NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verdachten

2News.be / Trefwoorden / Verdachten

Vijf nieuwe verdachten aangehouden in zaak dubbele moord in Amazonewoud
Zondag, 00:05 Skynet
De Braziliaanse politie heeft vijf nieuwe verdachten opgepakt in het onderzoek naar de moord op de Britse journalist Dom Philips en de Braziliaanse expert inheemse volkeren Bruno Pereira in het Braziliaanse Amazonewoud in juni. Ze zouden deel uitmaken van een illegaal vissersnetwerk.


Politie in Zuid-Afrika arresteert 82 verdachten na groepsverkrachting van filmploeg
31 Juli, 00:06 Skynet Buitenland
In Zuid-Afrika heeft de politie zaterdag 82 verdachten van een groepsverkrachting opgepakt. Een gewapende groep zou vrijdag een filmploeg hebben aangevallen en acht vrouwen hebben verkracht. Dat melden de ordediensten zaterdag.


7 Juli, 00:07 Volkskrant
Negen verdachten aangehouden in Belgisch onderzoek naar phishingbende
27 Juni, 00:14 NU.NL - Tech
De Nederlandse politie heeft dinsdag acht mannen en een vrouw aangehouden voor betrokkenheid bij een criminele organisatie die via phishing miljoenen euro's heeft buitgemaakt. De politie deed dat na onderzoek van de Belgische justitie.


9 Juni, 00:07 Volkskrant
Brits OM klaagt twee jonge verdachten aan wegens Lapsus$-activiteiten
2 April, 00:00 Tweakers
Twee jonge Britten moeten vrijdag voor de rechter verschijnen wegens vermeende betrokkenheid bij criminele activiteiten die onder de naam van de Lapsus$-groepering zijn gepleegd. De verdachten zijn 16 en 17 jaar.


Politie in Londen arresteert zeven verdachten rond hackgroep Lapsus$
29 Maart, 00:12 NU.NL - Tech
De politie in de Engelse hoofdstad Londen heeft zeven verdachten aangehouden die mogelijk connecties zouden hebben met hackgroep Lapsus$, de groep die recentelijk aanvallen uitvoerde op NVIDIA, Okta en Microsoft. Dat schrijft BBC News donderdag.


Londense politie pakt verdachten Lapsus$-hackergroep van 16 tot 21 jaar op
26 Maart, 00:00 Tweakers
De politie van de City of London heeft zeven verdachten opgepakt in verband met de verschillende hackaanvallen die recent uit naam van de groepering Lapsus$ zijn gepleegd. Een 16-jarige jongen speelde volgens onderzoekers een centrale rol, maar het is onduidelijk of hij ook is gearresteerd.


Politie pakt acht verdachten op wegens oplichten oudere man voor 70.000 euro
15 Maart, 00:15 NU.NL - Tech
Agenten hebben acht verdachten opgepakt voor bankhelpdeskfraude, meldt de politie donderdag. De groep zou een 84-jarige man uit Apeldoorn hebben opgelicht voor zo'n 70.000 euro.


Raadkamer Brugge - Twee bijkomende verdachten aangehouden voor moord in Oostkamp
28 Januari, 00:04 Skynet
In het onderzoek naar de moord op een vijftienjarige in Oostkamp heeft de Brugse onderzoeksrechter twee bijkomende verdachten aangehouden. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De jongemannen worden verdacht van schuldig verzuim en van mededaderschap aan de moord.


Twee verdachten weggevlucht na overval op apotheek in Maasmechelen
6 Januari, 00:06 Skynet
Twee onbekenden hebben woensdagavond rond 18.45 uur een apotheek aan de Thomas Boslaan in Maasmechelen overvallen. Het is niet geweten of ze iets buit hebben gemaakt. De twee overvallers zijn er wel in geslaagd weg te vluchten. De lokale politie Lanaken-Maasmechelen (LaMa) ging met meerdere voertuigen ter plaatse. Bij de overval raakte niemand gewond.


OM eist levenslange celstraf tegen vier MH17-verdachten ? wat was hun rol?
26 December 2021, 00:07 Volkskrant
Een levenslange celstraf eiste het OM woensdag tegen de vier mannen die verdacht worden van het neerschieten van vlucht MH17. Hoewel ze zelf niet op de knop drukten op 17 juli 2014, houdt justitie hen wel verantwoordelijk voor de dood van alle 298 inzittenden. Wat was hun rol?


Verdachten opgepakt na lynchen fabrieksmanager in Pakistan
5 December 2021, 00:06 NOS nieuws

De politie in Pakistan heeft zeker dertien verdachten opgepakt die betrokken waren bij het lynchen van een man uit Sri Lanka. Nog eens 120 anderen zitten vast voor onderzoek.

Een menigte van honderden woedende moslims trok naar een sportkledingfabriek in de Oost-Pakistaanse provincie Punjab waar de Sri Lankaan als manager werkte. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan godslastering. Fabrieksmedewerkers vielen de manager aan omdat hij een poster met heilige islamitische spreuken zou hebben verwijderd.

Het slachtoffer werd omgebracht en zijn lichaam publiekelijk in brand gezet. Volgens de politie zijn prominente verdachten opgepakt die de fabrieksmedewerkers zouden hebben aangezet tot geweld. Ook zijn er volgens de politie op een video verdachten te zien die de man doodden, hem naar buiten droegen, selfies namen met zijn brandende lichaam en dat allemaal trots toegaven.

Godslastering is in Pakistan een misdrijf waarop de doodstraf kan staan. Groepen radicale moslims voeren vaker aanvallen uit na beschuldigingen van blasfemie.

Premier Khan reageerde met afschuw op het incident en sprak van een dag van schaamte voor Pakistan. Ook vanuit religieuze hoek en het leger wordt de lynchpartij veroordeeld.
Vijf verdachten gelinkt aan hackgroep REvil opgepakt bij internationale operatie
11 November 2021, 00:09 NU.NL - Tech
Bij een internationale arrestatieactie zijn de afgelopen maanden zeven mensen opgepakt die worden verdacht van cybercriminaliteit, melden Europol en het Amerikaanse ministerie van Justitie. Vijf van de verdachten zouden banden hebben met de Russische hackergroep REvil.


Bredaas echtpaar via phishing bestolen van 300.000 euro, 14 verdachten opgepakt
11 November 2021, 00:08 NU.NL - Tech
De politie heeft de afgelopen maanden na uitgebreid onderzoek veertien verdachten aangehouden die hun bankrekening beschikbaar hebben gesteld om crimineel geld door te sluizen. Dat meldt de politie woensdag.


Politie pakt twee verdachten op wegens handel in valse QR-codes
11 November 2021, 00:08 NU.NL - Tech
De politie heeft dinsdag twee nieuwe verdachten aangehouden in verband met handel in valse QR-codes. De verdachten, een negentienjarige man uit Nootdorp en een twintigjarige vrouw uit Den Haag, zouden samen betrokken zijn bij de verkoop van valse vaccinatie- en testregistraties.


Europol arresteert twaalf verdachten voor betrokkenheid bij ransomwarebende
31 Oktober 2021, 00:01 Tweakers
Europol heeft dinsdag twaalf verdachten aangehouden die in verband worden gebracht met een grootschalige ransomwareoperatie. De individuen worden ervan verdacht ransomwareaanvallen te hebben uitgevoerd die wereldwijd 1800 bedrijven hebben getroffen.


150 verdachten gearresteerd voor illegale handel op darkweb
27 Oktober 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Bij een wereldwijde actie tegen handelaars van illegale producten op het darkweb zijn 150 verdachten gearresteerd, onder wie vier Nederlanders. Dat bevestigt de Europese politieorganisatie Europol na onderzoek van Pointer.


Vijf verdachten van aanval op voetbalsupporter blijven nacht in de cel
21 Oktober 2021, 00:01 HLN.BE
Alle vijf verdachten die verhoord werden in het onderzoek naar de agressie tegen een fan van voetbalclub Manchester City op de parking langs de E40 in Drongen, moeten een nacht in de cel blijven en worden donderdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Gent. Dat werd uit goede bron vernomen en het Oost-Vlaamse parket bevestigt de voorleidingen.


Diverse verdachten van online bedreiging zijn al veroordeeld, maar soms werkt dat juist averechts
2 Oktober 2021, 00:07 Volkskrant
Sinds het begin van de coronapandemie worden wetenschappers en politici steeds vaker online bedreigd. Diverse verdachten zijn al veroordeeld, maar soms werkt dat juist averechts. ?Vervolging zou het ultieme bewijs zijn dat de staat probeert dissidenten monddood te maken.?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn