NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Verplichte

2News.be / Trefwoorden / Verplichte

Verplichte multifactorauthenticatie Mijn toeslagen uitgesteld
27 Januari, 00:01 Tweakers
De Nederlandse Dienst Toeslagen stelt het verplicht inloggen via de DigiD-app of sms-controle voor Mijn toeslagen en de Kinderopvangtoeslag-app uit voor onbepaalde tijd. Voorlopig blijft het mogelijk om in te loggen met enkel een gebruikersnaam en wachtwoord.


Vlaamse minister vraagt zich af of verplichte slimme meter per 2029 te duur is
13 Januari, 00:01 Tweakers
De Vlaamse minister die verantwoordelijk is voor energie vraagt zich af of het plaatsen van slimme meters bij elk huishouden voor 2029 goed haalbaar is. De kosten zouden te hoog zijn, de baten juist te laag.


OneDrive-app kan weer uitgeschakeld worden zonder verplichte feedback
13 November 2023, 00:00 Tweakers
Windows-gebruikers die de OneDrive-app op hun pc willen uitschakelen, worden niet langer verplicht om hun keuze te verantwoorden. Microsoft heeft deze verplichting uit de app gehaald. Het bedrijf had hier heel wat kritiek voor gekregen.


Red Bull tegen verplichte pitstops in de Formule 1
17 Oktober 2023, 00:02 AutoBlog

De Grand Prix van Qatar was best wel een spektakel, mede door een plethora aan pitstops. Toch is Red Bull tegen verplichte stops… Een veelgehoorde kritiek op de Formule 1 tegenwoordig is dat de coureurs in de race vaak niet voluit gaan. Dat klinkt vreemd, maar het is echt waar. De coureurs rijden vaak ‘een […]

Dit artikel Red Bull tegen verplichte pitstops in de Formule 1 verscheen eerst op Autoblog.nl.




'Nederlandse overheid voldoet pas in 2030 aan verplichte websecuritystandaarden'
8 Juni 2023, 00:00 Tweakers
Nederlandse overheidswebsites voldoen mogelijk pas in 2030 aan de securitystandaarden van het Forum Standaardisatie. Dat inventariseerde overheidsdomeinen en zegt dat die in een te traag tempo van de juiste beveiliging worden voorzien.


Facebook-moederbedrijf verliest flink op verplichte verkoop gifjesplatform GIPHY
28 Mei 2023, 00:11 NU.NL - Tech
De verplichte verkoop van GIPHY heeft Facebook-moederbedrijf Meta veel geld gekost. Stockfotodienst Shutterstock koopt het gifjesplatform voor 53 miljoen dollar (49,2 miljoen euro). Drie jaar geleden betaalde Meta er nog 400 miljoen dollar voor.


Kabinet staat lastige klus te wachten bij verplichte verzekering zzp'ers
9 April 2023, 00:05 NU.NL - Economie
De verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) die het kabinet wil invoeren voor zzp'ers stuit op veel verzet. Het aantal zelfstandigen in ons land blijft groeien, maar de meeste kunnen op dit moment geen verzekering betalen.


20 Januari 2023, 00:08 Volkskrant
Cabinevakbond blij met verplichte negatieve coronatest reizigers China
8 Januari 2023, 02:35 NU.NL - Economie
De negatieve coronatest die reizigers uit China vanaf dinsdag nodig hebben is een "goede stap" voor de bescherming van de bemanning bij luchtvaartmaatschappij KLM. Dat zegt bestuurslid Ingrid Brama van de Vereniging Nederlands Cabinepersoneel (VNC) in een reactie op het besluit van minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid).


Privacywaakhond waarschuwt WK-gangers voor verplichte Qatarese apps
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
De twee apps die iedere bezoeker van het WK in Qatar op haar of zijn telefoon moet hebben staan, verzamelen gegevens over de gebruikers, waarschuwt de Nederlandse privacywaakhond Autoriteit Persoonsgegevens (AP).


Autoriteit Persoonsgegevens: 'Wees voorzichtig met verplichte apps bij WK Qatar'
18 November 2022, 00:00 Tweakers
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarschuwt Nederlanders die afreizen naar Qatar voor het WK voetbal om 'goed op hun digitale veiligheid te letten'. Ze moeten bij aankomst in het land apps installeren, die 'waarschijnlijk informatie over gebruikers verzamelen zonder dat ze hiervan op de hoogte zijn'.


Protesten Iran - Hervormers eisen einde van verplichte sluiering
25 September 2022, 00:09 Skynet Buitenland
De belangrijkste hervormingsgezinde partij van Iran heeft er zaterdag bij de staat op aangedrongen om de verplichte sluier af te schaffen. Dat voorstel komt na de dood van Mahsa Amini, die leidde tot massaal protest.


Europese Commissie komt met voorstel voor verplichte beveiliging apparaten
16 September 2022, 00:01 Tweakers
De Europese Commissie heeft zijn voorstel gepubliceerd voor regelgeving rondom verplichte beveiliging van apparaten. De regels gaan gelden voor elk apparaat dat verbinding kan maken met een ander apparaat of met internet.


Europese Commissie werkt aan verplichte stroombesparing op piekmomenten
13 September 2022, 00:00 HLN.BE
De Europese Commissie werkt aan een verplichte elektriciteitsbesparing op momenten dat er veel stroom wordt gebruikt. Dat is een van de plannen waarmee de commissie de energiecrisis te lijf wil, zeggen EU-bronnen.


From Software haalt verplichte pvp-infiltraties uit sidequest in Elden Ring
12 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
Ontwikkelaar From Software heeft dinsdag een update voor Elden Ring uitgerold. Na het installeren van de versie 1.06-update kunnen spelers een belangrijke sidequest in het spel voltooien zonder dat ze gebruik moeten maken van de player-versus-player-modus.


Verplichte coronatest zorgt voor stress in Tour: 'Verwacht wel slachtoffers'
11 Juli 2022, 00:04 NU.NL - Sport
Alle renners uit het Tour de France moesten zondag direct na de negende etappe een coronatest doen. Na drie positieve gevallen in de afgelopen twee dagen zijn de zorgen in het peloton toch weer flink toegenomen.


Wil je werken op een verplichte vrije dag? Dan heb je meestal pech
30 Mei 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Veel werknemers moeten de dag na Hemelvaart verplicht een dag vrij nemen, omdat het bedrijf die dag gesloten blijft. Maar wat als je wel naar kantoor wilt? "Dan heb je in veel gevallen pech, zeker als het is vastgelegd in de arbeidsvoorwaarden", zegt arbeidsrechtadvocaat Pascal Besselink van juridisch dienstverlener DAS.


Tachtiger die opstand ontketent tegen verplichte toogdienst uit tennisclub gezet: ?Ik kan toch niet tot middernacht achter de bar staan??
21 April 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Net in het feestjaar van haar vijftigjarig bestaan, heeft tennisclub Den Otter uit Zoersel haar 82-jarig lid Joop Veringmeier uit Zandhoven uitgesloten. De man kwam in opstand tegen onder meer de invoering van de verplichte toogdienst. Joop startte een petitie om op z?n minst de 70-plussers uit te sluiten van verplichte toogdienst. ?Maar als je nog kan tennissen, kan je ook de bar doen?, redeneert het bestuur. Volgens voorzitter Kris Vermuyten gaat het om een klein engagement van vier of vijf uur per seizoen, dat ook als sociaal project belangrijk is.




Sinds verplichte tweestapsverificatie 50 procent minder gehackte Google-accounts
9 Februari 2022, 00:00 Tweakers
Volgens Google is het aantal gecompromitteerde accounts met de helft afgenomen sinds de techgigant tweestapsverificatie heeft ingeschakeld voor 150 miljoen accounts. Google onderstreept hiermee zijn beslissing om tweestapsverificatie te verplichten.


Protest in Duitsland tegen coronamaatregelen en verplichte vaccinatie
23 Januari 2022, 00:02 HLN.BE
Duizenden mensen hebben zaterdag in Duitsland geprotesteerd tegen de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen en tegen een verplichte vaccinatie. Er waren ook tegenbetogingen, maar daar kwamen minder demonstranten op af.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn