NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Val


Pechvogel Kelderman breekt sleutelbeen bij val in laatste bocht Parijs-Nice
12 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Wilco Kelderman heeft zondag bij een val in de slotetappe van Parijs-Nice zijn sleutelbeen gebroken. De Visma-Lease a Bike-renner is in Nederland succesvol geopereerd. De ploeg hoopt op een "spoedig en goed herstel".


Prins net geklopt door wereldrecordhouder Stolz op 1.000 meter, harde val Nuis
30 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
Tim Prins is zondag knap tweede geworden op de 1.000 meter bij de wereldbeker in Salt Lake City. De Nederlander was slechts acht honderdsten langzamer dan de kersverse wereldrecordhouder Jordan Stolz. Kjeld Nuis viel hard na zijn finish.


Superprestige Heusden-Zolder - Fem van Empel: "Kon na mijn val net zo goed opstaan als blijven liggen"
28 December 2023, 00:28 Skynet Belgie
Ondanks een val boekte wereldkampioene Fem van Empel (Jumbo-Visma) woensdag in Heusden-Zolder haar twaalfde zege van het seizoen. "Ik dacht: ik kan hier blijven liggen, maar net zo goed weer opstaan en verder koersen", verklaarde de Nederlandse. "Ik had het geluk dat we daarop niet direct moesten klimmen. En ik had Ceylin in het vizier. Dat hielp ook wel."


Robbie Williams-fan overleden aan gevolgen van val bij concert in Sydney
24 November 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Een vrouw die vorige week tijdens een concert van Robbie Williams in Sydney was gevallen, is maandag overleden aan haar verwondingen.


Jongen (11) overlijdt bij val in klimhal Amsterdam
5 November 2023, 00:06 NOS nieuws

Bij een ongeluk in de klimhal vlak bij station Amsterdam Centraal is gisteravond een 11-jarige jongen om het leven gekomen.

Volgens AT5 is de jongen tien meter naar beneden gevallen. Na zijn val werd hij direct gereanimeerd en naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen.

Een politiewoordvoerder laat weten dat het druk was toen het ongeluk gebeurde. "We waren met veel collega's ter plaatse en hebben verschillende getuigenverklaringen kunnen afnemen", zegt hij. "Omdat het een heftig ongeval is, kunnen getuigen ook slachtofferhulp vragen."

De politiewoordvoerder wil vooralsnog niets zeggen over de verdere toedracht van het ongeluk.

Kinderfeestje

Volgens Robert Baks van de bergsportbond NKBV was er een kinderfeestje aan de gang, gisteravond. Hij zegt dat elk groepje klimmers, jong en oud, altijd een strenge en duidelijke veiligheidsinstructie krijgt voordat ze naar boven gaan. Met veel aandacht voor de zekering van de klimmer: normaal gaat een klimmer met een touw naar boven, terwijl een zekeraar beneden dat touw in de gaten houdt en een eventuele val van de klimmer breekt.

"Veiligheid gaat bij klimmen boven alles. Het is daarom uitgesloten dat die jongen ongezekerd omhoog is gegaan", aldus Baks. "Ongevallen in klimhallen zijn gelukkig heel zeldzaam, maar dat maakt het verdriet er nu niet minder om."

Eigenaar Peter Kok van de Amsterdamse klimhal noemt het ongeluk vooral "vreselijk voor de nabestaanden". Verder wil hij het politieonderzoek afwachten. De klimhal is vandaag dicht.

Bij een ongeluk eerder dit jaar in de klimhal van Leeuwarden kwam een 65-jarige vrouw om het leven. Zij was een ervaren klimster, maar lijkt in dit geval zichzelf niet te hebben vastgemaakt aan het klimtouw. Zij viel vijf meter naar beneden.




Manager van Sophia Loren (89) geeft update na zware operatie door val: ?Revalideren is begonnen?
28 September 2023, 00:02 HLN.BE
De beroemde Italiaanse actrice Sophia Loren, die afgelopen zondag haar 89ste verjaardag vierde, is na een zware val in haar huis in Zwitserland met spoed geopereerd. Dit incident, dat op haar verjaardag plaatsvond, heeft de actrice meerdere heupfracturen opgeleverd. Haar manager geeft in de Amerikaanse pers nu een update over haar gezondheid.


Sportdirecteur Lodewyck over val Evenepoel: "Weinig last, hopen op rustige dag"
30 Augustus 2023, 00:02 Skynet Belgie
Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) nam maandag dankzij zijn zege in de derde etappe van de Ronde van Spanje de rode leiderstrui over. Na de finish botste hij wel op een vrouw, waardoor hij tegen de grond smakte. Hij hield er een bebloed hoofd aan over.


Sifan Hassan noemt brons op 1.500 meter mooier dan goud op andere afstanden
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Sifan Hassan kan haar geluk niet op met de bronzen plak die ze dinsdag veroverde op de 1.500 meter. De dertigjarige Nederlandse hecht er zelfs meer waarde aan dan aan eventueel goud op een andere afstand op de WK atletiek.


De onstuitbare val van 'America's Mayor' Rudy Giuliani
19 Augustus 2023, 00:01 De Tijd
21:27 Rudy Giuliani bracht in de jaren 80 de maffia in New York een dodelijke slag toe. Begin deze week kreeg de oud-burgemeester een aanklacht aan zijn been die gebaseerd is op een beruchte wet die hem bij...


Van Agt reageert na lelijke val in Tour: 'Sorry dat ik iedereen heb laten schrikken'
26 Juli 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Eva van Agt heeft onder meer een hersenschudding overgehouden aan haar valpartij tijdens de tweede etappe van de Tour de France Femmes. De renster van Jumbo-Visma laat weten dat het naar omstandigheden goed met haar gaat.


Tour de France Femmes - Eva van Agt houdt hersenschudding over aan val
25 Juli 2023, 00:03 Skynet
De Nederlandse Eva van Agt heeft een hersenschudding opgelopen bij haar zware val op het einde van de tweede etappe van de Tour de France Femmes. Dat blijkt uit het medisch bulletin van de wedstrijd.


16 Juli 2023, 00:04 Volkskrant
Tour de France - Jasper De Buyst en Lotto Dstny beslissen morgen of hij verder kan na val
3 Juli 2023, 00:02 Skynet Sport
Lotto Dstny deelde zondag in de klappen in de tweede rit van de Tour de France. Renners Jasper De Buyst en Maxim Van Gils kwamen ten val. De Buyst liep een bloeduitstorting op rond de linkerpols. Maandagmorgen wordt bekeken of hij verder kan rijden. Dat maakte het Belgische ProTeam zondagavond bekend op sociale media.


29 Juni 2023, 00:05 Volkskrant
Deurloo luistert rentree als turner ondanks val op met bronzen medaille bij NK
25 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Bart Deurloo heeft zijn rentree als turner zaterdag opgeluisterd met een bronzen medaille bij de NK in Rotterdam. De Ridderkerker eindigde ondanks een val als derde op de meerkamp.


Arbeider zwaargewond na val tijdens controle rioolput
24 Juni 2023, 00:03 Skynet Economie
Dondermiddag is een arbeider zwaargewond geraakt tijdens een controle in een rioolput van een waterzuiveringsstation van een woonzorgcentrum in Roeselare. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar is niet langer in levensgevaar, zo meldt het arbeidsauditoraat.


KIJK. Ex-Tourwinnaar Contador komt er wel erg luguber voor na val tijdens fietsrit
19 Juni 2023, 00:00 HLN.BE
U zou hem misschien niet meteen herkennen door het bebloede aangezicht, maar de man op bovenstaande foto is wel degelijk Alberto Contador. De ex-Tourwinnaar kwam ten val tijdens een fietsrit in Peking en bloedde daarbij wel erg hevig. ?Maar al bij al is het niets ernstigs?, stelde hij z'n volgers snel gerust.


Val jij moeilijk in slaap? ?De kwaliteit van je nachtrust heeft alles te maken met je gedrag overdag?
29 Mei 2023, 00:01 HLN.BE
Slapen, de meeste mensen doen het het liefst zo lang mogelijk. Iets minder dan een derde van ons leven brengen we slapend door. Maar hoe doe je dat eigenlijk: goed en lekker slapen? En wat als de slaap vatten moeilijk lukt? We vroegen het aan twee slaapcoaches.


RideLondon Classique - Ex-wereldkampioene Balsamo breekt pols en onderkaak bij val
27 Mei 2023, 00:01 Skynet
De Italiaanse ex-wereldkampioene Elisa Balsamo heeft vrijdag bij haar valpartij in de openingsetappe van de RideLondon Classique een breuk in de linkerpols opgelopen, net als breuken in de linker- en rechteronderkaak. Dat bevestigt haar ploeg Trek-Segafredo.


Man in Den Haag zwaargewond na val van balkon tijdens arrestatie
3 Mei 2023, 00:03 NOS nieuws

Een man is vanochtend tijdens zijn arrestatie in Den Haag van een balkon gevallen. Hij raakte daarbij zwaargewond, meldt de politie.

De politie wilde de man aanhouden vanwege een strafbaar feit. Waar hij van verdacht wordt, wil de politie niet zeggen.

Het is volgens de politie nog niet duidelijk hoe de verdachte van het balkon viel. De rijksrecherche onderzoekt wat er in de Haagse woning is gebeurd en of de betrokken agenten iets te verwijten valt, schrijft Omroep West. Volgens een buurtbewoonster viel of sprong de man vanaf de derde vierdieping naar beneden.

Hoe de man eraan toe is, is niet bekend. Er kwamen vanochtend een ambulance en een traumahelikopter naar de woning in het stadsdeel Laak toe.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn