NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verdwijnt

2News.be / Trefwoorden / Verdwijnt

Busproductie Van Hool verdwijnt uit Vlaanderen, honderden banen op de tocht
8 Maart, 00:00 De Tijd
23:52 De crisismanager bij Van Hool heeft voorlopig geen private partner gevonden om de busbouwer te stutten, blijkt na overleg met de banken en de Vlaamse regering. De productie van bussen verdwijnt uit Ko...


Met Rijvers verdwijnt het laatste lid van het 'Gouden Binnentrio' van Oranje
5 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Met de maandag overleden Kees Rijvers (97) is ook het laatste lid van het 'Gouden Binnentrio' van de jaren veertig en vijftig niet meer onder ons. De oud-prof en voormalig Oranje-bondscoach maakte met Abe Lenstra (1920-1985) en Faas Wilkes (1923-2006) deel uit van een gevreesd aanvalstrio, dat veel te weinig samen kon spelen in Oranje. Een profiel.


Muziek Swift en Eilish verdwijnt van TikTok na mislukte onderhandeling
6 Februari, 00:07 NU.NL - Muziek
Muzieklabel Universal Music Group (UMG) is begonnen met de muziek van zijn artiesten van TikTok te halen na mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst. Daardoor hebben TikTok-video's met nummers van artiesten als Taylor Swift, Billie Eilish en Harry Styles geen geluid.


Euronav verdwijnt dan toch niet van de beurs
10 Oktober 2023, 00:09 Skynet Economie
De belangrijkste aandeelhouders van Euronav hebben een akkoord bereikt over de toekomst van de Antwerpse tankerrederij. Opvallend daarbij is dat Euronav alsnog op de beurs zou blijven.


Zwarte Cross-attractie waarbij man zwaargewond raakte verdwijnt van festival
23 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
De attractie op de Zwarte Cross waarbij vorige maand een ernstig ongeluk gebeurde, keert niet terug op het festivalterrein. Dat meldt de organisatie van de Zwarte Cross vrijdag aan NU.nl. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Mobieltje verdwijnt volgend jaar uit klas, verbod in hele school niet uitgesloten
12 Juli 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Leerlingen die vanaf 1 januari 2024 een telefoon meenemen in de klas, moeten daar een goede reden voor hebben. Het ministerie van Onderwijs komt met een dringend advies voor scholen, blijkt uit een Kamerbrief van minister Robbert Dijkgraaf.


NU+ | KPN vecht voor glasvezel in elke woning, want vaste telefoonlijn verdwijnt
25 Juni 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Al ruim honderd jaar verzorgt KPN het vaste telefoonnetwerk in heel Nederland. Maar door de komst van glasvezel gaat de telefoonlijn verdwijnen. Daarom speelt het telecombedrijf een tactisch schaakspel om ook in toekomst de grootste te kunnen blijven.


Coop-supermarkt verdwijnt steeds verder uit het straatbeeld
23 Maart 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De naam van de supermarktformule Coop is aan het verdwijnen uit het Nederlandse straatbeeld. Inmiddels zijn honderd Coop-winkels omgebouwd naar een PLUS-filiaal, laat deze supermarktketen weten.


Merknaam van marktleider podcasthosting Anchor verdwijnt en gaat op in Spotify
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Anchor, marktleider op het gebied van podcasthosting, verdwijnt als merknaam en gaat op in moederbedrijf Spotify. Dat heeft het Zweedse muziekstreamingbedrijf bekendgemaakt. Anchor is al sinds 2019 in handen van Spotify.


Merknaam van marktleider podcasthosting Anchor verdwijnt en gaat op in Spotify
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Anchor, marktleider op het gebied van podcasthosting, verdwijnt als merknaam en gaat op in moederbedrijf Spotify. Dat heeft het Zweedse muziekstreamingbedrijf bekendgemaakt. Anchor is al sinds 2019 in handen van Spotify.


8 Februari 2023, 00:09 Volkskrant
3 Februari 2023, 00:12 Volkskrant
Thalys verdwijnt: fusie met Eurostar moet voor 30 miljoen passagiers per jaar zorgen
25 Januari 2023, 00:53 HLN.BE
De fusie tussen de operatoren van hogesnelheidstreinen Eurostar en Thalys is een nieuwe fase ingegaan. In Brussel werden de eerste treinen voorgesteld met het nieuwe logo van Eurostar - de merknaam Thalys verdwijnt. De fusiegroep heeft de ambitie om 30 miljoen passagiers te vervoeren per jaar tegen 2030. Dat zouden er dubbel zoveel zijn als in 2022.


Donderdagfile verdwijnt niet vanzelf: 'Lok personeel op woensdag naar kantoor'
21 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Steeds vaker zijn er op donderdagen zeer lange files. Nu we deels thuis en deels buitenshuis werken, gaan werkenden vooral op dinsdagen en donderdagen de weg op. En dat heeft lange files tot gevolg. Werkgevers moeten ingrijpen om een wekelijks verkeersinfarct te voorkomen, vindt hoogleraar mobiliteit Henk Meurs. "Verleid mensen om juist op woensdag naar kantoor te gaan."


Vernieuwde Gmail-interface wordt standaard, oude versie verdwijnt
11 November 2022, 00:00 Tweakers
De Gmail-interface die eerder dit jaar beschikbaar kwam, wordt in de loop van deze maand de standaard interface. De oude versie is dan niet meer beschikbaar, meldt Google. Waarom het bedrijf hiervoor heeft gekozen, is niet helemaal duidelijk.


Vincent Bani? verdwijnt uit ?Familie?: ?Ik wil me focussen op mijn restaurant?
30 Augustus 2022, 00:01 HLN.BE
?Familie? opende het nieuwe seizoen maandagavond met een verrassing van formaat. Drugskoerier Guido Van den Bossche is achter de tralies beland. Hierdoor verdwijnt acteur Vincent Bani? (34) na zes jaar uit de serie.


26 Mei 2022, 00:06 Volkskrant
'We hebben u gemist'-briefje van PostNL verdwijnt: voortaan alleen online
12 April 2022, 00:06 NU.NL - Economie
PostNL stopt vanaf 1 juli met papieren kennisgevingen voor wie niet thuis was om zijn pakket aan te nemen. Klanten kunnen vanaf dan alleen nog digitaal zien wat ze moeten doen om hun pakket alsnog te krijgen, meldt het bedrijf vrijdag.


Na de dramatische brand in ?Familie?: verdwijnt ook in ?Thuis? een van de hoofdpersonages?
23 Maart 2022, 00:01 HLN.BE
Het zijn bewogen tijden in soapland. Nadat maandag in ?Familie? twee populaire personages stierven in een tragische brand, lijkt het erop dat ook in concurrent ?Thuis' een van de hoofdpersonages voor z'n leven moet vrezen. Peter (Geert Hunaerts) is namelijk al een tijdje van de radar verdwenen en gisterenavond bleek dat de toekomst er wellicht niet zo goed uitziet voor de advocaat.


Coronapas in de ijskast, maar wanneer komt hij terug (of verdwijnt-ie definitief)?
17 Februari 2022, 01:44 NU.NL - Tech
De coronapas gaat per 25 februari in de ijskast, maar daarmee is de kritiek op de gevoelige maatregel niet weg. Minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) gaf dinsdag tijdens zijn coronapersconferentie geen duidelijkheid over de definitieve afschaffing - of juist mogelijke terugkeer - van het coronatoegangsbewijs.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn