NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verlaten

2News.be / Trefwoorden / Verlaten

Donderdag, 00:21 Volkskrant
Chayron moet ?Big Brother? verlaten: ?Natuurlijk had ik willen winnen?
19 Februari, 01:30 HLN.BE
Een nieuw rondje nominaties bij ?Big Brother?, dus opnieuw een hoop drama. Vandaag stond er een onverwacht onderonsje op het programma: de drie genomineerden stonden immers nog niet eerder op het bord. Voor Lindsey en Ali bleek dat geen probleem, waardoor de exit onafwendbaar was voor Nederlander Chayron.


Anderlecht grijpt nog naast Harry Toffolo: linksback mag Nottingham Forest toch niet verlaten
1 Februari, 00:01 HLN.BE
De transfer van Harry Toffolo, een 27-jarige Engelsman, naar Anderlecht is afgeketst. De linksachter volgde de partij tegen Antwerp in het Lotto Park zondag en werd gisteren gespot in het Lotto Park om er (uitstekende) medische testen af te leggen, maar vandaag volgde slecht nieuws voor paars-wit.


Ook Chadli (Lommel) en Kablan (Beveren) verlaten de CPL
25 Januari, 00:18 Skynet Sport
De Challenger Pro League is alweer twee spelers armer. SK Beveren en Lommel SK lieten dinsdag weten dat Chris Kablan (SKB) en Nassim Chadli (LSK) hun voetbaldromen elders gaan najagen. Beiden keren terug naar hun thuisland.


Van Loon moet Dakar Rally verlaten na crash, zege voor trucker Van Kasteren
8 Januari, 02:36 NU.NL - Sport
Erik van Loon heeft de Dakar Rally zaterdag moeten verlaten. De Nederlander crashte in de zevende etappe met zijn auto. Bij de trucks boekte Janus van Kasteren zijn eerste dagzege.


Zij hebben ons verlaten in 2022
4 Januari, 00:02 Autosport
2022 stond weer bol van de sportieve hoogtepunten maar er waren er uiteraard ook nu weer minder prettige momenten. Succes en tegenslag staan soms dicht bij elkaar in de autosport en dat is in het dagelijkse leven helaas niet anders. Autosport.be maakte een overzicht van de prominente namen die ons verleden jaar ontvielen, mogen zij in vrede rusten.

Lees meer: Zij hebben ons verlaten in 2022


Franse seriemoordenaar bekend van Netflix-serie heeft Nepalese gevangenis verlaten
24 December 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Charles Sobhraj, een Franse seriemoordenaar die bekend werd door de Netflix-dramareeks "The Serpent", heeft na 19 jaar een Nepalese gevangenis mogen verlaten. Vanuit Nepal vloog hij naar Qatar en vandaar is hij momenteel onderweg naar zijn geboorteland Frankrijk. Dat heeft een woordvoerster van de Nepalese migratiedienst gemeld.


Buitenlandse Zaken roept Belgen op om Iran zo spoedig mogelijk te verlaten
19 December 2022, 00:03 HLN.BE
Het ministerie van Buitenlandse Zaken roept landgenoten op om Iran zo spoedig mogelijk te verlaten. Door de verslechtering van de veiligheidssituatie in heel het land bestaat er een toegenomen risico op willekeurige aanhouding.


Tien dagen na zware brand: Jay Leno mag het ziekenhuis verlaten
22 November 2022, 00:01 HLN.BE
Het gaat stilaan weer beter met Jay Leno (72). De voormalige ?Tonight Show?-host raakte zo'n tien dagen geleden zwaar verbrand na een hevige brand in zijn garage. Op maandag mocht de Amerikaanse komiek uiteindelijk het zogenaamde Grossman Burn Center in Los Angeles verlaten.


Protesterende boeren verlaten Zwolle zonder dat het tot een gesprek komt, ministerie reageert
17 November 2022, 00:07 NOS nieuws

In Zwolle hebben enkele honderden boeren geprotesteerd bij het provinciehuis. Ze hadden trekkers voor het gebouw geparkeerd en droegen protestborden.

Ze protesteerden tegen het opleggen van dwangsommen aan 'PAS-melders': dat zijn (voornamelijk) boeren die voor bepaalde activiteiten waarbij stikstof wordt uitgestoten, zoals uitbreiding van hun bedrijf, eerst geen vergunning hoefden aan te vragen, maar dat nu van de rechter wel moeten doen. Het kabinet beloofde deze boeren tegemoet te komen, maar dan moet wel eerst ergens anders de stikstofneerslag verminderen.

De boeren kwamen bij het provinciehuis om een lijst met hun eisen aan te bieden. Provinciebestuurders kwamen ook naar buiten:

Provincies moeten van de rechter optreden, omdat PAS-melders nu illegaal werken. Boeren zeggen dat ze failliet gaan als ze dwangsommen moeten betalen, maar de provincie Overijssel zegt niet anders te kunnen.

Onlangs stuurde het provinciebestuur een brandbrief waarin minister Van der Wal werd gevraagd snel met een oplossing te komen en de getroffen boeren te compenseren. De minister zegt dat ze hard werkt aan een oplossing, maar dat het moeilijk is.

Brief met eisen

De boeren die in Zwolle protesteerden, hadden een brief voor het provinciebestuur bij zich met daarin hun zorgen en een aantal eisen. Ze schrijven in de brief dat de provincie meteen moet stoppen met de handhaving. Als dat niet gebeurt, willen ze binnenkort opnieuw bij het provinciehuis protesteren.

De gedeputeerden kwamen naar buiten om de brief in ontvangst te nemen. Ze nodigden een kleine groep boeren uit om binnen verder te praten, maar de boeren weigerden dat. Zij wilden het gesprek buiten voeren, maar doordat de gedeputeerden daar niet op ingingen, kwam het gesprek er niet.

Dwangsommen voor PAS-melders kunnen erg hoog oplopen. Zo vertelden twee veehouders tegen RTV Oost dat ze hun veestapel binnen een paar maanden drastisch moeten inkrimpen, omdat ze anders een dwangsom van 117.000 euro per kwartaal krijgen.
Nancy Pelosi heeft Taiwan verlaten, maar laat een internationale puinhoop achter
4 Augustus 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Na een ontmoeting met president Tsai en woorden van steun aan Taiwan, heeft de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi het land alweer verlaten. Na haar bezoek blijft een puinhoop achter. Chinese troepen maken manoeuvres rond het eiland, alsof ze een echte invasie willen inoefenen. Taiwan heeft de militaire paraatheid opgedreven. En Biden moet aan het werk om zijn boze bondgenoten te sussen.
Rusland zegt ruimtestation ISS na 2024 te verlaten, NASA weet van niets
1 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Rusland trekt zich na 2024 terug uit het internationale ruimtestation ISS. Dat heeft directeur Yuri Borisov van de Russische ruimteorganisatie Roscosmos gezegd tijdens een gesprek met president Vladimir Poetin, schrijft Bloomberg dinsdag. Volgens de Verenigde Staten heeft Rusland niet overlegd over het besluit.


Aerosmith-zanger Steven Tyler heeft ontwenningskliniek verlaten
5 Juli 2022, 00:01 HLN.BE
Steven Tyler (74) heeft z'n verblijf in een ontwenningskliniek afgerond. De zanger van Aerosmith liet zichzelf dertig dagen lang opnemen in z'n strijd tegen verslavingen. Dat meldt ?TMZ?.


Te weinig mensen van meerderheid om te stemmen: oppositiepartijen verlaten Vlaams Parlement uit protest
30 Juni 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In het Vlaams Parlement hebben oppositiepartijen Vooruit, Groen, Vlaams Belang en PVDA woensdagavond beslist het halfrond te verlaten. Bij de eerste stemming bleken er onvoldoende parlementsleden van de meerderheidspartijen (N-VA, CD&V en Open VLD) aanwezig te zijn. De zitting is nu geschorst en de meerderheid probeert afwezige parlementsleden op te trommelen om alsnog stemmingen te kunnen organiseren.
Daniel De Schryver heeft ons verlaten
10 April 2022, 00:03 Autosport
Op donderdagavond overleed Daniel De Schryver. Misschien kennen de meeste autosportliefhebbers hem niet van gezicht, maar zijn stem kennen ze zeker wel en dan zeker de bezoekers aan Circuit Zolder. Daniel De Schryver was immers jarenlang de speaker die bij de races op Circuit Zolder het commentaar in het Frans verzorgde en dat deed hij met kennis en passie. Bij de meeste races op het Limburgs circuit deelde hij er de commentaarcabine naast de hoofdtribune met Guy Geurts.

Lees meer: Daniel De Schryver heeft ons verlaten


Will Smith zou geweigerd hebben Oscar-ceremonie te verlaten na klap
5 April 2022, 00:10 NU.NL - Film
Will Smith is afgelopen weekend tijdens de Oscar-uitreiking gevraagd de zaal te verlaten, zegt de organisatie. De acteur sloeg Chris Rock na een grap over Jada Pinkett Smith en zou daarna hebben geweigerd te vertrekken. Dat heeft de Academy of Motion Picture Arts and Sciences woensdag gezegd in een verklaring, waarin bekendgemaakt werd dat de procedure officieel gestart is.


Nieuws: Verlaten BMW-garage in Spanje blijkt schatkamer
21 Maart 2022, 00:00 Auto55
Autoliefhebbers kunnen smullen van een schuurvondst. Spreekt tot de verbeelding. Wie wil er nu niet eens een poort van een vergeten schuur of magazijn opentrekken en een indrukwekkende collectie auto?s ontdekken? Het is weer prijs: ditmaal in het Spaanse Tarragona. Daar blijkt de werkplaats van een voormalige BMW-dealer enkele schatten te herbergen.Schatten uit (niet zo) ver verloge...

Lees meer


Man steekt kort na verlaten gevangenis dakloze in brand in Brussel
14 Februari 2022, 00:06 NOS nieuws

In Brussel heeft een man vlak na het verlaten van de gevangenis een dakloze man in brand gestoken bij het Zuidstation. Dat is gebeurd in de nacht van vrijdag op zaterdag en is vastgelegd door bewakingscamera's op het station, melden Belgische media waaronder Sudinfo.

Volgens de nieuwssite verliet de man vrijdag na acht maanden de gevangenis. Het zou gaan om een Poolse man van 34 jaar die vastzat voor een reeks diefstallen.

Snel gearresteerd

Op de beelden is te zien hoe de Pool rond 03.30 uur een slapende dakloze man in brand steekt, die hij met kranten had bedekt. Het slachtoffer, ook van Poolse afkomst, liep zware brandwonden aan zijn rug op. Hij is naar het brandwondencentrum van het Militair Hospitaal Koningin Astrid in Neder-Over-Heembeek gebracht.

De verdachte werd al snel gearresteerd in de buurt van het Zuidstation. RTL info schrijft dat de twee mannen elkaar net hadden ontmoet en dat ze te veel hadden gedronken. Belgische media melden dat de verdachte het vuur aanstak om de ander "op te warmen".
Wijkagent in Peer neergestoken door 12-jarige jongen na discussie
28 Januari 2022, 00:04 Skynet
Een 12-jarige jongen heeft donderdagnamiddag in de Collegelaan in Peer een 41-jarige wijkagent van de politiezone Kempenland met een mes verwond. De agent werd neergestoken na een discussie met de jongen, zijn 17-jarige broer en hun moeder. De agent was rond 15.30 uur aan het Agnetencollege het verkeer aan het te regelen.


Nieuws: Tieners op zoek naar verlaten gebouwen ontdekken schat aan oude auto's
6 Januari 2022, 00:01 Auto55
In een ogenschijnlijk verlaten graanschuur in Engeland (vermoedelijk in de regio Birmingham / Midlands) zitten een hoop oude auto?s van exclusieve merken verstopt. Maar ze zijn in een bedenkelijke staat.Verlaten gebouwen binnendringen is een rageIn een video op youtube dringen enkele tieners een verlaten schuur in. Dat soort van videocontent is een rage. Ze hopen op interessante ont...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn