NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verhaal

2News.be / Trefwoorden / Verhaal

Recensieoverzicht: Lightyear is een 'space opera' zonder pakkend verhaal
20 Juni, 00:11 NU.NL - Film
De nieuwe Pixar-animatie Lightyear staat in het teken van astronaut Buzz Lightyear. Niet de speelgoedversie uit de vier Toy Story-delen, maar de 'echte' astronaut waarvan dus later een figuurtje is gemaakt. En dat werkt minder goed dan een film over de plastic personages, zo menen de filmcritici.


Twitter gaat overstag en deelt data over spamaccounts met Elon Musk
Miljardair Elon Musk krijgt van Twitter toegang tot alle informatie over de hoeveelheid nep- en spamaccounts die op het platform actief zijn, meldde de Amerikaanse krant The Washington Post woensdag.


Recensieoverzicht Stranger Things 4: Critici niet blij met overvol verhaal
30 Mei, 00:07 NU.NL - Film
Na een pauze van bijna drie jaar gaat vrijdag het verhaal van Stranger Things weer verder. De populaire Netflix-serie, over een groep kinderen die in de jaren tachtig kwade krachten bestrijdt, wordt redelijk enthousiast ontvangen door de internationale pers. Toch klinkt vanuit verschillende hoeken ook kritiek op het volgepakte verhaal van Matt en Ross Duffer.


Monopoly-spel verraadt verhaal uit nog te verschijnen reeks Stranger Things
23 Mei, 00:08 NU.NL - Film
Beelden van onderdelen van een nieuw Monopoly-spel met als thema Stranger Things hebben het verloop van de nieuwe reeks per ongeluk verraden, meldt The Hollywood Reporter donderdag. In de online verschenen afbeeldingen kunnen al verhaallijnen uit het vierde seizoen opgemaakt worden. Deze nieuwe reeks verschijnt pas over anderhalve week op Netflix.


Wat klopt er van het verhaal over sms'jes op de oude Nokia van premier Rutte?
20 Mei, 00:01 Tweakers
Donderdag vindt in de Nederlandse Tweede Kamer het debat plaats over de sms'jes van minister-president Mark Rutte. Daarbij vliegen veel claims over tafel over wat een oude Nokia wel of niet kan. Tweakers probeerde te achterhalen wat daarvan klopt.


Nieuws: Wat is het verhaal achter de bizarre Mercedes Will.i.AMG
8 Mei, 00:01 Auto55
Dit weekend staat een unieke Mercedes te pronken, ergens in de buurt van het Formule 1-circuit van Miami. Veel show daar in Florida, en dan kon dit er nog wel bij. Hoewel… de bizar gelijnde Mercedes oogst verwonderde reacties en ook een hele hoop kritiek.West Coast Customs maakt wansmaakHet is popster Will.i.am, de 47-jarige frontman van The Black Eyed Peas die eigenlijk Will...

Lees meer


Johan Derksen komt niet af met excuses, maar zwakt verhaal af: ?Ik zette de kaars gewoon rechtop tussen haar benen?
28 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Johan Derksen vindt dat hij met zijn verhaal niets mis heeft gedaan en puur een context wilde schetsen van de jaren zeventig. Hij zwakte ook zijn eerdere verklaring over een penetratie met een kaars af. Hij zou de kaars niet in de vagina van een jonge vrouw hebben geplaatst, maar tussen haar benen. Dat zegt hij woensdagavond in Vandaag Inside op de Nederlandse zender SBS6. Excuses volgden er niet. Hij verklaarde dat hij zich daags tevoren juist ?kwetsbaar opstelde?.
25 Februari, 00:00 Gazet v. Antwerpen
Het stinkende verhaal achter het spectaculaire landschap waar snowboardster Evy Poppe straks zal springen
14 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Vannacht om half twee begint snowboardster Evy Poppe aan haar olympische Big Air-competitie. Verwacht u aan spectaculaire beelden van onze 17-jarige landgenote die via een grote schans door de lucht vliegt voor de immense koeltorens van de Capital Steel fabriek.
Einde verhaal voor Robots in 'The Masked Singer'
12 Februari, 00:29 HLN.BE
Ze waren met twee en vertederden heel wat kijkers met hun schattige pakjes, en toch moesten Robots vrijdag ?The Masked Singer? verlaten. Maar welk duo zat er nu eigenlijk in die kostuums? En hoe deden de andere deelnemers het?


Einde verhaal voor sterke Van den Bergh op Masters: ?Dancing Dimi? na decider uitgeschakeld door titelverdediger Clayton
30 Januari, 00:03 HLN.BE
Dimitri Van den Bergh is uitgeschakeld op de Masters. ?Dancing Dimi? ging na een decider onderuit tegen titelverdediger Jonny Clayton en grijpt zo (hoogstwaarschijnlijk) naast een ticket voor de Premier League. Andere grote namen die al vroeg sneuvelden: Rob Cross, Gary Anderson, James Wade en... wereldkampioen Peter Wright.


Ooit als 199ste gedraft en met 7 Super Bowl-zeges de beste quarterback aller tijden: het verhaal achter afscheidnemende Tom Brady, ?the man you love to hate?
30 Januari, 00:02 HLN.BE
Het perfecte leven, de perfecte vrouw, de perfecte sportman. Thomas Edward Patrick Brady Jr. (44) staat op het punt om na zeven Super Bowl-zeges definitief af te zwaaien. Een portret van de beste quarterback aller tijden. The man you love to hate.


Review: FFXIV Endwalker sluit verhaal van elf jaar lang uitmuntend af
23 December 2021, 00:09 NU.NL - Tech
Het Japanse Square Enix weet met Final Fantasy XIV: Endwalker een van de beste online rollenspellen aller tijden neer te zetten - en is daarmee zelfs slachtoffer geworden van zijn eigen succes.


REACTIES. Joren Dom: ?Dit is echt het verhaal van ons seizoen?
19 December 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het is lang niet de eerste keer dat we het schrijven dit seizoen: Beerschot begint nog hoopvol, maar maakt de kansen niet af en krijgt dan het deksel op de neus. Tegen KV Oostende (0-2) was het niet anders. ?Dit is echt het verhaal van ons seizoen?, zuchtte Joren Dom.
Het verhaal achter A Whiter Shade of Pale, Peter R. de Vries' lievelingslied
9 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
A Whiter Shade of Pale van de Britse band Procol Harum is van de 153e naar de 3e plek in de Top 2000 gestegen. Het was het lievelingsnummer van Peter R. de Vries en het werd gedraaid op zijn uitvaart. Ook lieten bijna alle radiostations het lied die dag horen. Wat is het verhaal achter de single?


?Wil de overheid hier een tweede PFOS-verhaal misschien??
14 November 2021, 00:02 De Tijd
15:42 Met een intendant probeert Vlaams minister van Energie Zuhal Demir het verzet tegen een nieuw hoogspanningsnet, dwars door West-Vlaanderen, te sussen. Het Ventilus-project is cruciaal om windenergie s...


Anuna De Wever: ?De kritiek die ik krijg komt uit onwetendheid, ik vertel een verhaal waar mensen nog niet in mee zijn?
2 Oktober 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Volgende week zondag, op 10 oktober, zal er voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis weer een klimaatmars door Brussel trekken. En dat betekent dat ook Anuna De Wever (20) weer in the picture is. ?Ik ben blij dat alles weer op gang gekomen is. Niks doen is niets voor mij. Toen het leven stilviel tijdens de coronacrisis, bezorgde me dat juist veel stress.?
Antoinette Beumer liet verhaal achter openingsfilm NFF 'jarenlang gisten'
29 September 2021, 00:08 NU.NL - Film
Het duurde jaren voor Antoinette Beumer de goede vorm had gevonden om het semiautobiografische verhaal over haar jeugd - met een vader die jarenlang in een psychiatrische instelling zat en haar eigen angst om gek te worden - te vertellen. Met Mijn vader is een vliegtuig heeft ze nu haar eigen boek verfilmd en verzorgt ze vrijdagavond de opening van het Nederlands Film Festival (NFF).


Schrijnend verhaal van internationale kinderontvoering: Antwerpenaar trekt naar Peru in ultieme poging om zoon te zien
25 September 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In een ultieme poging om zijn zoon Legolas te kunnen zien is Erik Bulthuis (37) uit Antwerpen naar Peru vertrokken. Al sinds de jongen anderhalf is, houdt zijn moeder Pamela hem bij zich en van Erik weg. ?Legolas en ik willen elkaar zien, maar mijn ex en vooral het Peruviaanse systeem werken tegen. Dit moet stoppen.?
Nieuws: Het bizarre verhaal van de Sony Vision-S Concept
21 September 2021, 00:00 Auto55
We schrijven januari 2020. Op de Consumer Electronics Show CES in Las Vegas, introduceert elektronicagigant Sony de Vision-S. Dat was niet zomaar een showcase voor autogerelateerde elektronica die het merk eventueel aan autofabrikanten wilde verkopen. Een loutere stijlstudie was het evenmin. Het bleek een volledig functioneel prototype te zijn. Overkill wanneer je je alleen in de ki...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn