NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Val


Skater Fran Vanhoutte (18) komt zwaar ten val op EK skeeleren: ?Haar toestand is stabiel?
22 Juli, 00:01 HLN.BE
Skater Fran Vanhoutte is woensdagavond na een ernstige val tijdens de Europese kampioenschappen voor onderzoek in het ziekenhuis in het Portugese stadje Estarreja opgenomen. Haar toestand is stabiel, zegt bondscoach Kwinten Tas.


Mika (20) in coma na val met elektrisch skateboard: ?Die toestellen zijn te gevaarlijk?
15 Juli, 00:01 HLN.BE
De 20-jarige Mika Gielkens uit Bilzen ligt momenteel in coma nadat hij hard ten val kwam met zijn elektrisch skateboard. De Bilzenaar kwam op zijn achterhoofd terecht en heeft een hersenbloeding. Zijn vader Frank wil anderen nu waarschuwen dat zo?n elektrisch skateboard enorm gevaarlijk kan zijn. ?Mika is mijn beste vriend", zegt Frank, die continu hoopt op beter nieuws.


De Val van Annika S. van Annejet van der Zijl krijgt verfilming
24 Juni, 11:41 NU.NL - Film
De roman De Val van Annika S. van schrijfster Annejet van der Zijl wordt verfilmd.


Wielertoerist zwaargewond na val
4 Februari, 20:36 Gazet v. Antwerpen

Bij een valpartij in een klein groepje wielertoeristen op de Durmedijk in Tielrode is donderdagnamiddag een man zwaargewond geraakt. Ter hoogte van de Reekstraat was hij samen met twee anderen tegen de grond gegaan. Hij kwam op zijn hoofd terecht en moest naar het ziekenhuis gebracht worden. De anderen hielden er lichte verwondingen aan over.
2 Februari, 16:13 De Tijd
DAVE LANGS DE ZIJLIJN. Transfer Deadline Day

Dave Peters is een creatieve veelvraat. Radio- en televisiepresentator, auteur en bovenal sportbeest. Nu eens hoog in de voetbaltribune als commentator, dan weer als interviewer langs de zijlijn. Wekelijks laat hij op maandag op de website van Gazet van Antwerpen zijn licht schijnen over de ?belangrijkste bijzaak in het leven?: voetbal.
45-jarige man in levensgevaar na val van vijftien meter door afgebroken mast
1 Februari, 18:18 Gazet v. Antwerpen

Een 45-jarige man is maandagvoormiddag levensgevaarlijk gewond geraakt toen de antennemast waarin hij was geklommen, het begaf. Dat gebeurde op de Mechelsesteenweg in Willebroek. Het slachtoffer viel vijftien meter naar beneden. De hulpdiensten dienden hem op het dak van het gebouw de eerste zorgen toe en brachten hem nadien over naar het UZA in Edegem. De oorzaak van het ongeval wordt nu verder onderzocht.
Volgende week in ?Lisa?: onmogelijke keuzes voor Lisa en overleeft Jonas een val in het diepe water?
29 Januari, 18:06 HLN.BE
Na een bewogen eerste week voor Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems), om maar twee hoofdrolspelers in de nieuwe VTM-telenovelle ?Lisa? te noemen, dreigt het voor sommigen al meteen over en uit te zijn. Zo gaat Jonas letterlijk kopje onder bij een ongelukkige val in het water.


Peilingwijzer: kiezer rekent Rutte niet af op toeslagenaffaire en val kabinet
29 Januari, 05:43 NOS nieuws

Twee weken na de val van het kabinet vanwege de toeslagenaffaire is er geen enkel effect te zien in de Peilingwijzer. De VVD van premier Rutte blijft verreweg de grootste op 41 tot 45 Tweede Kamerzetels. Ook de invoering van de avondklok lijkt daar niets aan te veranderen.

De Peilingwijzer combineert de politieke zetelpeilingen van I&O Research, Ipsos/EenVandaag en Kantar. De VVD heeft daarin nog altijd meer dan twee keer zoveel zetels als de andere grotere partijen.

Het gaat daarbij om een heel peloton aan achtervolgers, die alle tussen de 10 en 20 zetels scoren: de PVV (17-21), het CDA (17-19), D66 (13-15), GroenLinks (11-13) en de PvdA (eveneens 11-13). De SP komt niet verder dan 9 tot 11 zetels.

Eerder ambtenaren dan ministers schuldig

Politicoloog Tom Louwerse, de maker van de Peilingwijzer, wijst op onderzoek deze week van I&O Research, dat laat zien dat kiezers de toeslagenaffaire vooral als een collectief falen beschouwen. Zij houden met name de Belastingdienst en betrokken ambtenaren verantwoordelijk, eerder dan ministers zoals Rutte.

Hetzelfde onderzoek van I&O Research laat zien wat vorige week Ipsos ook al peilde: de meeste Nederlanders vinden het aftreden van het kabinet terecht. En de helft vindt de bestrijding van de coronacrisis een belangrijker kwestie dan de toeslagenaffaire.

Louwerse: "Dit betekent niet dat geen enkele kiezer afhaakt bij de VVD. Maar omdat sommigen ook de andere kant op bewegen, zijn er onder de streep geen zichtbare gevolgen voor Rutte, die in coronatijd een van de meest gewaardeerde politici is."

De vier coalitiepartijen halen een kleine twee maanden voor de verkiezingen bij elkaar nog altijd een duidelijke meerderheid. Dat is in lijn met de waardering voor het kabinet, die in de verschillende peilingen hoog blijft. Weliswaar verliezen CDA en D66 in de Peilingwijzer zetels ten opzichte van vier jaar geleden, maar daar staat winst voor VVD en ChristenUnie tegenover. De laatste partij komt uit op 5 tot 7 zetels.

De Partij voor de Dieren staat op 4 tot 6 zetels. Gevolgd door Forum voor Democratie en de SGP met 2 tot 4 en 50Plus op 1 tot 3. Terwijl Denk en de FvD-afsplitsing JA21 van Joost Eerdmans en Annabel Nanninga op 0 tot 2 zetels lijken uit te komen.
Dylan Groenewegen kreeg politiebescherming na val Jakobsen: ?Er werd zelfs een strop gestuurd?
26 Januari, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Nederland heeft het incident tussen Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen moeilijk verteerd. Groenewegen kreeg zelfs enige tijd politiebescherming nadat hij thuis doodsbedreigingen had ontvangen. Dat blijkt uit een exclusief interview met Wielerflits.
Fietsster gewond na val
25 Januari, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Een fietsster heeft zondagvoormiddag lichte verwondingen opgelopen in de Donkvijverstraat in Beveren. De vrouw was er kort voor 10 uur gevallen.
Shorttrackers pakken EK-goud op relay, zilver voor vrouwen na val Schulting
24 Januari, 15:37 NU.NL - Sport
De Nederlandse shorttrackers hebben het EK in het Poolse Gdansk zondag afgesloten met een knappe titel op de relay. Bij de vrouwen viel Suzanne Schulting en was er na een chaotische race zilver voor de titelverdedigsters uit Nederland.


Alpineskiester Jelinkova komt dag na kwalificatie voor Spelen hard ten val
17 Januari, 11:06 NU.NL - Sport
Adriana Jelinkova is een dag nadat zij zich officieus voor de Olympische Spelen heeft geplaatst hard ten val gekomen. De 25-jarige Nederlandse alpineskiester ging op de piste van Kranjska Gora in de eerste run van de reuzenslalom onderuit en werd per brancard afgevoerd.


Kelderman houdt ook gebroken wervel over aan val tijdens trainingsrit
17 Januari, 09:42 NU.NL - Sport
Wilco Kelderman blijkt bij een val tijdens een trainingskamp niet alleen een hersenschudding, maar ook een breuk in zijn wervelkolom te hebben opgelopen. Dat meldt zijn nieuwe ploeg BORA-hansgrohe zondag.


Verbij baalt van val: 'Wilde de enige Europees kampioen sprint blijven'
16 Januari, 19:43 NU.NL - Sport
Kai Verbij won de eerste twee edities van het EK sprint en ging dit weekend in Heerenveen voor drie op een rij, maar zijn titelaspiraties waren zaterdag al na een seconde of vijf voorbij.


Verbij kan titelprolongatie op EK sprint vergeten na val op eerste 500 meter
16 Januari, 15:31 NU.NL - Sport
Kai Verbij gaat in Heerenveen niet voor de derde keer op rij Europees kampioen sprint worden. De Nederlander kwam zaterdag op de eerste 500 meter ten val en kan dus een goed klassement vergeten.


Gedupeerde ouders: ?Val van het kabinet brengt mij niks?
15 Januari, 20:56 Volkskrant
De val van het kabinet is vooral een symbolisch gebaar naar gedupeerde ouders in de toeslagenaffaire. Toch blijven kopstukken in het kabinet lijsttrekker van hun partij en in de race voor het premierschap na de verkiezingen in 2021. Hoeveel waarde heeft de val dan nog? Twee gedupeerde ouders aan het woord.


Nederlandse virologe: "Val van kabinet is 'worst possible timing??
15 Januari, 17:12 HLN.BE
De val van de Nederlandse regering komt op het slechtst mogelijke tijdstip, gezien de coronacrisis. Dat zegt virologe Marion Koopmans op Twitter.


Tijdlijn: Hoe de toeslagenaffaire tot de val van het kabinet leidde
15 Januari, 12:55 NU.NL - Economie
Het kabinet-Rutte III besloot na lang beraad om af te treden naar aanleiding van het vernietigende rapport over de toeslagenaffaire. Daarmee kwam de beslissing om voor een keiharde aanpak van fraude te kiezen jaren later als een boemerang terug. NU.nl zet de belangrijkste feiten op een rijtje.


Franse motorcoureur Cherpin (52) vijf dagen na val in Dakar Rally overleden
15 Januari, 09:25 NU.NL - Sport
Dakar Rally-deelnemer Pierre Cherpin is vrijdag op 52-jarige leeftijd overleden. De Franse motorcoureur kwam zondag tijdens de zevende etappe ten val en lag sindsdien in coma.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn