autosport
Het Covid virus is toch nog niet helemaal verdwenen, dat ondervonden ze bij RedAnt Racing waar Philippe Wils positief testte net voor de aanvang van de 24 Hours Zolder. Wils blijft dus noodgedwongen aan de kant en wordt op de RedAnt racing Porsche #3 vervangen door de Nederlander Kevin Abbring.

Lees meer: 24H Zolder: Kevin Abbring vervangt Philippe Wils


Seoul: Norman Nato vervangt Sam Bird tijdens finale
6 Augustus, 00:03 Autosport
Het achtste seizoen in Formule E was tot nog toe nog niet dat van Sam Bird. De Jaguar-rijder behaalde mindere resultaten en zijn seizoen is na Londen tot een einde gekomen. De Brit brak zijn hand tijdens de tweede race in de Britse hoofdstad en mag daarom niet deelnemen aan de finale in Seoul. In Zuid-Korea zal Bird vervangen worden door Norman Nato.

Lees meer: Seoul: Norman Nato vervangt Sam Bird tijdens finale


Koeweit vervangt Sebring als finale 24H Series
30 Juli, 00:03 Autosport
Enkele weken terug liet de 24H Series weten dat het moest afzien van de finale in Sebring. Als reden gaf men de onzekerheden in de globale logistiek op. Daarom werd er gezocht naar een vervanger en deze vond men in het Midden-Oosten met het Kuwait International Circuit, dat voor het eerst een internationaal evenement mag ontvangen. Weliswaar zal het een 12-uursrace worden in plaats van de 24 uren die normaal in Florida zouden verreden worden.

Lees meer: Koeweit vervangt Sebring als finale 24H Series


Vosselaars kampioenschap skelter vervangt buikschuiven op Bergfeesten
23 Juni, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Bergfeesten barsten van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni weer in alle hevigheid los aan ?t Kot in de Adriaan Ghysstraat in Vosselaar.
Marrakesh vervangt Vancouver op de kalender
14 Mei, 00:03 Autosport
Gezien de race in Vancouver onlangs diende uitgesteld te worden naar volgend jaar, leek het er op dat we dit seizoen vijftien wedstrijden op de kalender van de Formule E kregen, althans dat werd verwacht. Maar de organisatoren van de Formule E zijn wel gekend om onverwachte verrassingen uit hun hoed te toveren en dat is ditmaal ook een feit. Marrakesh zal namelijk nogmaals fungeren als redder in nood, al zal het deze keer tijdens de race wat warmer zijn.

Lees meer: Marrakesh vervangt Vancouver op de kalender


Do vervangt Glennis Grace tijdens Beste Zangers Live
Do vervangt later deze maand Glennis Grace tijdens Beste Zangers Live in Rotterdam. De organisatie maakte maandag via Facebook bekend Grace uit de line-up te schrappen.


Nieuwe gascentrale Luminus vervangt die van Vilvoorde
14 April, 00:02 De Tijd
21:19 Het energiebedrijf Luminus haalt subsidies binnen om in Seraing bij Luik een nieuwe grote gascentrale te bouwen. Het project vervangt de centrale van Engie in Vilvoorde, die geen vergunning kreeg.


Bandai Namco vervangt Ms. Pac-Man door nieuw personage Pac-Mom
9 April, 00:00 Tweakers
Bandai Namco heeft het personage Ms. Pac-Man voor het reeds uitgebrachte Arcade Archives: Pac-Lan vervangen door Pac-Mom. Waarschijnlijk heeft het verdwijnen van het iconische gamepersonage te maken met een juridisch dispuut.


Nieuws: Renault Austral vervangt Kadjar
14 Maart, 00:01 Auto55
Renault vindt het tijd om z?n SUV voor de middenklasse, de Kadjar, uit te rangeren. Dit is de vervanger: de Austral.Onder de wulpse koetswerklijnen van de Austral, die vooral meer en scherpere plooien kreeg voor een hedendaagse en gespierde look, zit het CMF-CD-onderstel van de Renault-Nissan-Alliantie. Generatie drie daarvan al. Dat onderstel maakt gebruik van een conventionele McP...

Lees meer


9H Kyalami: Drudi vervangt zieke Dries Vanthoor
10 Februari, 00:04 Autosport
Dries Vanthoor voelt zich ziek en zal op doktersadvies niet deelnemen aan de 9 Hours of Kyalami. Vanthoor wordt op de Audi R8 LMS GT3 Evo #32 vervangen door Mattia Drudi.

Lees meer: 9H Kyalami: Drudi vervangt zieke Dries Vanthoor


Bruno Bauwens vervangt Caroline De Bock in het Brussels Parlement
5 Februari, 00:02 Skynet Belgie
Het Brussels gemeenteraadslid Bruno Bauwens legt op 18 februari de eed af als Brussels parlementslid voor de PTB in opvolging van Caroline De Bock, die naar Kortrijk verhuist.


Waaslandcross vervangt Polderscross, Parkcross Maldegem krijgt nieuwe datum
14 Januari, 00:03 Skynet Belgie
Er komen enkele aanpassingen aan de kalender van de Ethias Crossen. De Poldercross van 5 februari kan, wegens de coronamaatregelen in Kruibeke, niet plaatsvinden. De Parkcross van Maldegem, voorzien op 2 februari, verhuist echter naar die datum. De Waaslandcross van Sint-Niklaas, van zaterdag 19 februari, wordt de afsluiter in de reeks van de Ethias Crossen.


De Croo vervangt Rutte tijdens Europese top
15 December 2021, 00:04 Skynet Buitenland
Premier Alexander De Croo vertegenwoordigt Mark Rutte morgen en donderdag in Brussel op de top van het Oostelijk Partnerschap en de Europese top. Dat meldt de woordvoerder van de premier. De Nederlandse premier is verhinderd door het debat in de Tweede Kamer over de regeringsvorming.


Imola vervangt Monza op Fanatec GT World Challenge Europe kalender
1 November 2021, 00:02 Autosport
De openingsmanche van de Fanatec GT World Challenge Europe 2022 was voorzien op het circuit van Monza waar de Endurance Cup het seizoen zou openen. SRO Motorsports liet weten dat die openingsmanche verhuist naar Imola.

Lees meer: Imola vervangt Monza op Fanatec GT World Challenge Europe kalender


Monument voor inheemse vrouwen vervangt standbeeld Columbus in Mexico-Stad
7 September 2021, 00:05 Skynet
Een standbeeld van Christoffel Columbus in het centrum van Mexico-Stad moet worden vervangen door een monument ter ere van inheemse vrouwen. Dat heeft Claudia Sheinbaum, burgemeester van de Mexicaanse hoofdstad, bekendgemaakt.


Nederland: Kubica vervangt met covid besmette Raikkonen
6 September 2021, 00:05 Autosport
Alfa Romeo heeft zonet bekend gemaakt dat Kimi Raikkonen vanochtend positief getest heeft op COVID-19. Het team heeft dan ook laten weten dat reserverijder Robert Kubica de plaats van Raikkonen zal innemen. "Kimi Raikkonen vertoont geen symptomen en voelt zich goed. Hij is onmiddellijk in isolatie gegaan in zijn hotel. Het team wenst Kimi een spoedig herstel", luidt de verklaring van Alfa Romeo.

Lees meer: Nederland: Kubica vervangt met covid besmette Raikkonen


Fractal Design vervangt fan-hub van Torrent vanwege mogelijke kortsluiting
29 Augustus 2021, 00:00 Tweakers
Fractal Design waarschuwt dat de fan-hub in zijn Torrent-behuizing mogelijk kortsluiting kan veroorzaken. Het bedrijf roept gebruikers op om de fan-hub niet te gebruiken en gaat gratis vervangende exemplaren aanbieden.


Vlaamse actrice Lotte Stevens vervangt Free Souffriau als Mega Mindy
25 Augustus 2021, 00:06 NU.NL - Film
De 28-jarige actrice Lotte Stevens krijgt de rol van Mega Mindy, maakt Studio 100 woensdag bekend. De Vlaamse neemt de rol over van Free Souffriau, die onlangs aankondigde na vijftien jaar met de rol in de gelijknamige kinderserie te stoppen.


Porsche vervangt chassis van #92
23 Augustus 2021, 00:05 Autosport
Zoals verwacht heeft Porsche het chassis van de Manthey Porsche 911 RSR-19 #92 vervangen in de aanloop naar de 24 uren van Le Mans. Het was Kevin Estre die donderdagavond tijdens de Hyperpole de fabriekswagen achterwaarts in de bandenmuur parkeerde ter hoogte van Indianapolis. Meteen werd duidelijk dat de schade aanzienlijk was, zeker gezien de vitale organen van een 911 zich achteraan bevinden. Een chassiswissel is toegelaten volgens het reglement, al moeten zoveel mogelijk onderdelen worden overgedragen naar de nieuwe wagen. De wagen gaat als zesde GTE-Pro van start.

Lees meer: Porsche vervangt chassis van #92


Cobie Smulders vervangt Betty Gilpin in Impeachment: American Crime Story
11 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Film
Actrice Cobie Smulders gaat de rol spelen van Ann Coulter in het derde seizoen van de Amerikaanse televisieserie American Crime Story, schrijft nieuwssite The Wrap.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn