NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Verdacht

2News.be / Trefwoorden / Verdacht

Lichaam van 37-jarige vrouw aangetroffen in Spa, sprake van verdacht overlijden
12 Juli, 00:02 HLN.BE
In de Luikse stad Spa is in de nacht van zondag op maandag het lichaam van een 37-jarige vrouw aangetroffen in een appartement in de Avenue Reine Astrid. Volgens het parket gaat het om een verdacht overlijden.


19-jarige die politiewagen ramde tijdens achtervolging aangehouden: man wordt verdacht van drugshandel
7 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De 19-jarige jongeman uit Willebroek die dinsdag crashte op het Kiel na een achtervolging met de politie is aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij wordt onder meer verdacht van drugshandel. In zijn vlucht gooide de bestuurder zijn gsm en cash geld uit de wagen.
Beveiliging Tefaf opgeschroefd, gearresteerde Belgen niet meer verdacht
30 Juni, 00:05 NOS nieuws

De twee Belgen die gisteren werden opgepakt in verband met de gewelddadige overval op de kunstbeurs Tefaf in Maastricht zijn vrijgelaten en worden nergens meer van verdacht. Dat meldt de politie.

De twee werden opgepakt omdat ze volgens de politie gisteren zeer verdacht gedrag vertoonden. "Dat was op dat moment voldoende aanleiding om ze aan te houden", stelt de Limburgse politie.

De mannen van 22 en 26 werden aangehouden bij de tunnel in de snelweg A2. De twee hadden hun auto langs de weg gezet en waren uitgestapt. De advocaat van een van de verdachten zei vanochtend al tegen de regionale nieuwssite 1Limburg dat er sprake was van een misverstand.

Directeur Bart Drenth van de kunstbeurs meldt aan de nieuwssite dat er extra beveiligingsmaatregelen zijn genomen. Zo wordt er beter bij de ingang gecontroleerd en lopen er beveiligingsmedewerkers met honden rond op de beurs. "We vragen mensen nu ook om hun jasje open te maken; dat deden we hiervoor niet", zegt hij.

Vuurwapens

Gisterochtend wisten vier gewapende mannen bij de Tefaf-stand van de Britse juwelier Symbolic & Chase te komen. De vier, met petjes op en colberts aan, sloegen vitrines kapot en zwaaiden met vuurwapens. Na een halve minuut liepen ze weg met de buit. Officieel is er niets bekendgemaakt over wat ze meenamen.

Volgens NRC is er onder andere een collier met een waarde van 27 miljoen euro gestolen.

Bij de overval werd grof geweld gebruikt om een vitrine te vernielen:
"Amerikaanse miljardairs verdacht van handel met voorkennis"
14 Maart, 00:10 Skynet Economie
Federale aanklagers en beursregulators onderzoeken momenteel de opties die miljardairs Barry Diller en David Geffen namen op Activision Blizzard-aandelen in januari, slechts enkele dagen voordat de maker van videogames instemde met de overname door Microsoft. Dat meldt The Wall Street Journal. Ook naar Alexander von Furstenberg, zoon van modeontwerpster Diane von Furstenberg, loopt een onderzoek


Franse agent verdacht van moord op vriendin, dienstwapen en wagen gevonden in Amiens
17 Februari, 02:01 HLN.BE
In de Noord-Franse stad Amiens is zaterdag de wagen en het wapen gevonden van de politieagent die ervan verdacht wordt zijn partner vermoord te hebben. Dat meldt het Franse persagentschap AFP. De politie is al sinds eind januari op zoek naar de man.


Acteur Manuel Broekman verdacht van aanranding en moet voor rechter komen
14 Januari, 00:07 NU.NL - Film
Acteur Manuel Broekman, bekend van films als Hartenstraat en Feuten, moet over een week voor de rechter verschijnen. Hij wordt verdacht van aanranding. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag een bericht hierover van Shownieuws bevestigd.


Zaak-Mawda - Uitspraak over twee beklaagden die verdacht worden van mensensmokkel valt op 18 januari
22 December 2021, 00:03 Skynet
In de zaak-Mawda doet het hof van beroep van Luik op 18 januari uitspraak over de twee beklaagden die vervolgd worden voor hun betrokkenheid bij mensenhandel. De twee verdachten waren betrokken bij de achtervolging op 17 mei 2018 waarbij de 2-jarige Mawda om het leven kwam op de snelweg E42.


Interpol kiest generaal die wordt verdacht van martelingen als nieuwe voorzitter
28 November 2021, 00:07 Volkskrant
Een generaal uit de Verenigde Arabische Emiraten die wordt beschuldigd van martelingen, is donderdag verkozen tot de nieuwe baas van de internationale politieorganisatie Interpol. Het risico is groot dat met deze man aan het hoofd de organisatie kan worden misbruikt door repressieve regimes, zo waarschuwden mensenrechtenorganisaties.


Man dood aangetroffen in Ramsel, politie start onderzoek naar verdacht overlijden: ?Hij is letterlijk voor zijn deur gestorven?
12 November 2021, 00:00 HLN.BE
De politie en hulpdiensten moesten bij valavond uitrukken voor een verdacht overlijden op de Westmeerbeeksesteenweg te Ramsel. Een voorbijganger merkte rond 16 uur langs de kant van de weg een lichaam op en belde meteen de hulpdiensten.


?Vermoedelijke ontvoerder Cleo in politiecel in elkaar geslagen?
4 November 2021, 00:00 HLN.BE
De 36-jarige man die gisteren door de politie van Western Australia gearresteerd werd na de vondst van het verdwenen meisje Cleo Smith in zijn huis, zou door een mede-arrestant in elkaar geslagen zijn zodra die laatste doorkreeg dat zijn celgenoot voor de ontvoering van het vierjarige meisje was opgepakt. Dat meldt Daily Mail Australia.


Braziliaanse politie vindt 3 miljoen euro aan nazi-memorabilia in woning van man verdacht van pedofilie
7 Oktober 2021, 00:01 HLN.BE
In Rio de Janeiro is een lading nazi-memorabilia en -wapens ter waarde van naar schatting drie miljoen euro aangetroffen in het huis van een Braziliaanse man die verdacht wordt van verkrachting van een minderjarige. Dat meldt de Braziliaanse politie.


Vrouw (47) dood aangetroffen in woning: overlijden wordt als verdacht gezien
22 Juli 2021, 00:03 HLN.BE
Het parket onderzoekt een verdacht overlijden van een 47-jarige vrouw in de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Het was haar partner die woensdagmorgen de hulpdiensten verwittigde. Het parket stelde een onderzoeksrechter en een wetsdokter aan om de oorzaak van het overlijden te onderzoeken.


Everton schorst speler die wordt verdacht van kindermisbruik
21 Juli 2021, 00:05 NU.NL - Sport
Everton heeft een niet nader genoemde speler dinsdag een schorsing opgelegd nadat hij door de politie was opgepakt op verdenking van kindermisbruik. De club noemt geen namen en deelt ook geen verdere details over de zaak.


Weer twee deelnemers Netflix-serie Cheer verdacht van online seksueel misbruik
6 Februari 2021, 08:06 NU.NL - Film
De Netflix-serie Cheer blijft in het nieuws door beschuldigingen van online seksueel misbruik. Na Jerry Harris zijn ook zijn mede deelnemers Robert Joseph Scianna Jr en Mitchell Ryan gearresteerd na verdenkingen. Hun slachtoffers zouden minderjarig zijn geweest.


Jean-Claude Fontinoy verdacht van corruptie
4 Februari 2021, 06:49 De Tijd
07:31 Een getuige beschuldigt de rechterhand van oud-minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders ervan in 2017 een enveloppe met 50.000 euro te hebben aanvaard.


Probeert Kim Kardashian om haar fortuin veilig te stellen? Timing van alle scheidingsgeruchten blijkt heel verdacht
4 Februari 2021, 06:36 HLN.BE
Dat het niet goed gaat tussen Kim Kardashian en Kanye West wisten we al langer, maar de timing van hun mogelijke scheiding blijkt nu wel heel verdacht te zijn. Het valt namelijk op dat de geruchten begonnen zijn enkele weken voor de rapper werd aangeklaagd in verschillende rechtszaken. Louter toeval of probeert Kim nog snel om haar fortuin veilig te stellen?


Leerkracht middelbare school verdacht van belaging scholier (17) en aanranding eigen zoontje (8)
3 Februari 2021, 13:48 HLN.BE
Een 46-jarige leraar van een middelbare school uit Turnhout riskeert een celstraf voor aanranding en belaging. De man wordt verdacht van aanranding van zijn autistisch zoontje. Op school zou hij ook een scholier ongepast hebben aangeraakt en bestookt met berichten.


Verdacht pakket met wit poeder aangetroffen in postkantoor in Ranst
3 Februari 2021, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Het postkantoor in de Gasthuisstraat in Ranst werd woensdagvoormiddag ontruimd. Medewerkers van bpost troffen er een verdacht pakket met wit poeder aan. De civiele bescherming komt ter plaatse om het poeder te onderzoeken.
Jonge moeder twee jaar na feiten verdacht van moord op baby van twee maanden: ?Uitzonderlijk dat ze toch vrijgelaten werd?
2 Februari 2021, 20:12 HLN.BE
Een 32-jarige vrouw uit Gijzegem bij Aalst wordt ervan verdacht haar twee maanden oude baby te hebben gedood in het Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis in Aalst. De feiten dateren al van 2019, maar de vrouw ontkent alles. Ze verscheen dinsdag voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. ?Ze werd officieel in verdenking gesteld, maar uitzonderlijk toch vrijgelaten omdat ze geen gevaar vormt voor de maatschappij?, zegt haar advocaat Jeroen D?Hondt.


Woonzorgcentrum ontvangt brief met verdacht poeder: ?Inhoud was onschadelijk?
28 Januari 2021, 20:18 Gazet v. Antwerpen

Woonzorgcentrum Gitschotelhof in de Lodewijk van Berckenlaan in Borgerhout ontving donderdagmiddag een verdachte brief met daarin een zakje poeder. Brandweer en politie kwamen ter plaatse, maar een snelle test wees uit dat de inhoud van het zakje onschadelijk was.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn