NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Verovert

2News.be / Trefwoorden / Verovert

Tes Schouten verovert eerste Nederlandse medaille op EK kortebaan
8 December 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Tes Schouten heeft woensdag bij de EK kortebaanzwemmen in het Roemeense Otopeni brons veroverd op de 100 meter schoolslag. Het was de eerste Nederlandse medaille op het toernooi. Ook de Nederlandse estafettemannen pakten brons.


Challenger 3x3 Doha - Antwerp verliest in Qatar finale van Amsterdam maar verovert ticket voor Manama Masters
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Antwerp TOPdesk heeft het Challengertoernooi 3x3 basket in het Qatarese Al Bidda Park (Doha) net niet kunnen winnen. Het Belgische team verloor de finale tegen de Nederlandse buren van Amsterdam.


Sifan Hassan noemt brons op 1.500 meter mooier dan goud op andere afstanden
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Sifan Hassan kan haar geluk niet op met de bronzen plak die ze dinsdag veroverde op de 1.500 meter. De dertigjarige Nederlandse hecht er zelfs meer waarde aan dan aan eventueel goud op een andere afstand op de WK atletiek.


Baanwielrenner Hoogland verovert voor derde jaar op rij wereldtitel op tijdrit
9 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Jeffrey Hoogland heeft dinsdag voor de derde keer op rij en voor de vierde keer in totaal de wereldtitel op de kilometer tijdrit veroverd. De Nederlandse baanwielrenner plaatste zich eerder op de dag al als snelste voor de finale.


Nederlandse titel Vollering bevestigt dominantie SD Worx: 'Het is absurd'
25 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Demi Vollering werd zaterdag op imposante wijze voor het eerst Nederlands kampioene. Achter de renster van Team SD Worx finishte ploeggenote Lorena Wiebes als tweede. "Er is bijna geen team hechter dan wij."


BC Oostende verovert 24e landstitel, de twaalfde op rij
28 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Basketbalclub Oostende heeft zich zaterdagavond voor de 24e keer tot Belgisch kampioen gekroond. De kustploeg versloeg in de vierde finalewedstrijd van de nationale play-offs van de BNXT League Antwerp Giants met 81-57. Het verzekerde zich zo van een twaalfde opeenvolgende titel.


Belgen in het buitenland - Real Madrid verovert haar twintigste Copa del Rey
7 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Real Madrid heeft zaterdagavond voor de twintigste keer de Copa del Rey op zijn palmares geschreven. De Koninklijke klopte in de finale in Sevilla Osasuna met 2-1.


Buvaysar Gadamauri verovert dubbeltitel op het ITF-toernooi in Meerbusch
30 April 2023, 00:01 Skynet Sport
Aan de zijde van de Duitser Christoph Negritu heeft Buvaysar Gadamauri zaterdag het dubbelspel gewonnen van het ITF-toernooi in het Duitse Meerbusch (gravel/15.000 dollar).


Belgen in het buitenland - Brecht Dejaegere verovert Coupe de France met Toulouse
30 April 2023, 00:00 Skynet Sport
Brecht Dejaegere heeft zaterdag de Coupe de France veroverd met Toulouse. In de bekerfinale in het Stade de France in Parijs werd Nantes, de bekerwinnaar van vorig jaar, met 5-1 (rust 4-0) ingeblikt. Logan Costa (4e en 10e), Thijs Dallinga (28e en 31e) en Zakaria Aboukhlal (79e) bezorgden Toulouse die ruime zege. Ludovic Blas (75e) redde vanop de penaltystip de eer voor Nantes.


Team Belgium verovert 20 medailles op Wereld Transplantatie Spelen
24 April 2023, 00:02 HLN.BE
Team Belgium wist op de Wereld Transplantatie Spelen in het Australische Perth maar liefst 20 medailles weg te kapen. Voor de grootste Belgische delegatie ooit was dit een enorm succes.


NU+ | Van stukadoor tot hitmachine: Goldband verovert nederpoplandschap
9 Maart 2023, 01:30 NU.NL - Muziek
Dikke hits, de Popprijs en nu ook meerdere Edisons: Goldband is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Hoe kan het dat drie Haagse (ex-)stukadoors in een paar jaar tijd een vaste waarde zijn geworden in de nederpop?


Leerdam verovert met overmacht vierde nationale titel op rij op 1.000 meter
6 Februari 2023, 01:05 NU.NL - Sport
Jutta Leerdam is zondag in Heerenveen voor de vierde keer op rij Nederlands kampioen op de 1.000 meter geworden. De Zuid-Hollandse was een klasse apart.


Oshin Derieuw verovert WBA Intercontinental-titel bij de superlichtgewichten
6 Februari 2023, 01:01 Skynet Belgie
Oshin Derieuw heeft zich zaterdagavond verzekerd van de WBA Intercontinental-titel bij de superlichtgewichten. De 35-jarige West-Vlaamse rekende in Ingelmunster af met de Colombiaanse Francia Elena Bravo. Die gaf op bij het begin van de achtste van tien rondes.


WB schermen - Neisser Loyola verovert zilver in GP van Doha
30 Januari 2023, 00:12 Skynet
Neisser Loyola heeft zondag de zilveren medaille veroverd in het degenschermen op de Grand Prix in Doha, die meetelt voor de wereldbeker.


Griekspoor verovert eerste ATP-titel door zwaarbevochten zege in India
8 Januari 2023, 02:36 NU.NL - Sport
Tallon Griekspoor heeft zaterdag dankzij een fraaie comeback voor het eerst in zijn loopbaan een ATP-toernooi gewonnen. De Nederlander rekende op het hardcourt in het Indiase Pune af met de Fransman Benjamin Bonzi: 4-6, 7-5 en 6-3.


Superieure Leerdam verovert tweede titel op EK sprint, zilver voor Kok
8 Januari 2023, 02:36 NU.NL - Sport
Jutta Leerdam heeft zaterdag in Hamar voor de tweede keer de titel op het EK sprint veroverd. De 24-jarige Nederlandse was het hele toernooi zeer dominant. Femke Kok eindigde als tweede.


Oppermachtige Schulting verovert ook in Almaty wereldbekergoud op 1.500 meter
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Suzanne Schulting heeft zaterdag haar derde wereldbekergoud van dit seizoen gewonnen. De Nederlandse was op de 1.500 meter in Almaty een klasse apart. Ook Jens van 't Wout zegevierde in de Kazachse stad.


Nederlandse cultheld Andries Noppert verovert ook harten van internationale media: ?Tuurlijk kan ik penalty van Messi stoppen?
8 December 2022, 00:04 Gazet v. Antwerpen

Een volle perstent met internationale media is iets wat Andries Noppert nog niet eerder kreeg voorgeschoteld, maar de Oranje-doelman, die dit toernooi opvalt door zijn nuchterheid, werd er koud noch warm van. ?Dit is wel nieuw voor mij. Maar het is toch alleen maar leuk?, aldus de boomlange Fries. ?Ik moet gewoon mezelf zijn. Dat probeer ik. Dat accepteren de jongens en staf ook. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Ik probeer het lekker op mijn eigen manier te doen. Het is voor mij wel een andere wereld, maar daardoor ga ik me niet anders gedragen.?




ATP Finals - Djokovic verslaat Ruud en beent met zesde eindzege Federer bij als recordwinnaar
21 November 2022, 00:00 Skynet Sport
Novak Djokovic (ATP 8) heeft zondagavond de eindstrijd op de ATP Finals in het Italiaanse Turijn (hard/14.750.000 dollar) naar zijn hand gezet.


Florian Bayili verovert goud op WK jiujitsu, brons voor Jose Nduazulu-Ndilu
20 November 2022, 00:04 Skynet
Twee Belgen hebben een podiumplaats behaald op het WK jiujitsu pro, dat zaterdag in Abu Dhabi werd afgesloten na drie dagen competitie in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Florian Bayili, die twee weken geleden al goud pakte op het reguliere WK, behaalde de wereldtitel bij de -69 kg (bruine gordel).





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn