NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verhogen

2News.be / Trefwoorden / Verhogen

DNB-president Knot wil dat ECB de rente tot en met juli blijft verhogen
28 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
De Europese Centrale Bank (ECB) zal de rentetarieven in de eurozone ook in juni en juli nog moeten verhogen om de hoge inflatie onder controle te krijgen. De inflatie blijkt namelijk hardnekkiger dan verwacht, benadrukt president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) in een interview met vier grote Europese kranten.


Vooruit wil banken verplichten spaarrente te verhogen
20 Mei, 00:06 Skynet Economie
Vooruit wil banken verplichten hun spaarrente te verhogen. Als het van Kamerfractieleider Melissa Depraetere afhangt, moet die rentevoet vastgeklikt worden aan de basisrente. "Het kan niet dat rentes bij het aangaan voor een lening vele keren hoger liggen dan rentes die spaarders krijgen op hun rekening", stelt Depraetere.


Amerikanen verhogen rente tot hoogste niveau in 16 jaar ondanks bankenonrust
23 Maart, 00:01 NU.NL - Economie
De Amerikaanse centrale bank heeft woensdagavond haar belangrijkste rentetarief verhoogd met 0,25 procentpunt, naar een bandbreedte tussen de 4,75 en 5 procent. Dat is het hoogste niveau sinds 2007. De Federal Reserve zet die renteverhoging door, ondanks onrust in de bankensector na twee faillissementen eerder deze maand. Vorige week verhoogde ook de Europese Centrale Bank (ECB) de rente ondanks de bankenonrust.


Unilever gaat prijzen voor wasmiddel, zeep en eten verder verhogen
12 Februari, 00:07 NU.NL - Economie
Unilever zal de hogere kosten de komende tijd blijven doorberekenen in de prijzen. Dat laat het bedrijf achter merken als Knorr, Dove en Magnum donderdag weten.


Nieuwe 27"- en 45"-woled-monitoren krijgen microlenzen voor verhogen helderheid
12 Januari, 00:01 Tweakers
LG Displays microlenzenimplementatie zal ook aan de orde zijn bij komende oledmonitoren. Het gaat dan om de komende 45"- en 27"-oledmonitoren op basis van woledpanelen van de Koreaanse fabrikant. De toevoeging van een micro-lens array moet de helderheid verhogen.


Zorgoverstappers beknibbelen op tandverzekering en verhogen eigen risico
11 December 2022, 00:06 NU.NL - Economie
Mensen die dit jaar overstappen naar een andere zorgverzekering kiezen er tot nu toe vooral voor om de aanvullende zorgverzekering te schrappen en het eigen risico extra te verhogen. Dat doen ze uit de bittere noodzaak om geld te besparen, vermoeden vergelijkingssites.


Nieuws: Polestar krijgt 1,6 miljard om productie te verhogen
27 November 2022, 00:00 Auto55
Polestar is de Zweeds-Chinese dochteronderneming van Volvo en Geely die zich momenteel vooral profileert met de Polestar 2 - een elektrische sedan. Die werd eigenlijk net als de plug-in hybride Polestar 1 uit het gamma van Volvo gestroopt. Maar er zitten modellen met een meer eigen identiteit in de pijplijn. Twee specifieke: de Polestar 3, wat een grote en dure SUV is die volgend ja...

Lees meer


Broadcom gaat VMware-prijzen niet verhogen
28 Oktober 2022, 00:07 Techzine
Broadcom heeft zich voor het eerst uitgelaten over de prijzen van het portfolio van het overgenomen VMware. Volgens een blogpost van Broadcom CEO Hock Tan is een prijsverhoging niet aan de orde. Volgens de topman van Broadcom wil de chipgigant bij overnames nooit de prijzen van bestaande producten verhogen. De strategie van de chipgigant is […]


Fed zal rente blijven verhogen totdat inflatie 2 procent bedraagt
25 September 2022, 00:15 Skynet Economie
Fed-topman Jerome Powell heeft verklaard dat de Amerikaanse centrale bank "vastbesloten" is om de inflatie naar 2 procent te doen dalen. "We zullen doorgaan tot de klus geklaard is", verklaarde hij na de nieuwe forse renteverhoging met 75 basispunten.


Moeten er consumptiecheques komen om de koopkracht te verhogen?
6 September 2022, 00:00 HLN.BE
Tijdens de coronacrisis was er de consumptiecheque om de koopkracht van mensen te verhogen. N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt het een goed idee om mensen opnieuw een consumptiecheque te geven tijdens deze energiecrisis. Dat zegt hij tijdens ?Het Grote Gelddebat? op VTM.


Amerikaanse centrale bank zal rente blijven verhogen tot het niet meer hoeft
29 Augustus 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De Federal Reserve, de koepel van centrale banken in de VS, zal de rentestand blijven verhogen en hoog houden tot de inflatie onder controle is. Dit zal huishoudens en bedrijven pijn doen, maar de inflatie laten vieren zou tot nog meer schade leiden.


Ook zorgfonds PFZW gaat pensioenen verhogen
27 Juni 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Pensioenfonds PFZW verhoogt vanaf oktober de pensioenuitkeringen met 2,7 procent. Het fonds volgt daarmee ambtenarenfonds ABP en metaalfonds PME, die eerder deze week eveneens bekendmaakten de pensioenen op te schroeven, al doen zij dat al vanaf volgende maand.


5 Mei 2022, 00:08 Volkskrant
Werkgevers blijven lonen verhogen: terug op niveau van voor coronacrisis
18 April 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Werkgevers blijven de lonen verhogen en daarmee is sprake van een opwaartse trend. De gemiddelde loonstijging lag afgelopen maand op 3,1 procent en daarmee zijn we terug op het niveau van voor de coronacrisis, blijkt uit voorlopige cijfers van werkgeversvereniging AWVN.


Grote pensioenfondsen kunnen nog niet verhogen ondanks versoepelde regels
16 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
De drie grootste pensioenfondsen van Nederland zullen de pensioenen volgend jaar hoogstwaarschijnlijk niet verhogen. Dat blijkt uit de laatste dekkingsgraden van de fondsen uit november. Zelfs met de versoepelde pensioenregels hebben de drie grootste fondsen niet genoeg geld in kas voor een verhoging.


Alle grote Nederlandse banken verhogen hun hypotheekrentes
27 Oktober 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Twee op de drie geldverstrekkers in Nederland, waaronder alle grootbanken, hebben de hypotheekrentes in de afgelopen week verhoogd. Dat blijkt uit een analyse van Van Bruggen Adviesgroep. ABN AMRO en ING bevestigen de stijging en eerder werd al bekend dat marktleider Rabobank de rente op hypotheken heeft aangepast.


Belgische reders verhogen piraterijalarm in West-Afrika
28 Januari 2021, 16:48 De Tijd
17:27 Corona leidt tot een opstoot van piraterij op zee. Het epicentrum is West-Afrika, waar opnieuw een schip werd gekaapt. De Belgische Redersvereniging verhoogt het alarmniveau voor Belgische schepen. 'D...


Nieuw op 1 februari: meer gezinnen hebben recht op sociaal tarief, GAS-boetes voor snelheidsovertredingen, De Lijn en NMBS verhogen aantal ticketprijzen
27 Januari 2021, 06:29 HLN.BE
Vanaf 1 februari hebben veel meer gezinnen recht op het laagste tarief voor elektriciteit en gas. De Lijn en de NMBS verhogen enkele ticketprijzen. Ook kunnen Vlaamse steden en gemeenten vanaf dan GAS-boetes uitschrijven voor lichte snelheidsovertredingen in zones 30 en 50. Een overzicht.


Microsoft gaat maximale bestandsgrootte voor OneDrive verhogen naar 250GB
14 Januari 2021, 12:48 Tweakers
Microsoft 365, waar OneDrive onder valt, krijgt ondersteuning voor het uploaden van bestanden met een maximale bestandsgrootte van 250GB. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de huidige situatie.


CD&V wil verkeersveiligheid aan scholen verhogen: ?Cowboys horen thuis in Bobbejaanland?

Als het van CD&V afhangt, komen er maatregelen om de omgeving van scholen en kinderopvang veiliger te maken voor fietsers en voetgangers. Op haar gezinsdag in Bobbejaanland schoof voorzitter Wouter Beke zaterdag zeven concrete maatregelen naar voren die de verkeersveiligheid voor kinderen moet opkrikken. Blikvangers zijn een verbod op zwaar vrachtverkeer in de buurt van scholen, wanneer de kinderen daar worden afgezet en opgepikt en een verdubbeling van het budget voor fietspaden.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn