NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Versie

2News.be / Trefwoorden / Versie

Naughty Dog onderzoekt klachten over prestaties pc-versie The Last Of Us
Donderdag, 00:24 Tweakers
Naughty Dog zegt dat het de zorgen van pc-spelers van The Last of Us Part I heeft gehoord en dat ontwikkelaars actief bezig zijn om meerdere gemelde issues te onderzoeken. De pc-versie van The Last of Us is onlangs uitgekomen en veel spelers klagen over prestaties en crashes.


ChatGPT kan nu in een handomdraai een versie van Pong in elkaar zetten
16 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Laat GPT-4 een plaatje zien van een eekhoorn met een verrekijker en de computer vertelt je waarom dat grappig is. Dat het systeem afbeeldingen verwerkt en beredeneert wat hij ziet, is een van de vernieuwingen in de opvolger van de populaire chatbot ChatGPT.


Naughty Dog maakt systeemeisen pc-versie The Last of Us Part 1 bekend
13 Maart, 00:01 Tweakers
Gameontwikkelaar Naughty Dog heeft de systeemeisen voor de pc-versie van The Last of Us Part 1 bekendgemaakt. Een pc heeft minstens 16GB aan ramgeheugen en een ssd met 100GB vrije opslagruimte nodig om aan de minimumvereisten te voldoen.


Sony: Microsoft kan bugs introduceren in PlayStation-versie Call of Duty
10 Maart, 00:55 Tweakers
Sony zegt tegen de Britse markttoezichthouder CMA dat Microsoft de kwaliteit en prestaties van de Call of Duty-games kan verminderen op PlayStation-consoles. Dat blijkt uit documenten die de CMA publiceerde in het kader van Microsofts beoogde Activision-overname.


Sony: Microsoft kan bugs introduceren in PlayStation-versie Call of Duty
10 Maart, 00:55 Tweakers
Sony zegt tegen de Britse markttoezichthouder CMA dat Microsoft de kwaliteit en prestaties van de Call of Duty-games kan verminderen op PlayStation-consoles. Dat blijkt uit documenten die de CMA publiceerde in het kader van Microsofts beoogde Activision-overname.


Obsidian kondigt remastered versie The Outer Worlds met alle dlc aan
28 Februari, 00:00 Tweakers
Obsidian Entertainment kondigt The Outer Worlds: Spacer?s Choice Edition aan, een remastered versie van de game inclusief de dlc-pakketten Murder on Eridanos en Peril on Gorgon. De verbeterde versie van de game is vanaf 7 maart beschikbaar voor de PS5, Xbox Series X/S en pc.


Detectiveserie Starsky & Hutch krijgt nieuwe versie met twee vrouwelijke agenten
19 Februari, 00:56 NU.NL - Film
Er komt een nieuwe versie van de jaren zeventig-hitserie Starsky & Hutch. Fox Entertainment werkt aan een nieuwe versie met als belangrijkste verschil dat de hoofdrollen dit keer door twee vrouwen worden gespeeld, meldt The Hollywood Reporter.


Jeangu Macrooy speelt hoofdrol in Nederlandse versie van Jesus Christ Superstar
19 Februari, 00:44 NU.NL - Muziek
Zanger Jeangu Macrooy gaat de rol van Jezus vertolken in een nieuwe Nederlandse versie van de hitmusical Jesus Christ Superstar. Dat heeft producent Albert Verlinde maandag bekendgemaakt.


Goedkopere Nintendo Switch Lite blijft minst verkopende versie
9 Februari, 00:00 Tweakers
De Nintendo Switch Lite blijft de minst verkopende versie van de Nintendo-console. Hoewel het de goedkoopste versie is, was afgelopen twee jaar minder dan een op de zes verkochte Switch-consoles een Lite-versie.


Microsoft gaat ingebouwde pdf-lezer in Edge vervangen voor Adobe-versie
9 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat voor Windows de in de Edge-browser ingebouwde pdf-lezer vervangen voor een versie van Adobe Acrobat. Dat moet in september zijn afgerond voor consumentenapparaten. Voor managed devices verdwijnt de lezer op een later moment en bestaat een opt-out.


Google Chrome 110.0.5481.78
9 Februari, 00:00 Tweakers
Google heeft versie 110 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 110 , die niet meer op Windows 7 of 8.1 meer is te gebruiken, treffen we onder meer verbeteringen aan in de wachtwoordmanager, zijn er meer aanpasmogelijkheden voor Google Translate en is de Enhanced Safe Browsing-modus verbeterd. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en security fixes, kan bij How-to Geek worden gevonden. Password Manager Improvements


Dit worden de nieuwe Danny en Sandy in Nederlandse versie musical Grease
6 Februari, 01:08 NU.NL - Muziek
Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst worden Danny en Sandy in de nieuwe Nederlandse versie van de musical Grease. Dat bleek vrijdagavond tijdens de finale van het NPO-programma Op zoek naar. Zij kregen 59 procent en 52 procent van de stemmen.


Radical lanceert supersnelle versie van de SR10, de SR10 XXR
5 Februari, 00:05 Autosport
Steeds sneller dat lijkt tegenwoordig wel het motto bij Radical Motorsport, nog maar een maand na de voorstelling van de SR3 XXR, komt de Britse constructeur met alweer een nieuw model, de SR10 XXR. Deze SR10 XXR is een upgrade van de SR10, de tot hiertoe best verkopende model van Radical, wat betekent dat de wagen nog sneller is geworden.

Lees meer: Radical lanceert supersnelle versie van de SR10, de SR10 XXR


Naughty Dog stelt pc-versie The Last of Us Part I met drie weken uit
4 Februari, 00:00 Tweakers
De pc-versie van The Last of Us Part I verschijnt niet langer op 3 maart, maar op 28 maart. De ontwikkelaar zegt de extra tijd nodig te hebben om de game te kunnen verbeteren. Naughty Dog bracht eerder vorig jaar een PlayStation 5-versie uit van de remake.


Oracle gaat code in Amerikaanse versie TikTok goedkeuren voor die live gaat
27 Januari, 00:00 Tweakers
Oracle gaat wijzigingen in de code van de Amerikaanse versie van socialemedia-app TikTok digitaal ondertekenen. Dat moet de Amerikaanse overheid zekerheid geven dat moederbedrijf ByteDance geen achterdeurtjes in de code inbouwt.


OpenAI vraagt 42 dollar per maand voor betaalde versie ChatGPT
24 Januari, 00:11 Emerce
OpenAI rekent 42 dollar per maand te willen voor de betaalde versie van schrijfhulp ChatGPT. De optie voor het abonnement verscheen afgelopen weekend heel even op de site van ChatGPT, maar is inmiddels weer verdwenen.


Nederlandse versie van ?De warmste week? loopt niet van een leien dakje: twee van de drie dj?s in glazen huis hebben corona
21 December 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Twee van de drie dj?s die voor Serious Request, zowat de Nederlandse versie van De Warmste Week, in het Glazen Huis in Amersfoort zitten, hebben positief getest op corona. De twee dj?s voelen zich volgens de NPO desondanks goed en hebben in overleg met de derde dj besloten om door te gaan met de actie.
Instagram komt met eigen versie van BeReal
15 December 2022, 00:01 Tweakers
Instagram introduceert een nieuwe functie genaamd Candid Stories, die sterk lijkt op de app BeReal. Net als in deze app kunnen Instagram-gebruikers elke dag een foto delen waarbij de camera aan de voor- en achterkant van de smartphone wordt gebruikt.


Microsoft komt met stabiele versie Windows App SDK 1.2 die W11-widgets kan maken
18 November 2022, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft een stabiele versie van Windows App SDK 1.2 uitgebracht. Deze versie van de softwareontwikkelingskit bevat tools voor ontwikkelaars om widgets voor Windows 11 te ontwikkelen en te testen.


Chinese versie iOS 16.1.1 bevat tijdsbeperking voor delen via AirDrop
11 November 2022, 00:01 Tweakers
In de Chinese versie van iOS 16.1.1 is het niet meer mogelijk om AirDrop-bestanden onbeperkt in tijd te delen met iedereen. Na tien minuten schakelt AirDrop automatisch over op enkel delen met contactpersonen. Deze tijdsbeperking wordt op een later moment wereldwijd uitgerold.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn