NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verkoop

2News.be / Trefwoorden / Verkoop

Nieuws: Ford legt verkoop elektrische Mustang Mach-E stil door veiligheidsrisico
19 Juni, 00:02 Auto55
Ford heeft aan z?n dealers in de VS gezegd dat ze voorlopig geen Mustang Mach-E?s meer mogen verkopen. De reden is een mogelijk veiligheidsprobleem.Het is lang niet meer het eerste probleem voor de elektrische Mustang Mach-E. Ditmaal is het probleem een mogelijke oververhitting van de hoofdschakelaars van de hoogspanningsbatterij. Snelladen met gelijkstroom blijkt potentieel problem...

Lees meer


Autopocalypse! Verkoop auto?s zakt compleet door de grond
5 Juni, 00:04 AutoBlog

De verkoop van auto’s zit ernstig in het slop. Het wil nog steeds niet vlotten met de verkoop en aflevering van nieuwe auto’s. In belangrijk autoland Duitsland was mei opnieuw een dieptepunt. Ten opzichte van vorig jaar daalde de verkoop met tien procent. Dat terwijl de cijfers toen ook al niet florissant waren. Alleen in […]

The post Autopocalypse! Verkoop auto’s zakt compleet door de grond appeared first on Autoblog.nl.
Football Talk. UEFA kondigt ?onafhankelijk verslag? aan over chaos rond Stade de France - verkoop Chelsea helemaal rond
31 Mei, 00:01 HLN.BE
De Europese voetbalbond UEFA laat een onafhankelijk verslag opstellen over de gebeurtenissen rond de Champions League-finale van afgelopen zaterdag in de Franse hoofdstad Parijs. Dat kondigt de UEFA maandag aan.


Checklist: wat fotografeer je als je een auto in de verkoop doet?
29 Mei, 00:04 AutoBlog

Wat moet je vooral niet vergeten op de foto te zetten als je een auto gaat verkopen? We hebben een reuzehandige checklist voor je. Je auto verkopen voor de hoofdprijs, dat wil iedereen wel. Maar niet iedereen doet ook moeite om een fatsoenlijke advertentie te maken. Terwijl dat een auto een stuk aantrekkelijker kan maken. […]

The post Checklist: wat fotografeer je als je een auto in de verkoop doet? appeared first on Autoblog.nl.
Voormalig zakelijk directeur van WhatsApp heeft spijt van verkoop aan Facebook
9 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Voormalig WhatsApp-topman Neeraj Arora heeft er spijt van dat de chatdienst in 2014 aan Facebook werd verkocht, schrijft hij in een reeks berichten op Twitter.


AMD brengt Radeon RX 6400 uit in de losse verkoop voor 159 dollar
22 April, 00:00 Tweakers
AMD heeft zijn Radeon RX 6400-desktopvideokaart beschikbaar gesteld voor in de losse verkoop. Deze 6nm-gpu was eerder alleen verkrijgbaar in voorgebouwde pc's van oem's. De RX 6400 krijgt een adviesprijs van 159 dollar.


Apple start verkoop slimme HomePod-luidsprekers in Nederland
29 Maart, 00:12 NU.NL - Tech
Apple verkoopt zijn slimme HomePod Mini-luidsprekers vanaf vandaag in Nederland. De eerste Apple-speaker werd vijf jaar geleden onthuld, maar was nog niet officieel in ons land verkrijgbaar.


Tele2 heeft goedkeuring voor verkoop T-Mobile Nederland voor 5,1 miljard euro
26 Maart, 00:00 Tweakers
Tele2 heeft alle benodigde goedkeuringen om T-Mobile Nederland te kunnen verkopen aan investeringsmaatschappijen. Het Zweedse bedrijf verwacht de transactie voor een bedrag van 5,1 miljard euro ergens in de komende weken te kunnen afronden.


Aandeelhouders Toshiba wijzen opsplitsing en verkoop af
25 Maart, 00:07 Techzine
De aandeelhouders van het Japanse techconcern Toshiba hebben in een stemming de voorgenomen opsplitsing van het concern in twee aparte bedrijven afgewezen. Ook werd een voorstel van activistische aandeelhouders voor verkoop afgewezen. Onlangs stemden de aandeelhouders over de strategische toekomst. Toshiba wil al enige tijd het hele concern reorganiseren. Een splitsing van het concern in […]


Gameontwikkelaars leggen verkoop van games aan banden in Rusland
8 Maart, 00:14 NU.NL - Tech
Verschillende gameontwikkelaars hebben besloten geen games meer te verkopen in Rusland. Ook Ubisoft legt de verkoop stil, heeft het Franse bedrijf maandag aangekondigd.


Facebook verboden in Rusland, Microsoft, Samsung en Booking staken verkoop
7 Maart, 00:03 Emerce
Microsoft kondigt een reeks van sancties tegen Rusland aan. Apps voor staatgesponsorde media zoals Russia Today (RT) en Sputnik worden uit de Microsoft Store geweerd.


Elon Musk en broer Kimbal in heet water vanwege verkoop aandelen
28 Februari, 00:04 AutoBlog

Elon Musk en zijn broer Kimbal Musk krijgen Elons favoriete overheidsinstantie aan de broek vanwege de verkoop van aandelen. Nu doet u het weer. Ooit was dit een gevleugelde uitspraak van huidig biomassa-centrale vertegenwoordiger Diederick Samsom. Nu zou het een uitspraak kunnen zijn van de Securities Exchange Commission, beter bekend als de SEC, in de […]

The post Elon Musk en broer Kimbal in heet water vanwege verkoop aandelen appeared first on Autoblog.nl.
Ticket verkoop voor 24 Hours Spa is gestart
27 Februari, 00:03 Autosport
Voor het eerst in twee jaren zal er terug onbeperkt publiek aanwezig mogen zijn bij de 24 Hours of Spa. Er wordt dan ook een toeloop van het publiek verwacht voor de etmaalrace temeer daar het programma van het weekend zeer veelbelovend oogt. De verkoop van algemene inkomtickets ging nu vrijdag van start.

Lees meer: Ticket verkoop voor 24 Hours Spa is gestart


HMD moet verkoop meeste Nokia-smartphones staken vanwege rechtszaken
26 Februari, 00:00 Tweakers
HMD Global verkoopt vanwege meerdere patentrechtszaken nog maar twee Nokia-smartphones in Duitsland en Zwitserland. Andere markten lijken ook getroffen te zijn; alle smartphones uit 2021 of ouder zijn op de Europese Nokia-webshops als 'niet op voorraad' bestempeld.


Bynco ziet verkoop sterk groeien
21 Februari, 00:02 Autozine
Bynco startte in 2017 een occasion-webshop in Nederland. Met meer dan 10.000 occasions en 140 aangesloten partners (leasemaatschappijen en autobedrijven) anno 2022 is Bynco voor kopers een niet meer weg te denken platform om hun volgende auto te vinden. Een nieuwe stap wordt nu gezet: bezoekers van de webshop intensiever begeleiden en helpen bij het vinden van de juiste auto die bij hun situatie en wensen past. Persoonlijk, interactief en ondersteuning tot aan de aflevering van de auto thuis en het terugnemen van een eventueel in te ruilen auto.


Pine64 start verkoop ontwikkelaarsversie van PineNote-e-reader met E Ink-scherm
18 Januari, 00:00 Tweakers
Pine64 is begonnen met de verkoop van zijn PineNote-e-reader met E Ink-scherm. Het leverde in december al een beperkt aantal PineNotes aan ontwikkelaars, maar de e-reader is nu zonder uitnodiging te koop voor 399 dollar. Hij is nog experimenteel, zonder meegeleverd OS.


Pas voor uitzondering op coronaregels onnodig, maar verkoop niet strafbaar
14 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Er komt geen onderzoek naar de website Pasjes voor Vrijheid. Via die site worden pasjes verkocht aan mensen die bijvoorbeeld willen laten zien dat ze om medische redenen geen mondkapje hoeven te dragen op plekken waar dat verplicht is. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) zegt tegen NU.nl dat het aanbieden van de pasjes onwenselijk, maar niet verboden is. Mensen die een uitzondering op de regel vormen, kunnen op een site van de overheid terecht voor een gratis verklaring.


Verkoop motoren op hoogste punt in dertien jaar
7 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
In Nederland zijn vorig jaar 15.337 nieuwe motoren verkocht. Daarmee valt de verkoop voor het tweede jaar achtereen hoger uit, blijkt dinsdag uit registratiecijfers van BOVAG, RAI Vereniging en dataprovider RDC. Het in 2021 behaalde verkoopaantal is het grootste aantal sinds 2008.


Eerste Kamer: verkoop grond voor datacenter Zeewolde niet aan Meta
26 December 2021, 00:08 Techzine
De Eerste Kamer verzoekt de regering om het Rijk opdracht te geven de verkoop van grond voor datacenters voorlopig te stoppen. Geeft de regering gehoor, dan veegt het de plannen voor een Meta datacenter in Zeewolde van tafel. Een meerderheid van de Eerste Kamer steunt een motie tegen de aanleg van een datacenter in Zeewolde. […]


Facebook-moederbedrijf Meta verzet zich tegen gedwongen verkoop GIF-platform Giphy
24 December 2021, 00:01 HLN.BE
Facebook-moederbedrijf Meta gaat in beroep tegen een Brits bevel om GIF-platform Giphy te verkopen. Volgens het concern van topman Mark Zuckerberg is er helemaal geen bewijs dat de overname van de database voor GIFs in 2020 door het socialemediabedrijf de concurrentie te veel schaadt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn