NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verlaten

2News.be / Trefwoorden / Verlaten

Daniel De Schryver heeft ons verlaten
10 April, 00:03 Autosport
Op donderdagavond overleed Daniel De Schryver. Misschien kennen de meeste autosportliefhebbers hem niet van gezicht, maar zijn stem kennen ze zeker wel en dan zeker de bezoekers aan Circuit Zolder. Daniel De Schryver was immers jarenlang de speaker die bij de races op Circuit Zolder het commentaar in het Frans verzorgde en dat deed hij met kennis en passie. Bij de meeste races op het Limburgs circuit deelde hij er de commentaarcabine naast de hoofdtribune met Guy Geurts.

Lees meer: Daniel De Schryver heeft ons verlaten


Will Smith zou geweigerd hebben Oscar-ceremonie te verlaten na klap
Will Smith is afgelopen weekend tijdens de Oscar-uitreiking gevraagd de zaal te verlaten, zegt de organisatie. De acteur sloeg Chris Rock na een grap over Jada Pinkett Smith en zou daarna hebben geweigerd te vertrekken. Dat heeft de Academy of Motion Picture Arts and Sciences woensdag gezegd in een verklaring, waarin bekendgemaakt werd dat de procedure officieel gestart is.


Nieuws: Verlaten BMW-garage in Spanje blijkt schatkamer
21 Maart, 00:00 Auto55
Autoliefhebbers kunnen smullen van een schuurvondst. Spreekt tot de verbeelding. Wie wil er nu niet eens een poort van een vergeten schuur of magazijn opentrekken en een indrukwekkende collectie auto?s ontdekken? Het is weer prijs: ditmaal in het Spaanse Tarragona. Daar blijkt de werkplaats van een voormalige BMW-dealer enkele schatten te herbergen.Schatten uit (niet zo) ver verloge...

Lees meer


Man steekt kort na verlaten gevangenis dakloze in brand in Brussel
14 Februari, 00:06 NOS nieuws

In Brussel heeft een man vlak na het verlaten van de gevangenis een dakloze man in brand gestoken bij het Zuidstation. Dat is gebeurd in de nacht van vrijdag op zaterdag en is vastgelegd door bewakingscamera's op het station, melden Belgische media waaronder Sudinfo.

Volgens de nieuwssite verliet de man vrijdag na acht maanden de gevangenis. Het zou gaan om een Poolse man van 34 jaar die vastzat voor een reeks diefstallen.

Snel gearresteerd

Op de beelden is te zien hoe de Pool rond 03.30 uur een slapende dakloze man in brand steekt, die hij met kranten had bedekt. Het slachtoffer, ook van Poolse afkomst, liep zware brandwonden aan zijn rug op. Hij is naar het brandwondencentrum van het Militair Hospitaal Koningin Astrid in Neder-Over-Heembeek gebracht.

De verdachte werd al snel gearresteerd in de buurt van het Zuidstation. RTL info schrijft dat de twee mannen elkaar net hadden ontmoet en dat ze te veel hadden gedronken. Belgische media melden dat de verdachte het vuur aanstak om de ander "op te warmen".
Wijkagent in Peer neergestoken door 12-jarige jongen na discussie
28 Januari, 00:04 Skynet
Een 12-jarige jongen heeft donderdagnamiddag in de Collegelaan in Peer een 41-jarige wijkagent van de politiezone Kempenland met een mes verwond. De agent werd neergestoken na een discussie met de jongen, zijn 17-jarige broer en hun moeder. De agent was rond 15.30 uur aan het Agnetencollege het verkeer aan het te regelen.


Nieuws: Tieners op zoek naar verlaten gebouwen ontdekken schat aan oude auto's
6 Januari, 00:01 Auto55
In een ogenschijnlijk verlaten graanschuur in Engeland (vermoedelijk in de regio Birmingham / Midlands) zitten een hoop oude auto?s van exclusieve merken verstopt. Maar ze zijn in een bedenkelijke staat.Verlaten gebouwen binnendringen is een rageIn een video op youtube dringen enkele tieners een verlaten schuur in. Dat soort van videocontent is een rage. Ze hopen op interessante ont...

Lees meer


Zij hebben ons verlaten in 2021
5 Januari, 00:03 Autosport
Na 2020 stond ook 2021 in het teken van COVID-19. We moesten opnieuw afscheid nemen van heel wat bekende namen in de autosport. We blikken nog een laatste maal terug op enkele personen die het tijdelijke voor het eeuwige ruilden.

Lees meer: Zij hebben ons verlaten in 2021


VS-geleide coalitietroepen hebben Irak verlaten
1 Januari, 00:07 HLN.BE
Alle gevechtstroepen van de door de Verenigde Staten geleide coalitie tegen de terreurorganisatie Islamitische Staat hebben Irak verlaten. ?De missie van de coalitie is nu beperkt tot het geven van advies en ondersteuning?, klonk het. Volgens de Iraakse regering zijn er geen buitenlandse gevechtstroepen meer in Irak.


Slechts nieuws uit het kamp van ?Dancing With The Stars?: Metejoor moet vroegtijdig de show verlaten
19 December 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Door een schouderblessure die hij opliep tijdens de repetities, moet Metejoor vroegtijdig stoppen met ?Dancing with the stars?. De zanger reageert emotioneel op zijn vroege exit uit de tv-show. ?Ik ben droevig.?
Indiase boeren verlaten protestplekken na jaar actievoeren
12 December 2021, 00:05 NOS nieuws

Indiase boeren hebben juichend hun protestplekken rond de hoofdstad New Delhi ontruimd en zijn naar huis teruggekeerd. Hiermee is een einde gekomen aan de boerenprotesten in het land die een jaar hebben geduurd. De boeren vertrekken nu de regering een aantal voorgenomen landbouwwetten geschrapt heeft.

De nieuwe landbouwwetten waren vorig jaar september al aangenomen door het Indiase parlement, maar nog niet ingevoerd. Vorige maand kondigde de Indiase premier Modi aan de drie nieuwe wetten in te trekken.

De boeren verlieten de demonstratieplekken niet onmiddellijk na de bekendmaking. Ze eisten onder meer dat de regering gegarandeerde prijzen voor belangrijke gewassen handhaaft en strafzaken tegen demonstranten schrapt. Donderdag stelde de regering een commissie in die zich over die eisen gaat buigen.

Zes doden

Modi wilde met de hervormingen de landbouw in India liberaliseren, maar boeren vreesden dat ze moesten concurreren met landbouwconglomeraten, die goedkoper kunnen produceren. Ook zouden boeren door de hervormingen niet meer de minimale steunprijs voor gewassen krijgen. In India stelt de overheid voor een deel de prijzen van rijst en groenten vast.

De boerenprotesten verliepen niet altijd vreedzaam. Demonstranten raakten slaags met de politie en twee maanden geleden vielen in het noorden van India zes doden toen een voertuig inreed op demonstrerende boeren. De wagen zou deel hebben uitgemaakt van een konvooi van een politicus van regeringspartij BJP. Volgens bewindslieden van de partij was dit een ongeluk.
Migrantenkamp aan Poolse grens verlaten, maar crisis niet voorbij
21 November 2021, 00:06 Volkskrant
Tien dagen nadat een grote groep migranten richting de grensovergang bij Ku?nica liep en daar zijn tenten opsloeg, laten helikopterbeelden van de Poolse regering een verlaten kampement zien. Maar de crisis is nog niet voorbij.


Rapper Murda dankbaar voor opheffen uitreisverbod uit Turkije
27 Oktober 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Rapper Murda is blij dat zijn uitreisverbod uit Turkije redelijk snel werd opgeheven. De artiest zet zijn luisteraars volgens de Turkse overheid aan tot het gebruik van cannabis en hoorde vorige week vijf tot tien jaar cel tegen zich eisen.


Nederlandse rapper Murda mag Turkije verlaten
23 Oktober 2021, 00:06 NOS nieuws

De Nederlandse rapper Murda mag Turkije verlaten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag heeft dat van zijn advocaat gehoord en het management van Murda heeft het bevestigd. De rapper zal naar Nederland terugkeren.

Hij is door de Turkse justitie aangeklaagd omdat hij in zijn teksten het gebruik van drugs zou verheerlijken. Op basis van die aanklacht zou hij vijf tot tien jaar celstraf kunnen krijgen. De rapper werd vorige week zaterdag in Istanbul gearresteerd; een dag later kwam hij vrij, maar hij kreeg wel een uitreisverbod. Een Turkse rechter heeft dat nu opgeheven. De eigenlijke aanklacht moet nog wel worden behandeld.

Murda heeft consulaire bijstand gekregen en het ministerie heeft dus ook contact gehad met zijn advocaat.
Turks-Nederlandse rapper Murda mag Turkije na nacht in de cel niet verlaten
20 Oktober 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
De in Turkije opgepakte Turks-Nederlandse rapper Murda is inmiddels vrijgelaten. Hij mag het land echter nog niet verlaten, zegt zijn management dinsdag tegen de NOS.


Eden Hazard en Thomas Foket verlaten selectie van Rode Duivels voor troostfinale in Nations League
9 Oktober 2021, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Eden Hazard en Thomas Foket hebben de selectie van de Rode Duivels verlaten, voor de troostfinale in de Nations League van zondagmiddag. Dat heeft de Belgische voetbalbond bekendgemaakt.
Zebulon Simentov, ?de laatste Jood in Afghanistan?, heeft het land verlaten
11 September 2021, 00:06 Volkskrant
Naar eigen zeggen was hij nog ?de enige Jood in Afghanistan?. Maar deze week verliet ook Zebulon Simentov, die in een vervallen synagoge in Kabul woonde, het land. Hij vertrok per bus naar buurland Tadzjikistan.


Zes Poolse zwemmers moeten Tokio reeds verlaten vanwege administratieve blunder
20 Juli 2021, 00:04 Skynet
Zes Poolse zwemmers die de komende weken moesten aantreden op de Olympische Spelen, hebben Tokio inmiddels alweer moeten verlaten na een administratieve fout van de Poolse Zwemfederatie PZP, zo werd maandag bekendgemaakt.


"Bevrijd me": de tweet van Kevin Durant tijdens de match die hij door het Covid-protocol moest verlaten
6 Februari 2021, 13:27 Skynet Sport
Wat een vreemde avond gisteren voor Kevin Durant, de sterspeler van de Nets. Hij mocht de partij vanwege het Covid-protocol niet starten. Durant verscheen in het eerste kwart dan toch tussen de lijnen, maar moest zijn ploegmaats in het derde kwart terug verlaten wegens het protocol omtrent het coronavirus.


Zware brand in verlaten pand in Schoten
31 Januari 2021, 19:06 Gazet v. Antwerpen

De brandweer van Schoten is zondagmiddag uitgerukt voor een hevige brand in een leegstaand gebouw aan Borgeind.
Benavente kan Antwerp voor Charleroi verlaten
31 Januari 2021, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Cristian Benavente (26) is op weg om Antwerp te verlaten. De Peruviaanse middenvelder speelt pas sinds begin oktober bij de Great Old, op huurbasis van het Egyptische Pyramids. Hij kwam er echter zelden aan de bak, in totaal kwam hij maar 471 minuten in actie, waarin hij tweemaal scoorde. Hij rekende op meer en de kans is groot dat hij het nu elders gaat proberen.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn